شيشه‌ همدان‌ ( كهمدا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

شنیده شده شرکت شیشه همدان که در گزارش 6 ماهه 77 درصد سود پیش بینی شده خود را پوشش داده است.

در گزارش اولیه ارائه شده مدت کار کوره شماره 2 را 5 ماه در نظر گرفته در حالی که تاکنون این کوره در حال کار کردن است و طبق نظر حسابرس تعدیل عایدی از جهت تسعیر ارز می بایستی در گزارش 9 ماهه لحاظ شود.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 853

معاملات امروز كهمدا نشون داد سهم اهداف بالايي در سر داره،سهم داره داد ميزنه من تعديل دارم حالا توي گزارش نه ماهه باشه يا بعداً فرقي نميكنه،برگشت از محدوده ٢٤٠ميتونه ايندفعه باعث بشه با قدرت مقاومت٢٧٠رو بشكونه،دوستان سهامداري ،سهامداري ،،حتماً سهم رشد ميكنه
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• ali20
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 73

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي شيشه همدان و قندنيشابور با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شدند. مديريت بازار 92/1/31 08:38

نظر

• علیرضا1
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 853

سلام دوستان،الماس همدان فقط و فقط گيرش عبور از نقطه مقاومتي ٢٧٠هستش،اگه خدا بخواد با اين تعديل پيش رو بالاتر از مقاومتش باز ميشه...
          عبور از نقطه مقاومتي معاملات سهم رو وارد مرحله جديدي ميكنه .نميخوام جو بدم ولي اگه بالاي ٢٧٠باز بشه به نظرم فرصت خريده...
          اگه اساتيد نظرشون رو اعلام كنن ممنون ميشم.

نظر

• ائلشن
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 993

تعدیل 50 درصدی کهمدا

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شيشه همدان طی نامه شماره مورخ 1392/01/28 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1392/03/31 با سرمایه 192,000 میلیون ریال مبلغ 876 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/03/92 را با سرمايه 000ر192 ميليون ريال و با فرض توقف کوره واحد 2 به مدت 5 ماه، در تاريخ هاي 30/02/91 و 17/03/91 مبلغ 407 ريال (حسابرسي شده)، در تاريخ 30/07/91 مبلغ 443 ريال و در تاريخ هاي 30/10/91 و 18/11/91 مبلغ 582 ريال اعلام نموده و دليل تعديل اخير را عدم توقف کوره واحد شماره 2 و به تبع آن افزايش ميزان توليد و فروش و افزايش نرخ فروش محصولات اعلام نموده است.

نظر

• mehdi2000
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 115

مرسی از دوست عزیزم پرریسک که این سهم رو به من معرفی کرد و تبریک به تمام سهامداران کهمدا ....

نظر

• مجیدشمسعلی
                كاربر فعال
                • Aug 2025
                • 643

با سلام به همه دوستان

جا داره من هم به نوبه خودم تشکر ویژه ای داشته باشم از جناب آقایان کهنه سوار و سعیدپوراحمدی عزیز که در تاپیک اداف همیشه به خرید این سهم تاکید داشتن و این سهم را به دوستان معرفی کردن

نظر

• astalla
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 54

بالاخره گزارش کهمدا که متظرش بوذیم اومد.
                  طبق پیش بینی 87 تومان پیش بینی کرده و 9 ماهه هم 68 تومن سود ساخته.. یه تعدیل 50% تپل..
                  متوسط p/e گروه 6 که با سود 87 تومنی کهمدا ارزش این سهم 520 تومنه..
                  با فرض باز شدن سهم روی p/e قبلی خودش ، اگر سهم بین 360 تا 400 تومن باز بشه ، p/e 4.5 میگیره و فرصت خرید محسوب میشه..
                  در ضمن کوره شماره 2 تا پایان سال مالی امسال متوقف نخواهد شد:D

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                    معاملات امروز كهمدا نشون داد سهم اهداف بالايي در سر داره،سهم داره داد ميزنه من تعديل دارم حالا توي گزارش نه ماهه باشه يا بعداً فرقي نميكنه،برگشت از محدوده ٢٤٠ميتونه ايندفعه باعث بشه با قدرت مقاومت٢٧٠رو بشكونه،دوستان سهامداري ،سهامداري ،،حتماً سهم رشد ميكنه
                    دوستان صبور سلام ،حالا ديگه با من موافقين كه اسم شركت الماس همدانه نه شيشه همدان!!!

نظر

• هامد
                      ستاره دار(7)
                      • Aug 2012
                      • 2611

واقعا استراتژی سهامداری این 120هزار اردر فروش تو حلقم !!! اخه پی به ایــ 3 !!! جدن چشون شده ؟!؟
                      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5095

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                        واقعا استراتژی سهامداری این 120هزار اردر فروش تو حلقم !!! اخه پی به ایــ 3 !!! جدن چشون شده ؟!؟
                        به به ! از اینورا ؟! :)

کار خودشونه...واقعا خجالت نمی کشن ؟! دفعه پیش تعدیل کهمدا رو سوزوندند حالا هم دارن تو سر تعدیل 50% میزنند!!!
                        واقعا یعنی چی این قیمتها ؟!! الان کف سهم باید 400 باشه !!
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          کهمدا

نگاهی داریم به روند حرکتی قیمت سهم در یک سال گذشته
                          در بهمن ماه سال 90 قیمت سه حدود 200 تومن بوده
                          تا خرداد ماه سال 90 روند قیمتی بین 200-180 تومن نوسانی بوده
                          در فاصله ماهه خرداد تا مرداد 91، کف سهم از 180 تومن به 155 تومن رسیده و روند حرکتی سهم منفی بوده
                          ولی از شهریور ماه امسال سهم وارد فاز صعودی شده
                          از ابتدای شهریور تا انتهای آذر ماه سهم تونسته از 155 تومن به حدود 250 برسه
                          تا انتهای دی ماه سهم سطح 270 تومن رو هم لمس کرده
                          ولی بالاتر نتونسته بره
                          و در حال حاضر قیمت سهم حدود 218 تومنه
                          به طور خلاصه سهم دو حرکت نزولی و یک حرکت صعودی شارپ داشته
                          یه افت 22 درصدی از 200 تا 155 ( بهمن 90 تا خرداد 91)
                          سپس یک رشد 74 درصدی از 155 تا 270 (خرداد 91 تا دی ماه 91)
                          و در نهایت افتی 19 درصدی از 270 تا 218 ( دی ماه تا بهمن ماه 91)

نتیجه گیری :

وضعیت بنیادی شرکت کاملا مطلوب است
                          سودآوری شرکت با رشد همراه بوده و تعدیل سود تا پایان دوره 12 ماهه حتمیست
                          روند سهم در میان مدت صعودی پیش بینی میشه
                          تارگت سهم با سود 810 ریالی در بازه زمانی 6-5 ماهه :

350-400
                          سود 810 ریالی که 3 ماه پیش به عنوان کف سود سال 91 در نظر گرفته شده بود محقق شد و سود به 876 ریال رسید
                          میمونه تارگت سهم که به نظر میرسه در زمان تعیین شده به هدف 400 تومانی خواهد رسید
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            به به ! از اینورا ؟! :)

کار خودشونه...واقعا خجالت نمی کشن ؟! دفعه پیش تعدیل 4کهمدا رو سوزوندند حالا هم دارن تو سر تعدیل 50% میزنند!!!
                            واقعا یعنی چی این قیمتها ؟!! الان کف سهم باید 400 باشه !!
                            سلااام :) بابا خودت میدونی پامون اونور تو ودی گیره دیگه خیلی سر نمیزنم :)) اونم اگه سازمان گیر بده بدون 12ماهه وا نکنه احتمالا میره تا مجمع :(
                            کیا کیوان ؟ منظورت داخل خوده شرکته ؟ نمیدونم به نظره من به خاطره شناوری خیلی زیادشه نیگا تعدیل 50% داده با چه وضعیتی داره باز میشه!!! فک نمیکردم هیچ **** پیدا شه حداقل دیگه زیره 320 اردر فروش بزاره!! =))
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5095

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                              سلااام :) بابا خودت میدونی پامون اونور تو ودی گیره دیگه خیلی سر نمیزنم :)) اونم اگه سازمان گیر بده بدون 12ماهه وا نکنه احتمالا میره تا مجمع :(
                              کیا کیوان ؟ منظورت داخل خوده شرکته ؟ نمیدونم به نظره من به خاطره شناوری خیلی زیادشه نیگا تعدیل 50% داده با چه وضعیتی داره باز میشه!!! فک نمیکردم هیچ **** پیدا شه حداقل دیگه زیره 320 اردر فروش بزاره!! =))
                              با اون **** حال کردم ! =))
                              آره اتفاقا من امروز کمترین قیمتی که منتظر بودم بخوره همین 320 بود....کمترین قیمت!
                              ولی میره بالا...

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5095

مثل اینکه خریدارها پیدا شدند سهم اون ستاره ها رو بردارند ! B-)

نظر

در حال کار...
                                X