در اصل توسط Fundamental پست شده است
View Post
نوسان گیری های کم ریسک
Collapse
X
-
///
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postذوب هم مارموزیه برای خودش ..........:D دست کم نباید گرفته بشه .......گزارشش بیاد ببینیم چی به چیه ....برای امسال قبلا 50 تومن پیش بینی میشد .......;)
همچنان شیران که از بازار مخصوصا پترو عقب مانده .
نظر
-
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postبه زودی شیران،ذوب شگفتی ساز خواهند شد. :x
ولی اوضاع شرکت ذوب خراب هست دوست من
چند نفر از نزدیکان ما در طبقه های مختلف کاری ذوب هستند
کارگران حدود 4 ماه و بیشتر حقوق نگرفتند .. مهندسین حدود 2 ماه !
حال با این شرایط شگفتی چگونه قراره اتفاق بیفته ؟
البته شرکت در خصوص پیمانکاران بیرونی کوتاهی نمیکنه و به پیمانکاران واقع در شهرک های صنعتی بدهی نداره و نقد میده
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postمن از شرایطی که روی قیمت سهم اثر میگذاره خبر ندارم چون عمر بورسیم کمتر از 6 ماه هست
ولی اوضاع شرکت ذوب خراب هست دوست من
چند نفر از نزدیکان ما در طبقه های مختلف کاری ذوب هستند
کارگران حدود 4 ماه و بیشتر حقوق نگرفتند .. مهندسین حدود 2 ماه !
حال با این شرایط شگفتی چگونه قراره اتفاق بیفته ؟
البته شرکت در خصوص پیمانکاران بیرونی کوتاهی نمیکنه و به پیمانکاران واقع در شهرک های صنعتی بدهی نداره و نقد میده
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postآقا میثم یک سهام مثل کنور به من معرفی کن:D
فولاد میتونه گزینه خوبی باشه به نظرم یه 10-12 درصد تا دو هفته ی دیگه بده .......نهایتا 3 هفته
قبلا هم گفتم : ومعادن - کگل - کچاد در 5 سال گذشته بیش از 1000 درصد دادن .........یعنی با سهامداری سالی 200 درصد ......
قشهد هم از گروه قند خوبه و تعدیلش قطعیه ........گزارش هم دیگه باید بده کم کم ..................... غبشهر سهم خوبیه ولی باید صبر کرد شرکت گزارش بده .........روی همین 5 -6 سهم و با تعویض های به موقع میشه سود خوبی کرد .....نیازی به دیدن بقیه بازار نیست .......;)شب
شبندر هم گزارش بده بعد بررسی میکنیم ......این گزارش فعلی که همون قبلیه و بررسی مجددش وقت تلف کردنه ..اول فکر کردم میخواد با همین گزارش باز بشه .......ولی نیاز به گزارش جدید داره برای باز شدن ........
پس برای فردا من دو سهم میخرم اگه بخوام بخرم :
قشهد - فولاد .........................غبشهر هم اروم اروم باید خرید تا گزارش بده و گزارشش بیاد ....به نظر میاد این سهمی نیست که اینجوری بالا بره .......باید گزارش به گزارش بالا بره ....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/13, 18:13.///
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postمیثم جان راستش رو بگو فردا از کنور نوسان میگیری یا نه؟;):D
معلوم نیست ....ولی با خریدهایی که امروز بازار روی سهم فولاد داشت .گویا دوباره نقدینگی وارد شده و شاخص اماده ی رشد شده ...و گویا این چند روز با بستن نماد ها خودشون تا خرخره خریدن دوباره ....... به نظرم ارزش نداره نوسان گرفت ......نوسان مال روزهاییه که سهم درجا میزنه ........فولاد کافیه صف بشه .....ومعادن کگل و کچاد و کنور مثبت میمونن ......
بعید میدونم کنور فرصت نوسان بیش از 4-5 درصد بده .....فعلا صبر کنیم گزارش بیاد بهتره .....هرچند سهمی که 15 درصد رشد کنه منو وسوسه میکنه .......:d
در کل از الان نمیشه پیش بینی کرد .....:D
ولی بعیده بفروشم ...بخوام بفروشم زیر 10 درصدشو میفروشم ...اون هم به صف خرید فقط ......... زوده هنوز.......;) حداقل 15 درصد دیگه داره توش کوتاه مدت ..... و زیر 3500 فروشی نیست .
ماه ربیع الاول ماه حوبیه به نظر ................به نظر هفته ی خوبی داریم ........و سهام شاخص ساز نباید فراموش بشهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/13, 18:26.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمعلوم نیست ....ولی با خریدهایی که امروز بازار روی سهم فولاد داشت .گویا دوباره نقدینگی وارد شده و شاخص اماده ی رشد شده ...و گویا این چند روز با بستن نماد ها خودشون تا خرخره خریدن دوباره ....... به نظرم ارزش نداره نوسان گرفت ......نوسان مال روزهاییه که سهم درجا میزنه ........فولاد کافیه صف بشه .....ومعادن کگل و کچاد و کنور مثبت میمونن ......
بعید میدونم کنور فرصت نوسان بیش از 4-5 درصد بده .....فعلا صبر کنیم گزارش بیاد بهتره .....هرچند سهمی که 15 درصد رشد کنه منو وسوسه میکنه .......:d
ولی بعیده بفروشم ...بخوام بفروشم زیر 10 درصدشو میفروشم ...اون هم به صف خرید فقط ......... زوده هنوز.......;) حداقل 15 درصد دیگه داره توش کوتاه مدت ..... و زیر 3500 فروشی نیست .
ماه ربیع الاول ماه حوبیه به نظر ................به نظر هفته ی خوبی داریم ........و سهام شاخص ساز نباید فراموش بشه
زمان ثابت كرد كه حساب كتاب و تصميمت كاملا درست بود....اون روزي كه غبشهر فروختي و فك كنم كنور تو 2800 و 2900 خريدي احتمالا از بهترين تريدها بوده...جايزه داره خداييش...تسليم...نظرت و حرفت كاملا درست بود.....
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post......
ماه ربیع الاول ماه حوبیه به نظر ................به نظر هفته ی خوبی داریم ........و سهام شاخص ساز نباید فراموش بشه
زمان ثابت كرد كه حساب كتاب و تصميمت كاملا درست بود....اون روزي كه غبشهر فروختي و فك كنم كنور تو 2800 و 2900 خريدي احتمالا از بهترين تريدها بوده...جايزه داره خداييش...تسليم...نظرت و حرفت كاملا درست بود.....
نظر
-
شمواد در 3 ماهه بدک نبوده ........;)
باید بیشتر زیر نظر گرفتش ....سهم با صف فروش بسته امروز ..نهایتا تا 180 بیشتر نمیتونه پایین بیاد .... در حالت بد که فعلا نمیاد...............
پس منفی فردا .......ریسک زیادی نداره و بدک نیست ......;) البته من که فعلا نقدینگی ندارم ....
دیشب هم دو سهم فولاد و قشهد برای خرید پیشنهاد شد......و من خودم امروز خریدم395 .....البته اینترنتم چند دقیقه ی اول صبح قطع شد و گرنه زیر 390 میشد خرید ..... که فولاد امروز صف خرید شد ..... .....
قشهد زیر 1600 برای خرید مناسبه وتعدیل داره .......البته باید صبور بود در این نماد ....و کلا قندی گروه قند .....ولی خوب زیر نظر داریمش همچنانبدمون نمیاد یک رالی با قندی بریم ......البته اگه نبنده و به موقع بشه خریدش .....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/14, 20:04.///
نظر
-
شاراک و شیران هم برای فردا با توجه به گزارش شاراک و شفاف سازی در مورد نرخ نفتا برای خرید بدک نیستن ....البته شاراک که یحتمل صف خریده .........///
نظر
-
اوه اوه .
نامه ی اعزام به خدمت ما اومد ........تا اردیبهشت وقت دارم (-:
خوبه ...دو 3 ماه دیگه میتونم معامله کنم !!!!!!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاوه اوه .
نامه ی اعزام به خدمت ما اومد ........تا اردیبهشت وقت دارم (-:
خوبه ...دو 3 ماه دیگه میتونم معامله کنم !!!!!!!
همين دو سه ماه هم براي خودت و براي ما غنيمتي هست.پشت كار-طراوت- جواني- تجربه- بازارخواني- چابكي و تحليل هاي خوبت همه به كنار.....صداقت و شفافيتت واقعا بي نظير و تحسين برانگيزه....آخرین ویرایش توسط mahyar1357؛ 2013/01/19, 17:58.[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
نظر