صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ژنرال
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 22

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام

یکی از بند های مفروضات پیش بینی سود 92 شیران :
    6-4. شرکت عنوان نموده است "در خصوص عوارض مندرج در بند "د" ماده 38 قانون ماليات بر ارزش افزوده و با توجه به عدم دريافت پاسخ صريح از سازمان امور مالياتي در خصوص تبصره 4 ماده 16 قانون ماليات مذکور، تا تعيين تکليف قطعي، 10 % عوارض ياد شده به مبلغ 817 ميليارد ريال به حساب بهاي تمام شده در بودجه سال مالي منتهي به 30/09/1392 منظور گرديده است، لذا ضمن پيگيري موارد مذکور و خارج از اختيار بودن آن تعيين آثار قطعي آن منوط به اخذ نظر قطعي و صريح سازمان مربوطه مي باشد".

ماده16ـ نرخ مالیات بر ارزش افزوده، یک و نیم درصد (5/1%) میباشد.
    تبصره ـ نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای خاص به شرح زیر تعیین میگردد:
    1ـ انواع سیگار و محصولات دخانی، دوازده درصد (12%)؛
    2ـ انواع بنزین و سوخت هواپیما، بیست درصد (20%)؛

ماده38ـ نرخ عوارض شهرداریها و دهیارها در رابطه با کالا و خدمات مشمول این قانون، علاوه بر نرخ مالیات موضوع ماده (16) این قانون، بشرح زیر تعیین میگردد:
    الف ـ کلیه کالاها و خدمات مشمول نرخ ماده(16) این قانون، یک و نیم درصد (5/1%)؛
    ب ـ انواع سیگار و محصولات دخانی، سه درصد (3%)؛
    ج ـ انواع بنزین و سوخت هواپیما، ده درصد (10%)؛
    دـ نفت سفید و نفت گاز، ده درصد (10%) و نفت کوره پنج درصد (5%)؛
    تبصره1ـ واحدهای تولیدی آلاینده محیطزیست که استانداردها و ضوابط حفاظت از محیط زیست را رعایت نمینمایند، طبق تشخیص و اعلام سازمان حفاظت محیط زیست (تا پانزدهم اسفند ماه هر سال برای اجراء در سال بعد)، همچنین پالایشگاههای نفت و واحدهای پتروشیمی، علاوه بر مالیات و عوارض متعلق موضوع این قانون، مشمول پرداخت یک درصد (1%) از قیمت فروش به عنوان عوارض آلایندگی میباشند. حکم ماده (17) این قانون و تبصرههای آن به عوارض آلایندگی موضوع این ماده قابل تسری نمیباشد.

به نظر من مالیات و عوارض ارزش افزوده برای مصرف کننده است از انجائی که خود شیران به عنوان تولید کننده محصول نهائی از نفت سفید به عنوان ماده اولیه استفاده می کند بنابراین شیران مصرف کننده نهائی نیست و نباید مشمول مالیات و عوارض ارزش افزوده گردد ( این نظر شاید هم اشتباه باشد.)
    با سلام جناب شفاف سازی بنده شما را یک تحلیل گر بنیادی حرفه ای می دانم و در بیشتر سهم ها با هم تقریبا هستیم مثل شیران ، واتی ، غمارگ و غبشهر بنده با این نظر شما موافق هستم ( شیران مصرف کننده نهائی نیست و نباید مشمول مالیات و عوارض ارزش افزوده گردد ) میتوان به نمونه مشابه آن هم اشاره کنم مثل پتروشیمی بیستون چطور امکان دارد پتروشیمی بیستون 1.5% پرداخت کند اما شیران 10% به احتمال زیاد این مبلغ به 1.5% خواهد رسید و آنوقت باید در سه دوره مالی این قضیه اعمال گردد
    موفق و پیروز باشید

نظر

• erfanslash
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 762

نقل و قول از سایت همسایه

سلام دوستان شنیده ها حکایت از تعدیل مثبت شیران بین 48 تا 59 درصد داره خیلی جالبه ..........احتمالا در هفته آتی این موضوع شفاف سازی خواهد شد و خبرهای دقیق تر به اطلاع دوستان خواهد رسید حالا دوستان به عالی بودن سهام و ارزش بالای آن پی خواهند برد ......... دوستان این سهام از اون سهام هایی است که شاید به سختی گیر کسی بیاد چون تا عرضه ای صورت بگیره سریعا بازار میقاپه ..... .............. بیخود نیست خیلی از بزرگان بازار سوار سهام شیران و وسپه شده اند .....به قول جناب شاملو خبرهایی در راه است موفق و پرسود باشید

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

با دلار 3600توماني شيران امسال بين 1000تا 1200تومان سود خواهد ساخت.
        پي به اي 5ان ميشه بين 5الي 6هزارتومان
        .................................................. .............
        خدا ان روز را نياره که دلار بره بالاي 4هزارتومان که تارگت شيران ميره بالاي 7هزارتومان.
        متاسفانه دلار بدجوري رو 3600تومان سفت کرده است.
        شيران شير صنعت پتروشيمي ايران هست و شصفها اژدهاي اين صنعت.
        فارس هم غول صنعت پتروشيمي هست.
        شير و اژدها و غول را تو پرتفوي نگهداريم.
        .................................................. ....
        اگر بازار بفهمه که شبندر دلارهاشو 3600تومان فروخته باشه چي ميشه.؟
        انوقت رو 1200تومان جنگ ميشه.

نظر

• mehdi9990
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 150

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          با دلار 3600توماني شيران امسال بين 1000تا 1200تومان سود خواهد ساخت.
          پي به اي 5ان ميشه بين 5الي 6هزارتومان
          .................................................. .............
          خدا ان روز را نياره که دلار بره بالاي 4هزارتومان که تارگت شيران ميره بالاي 7هزارتومان.
          متاسفانه دلار بدجوري رو 3600تومان سفت کرده است.
          شيران شير صنعت پتروشيمي ايران هست و شصفها اژدهاي اين صنعت.
          فارس هم غول صنعت پتروشيمي هست.
          شير و اژدها و غول را تو پرتفوي نگهداريم.
          .................................................. ....
          اگر بازار بفهمه که شبندر دلارهاشو 3600تومان فروخته باشه چي ميشه.؟
          انوقت رو 1200تومان جنگ ميشه.
          با سلام جناب کیانوش ضمن سپاس از تحلیلهای ارزشمند شما ، واقعا چقدر احتمالش هست شبندر دلارهایش را بالای 3500 فروخته باشه ؟ شما خبر موثقی داری ؟ اگر چنین شده باشد این سهم روی 1200 تومان قفل میشود .

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
            با سلام جناب کیانوش ضمن سپاس از تحلیلهای ارزشمند شما ، واقعا چقدر احتمالش هست شبندر دلارهایش را بالای 3500 فروخته باشه ؟ شما خبر موثقی داری ؟ اگر چنین شده باشد این سهم روی 1200 تومان قفل میشود .
            همه شرکتهاي صادراتي که دلار کسب کنند اين کار را مي توانند انجام دهند دست خودشون هست.و فقط محدود به شيران و شصفها نمي شود.منتهي تو بعضي شرکتها اين موضوع خودش را زودتر نمايان مي کند.و در بعضي ها ديرتر .بيش از يک سال هست اين مطلب را در تايپيکهاي گوناگون عرض کرده ام.
            در شيران و شصفها کاملا عيان هست.و احتمالا تو گزارشات 3ماهه 92 خيلي از مسايل روشن خواهد شد.
            بايد فعلا سهامداري کرد.

نظر

• سرداربورسی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 458

امروز بازار نوسانی بود و شیران بعد از رشد طولانی
              قاعدتا نیازمند کمی استراحت هم بود و می شد این را پیش بینی کرد
              هدف اصلی سهم به نظر من 5000 است ..
              به نظرم در این شرایط فرصت برای خرید هست
              ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
              نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• erfanslash
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 762

نظر

• mokhlas
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 301

سلام
                  به نظرتون اولین مقاومت شیران در چه قیمتی است
                  باتشکر
                  هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• alizali
                    کاربر فعال
                    • Jan 2013
                    • 457

پله اول در 2995 خرید شد
                    پله بعدی 2895
                    البته این پله پله نوسان برای 4 تومن هستش

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

معاملات شیران با پارسال فرقی نکرده. هنوزم با P/E=2.5 معامله میشه.

ضمنا جدیدا بحث ورود به صنایع پایین دستی هم مطرح شده.
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

شيران تو کدال گفته تعديل ندارد.
                        من هم ميدونم فعلا تعديل نداري ولي تا يک ماه ديگه اعلام مي کنه.
                        ...........................
                        مدير عامل شيران پارسال هم گفته بود که ارز صادراتيش را به نرخ مرجع مي فروشد و به نرخ ازاد نمي فروشد .اقاي مدير عامل پارسال هم دروغ گفته بود.
                        من تو همين تايپک گفتم اينجور نيست و يکي از رفقا تو همين تايپيک به من اعتراض کرد و پس از يکسال ثابت شد کيانوش درست گفته بود و مدير عامل شيران دروغ گفته بود و اون دوستمون هم هرگز نيامد بگه که حق با کيانوش بود.
                        الان هم دارم ميگم امسال شيران حداقل 1000تومان خواهد ساخت.

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط asal پست شده است View Post
                          بابک 52

اولا" که من همین الان با رییس امور مالی در اصفهان صحبت کردم ، گفتند از موقعی که دلار تک نرخی شده مطابق نرخ دولتی و فقط به صورت تک نرخی می فروشند

[/color]ضمنا" نمی دونم ظاهرا" شما در مجمع حضور نداشتید؟ اونجا هم همین بحث پیش اومد و جناب سلطانی نماینده بورس دقیقا" این مطلب را توضیح دادند که مسئله شیران با پتروشیمی ها فرق می کند و شیران دلار را به نرخ دولتی می فروشه[color=#000000]

شما می تونید همین الان هم با رییس امور مالی در اصفهان صحبت نمایید نظر ایشان هم روی دلار تک نرخی است

ای اقا بابک من هی گفتم که شیرانم دلارو با نرخ ازاد میفروشه اما شما گفتی نه ، تو گزارش جدیدش گفته دلار 1700 تومنی.
                          اينجا را نگاه کنيد ببينيد پارسال چگونه مدير عامل همه را فريب داده بود.حتي دوستان ما را.

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                            شيران شصفها شاراک شخارک کرمانشا شپترو و.....شبندر و بکام و فباهنر و .......
                            همه از يک جنسند همه فروش ارز صادراتي دارند.
                            اگر امسال شيران 1000 تومان و شصفها 600 تومان سود بسازند
                            شبندر 150 تومان سود خواهد ساخت
                            که با پي به اي 4 مي شود 600 تومان
                            اين مال پارسال هست.پيش بيني من بود.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              با سلام و احترام

اولا" که من همین الان با رییس امور مالی در اصفهان صحبت کردم ، گفتند از موقعی که دلار تک نرخی شده مطابق نرخ دولتی و فقط به صورت تک نرخی می فروشند

ضمنا" نمی دونم ظاهرا" شما در مجمع حضور نداشتید؟ اونجا هم همین بحث پیش اومد و جناب سلطانی نماینده بورس دقیقا" این مطلب را توضیح دادند که مسئله شیران با پتروشیمی ها فرق می کند و شیران دلار را به نرخ دولتی می فروشه

شما می تونید همین الان هم با رییس امور مالی در اصفهان صحبت نمایید نظر ایشان هم روی دلار تک نرخی است

ضمنا" میشه دقیقا" بفرمایید در کجای کدوم گزارش عدد 13150 ریال اومده؟؟؟

من که هر چی گشتم همچین عددی تو هیچ گزارشی پیدا نکردم ضمنا" اگر هم همچین چیزی باشه مهم نیست چون رییس امور مالی گفتند از موقعی که بخشنامه اومده تک نرخی می فروشند و بخشنامه هم که بعد از برج 10 پارسال اومده بوده .

لطفا" موارد ذیل را عنوان فرمایید:

1) آدرس دقیق اینترنتی گزارش به فرض

http://www.codal.ir/Reports/EPSEstimateDetail.aspx?LetterSerial=ktHiL6Ok6vKG9j uvdEAyHg%3d%3d

2)تاریخ گزارش

3)محل قرار گیری عدد 13150 ریال در گزارش ( در کدوم قسمت گزارشه؟ ) به فرض در فلان قسمت ( تیتر بالای گزارش)را اعلام بفرمایید

با تقدیم احترام
                              پارسال مدير عامل همه را به اشتباه انداخته بود.حتي بهترين دوستان اين سايت را.
                              نمونه هاي بيشتري هست که ديگه وقت دوستان را نمي گيرم.
                              پارسال خيليها بخاطر اين گزارشات سود تپل را از دست دادند.

نظر

• abtinsalari
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 306

دلیل عرضه های سنگین امروز چی بود تو شیران به خاطر این شفاف سازیه؟بود؟یا خود سهم مشکلی پیدا کرده؟حیفه تو این بازار هیجانی بخواد منفی بخوره.شایدم ترس از پایین آمدن دلار است؟
                                که سود اینها که میشه مثلا و تعدیل منفی میده؟دوس دارم بدونم چی تو مخه اون فروشنده بوده؟
                                ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

در حال کار...
                                X