کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سید جان چند وقتی نبودی تو تاپیک فکر کردیم باما ها رو رد کردی رایان خریدی نگران شدم چراغ تاپیک رو شما روشن نگه میداشتی اما وحید جان لطف کرد زودتر خوش خبری داد تبریک به دلسوختگان باما
به به این اولین تعدیل باما... تبریک به همه ما صبوران و دل شکستگان باما>:d<
حالا اگه گفتین چه سهمی باید شروع کنه اون حرکت قشنگرو؟!;)
با سلام امور مالی باما خیلی باهوش می باشد بیان می کند که برای فروردین ماه سال 91 به خاطر عدم کامل فروش و نا هماهنگی بازار ارز تعدیل پیش بینی نداریم ای شیطون تعدیل را می خواهید بزارید برای گزارش 3 ماهه 91 دستت برای ماه رو شده ای شیطون !:*
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
امروز هم آ س پ ما رو سورپرایز کرد و هم باما
تحلیل اوایل اسفند رو اپدیت میکنم فردا میذارم تاپیکم . با باما هستیم تا رسیدن به هدف نهاییش در انتهای 5 از 3 بزرگ >:D<
سید جان چند وقتی نبودی تو تاپیک فکر کردیم باما ها رو رد کردی رایان خریدی نگران شدم چراغ تاپیک رو شما روشن نگه میداشتی اما وحید جان لطف کرد زودتر خوش خبری داد تبریک به دلسوختگان باما
محسنی جان من که سبدم توی امضام مشخصه که;;) البته در بلند مدت می خوام سبدم رو یکم خلوت کنم اما بعد این که به اهداف رسیدند. هم باما و هم بافق;;)
با اون اصلاحیه کذایی مشخصه فردا میخوان بسوزونند!
مگر اینکه اینبار هم بازار یک تودهنی محکم بزنه حالشونو جا بیاره ! :d
کیوان جان اتفاقا به نظر من اگه زیاد بالا باز نشه بهتره... سهمیه که راحت به گره های متوالی میره با صف خرید! فقط بالای 100 باز بشه کفایت می کنه (البته اگه بالای 1170 باز بشه هم از نظر روند سهم خیلی عالیه اما فشار فروش بیشتر میشه اون موقع)
با سلام« توضیحات پائین آخرین اطلاعیه پیش بینی سود تلفیقی را 1002 اعلام کرده است.
---------------
4) شرکت پيشبيني سود هر سهم تلفيقي براي سال مالي منتهي به 29/12/90 را با سرمايه مبلغ 536ر79 ميليون ريال در تاريخ 28/07/90 مبلغ 180ر1 ريال، در تاريخ 28/10/90 مبلغ 440ر1 ريال و با سرمايه مبلغ 000ر200 ميليون ريال در تاريخ 06/11/90 مبلغ 573 ريال و طي اطلاعات فعلي (به تاريخ 05/02/91) مبلغ 002ر1 ريال اعلام نموده است.
کیوان جان اتفاقا به نظر من اگه زیاد بالا باز نشه بهتره... سهمیه که راحت به گره های متوالی میره با صف خرید! فقط بالای 100 باز بشه کفایت می کنه (البته اگه بالای 1170 باز بشه هم از نظر روند سهم خیلی عالیه اما فشار فروش بیشتر میشه اون موقع)
منظورم بیشتر این بچه بازیهای اینهاست! یک گزارش میدن بعد پشت بندش یک اصلاحیه که به جون مامانم اینا اونجوری ها هم که فکر می کنید نیست ! :))
یاسر جان نظر شخصیم اینه که اگر سهم بین محدوده 1160 تا 1200 بازبشه ، و اتفاقا اونجا فشار فروش هم باشه بهتره. سهم میتونه نفس تازه بگیره و پاشو رو 1100 سفت کنه و عین فنر بپره بالا 8-}
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر