از شير دليران بيشتر انتظار ميرفت
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
این سهم الان با قیمت 10 هزار تومن برای سهامدارانی که از قبل از مجمع دارن داره معامله میشه....
صندوق نفت بدلیل نیاز به پول ....بعداز تبدیل حقها به سهم ....یقینا از فروشندگان عمده سهم خواهد بود.
و این موضوع میتونه یکی از دلایل روانی کاهش تقاضا و افزایش عرضه در این قیمتها باشه....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postاین سهم الان با قیمت 10 هزار تومن برای سهامدارانی که از قبل از مجمع دارن داره معامله میشه....
صندوق نفت بدلیل نیاز به پول ....بعداز تبدیل حقها به سهم ....یقینا از فروشندگان عمده سهم خواهد بود.
و این موضوع میتونه یکی از دلایل روانی کاهش تقاضا و افزایش عرضه در این قیمتها باشه....
ضمنا سهام جایزه هم همون هفته اول بعد از افزایش سرمایه آزاد شد. الان سه ماه از اون زمان میگذرهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبله جناب مخبر،ثبت شده ;)
بهر صورت اگه ثبت شده باشه کار رو سختتر میکنه....
چون مدیر صندوق نفت تاکید کرده که هر سهمی در پرتفوی صندوق نفت که قیمتش برای
فروش جذاب بشه....ما از فروشش دریغ نمیکنیم!!!
البته این میتونه یکی از دلایل عدم رشد شیران باشه...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
فروشهای صندوق نفت چیز جدیدی نیست. روی 5000 هزار تومن قبل افزایش سرمایه هم حدودا 30 میلیارد تومن نقد کرد.
شیران همیشه با تعدیل بالا رفته. فصل گزارشها هم که فرا رسیدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
جناب مخبر كل سهام صندوق نفت 11 ميليون بيشتر نيست و نمي تونه باعث عدم رشد شيران باشه
با توجه به نزديك بودن گزارش سهم اين مدت فترت در سهم كه توي اين قيمت ها فكر مي كنيم از بازار مثبت جا مونديم با يك تعديل40 درصدي در سود به حدود 700 تومان در مرحله اول اين گپ به راحتي پر شده و سهم راه اين مدت را يكباره طي خواهد كرد شايد بيش از مثبت هايي كه ديگر سهام اين چند روزه توي بازار داشته اند با اين تفاوت كه هر كدام از سهامي كه در اين مدت 20 الي 30 درصد رشد كرده اند روند اصلاحي در پي اين رشد خواهند داشت و درصدي از رشد را پس خواهند داد ولي شيران در فاز پرقدرت صعودي قرار دارد و خواهد داشت(فعلا) و اصلاحي براي اون نمي شه قائل شد
موفق باشيد
نظر
-
سلام
با اینکه سهم دارد من را اذیت می کند، بازم امروز (دوشنبه 10 تیر92) مجددا اضافه کردم.
نمی دانم چرا فردا هم قصد کردم رقم درشتی را اضافه کنم.
صحبت دوستان دلگرمی می دهد، امیدوارم سهم جواب خود را زودتر پس دهد.
هر جا را می خوانم یا می پرسم، حتی به شرکت زنگ زدم گفتن شرایط شرکت در حد مطلوب و خوب است، دلار هم که دارد حال می دهد.
موفق باشید.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
یه مقدار نقدینگی دستم رسیده میخوام شیران و فاذر اضاف کنم
بهتون بر نخوره خیلی خوشحالم که قیمت توی این چند روز بالا نرفت چون فرصت شد اضاف کنم :D[CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT="]بعضيها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
[/CENTER]
نظر
نظر