صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
    من خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان ایراد نمودارامو بگیرن برای همینم این 2 تا نمودارو گذاشتم تا بقیه صداشون در بیاد و اشکالات منم در بیاد. در ارزندگی شیران شک ندارم .و از قبل افزایش سرمایه باهاش هستم
    سلام
    ایرادش این است که نمودار است و خیلی مواقع با آنچه اتفاق می افتد فرق دارد!!! :)
    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• space_mohamad
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 313

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
      سلام
      ایرادش این است که نمودار است و خیلی مواقع با آنچه اتفاق می افتد فرق دارد!!! :)
      نمودار اگه درست تحلبل بشه بیش از 90 درصد با واقعیت هماهنگه دوست عزیز .....;)
      "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• alireza51
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 1205

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
        نمودار اگه درست تحلبل بشه بیش از 90 درصد با واقعیت هماهنگه دوست عزیز .....;)
        خدا کند چنین شود تا ما هم سودی ببریم.
        تو این چند وقته اکثر سهام های معمولی یا بقولی متفرقه یا غیر بنیادی سود و بازدهی بسیار بیشتری داشتند.
        خودم روی پالایشگاهی ها و پتروشیمی ها و از این قبیل سرمایه گذاری کردم، در صورتیکه برگردان سهم های متفرقه خیلی بیشتر از اینها بود.
        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Amir1
          عضو جدید
          • May 2013
          • 6

واقعا آبرومونو برد این موش مرده ینی شیران

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 2124

در اصل توسط Amir1 پست شده است View Post
            چرا؟ مگه هر سهمی که خریدیم باید یه کله بالا بره! صبر=سود شیران تا دو ماه دیگه بالای 4500 ان شاءاله
            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

فردا اگه منفی بود ................خواهم خرید (-:
              ///

نظر

• Amir1
                عضو جدید
                • May 2013
                • 6

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                چرا؟ مگه هر سهمی که خریدیم باید یه کله بالا بره! صبر=سود شیران تا دو ماه دیگه بالای 4500 ان شاءاله
                والا من نگفتم یه کله بره بالا همینکه یه کله نیاد پایین اونم تو روزی که کل بازار سبزه بستمه

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

کاربر گرامی
                  بنده شیران ندارم ولی از طرز نوشتن شما تعجب میکنم!
                  شیران همواره سهمی بوده برای سهامداری و نگهداری و نه نوسان و کوتاه مدت
                  هر کسی در این دو سال اخیر شیران خریده و نگه داشته سرمایش چند برابر شده

سال پیش همین موقع شیران 2هزار تومان بود و الان با لحاظ افزایش سرمایه و سود تقسیمی حتی با وجود افت این چند روزه حدود ده هزار تومان شده
                  یعنی تقریبا 5برابر طی یکسال

البته قرار نیست سهم همیشه با یک سرعت و روند سود بده ولی اینکه سهم چند روز منفی بشه اونم بعد از اینهمه رشد اینجوری بنویسیم جای تعجب داره
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مجیدشمسعلی
                    كاربر فعال
                    • Aug 2025
                    • 643

ومنتظز قفل شدن شیران این سهم ارزنده که تعدیل مثبت از هم جاش داره میزنه بیرون توی گزارش حسابرس گفته

5 به موجب صورت سود و زيان پيش بيني تعديل شده اصلي، سود هر سهم براي سال مالي منتهي به 30/9/1392 مبلغ 018ر5 ريال محاسبه گرديده که نسبت به پيشبيني اوليه (401ر3 ريال) معادل 48٪ افزايش نشان مي دهد، دلائل آن بشرح يادداشت پيوست افشاء گرديده است. همچنين براساس عملکرد واقعي 3 ماهه ابتداي سال مالي مورد گزارش (حسابرسي نشده) معادل 43٪ سود پيش بيني شده در دوره مذکور به مبلغ 174ر2 ريال تحقق يافته است. شايان ذکر اينکه محاسبه سود پايه هر سهم با توجه به 200٪ افزايش سرمايه مصوب مجمع عمومي فوق العاده مورخ 26/12/1391 بعمل آمده است

دلایل افزایش سوذ:

1-افزايش 36 درصدي مبلغ فروش عمدتا"ناشي از افزايش مقدار الکيل بنزن خطي از 86000تن به 113500 تن و افزايش مقدار فروش پارافين از 60600 تن به 98500 تن و افزايش مقدار فروش برشها از 166000 تن به 229625 تن مي باشد دلايل تغييرات عمدتا " ناشي از افزايش نياز داخل نسبت به سالهاي گذشته و الويت تامين نيازهاي داخلي کشور و افزايش ميزان صادرات بدليل امکان تامين کشتي و ايجاد خط صادراتي جديد مي باشد.

2-مقدار توليد : افزايش 19 درصدي عمدتا" ناشي از افزايش مقدار برشهاي نفتي از 166000 تن به 229625 تن مي باشد.
                    3- بهاي تمام شده مواد اوليه مصرفي : ميانگين نرخ تمام شده مواد اوليه مصرفي از مبلغ 26235 ريال به مبلغ 23628 ريال
                    کاهش يافته که عمدتا ناشي از تغيير در نرخ خريد مواداوليه مي باشد.

یک نکته مثبت دیگه که توی گزارش منفی بوده حالا با کاهش تحریم ها و حذف محدودیت های بانکی هزینه صادرات کاهش شدید پیدا می کنه
                    4-هزينه هاي اداري ، عمومي ، تشکيلاتي : افزايش59 درصدي هزينه اداري عمومي تشکيلاتي عمدتا ناشي از افزايش هزينه هاي فروش هاي صادراتي بدليل افزايش مقدار صادرات محصولات اصلي به مقدار حدود 38 هزار تن نسبت به پيش بيني قبلي
                    مي باشد .

به قول سید با تحلیل خرید و فروش کنید جو گیر نشید همه اینا توی گزارش کداله و نیاز به هیچ تخصصی هم نداره

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام
                      بعضی از سهامدار ها فکر می کنند وقتی یک سهم رو می خرند منفی نباید در کار باشه این اشتباه محض است
                      دوست عزیز شما خیلی دیر تشریف آوردی و خیلی زود هم می خواهی بری اینکه نمی شه
                      این شیران رو باید 6 ماه پیش - یکسال پیش - دو سال پیش باید می خریدی و حسابی حالشو می کردی الان 100- 200- 400 - 600 درصد تو سود بودی
                      همین 6 ماه پیش سود 9 ماهه 91 شد 1500 تومان افزایش سرمایه 200 درصدی اومد اما تو این تاپیک من بودم جناب اقای مصری پور و اقای مرادی و چند تای دیگه
                      شیران رو با 800 تومان سود مجمع و 200 درصد افزایش سرمایه کسی نمی خرید
                      حداقل تو این قیمت ها خرید کردید یه 6 ماه شما صبر کنید و حالشو ببرید تازه سهم در عرض 6 ماه یه بازدهی بالای 100 درصد داده
                      اگر امروز هم این سهم رو می خرید با تحلیل بخرید چشم بسته سهم نخرید تا بعدا " سهم رو متهم نکنید

نظر

• parvaz
                        عضو فعال
                        • Feb 2010
                        • 555

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام
                        بعضی از سهامدار ها فکر می کنند وقتی یک سهم رو می خرند منفی نباید در کار باشه این اشتباه محض است
                        این شیران رو باید 6 ماه پیش - یکسال پیش - دو سال پیش باید می خریدی و حسابی حالشو می کردی الان 100- 200- 400 - 600 درصد تو سود بودی
                        همین 6 ماه پیش سود 9 ماهه 91 شد 1500 تومان افزایش سرمایه 200 درصدی اومد اما تو این تاپیک من بودم جناب اقای مصری پور و اقای مرادی و چند تای دیگه
                        حداقل تو این قیمت ها خرید کردید یه 6 ماه شما صبر کنید و حالشو ببرید تازه سهم در عرض 6 ماه یه بازدهی بالای 100 درصد داده
                        اگر امروز هم این سهم رو می خرید با تحلیل بخرید چشم بسته سهم نخرید تا بعدا " سهم رو متهم نکنید
                        یعنی به جرات میگم دوتا از بهترین اساتید بورس که دیدم شما و جناب مصری پور هستید . ما که به توصیه شما واتی زدیم تو رگ.

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام
                          خداییش چه زود میگذره!انگار همین دیروز بود اینجا با دوستان راجع به شیران 5000 تومنی و افزایش سرمایه اش صحبت میکردیم،واقعا از مصطفی عزیز و شفاف سازی گرامی بسیار سپاسگذارم،واقعا تحلیل های قویشون خیلی مسیر رو زیبا ترسیم میکرد...

دوستان خوبم من با اینکه بالای 100 درصد تو شیران تو سودم دلم نمیاد بفروشم و دارم اضافه هم میکنم!ببینید سهمی که اینقدر واضحه که تا کمتر از یک ماه اتی باید بسته بشه برای تعدیل که جای نگرانی نداره...

بزرگترین درس بورس به من=صبر روی سهم با بنیاد یعنی سود بدون استرس...

من عاشق سود بدون استرسم،حتی اگه کم باشه،مثلا 50 درصد 4 ماهه...;) :D
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            خداییش چه زود میگذره!انگار همین دیروز بود اینجا با دوستان راجع به شیران 5000 تومنی و افزایش سرمایه اش صحبت میکردیم،واقعا از مصطفی عزیز و شفاف سازی گرامی بسیار سپاسگذارم،واقعا تحلیل های قویشون خیلی مسیر رو زیبا ترسیم میکرد...

دوستان خوبم من با اینکه بالای 100 درصد تو شیران تو سودم دلم نمیاد بفروشم و دارم اضافه هم میکنم!ببینید سهمی که اینقدر واضحه که تا کمتر از یک ماه اتی باید بسته بشه برای تعدیل که جای نگرانی نداره...

بزرگترین درس بورس به من=صبر روی سهم با بنیاد یعنی سود بدون استرس...

من عاشق سود بدون استرسم،حتی اگه کم باشه،مثلا 50 درصد 4 ماهه...;) :D

بگذارید ما هم در این رکب زنی سهیم باشم (-:( از فروشنده های عزیز خریداریم البته در منفی )
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/06/22, 22:39.
                            ///

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              بگذارید ما هم در این رکب زنی سهیم باشم (-:( از فروشنده های عزیز خریداریم )
                              اصلا وقتی ادم میبینه چه ادمهایی رو سهم فعالن دلش میخواد دیگه دنبال هیچی نره،تکنیکال و بنیادی رو بیخیال بشه!

لذت میبرم وقتی بنیادی کارا و تکنیکالیستا هم نظر و همسو هستن...

وقتی میبینم میثم،مصطفی و وحید و سید یاسر و شفاف سازی و و و و ...رو سهم مثبتن،دیگه من کمترین خجالت میکشم حرفی بزنم،خداحافظ تاپیک شیران تا وقتی که برسی به 4500 تا این پست رو بیارم بالا... ;)
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• DJANGO
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1701

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                اصلا وقتی ادم میبینه چه ادمهایی رو سهم فعالن دلش میخواد دیگه دنبال هیچی نره،تکنیکال و بنیادی رو بیخیال بشه!

لذت میبرم وقتی بنیادی کارا و تکنیکالیستا هم نظر و همسو هستن...

وقتی میبینم میثم،مصطفی و وحید و سید یاسر و شفاف سازی و و و و ...رو سهم مثبتن،دیگه من کمترین خجالت میکشم حرفی بزنم،خداحافظ تاپیک شیران تا وقتی که برسی به 4500 تا این پست رو بیارم بالا... ;)
                                اره واقعا این حرف شمارو قبول دارم.دلیلش هم این هستش که بعضی از این دوستان بدون هیچ قصدی کارشون رو میکنن وواسه ماهم ثابت شده هستن.واقعا بعضی از دوستان از بنیادی سهم ارزشمندتر هستن
                                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X