صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    شيران تو کدال گفته تعديل ندارد.
    من هم ميدونم فعلا تعديل نداري ولي تا يک ماه ديگه اعلام مي کنه.
    ...........................
    مدير عامل شيران پارسال هم گفته بود که ارز صادراتيش را به نرخ مرجع مي فروشد و به نرخ ازاد نمي فروشد .اقاي مدير عامل پارسال هم دروغ گفته بود.
    من تو همين تايپک گفتم اينجور نيست و يکي از رفقا تو همين تايپيک به من اعتراض کرد و پس از يکسال ثابت شد کيانوش درست گفته بود و مدير عامل شيران دروغ گفته بود و اون دوستمون هم هرگز نيامد بگه که حق با کيانوش بود.
    الان هم دارم ميگم امسال شيران حداقل 1000تومان خواهد ساخت.

با سلام و عرض ادب و احترام، بنده خدا مدیر عامل شرکت برای جلوگیری از رشد هیجانی سهم و سوختن تعدیل پیش رو این نامه رو داده و به بورس اعلام کرده که عجله نکنین، سر موعدش اعلام می کنیم.
    چند روز پیش هم "غمهرا" اطلاعیه شفاف سازی مشابهی زد و سهم صف فروش شد و بعد از 7 روز الان مجدداً صف خریده.
    دم خروس از زیر بغلشون زده بیرون...
    حالا اگه قراره اجازه بدن برخی از دوستان در قیمت های پایین تر بخرن، استقبال می کنیم و هر 15 درصد افت در سهام در روند صعود یک پله اضافه می کنیم.
    آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/06/15, 13:22.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
      دلیل عرضه های سنگین امروز چی بود تو شیران به خاطر این شفاف سازیه؟بود؟یا خود سهم مشکلی پیدا کرده؟حیفه تو این بازار هیجانی بخواد منفی بخوره.شایدم ترس از پایین آمدن دلار است؟
      که سود اینها که میشه مثلا و تعدیل منفی میده؟دوس دارم بدونم چی تو مخه اون فروشنده بوده؟
      اين روزها ص نفت تو اکثر نمادها بخاطر خريد بلوک فارس داره پول جور ميکنه.مثلا تو وتوکا ديروز کاري خودش را خلاص کرد.
      شرکت بندري هم که از محل فروش شيران داره بنفع شيران سود ميسازه
      ص و معدن هم که داره سود شناسايي ميکنه.
      .................................................. .........
      اصلا اينها مهم نيست سهم خوب راهش را ميره.خصوصا شيراني که براي همه تحليلگران تعديل مثبتش حتمي هست.شيران تا 3800تومان که اصلا مقاومتي نداره .در ضمن از فردا حجم نقدينگي که به بورس مياد مجبور به خريد سهم خوبي مثل شيران خواهد بود.
      بازار بايد پي به اي بگيره.حتي خودروايها بايد برند بالا.و بقيه هم به همون نسبت.اکثر بازار با دلار 2450تومان بودجه را بسته اند مثل فولاد مبارکه.پتروشيمي کرمانشا و کگل وکالسمين و کاشيها و ..............................
      لذا پي به اي 6بازار بايد ارام ارام بره بطرف 9 و 10
      چون با امدن اقاي روحاني بازار مسکن و ......راکد و افت خواهد کرد و بازار سرماي رونق خواهد يافت.

نظر

• abtinsalari
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 306

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
        اين روزها ص نفت تو اکثر نمادها بخاطر خريد بلوک فارس داره پول جور ميکنه.مثلا تو وتوکا ديروز کاري خودش را خلاص کرد.
        شرکت بندري هم که از محل فروش شيران داره بنفع شيران سود ميسازه
        ص و معدن هم که داره سود شناسايي ميکنه.
        .................................................. .........
        اصلا اينها مهم نيست سهم خوب راهش را ميره.خصوصا شيراني که براي همه تحليلگران تعديل مثبتش حتمي هست.شيران تا 3800تومان که اصلا مقاومتي نداره .در ضمن از فردا حجم نقدينگي که به بورس مياد مجبور به خريد سهم خوبي مثل شيران خواهد بود.
        بازار بايد پي به اي بگيره.حتي خودروايها بايد برند بالا.و بقيه هم به همون نسبت.اکثر بازار با دلار 2450تومان بودجه را بسته اند مثل فولاد مبارکه.پتروشيمي کرمانشا و کگل وکالسمين و کاشيها و ..............................
        لذا پي به اي 6بازار بايد ارام ارام بره بطرف 9 و 10
        چون با امدن اقاي روحاني بازار مسکن و ......راکد و افت خواهد کرد و بازار سرماي رونق خواهد يافت.
        اما بازم راضیم از ص نفت میذاشت صف شه 80000 اینا یه دفه 50 تاشو میداد بازم شانس آوردیم صف فروشش نکرد . ایشالا که نتونه زیاد بیارش پایین تو این روز های مثبت. حیفه که آدم منفی بخورهو
        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2122

سلام باتوجه بوضعیت مالی شیران واعلام فروش بسیارخوب در 3ماه دوم این اطلاعیه باعملکرد شرکت مطابقت ندارد سود سال 5015 ودر 3ماه اول 2017 حاصل شد در 3ماه دوم پیش بینی کمتر از 20% میباشد و تعدیل برای بستن سهم ندارد ولی افزایش سود همجنان دارد و 6ماه حدود 5800 ریال خواهدبود این گفته خودشان بوده

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

جدی نگیرید.
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• kianoshparsa
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1218

در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است View Post

با سلام و عرض ادب و احترام، بنده خدا مدیر عامل شرکت برای جلوگیری از رشد هیجانی سهم و سوختن تعدیل پیش رو این نامه رو داده و به بورس اعلام کرده که عجله نکنین، سر موعدش اعلام می کنیم.
              چند روز پیش هم "غمهرا" اطلاعیه شفاف سازی مشابهی زد و سهم صف فروش شد و بعد از 7 روز الان مجدداً صف خریده.
              دم خروس از زیر بغلشون زده بیرون...
              حالا اگه قراره اجازه بدن برخی از دوستان در قیمت های پایین تر بخرن، استقبال می کنیم و هر 15 درصد افت در سهام در روند صعود یک پله اضافه می کنیم.
              این هم پیسنهادی از جناب پرریسک
              هدف شیران رو از 5000 ببرید روی 7000 تومن اونم به افتخار روحانی عزیز ..

پی بریا زیر 5 در بورس ایران دیگر اخر خنده هست ...با اومدن جریان اصلاحات ...

در ضمن واتی زیر 800 فقط فقط بخرید چشم بسته فقط بخرید بک رالی 100 درصد تازه از 800 به بعد داریم ...

اون دوستانی هم که منتظر شیران 2500 هستن منتظر بمانن...

در ضمن شاراک رو شدید توصیه به خرید دارم ..

بقه سهام همچنان در لیست خرید از غدیر گرفته تا فولاد معادن وبقیه سهام گفته شده ..

لطفا دوستان تحلیل کنند
              مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
              kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• paiezan
                عضو فعال
                • May 2012
                • 317

صرفا جهت اطلاع
                شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن
                شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت
                شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران
                سه سهامدار عمده شیران از عرضه کننده های امروز بودن جمعا به میزان 1850000 سهم

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                  با سلام

صورت سود وزیان تحلیلی سال 92 شیران :
                  فروش ............................... 15,571,525 میلیون ریال
                  ب .ت.ش ............................9,779,410 میلیون ریال
                  سود ناخالص عملیاتی ............5,792,112 میلیون ریال
                  هزینه های اداری ...................336,067 میلیون ریال
                  سود عملیاتی ......................5,456,048
                  کسر :
                  هزینه های مالی ..................0
                  افزایش :
                  درآمد سرمایه گذاری .............295,490
                  درآمد متفرقه .......................155,678
                  سود و زیان قبل از کسر مالیات .....................5,907,216
                  مالیات .................................................. .606,043
                  سود وزیان بعد از کسر مالیات ....................5,301,173 میلیون ریال
                  مبلغ eps سال 92 ...............6,871 ریال

توضیحات :
                  1- نرخ فروش محصولات بر مبنای نرخ فروش محصولات ترکیبی از واقعی سه ماهه و پیش بینی 9 ماهه
                  میزان تولید و فروش بر مبنای بودجه
                  .

2- قیمت خرید نفت سفید بر مبنای نرخ فروش پالایش گا ه ها بعلاوه 10 % مالیات بر ارزش افزوده
                  قیمت خرید بنزن طبق بودجه
                  3- نرخ تسعیر ارز صادراتی 24550 ریال

eps شرکت با مفروضات ذیل :

1- نرخ تسعیر ارز صادارت با 3000 تومان .......... 9,010 ریال = eps
                  2- نرخ تسعیر ارز صادرات با 3500 تومان ..........10,950 ریال= eps
                  3-حذف 10% مالیات ارزش افزوده و نرخ تسعیر 24550 .............7,930 ریال= eps
                  4-حذف 10% مالیات ارزش افزوده و نرخ تسعیر 3000 تومانی .............10,069ریال= eps
                  4-حذف 10% مالیات ارزش افزوده و نرخ تسعیر 3500 تومانی .............12,013ریال= eps

موفق باشید

با سلام
                  دوستان عزیز اصلا" فرض بگیریم دلار رو 2450 تومان می فروشه سود 92 می شه 700 تومان با قیمت امروز p/e می شه زیر 5
                  شما یه نگاه به p/e سایر گروه ها بیاندازید قندی ها بالای 7-8 غذائی ها بالای 6-7 - ساختمانی ها بالای 5 و...
                  اینا همش فیلم آقایون است
                  کدامیک از شفاف سازی ها درست از آب درآومد
                  شبندر 200 تومانی غمارگ 300 تومانی - غبشهر 1000 تومانی - شاراک 700 تومانی و... شفاف سازی شد قیمت سهام و سودشون 200-300 درصد رشد کردند
                  امروز بهترین فیلمی بود که اجراء کردند و 7-8 میلیون خریدند
                  اگر چه تو این قیمت ها زیاد توصیه به خرید نمی کنم ولی توصیه به فروش هم نمی کنم

نظر

• Fundamental
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 697

دقیقا بازی بیش نیست !

برای کنترل کردن قیمت سهم این کار رو کردند ! مهری خوب کار رو بلد هست !

چند وقتی رنج خواهد زد ، برای کوتاه مدت از این سهم خارج شید

نظر

• peyman.
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 26

مگه مدیر مالی پاکسان نگفته بود تعدیل ندارن ؟

مگه شبندر هی شفاف سازی نمی داد که تعدیل نداره ؟

می شه هزار تا مثال دیگه اینجا ردیف کرد . تو سه ماهه 42 درصد پوشش داده ، سه ماهه دوم صادرات عالی داشته ، مگه می شه تعدیل نداشته باشه ؟

شما بشنو و باور نکن

نظر

• امير سينا
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 483

دوستان میخوان بکشن پایین قیمت رو ، جمش کنن... بازیگرای سهم خریدهاشون تکمیل نشده... حواستون باشه رکب نخورین... آخه خداییش میخوایین شیران رو بفروشین بجاش چی بخرین...؟؟؟؟
                        من که حالا حالا ها باهاشم
                        :x

نظر

• alizali
                          کاربر فعال
                          • Jan 2013
                          • 457

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                          دلیل عرضه های سنگین امروز چی بود تو شیران به خاطر این شفاف سازیه؟بود؟یا خود سهم مشکلی پیدا کرده؟حیفه تو این بازار هیجانی بخواد منفی بخوره.شایدم ترس از پایین آمدن دلار است؟
                          که سود اینها که میشه مثلا و تعدیل منفی میده؟دوس دارم بدونم چی تو مخه اون فروشنده بوده؟
                          دیگه دلار ارزون تر از 2500 که نمیشه
                          اوباما هم پاشو بزار تهران دلار همین حدوده که شیران تو صورتهاش دیده

بازار در خصوص شیران خیلی باشعور عمل میکنه اصلا حساب نکرد شفاف سازی رو
                          بعد نکته ای دیگه هم هست
                          نامه مال 22 است
                          امروز میاد رو کدال اونم آخر وقت
                          دیگه شما بخوان حدیث مفصل و از این حرفها
                          صندوق نفت هم چاره ای نداره بابا بدهکاره
                          امروز حقیقی ترسو بیشتر خالی کرد
                          ولی خوشم اومد از خریداران حقیقی امروز
                          فقط چله جهت اضافه کردن است
                          خیالتان راحت
                          آخرین ویرایش توسط alizali؛ 2013/06/15, 18:23.

نظر

• safaei
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 93

همین فروشنده های بی تحلیل شبندر عزیز رو روی ۷۳۰ تومان ۵۰ میلیون صف فروش کرده بودند حالا منتظر بازگشایی رو ۱۲۰۰ تومن هستند و به نظر من تو این روز و این ارامش سیاسی می خواستند جلوی رشد سهم رو بگیرند شیران تعدیلات بالایی رو داره و اصلا امروز صف فروش نشد بخاطر ارزندگیش .

نظر

• abtinsalari
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 306

من والا نمیدونم اما همه چیه سهم خوبه منم امروز خرید کردم با شجاعتم میگم خرید کردم حالا یا از سر بی تحلیل یا از سر شانس و ... اما هر جور میبینم به نظرم دیگه زیر 3000 که نمیاد اما بردش بیشتر از باختشه احتمالا. حالا شایدم من اشتباه میکنم .
                              ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

من نمیدونم بعضی ها چرا واقعا فکر نمیکنن و مطلب میزنن
                                شرکت ها دلار 2500 در بودجه دیدن و دلار امروز بوده 3380
                                امروز دلار 200 تا ریخت و فردا هم تا 3200 پایین میاد و دوباره دوباره روزهای آینده به 3500 برمیگرده
                                ریاست روحانی یک جو چند روزه برای بورس و بازار دلار ایجاد کرده که از 2 شنبه کاسته میشه
                                در بلند مدت تاثیر گذار هست

نظر

در حال کار...
                                X