صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
حد ضرر شما چند دوست عزیز؟!
سهم با پی بر ای زیر5 و تحلیلی 2.5 رو بفروشیم بریم چی بخریم؟!!
به نظرم حمایت سهم همون محدوده ی 2300 باید باشه،البته شیران سهمی هست که یه کم صبوری میخواد ولی مزد صبوری رو میده،من قبل از افزایش سرمایه خریدم 5000 تومن،دو ماهه 66 درصد سود داده،دو ماه دیگه با سهم میمونم حداقل تا گزارش 6ماهه اش بیاد و اونموقع انشالله شیران ها برام مفت در میاد...;)
امروز هم دوباره اضافه شد،در حال تبدیل همه چیز به شیران و واتی هستم...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
از فرصتهای فعلی استفاده کنید. البته من هیچوقت کوتاه مدتی کار نمیکنم و شاید کوتاه مدت اوضاش خوب نباشه. اما با دید حداقل سه ماهه سود خیلی خوبی میده.
گزارش 6 ماهه شرکت کاملا متفاوت از سالهای قبل خواهد بود.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاز فرصتهای فعلی استفاده کنید. البته من هیچوقت کوتاه مدتی کار نمیکنم و شاید کوتاه مدت اوضاش خوب نباشه. اما با دید حداقل سه ماهه سود خیلی خوبی میده.
گزارش 6 ماهه شرکت کاملا متفاوت از سالهای قبل خواهد بود.
نظر
-
-
دوستان از شنبه روی این نماد نوسان ممنوع و گرنه ضرر میکنید...........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
دلار کشيد بالا.
شرکتهاي صادراتي خصوصا پتروها عالي خواهند شد.فروش ارزصادراتي به قيمت 3600تومان براي شيران يعني ساخت سودي بيش از 2برابر
شنبه فارس و شيران حرکت قشنگي را رغم خواهند زد.
مپنا
پالايشگاه
پتروشيمي
فلزات
معدن
دارو
سيمان
قندوشکر
غذايي
و..........
همه عالي هستند امسال شاخص ميره واسه 100هزارتا
چون هر کي رييس جمهور بشه راهي جز بازار سرمايه براش باقي نمونده است.تازه تو بودجه امده دولت بايد 30هزارميليارد تومان از محل فروش شرکتهاي نيروگاهي پالايشگاهي و....تو بورس بفروشه.
مسکن-خودرو-دلار-و......همه در اوج قيمت هستند و احتمال رکود انها زياد هست.
روحاني
ولايتي
قاليباف
عارف
.....
همه خوبند چون بورس را قمارخونه نميدونند.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postدوستان افزایش سرمایش قابل معامله هست؟!
قابل معامله است
در اصل توسط beny_63 پست شده است View Postبا سلام
من هنوز سهام جایزه م نیومده تو پرتفوی آنلاینم...
باید چیکار کنم به شرکت بگم یا به کارگزارم؟؟
من این پستو چند روز پیش هم گذاشتم اما خودبخود حذف شده!
نظر
-
-
در اصل توسط beny_63 پست شده است View Postالان اگه بگم سی اس دی چیه بهم می خندید؟؟!
اردر میزنم برای فروش (البته رو +4 می زنم، چون قصد فروش ندارم ;) ) می گه تعداد سهام کافی نیست....
شرکت سپرده گذاری که تمام کار سهام سهامدارها رو انجام میده
به ادرس زیر
چند تا سهم داشتید قبل از افزایش سرمایه و چه تعداد می زنید
نظر
-
نظر