بين المللي محصولات پارس ( شپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
    اونروز که سهم ۶۰۰تا معامله شد جور رنج رو بنده کشیدم با یکی از بچه ها
    امروزم کلا۳۰تا تقریبا رو مثبت ۳به بالا معامله شد که اونم من و مهران واسه سنجش فروشنده خریدیم ولی فقط تو این موندم دیشب همه دم از خرید میزدن ولی امروز رو ۱۸۰اخر وقت که فروشنده هیدن هم بود کسی نمیخرید
    خیلی جالبه!!!!!!!
    بله من هم تایید می کنم فرمایششون رو... خودم هم دوبار برای اینکه ببینم اردر فروش هیدن هست یا نه بالای 183 خریدم یکم هم از 188 خریدم
    بابک عزیز هم که فرمودند قبلا خرید کردند
    امیدوارم بقیه دوستان هم به وسع خودشون خرید هارو انجام بدند...
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• fallah
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 692

سید جون دلیل منتشر نشدن گزارش۱۲ماهه تا الان چیه؟
      در ضمن پیش بینی نه ماهه هم نداده و فقط پوشش رو اعلام کرده

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

[QUOTE=خودشکوفائی;247216]آقا جمع قدری شده. همه استادن غیر من که از روش گل یا پوچ دقیقی دو روز پیش خریدمش.:D
        نفهمیدم این مهربان دکی ما رو کی فریبش داد که سهمش رو فروخته...
        مهربان نگفتمت خودتو شل کن تا آمپول زندگی....؟؟
        من این روشت که اول سهم رو می خری بعد میری تاپیکش رو می خونی و اطلاعاتش رو درمیاری دیوونه اش هستم.
        یه دونه ای به خدا...
        ;)
        ضمنا چون گفتی می خوای دوباره برگردی روش خواستم یادآوری کنم نیاز به کمی صبوری داره که شکر خدا تو در صدرا به حد کفایت و بسیار, تمرین صبر کرده ای.
        پرسود باشید مهربان و سایر رفقا و خودم>:d
        آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2012/12/08, 10:01.
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

آقا ما هم امروز پله دوم رو برداشتیم. تا شنبه ببینیم می شه رفت سراغ پله سوم یا این مهربان دکی همه بازار رو شهید می کنه...

راستی این روشت که از تاپیک ها ببینی همه چی می خرن بعد تو هم بخریش خیلی بهتر از مال منه.
          من بیچاره باید با تاس و پشک و شیریاخط و گل یا پوچ سهم ها رو انتخاب کنم:(

البته ناگفته نمونه یک بابایی رو جدیدا تو بورسی یافته ام که قیمت آینده سهم رو شبها تو خواب می بینه...:x

خوراک خوراکه آدرسشم بعدا به خودت می دم...

حالا مهربان یه نظر علمی بده بیا کمکم
          کوچولوهای لی لی پوتی!! شیمیایی اینهان
          شپارس شفارس شلعاب
          بنده معتقدم شدیدا که این وسط حتما گالیور همون فولاد هست و کاپیتان لیچ می شه جناب مالمیر!!
          درباره فلرتیشیا هم مدتیه سرگردونم...
          اگه دیدیش خبرمون کن>:d<

ضمنا کارت به کارت رو این هفته بیخیال شو که داریم تجمیع نیرو می کنیم واسه حمایت از این نوگل خندان شپارس!! :p
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/05, 21:42.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
            سید جون دلیل منتشر نشدن گزارش۱۲ماهه تا الان چیه؟
            در ضمن پیش بینی نه ماهه هم نداده و فقط پوشش رو اعلام کرده
            چرا توی پیش بینی سال 92 اومده انتهای امسال رو هم اورده که حدود 28 تومان پیش بینی کرده. پیش بینی بر اساس 9 ماهه همونه. گزارش 12 ماهه هم باید بدند کم کم
            اما من بزرگترین امتیاز رو همون بحث صادراتش میبینم که احتمال داره تو عملکرد واقعی 12 ماهه هم تعدیل داشته باشیم

نظر

• fallah
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 692

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              چرا توی پیش بینی سال 92 اومده انتهای امسال رو هم اورده که حدود 28 تومان پیش بینی کرده. پیش بینی بر اساس 9 ماهه همونه. گزارش 12 ماهه هم باید بدند کم کم
              اما من بزرگترین امتیاز رو همون بحث صادراتش میبینم که احتمال داره تو عملکرد واقعی 12 ماهه هم تعدیل داشته باشیم
              یاسر جان این درست ولی الان ۴ماهه که از گزارش ۹ماهه گذشته و تا الان باید گزارش ۱۲ماهه رو میداد و چندروز بعد هم دعوت به مجمع میکرد
              امروز که با مهران در ارتباط بودم به این نتیجه رسیدیم که فروشنده ها یه عده افراد هماهنگ باهمن که میخوان جلو رشد سهم رو بگیرن که اونا هم شاید بخاطر گزارش ۱۲ماهه فعلا میخوان از سهم خارج شن

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

والا بعید نیست... بالاخره هر سهمی هم خریدار خودش رو داره هم فروشنده... دیدگاه افراد هم با هم متفاوته. ممکنه افق زمانی من صبر تا چند ماه باشه و برای دیگری چند روز
                والا من تو صورت هاش نکته منفی نمبینیم مگه اینکه خبر رانتی داشته باشند و بخواهند خارج شوند به هر دلیلی

اگه انتخاب ما درست باشه و سهم زیر ارزش واقعیش باشه دیر یا زود به جایگاهش میرسه چون در بلندمدت بازار اشتباه نمی کنه اگه هم انتخابمون اشتباه باشه فکر نمی کنم افت چندانی داشته باشه و هر کسی که بخواد می تونه خارج بشه

شمواد 69 تومانی رو خیلی ها می فروختند، فسپا، کمنگنز 600 تومانی، حتوکا 200 تومانی، تپمپی 200 تومان قبل افزایش سرمایه و مجمع، شکربن 69 تومانی، شدوص 150 تومانی، کفرا 240 تومانی، کپشیر 120 تومانی و......

اینها همه سهم هایی هستند که بچه های بنیادی روش کار می کردند و نشانه ارزندگیشون اینه که بعد اینکه ما وارد شدیم و خارج شدیم و چند نسل دیگر هم اومدند هنوز هم قیمتشون پایین نیومده در صورتی که سهم سفته بازی سریع برمیگرده به قیمت های قبل از رشدش

پ.ن: هیچ کدوم از این سهما رو من معرفی نکردم

سهم بنیادی راه خودش رو پیدا می کنه تنها فاکتور زمانه که مهمه که بچه های تکنیکال اینجا خیلی کمک می کنند ;;)

نظر

• fallah
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 692

سید جان اینم فراموش نکنیم که شاید سهم به اون نقطه برگشتش نخورده باشه تا برگرده
                  بنظر اگه ۱۷۰رو ببینه و کد ها پر شه میتونه راحتتر رشد کنه
                  من که بشخصه از شنبه رو منفیش سنگین هم میشینم همم خریدارم
                  اگه باورتون نمیشه شنبه اردر ها رو داشته باشید

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

احتمال داره همین طور باشه
                    به هر حال 4-5 درصد از نظر من افت محسوب نمیشه و پله بعدی رو خواهم خرید
                    استراتژی خرید هم کاملا شخصیه و خودتون بهتر میدونید این بحثا که مطرح میشه و اون مطلب من کاملا طنز بود. اگه نه روحیه من با حرکت های گروهی برای افزایش غیر واقعی قیمت ها سازگار نیست. اما همون طور که بابک عزیز هم گفتند اگر برای تایید صلاحیت سهم بصورت گروهی عمل بشه خوب احتمالا دقت تحلیل ها هم بیشتر خواهد بود و احتمال اشتباه کمتر. در اون صورت با اطمینان بیشتری میشه کفه تقاضا رو در برابر عرضه ها تقویت کرد

برای من همیشه اولویت اول صداقته و دوست دارم افرادی که باهاشون در ارتباطند هم همین صداقت رو داشته باشند اگه نه این پول ها ارزشی ندارند که بخواهیم به خاطر اون اصول خودمون رو زیر پا بگذاریم@};-

نظر

• eli77
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 263

یاسر خان سبد من یه کم تغییر کرد، چند تا سهم رو با ضرر فروختم. امیدوارم با لطف خدا و راهنمایی شما سودهای جدید جبرانشون بکنه

فعلن سبدم ایناست:
                      پکویر.فولاد. مارون. کرماشا،شنفت .شپارس .شفارس .شپترو. شاراک. شبریز.شبندر

کلن سبدم شده "شبد" !
                      [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                        یاسر خان سبد من یه کم تغییر کرد، چند تا سهم رو با ضرر فروختم. امیدوارم با لطف خدا و راهنمایی شما سودهای جدید جبرانشون بکنه

فعلن سبدم ایناست:
                        پکویر.فولاد. مارون. کرماشا،شنفت .شپارس .شفارس .شپترو. شاراک. شبریز.شبندر

کلن سبدم شده "شبد" !
                        درود؛
                        ندید بهتون میگم که ریسک سبدتون بالاست و از سهمای با همبستگی بالا زیاد انتخاب کرده اید. از اون "ش" ها سر فرصت و در زمان های درست کمی کم کنید و تعداد سهم ها رو هم کاهش بدید. به نظرم یه سیمانی خوب و با پی به ای پایین می تونه جایگزین بشه (خصوصا اگه این طرح بدهی ارزی تجدید نظر بشه) من و بقیه دوستان سبدهارو به روز میکنیم و از اساتید می تونید راهنمایی بگیرید بنده هم در خدمت هستم در حد دانش خودم

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

شپارس

شرکت در دوره 12 ماهه سال مالی منتهی به 90/6/31 تونسته 1248 ریال سود اعلام کنه
                          که خب دلایل غیر عملیاتی داره
                          دلیل اول فروش دارایی ثابته که با سود زیادی همراه بوده
                          و دلیل دوم تغییر در اصول و روشهای حسابداری
                          که هیچ کدوم ارزش عملیاتی نداره
                          در مقایسه سود سال مالی 90 با سال مالی 89
                          عملکرد عملیاتی شرکت دچار افت شده و عملکرد جالبی نداشته
                          درصد بهای تمام شده به فروش و همچنین سود عملیاتی کاهش یافته
                          ولی به دلایل گفته شده موفق به اعلام سود بالایی شده
                          چون گزارش 12 ماه امسال منتشر نشده
                          به ناچار به سراغ گزارش 9 ماهه میریم و با دوره 9 ماهه سال 90 مقایسه میکنیم
                          فروش و بهای تمام شده به میزان 67% افزایش یافته
                          سود عملیتی هم افزایش 54 درصدی را نشان میدهد
                          اما هزینه های مالی هم 20 درصد افزایش یافته
                          همچنین شرکت در 9 ماهه سال 90 تونسته 60 ریال سود بسازه
                          و در 9 ماهه سال 91 تونسته 160 ریال بسازه
                          در واقع میشه گفت بر خلاف سال 90 در سال 91 وضعیت سودآوری رو به رشد بوده
                          ولی برای اظهار نظر بهتر نیاز به گزارش 12 ماهه هست
                          که خب منتشر نشده

اما بررسی روند حرکتی قیمت سهم از اردیبهشت سال 90 تا به امروز
                          سهم از اواخر اردیبهشت 90 تا اواخر خرداد 90 تونسته از 334 تومن به 447 تومن برسه
                          و رشدی 34 درصدی داشته
                          اونجا بسته برای افزایش سرمایه 150 درصدی و با قیمت 193 تومن باز شده
                          کل افزایش از سود انباشته بوده
                          برای راحتی کار قیمت 334 تومنی و 447 تومنی با سرمایه قدیم رو تبدیل میکنیم به قیمت تعادلی با سرمایه جدید
                          که میشه 134 و 179 تومن که رندش کردم
                          از اواسط تیرماه 90 که با قیمت 193 باز شده تا اوایل شهریور رشدی نداشته
                          اونجا برای تعدیل بسته و در آبان ماه 90 با قیمت 259 باز شده
                          از آبان تا اوخر بهمن 90
                          سهم با افت و خیز به حدود 143 رسیده
                          مجدد در زمانی یک ماهه تا اواخر اسفند ماه 90 به 205 رسیده
                          اما باز تا مهر 91 روند کاهشی گرفته و تا 147 ریخته
                          در حال حاضر هم 181 تومنه
                          پس میشه گفت کف سهم روی 150-145 تومنه
                          و سقفش هم که حدود 260 بوده

در واقع حرکت شارپ سهم در زمان اردیبهشت تا آبان 90 شکل گرفته که 6 ماه هم نمیشه
                          از 134 رسیده به 260
                          و حدود 94% رشد داشته
                          از اونجا وارد روند نزولی شده و چند بار نوسان مثبت داده

نتیجه گیری :

وضعیت سودآوری سهم افت و خیز زیادی داشته
                          به طوری که در سال 90 به نسبت سال 89 کاهشی
                          و در سال 91 به نسبت سال گذشته افزایشی بوده
                          پیش بینی سود سال 92 هم با افزایش اندکی در سود عملیاتی و سود هر سهم همراهه
                          ولی چندان مطلوب نیست
                          گزارش 12 ماهه میتونه تعیین کننده باشه و تصویر روشنتری ارایه بده
                          در مورد روند سهم هم باید گفت
                          این سهم بیشتر به درد نوسان گیری میخوره تا سهامداری
                          تایید کننده این حرف هم نوسانات سهم بعد از رسیدن به قیمت 260 تومنه
                          نکته پایانی اینکه این سهم بستر سرمایه گذاری سنگین رو نداره
                          این رو حجم معاملاتش نشون میده
                          در کل این جور سهام کوچیک و کم حجم که نقد شوندگی به نسبت پایینی هم دارند ارزش خاصی برای سرمایه گذاری ندارن
                          مگر به دید نوسان گیری و با سرمایه محدود
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود بر بهنام عزیز؛
                            ممنون بابت تحلیلتون
                            اما شرکت دو فاکتور مهم ثبت داره... یکی سود انباشته تقریبا اندازه قیمت خود سهم (حدود 160 تومان) و دیگری تراز مثبت و قابل توجه تجاری و توسعه صادرات. ضمن اینکه در 9 ماهه و پیش بینی 12 ماه فروش صادراتی رو به طرز ناشیانه ای کم در نظر گرفته... به نظر این بخش صادراتش با توجه به کم بودن سرمایه اسمی خیلی کمکش کنه

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

خوشبختانه با لطف بهنام و تحلیلش میشه از دیدگاه دومی هم به این سهم نگاه کرد.
                              جای خوشحالیه که با نقد دقیق نقاط مثبت و منفی سهم بیرون بیاد تا سهامداران بمانند و سهامنداران! بروند...
                              ;)
                              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                              (نيچه)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                درود بر بهنام عزیز؛
                                ممنون بابت تحلیلتون
                                اما شرکت دو فاکتور مهم ثبت داره... یکی سود انباشته تقریبا اندازه قیمت خود سهم (حدود 160 تومان) و دیگری تراز مثبت و قابل توجه تجاری و توسعه صادرات. ضمن اینکه در 9 ماهه و پیش بینی 12 ماه فروش صادراتی رو به طرز ناشیانه ای کم در نظر گرفته... به نظر این بخش صادراتش با توجه به کم بودن سرمایه اسمی خیلی کمکش کنه
                                درود بر یاسر شریعت عزیز
                                بله
                                فرمایشتون کاملا درسته
                                به خاطر همین هم عرض کردم که گزارش 12 ماهه میتونه کمک کننده باشه و موارد رو روشنتر کنه
                                بالاخره پیش بینی یه چیزه
                                و تحقق یافته یه چیز دیگه
                                ولی در کل این جور سهام با یه ضعف عمده روبرو هستند و اونم بحث نقدشوندگی
                                این تیپ سهام شاید برای سرمایه 10 تومنی مشکلی نداشته باشن
                                ولی حتی کشش سرمایه 50-40 تومنی رو هم ندارن
                                چه برسه به مبلغ سنگینتر
                                به نظر بنده اگر کسی بره سراغ این سهم
                                اول اینکه نباید سنگین بخره
                                و بعد باید مقطعی نوسان بگیره
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X