صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • najafi613
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 62

امروز شیران با توجه به شفاف سازی دیروز خود مبنی بر اینکه فعلا تعدیل عایدی ندارد با صف فروش روبرو شد.به نظر می رسد بعد از رشد مداوم ،کمی اصلاح نیز برای سهم لازم باشد.تعدیل شرکت قطعی می باشد و سهامداران شرکت باید دیدی میان مدت و بلند مدت به سهم داشته باشند.

نقل از پرشین تحلیل

چه کسی واقعا باور می کند که شیران هیچ تعدیلی نداشته باشد؟ شاید مدیران این شرکت دوست ندارند شیران یک رشد بسیار سریع داشته باشد و بعد از رسیدن به هدف منفی شود و دوست دارند یک روند مثبت با شیب کم و دراز مدت داشته باشد؟
    یا شاید هم با این گزارش کذایی می خواهند سهم را از دست حقیقی های ساده در بیارند ؟
    دوستان به نظر شما هدف مدیران شیران از ارایه این گزارش شفاف سازی کذایی چیست؟
    [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• داود
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 378

در اصل توسط najafi613 پست شده است View Post
      امروز شیران با توجه به شفاف سازی دیروز خود مبنی بر اینکه فعلا تعدیل عایدی ندارد با صف فروش روبرو شد.به نظر می رسد بعد از رشد مداوم ،کمی اصلاح نیز برای سهم لازم باشد.تعدیل شرکت قطعی می باشد و سهامداران شرکت باید دیدی میان مدت و بلند مدت به سهم داشته باشند.

نقل از پرشین تحلیل

چه کسی واقعا باور می کند که شیران هیچ تعدیلی نداشته باشد؟ شاید مدیران این شرکت دوست ندارند شیران یک رشد بسیار سریع داشته باشد و بعد از رسیدن به هدف منفی شود و دوست دارند یک روند مثبت با شیب کم و دراز مدت داشته باشد؟
      یا شاید هم با این گزارش کذایی می خواهند سهم را از دست حقیقی های ساده در بیارند ؟
      دوستان به نظر شما هدف مدیران شیران از ارایه این گزارش شفاف سازی کذایی چیست؟
      باسلام

به نظر من اقایون دیر متوجه ارزندگی واتی وشیران شدند بخصوص واتی (صفهای خرید بالای 200میلیونی واتی )

واسه اینکه بتونن حسابی سوار واتی بشن چاره ای ندارن جز منفی کردن شیران تا بدینوسیله سهام از دست حقیقیها خارج کنن

ما ازاین بازیها توبورس زیاد میبینم وبقول قدیمیها گرگ بارون دیده شدیم

هر منفی شیران فرصت خریده

شرکتی که تونسته 50%سودوتو3ماهه پوشش بده ومیتونه برا کل سال 100%تعدیل بده مگه میشه تعدیل نداشته باشه

همین بازیها توشاراک 700ـ800تومنی هم پیاده میشد

پس : دودستی سهامتونو بچسبید وبه این نوسانهای 10ـ15درصدی اصلان اهمیت ندید

سهم خوب راهشو خواهد رفت
      شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• najafi613
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 62

شیران از 18 اردیبهشت که بازگشایی شد تاکنون روند صعودی محکمی داشته است

و به جز چند روز اکثرا مثبت معامله شده است

نخستین بار 24 اردیبهشت در جریان رد صلاحیت انتخابات بود که به مدت 4 روز منفی شد که در مجموع 8.35 درصد پایین اومد

بار دوم 31 خرداد و به مدت 2 روز بود که در مجموع 2.53 درصد پایین اومد

بار سوم 18 خرداد بود و به مدت 2 روز که 4.68 درصد پایین اومد

و اکنون با انتشار گزارش شفاف سازی کذایی که همه می دانند دروغ است به نظر شما چند درصد پایین خواهد آمد

همان طور که در دفعات قبل هم شاهدش بودیم افت شیران آنقدر نخواهد بود که ارزش فروش و نوسان گیری داشته باشد با حساب کردن 1.5 درصد سهم کارگذاری و در نظر داشتن این مورد که بسیار بعید است کسی بتواند سهم را در حداکثر قیمت فروخته و به محض شروع رشد دوباره در حداقل قیمت دوباره بخرد نوسان گیری از شیران دارای ریسک زیاد و سود خیلی کم می باشد

به نظر من نوسان گیری در سهام هایی درست است که حداقل 10 درصد افت داشته باشند در صورتی که شیران همان طور که در بالا نوشتم از زمان بازگشایی همچین افتی نداشته است

اکنون هم با توجه به جو بسیار مثبت بازار و گزارشی که همه می دانند دروغ است بسیار بعید است بیش از ده درصد افت داشته باشد و 3.04 درصد هم که امروز افتش رو کرد

[B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

سلام
          تا خریدم کله کرد به سمت پایین، شانس به این میگن تو بازار مثبت و با یک سهم خوب بجای مثبت منفی بخوری.

عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• najafi613
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 62

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
            سلام
            تا خریدم کله کرد به سمت پایین، شانس به این میگن تو بازار مثبت و با یک سهم خوب بجای مثبت منفی بخوری.

مطمئن باش از خریدت پشیمون نمیشی فقط یکم صبر داشته باش

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
              سلام

با سلام و عرض ادب و احترام، اگر "شیران" از قیمتی که خریدی 100 درصد تا حداکثر یک سال، افزایش قیمت نداد حاضرم کمبودشو خودم خدمتت تقدیم کنم.
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• ron
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 243

در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است View Post
                با سلام و عرض ادب و احترام، اگر "شیران" از قیمتی که خریدی 100 درصد تا حداکثر یک سال، افزایش قیمت نداد حاضرم کمبودشو خودم خدمتت تقدیم کنم.
                این درسته خوشم اومد
                [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• abtinsalari
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 306

تکبیییییییییییییییییییییییییییییییر.حیف که خیلی کم نقدم .مگر نه بازم میخریدم خیلی دوسش دارم.
                  ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• 27721
                    عضو جدید
                    • Mar 2013
                    • 2

منم همدردشمابم اما در مورد فاذر

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 2124

من
                      من هم از بهمن ماه نود و يک تا الان صد درصد گرفتم از شيران
                      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• vet
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1504

به نظر دارن صفش رو جمع میکنن
                        فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• space_mohamad
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 313

انشاالله از فردا شاهد مثبت شدنش هستیم ..........
                          امروز به مقاومت 3200 برخورد کرد . البته اگه رد کنه میره برای 3000 تومان ........
                          ببینیم چی میشه ...
                          من به برگشت فردا امیدوارم .
                          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• سنایی
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 364

جمع کردیم

نظر

• space_mohamad
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 313

خدا را شکر صفش جمع شد ، این برای فردا نشونه خیلی خوبیه ...
                              سهم به این دو روز منفی احتیاج داشت تا بتونه به اهدافش دست پیدا کنه ....
                              اینجاس که ظرفیت آدم سنجیده میشه . بازار شدید مثبت ولی سهممون صف فروش ...
                              ولی اون یه جویه که بعد از چند روز میخوابه و در آخر بازار میمونه ها و سهمهای پر پتانسیل ... ;)
                              "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• Nikooravesh
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 282

دوستان فرصت خريد شيران را از دست ندهيد فردا خيلي ديرشده

نظر

در حال کار...
                                X