کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر موقع اومدیم این تاپیک یکی داره قر می دهد
بعله دیگر وقت سهامتان از 1300 به 2300 ر سیده و تازه خبرهای خوبی درراه است
این شکلکها که هیچ خودتان هم پشت مانیتور باید قرش بدهید
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
به ببین کی اینجاست! یک بامایی سابق که الان با اوناست;)
والا هنوز واسه قر دادن ما خیلی زوده سپه جان! :d
دوستانی که از 1300 وارد شدند البته قرشون خالی از اشکاله (فتوا رو صادر کردم):d
سپه جان من که 1300 خرید نداشتم.خریدم بالاتره بنظرم اکثرا یا در ضررند هنوز و یا فوقش تازه از ضرر در اومده باشند.
خوب دوستان با این که گزارش تا حدودی محافظه کارانه بود اما همین گزارش هم حجت رو بر سهامداران باما تموم می کنه به نظر من! (فقط یه نگاه به افزایش فروش به تفکیک محصول نسبت به سال قبل بندازید)
قیمت جهانی مناسب، قیمت ارز وحشتناک، افزایش سرمایه در پیش، شرکت "ناچار" به تعدیل حداقل 40-50 درصدی است. ان شاالله در مجمع دوستان رو ملاقات خواهم کرد>:d<
100 درصد برای تعدیل لااقل 40-50 درصدی متوقف خواهد شد. امیدوارم شنبه اجازه بدند بازم اضافه کنیم
با سلام اجازه نمی دهد بالای 20 درصد قبل از بازار بسته می شود و فقط باز گشای مهم است که روز خوبی باز شود و از مقاومت 1700 تومان عبور کند به نظز نمی اید نماد زیاد بسته شود چون در تاریخ 90/11/15 مجمع دارد سهالی 4 روز اخر می باشد با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
با سلام اجازه نمی دهد بالای 20 درصد قبل از بازار بسته می شود و فقط باز گشای مهم است که روز خوبی باز شود و از مقاومت 1700 تومان عبور کند به نظز نمی اید نماد زیاد بسته شود چون در تاریخ 90/11/15 مجمع دارد سهالی 4 روز اخر می باشد با تشکر
بله مشکلی نداردکه آن ریزش به خاطر بازار بد وبه قول بچه ها بالا تکنیکالی بود موج 4 را زده و وارد موج 5 شده و به قیمت 3 هزار تومان فکر می کند وضیعت شرکت گویاهمه چیز می باشد که قیمت این سهم 2700الی 3 دور می زد به امید باز گشای 1500الی 1800 با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
باما این بار باما /
دوستان گزارش باما از عالی هم عالی تر بود. این سهم طلاست . باور کنید تا سال دیگه بالاترین بازدهی را خواهد داد. از من گفتن بود. میدونم دیگه برا کسی فرصت ورود وجود نداره ولی باید بگم برا کسانی که سهم رو فروختن واقعا متاسفم . حالا برن حسرت بخورن تا وقتی پدر خودمون رو درآوردیم و داد میزدیم آقا نفروش خبرهای خوب تو راهه نرن تو منفی سهم رو بدن و چهره سهم رو خراب کنن.
نظر