در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
-
اخباری خوب از کاما
گفته شده شرکت باما با تسعیر ارز حاصل از صادرات خود بزودی تعدیل درآمد قابل توجهی را به بازار اعلام خواهد کرد. افزایش قیمت سرب و روی و ارز ، بر فروش و حاشیه سود شرکت اثرات مطلوبی داشته و بر سطوح ارزندگی کاما افزوده است. کاما در حالی سود هر سهم سالجاری خود را به مبلغ 615 ریال به بازار اعلام نموده که در صورت حفظ سطوح قیمتی فعلی سرب و روی و دلار 3500 تومانی، توانایی تعدیل مثبت 163 درصدی و کسب 1950 ریال سود خالص به ازای هر سهم را خواهد داشت. اخبار تایید نشده در مورد این شرکت از افزایش چند مرحله ای درامد هر سهم در گزارشات 6 و 9 و 12 ماهه داردهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
بالاخره گزارش باما اومد .
خیلی باحال تعدیل داده . دستش درد نکنه . امیدوارم تو روند مثبت بازار باز بشه
امیدوارم رویه شتران رو کم کنه
حدود 70 % تعدیل +[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
صورت های 6 ماهه "کاما"شرکت باما، با 20 میلیارد تومان سرمایه در پیش بینی های 6 ماهه بر اساس عملکرد واقعی برای هر سهم مبلغ 1067 ریال عایدی خالص پیش بینی کرده که توانسته 47 درصد از آن را پوشش دهد.
این شرکت که در دوره 6 ماهه 48 درصد از فروش، 42 درصد از بهای تمام شده، 57 درصد از سود ناخالص و 60 درصد از سود عملیاتی هر سهم را محقق کرده نرخ فروش صادراتی سولفور روی، سولفور سرب و کربنات روی را به ترتیب 1900، 2000 و 1900 دلار و نرخ هر دلار را برای سال مالی منتهی به اسفند 91 مبلغ 2000 تومان در نظر گرفته است.
"کاما" که در اولین پیش بینی سال مالی 91 برای هر سهم مبلغ 425 ریال سود خالص پیش بینی کر ده بود در تیر با تعدیل مثبت 45 درصدی به مبلغ 618 ریال رسانده بود که علت این تعدیل را افزایش قیمت مبلغ فروش بواسطه افزایش نرخ فروش کنسانتره سولفور سرب از 1900 دلار به 2000 دلار به ازای هر تن و همچنین افزایش نرخ برابری ارز از 1600 تومان به 2000 تومان اعلام کرده است.
شرکت باما که در سال مالی 91 پیش بینی کرده در حدود 91 درصد از محصولات خود را در بازارهای خارجی با نرخ دلار 2150 تومان به فروش برساند در نظر دارد نیمی از سود خالص متعلق به هر سهم را بین سهامدارانش تقسیم نماید.
گفتنی است این شرکت در سال مالی 90 برای هر سهم مبلغ 849 ریال سود خالص و 640 ریال سود نقدی محقق نموده است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
شک نکن عمدی است، شک نکن گروه روی پرواز خواهند کرد به زودی... زمانی که سبدها پر بشه البته;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
ﺑﺎﻣﺎ،ﺳﮫﻤﯽ ﺑﺮای ﺗﻤﺎم ﻓﺼﻮل
ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺎﻣﺎ ﺑﺎ ﻧﻤﺎد ﮐﺎﻣﺎ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ درآﻣﺪ ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺑﺮای ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﻣﻨﺘﮫﯽ ﺑﻪ 30 اﺳﻔﻨﺪ ﻣﺎه 200,000 ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﺑﺎ1391 ﻣﯿﻠﯿﻮن رﯾﺎل را ﻣﺒﻠﻎ 1,067 رﯾﺎل ﺑﻪ طﻮر ﺧﺎﻟﺺ ﭘﺲ از ﮐﺴﺮ ﻣﺎﻟﯿﺎت اﻋﻼم ﮐﺮده اﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ درآﻣﺪ ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺑﻪ ﻣﺒﻠﻎ 849 رﯾﺎل،اﻓﺰاﯾﺶ 25.6 درﺻﺪی ﻧﺸﺎن ﻣﯽ دھﺪ.
ﺑﺰرﮔﺘﺮﯾﻦ ﻣﺰﯾﺖ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺎﻣﺎ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﺮواﻧﻪ ﺑﮫﺮه ﺑﺮداري ﻣﻌﺪن ﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ ﺧﻮدش ﺑﻮده و واﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﻌﺪن اﻧﮕﻮران و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻌﺎدن ﮐﺸﻮر ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
تحلیل بنیادی باما
http://bmedia.namabourse.com/userfil...9%88%D9%84.pdfThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Postبالاخره گزارش باما اومد .
خیلی باحال تعدیل داده . دستش درد نکنه . امیدوارم تو روند مثبت بازار باز بشه
امیدوارم رویه شتران رو کم کنه
حدود 70 % تعدیل +
آقا من این پست رو دیدم و کلی حست خوردم که چرا در این 70% تعدیل مثبت نیستم. چون چند روز قبل از بسته شدن می خواستم بخرم اما پیشمون شدم. حالا امروز باز شده کلی هم منفی خورده.
حالا سوال من اینه که قیمت جهانی داره میاد پایین درست، جو این گروه خرابه بازم درست. اما چطوری شرکتی که 70% تعدیل مثبت داده باز میشه اونم با صف فروش.
اگر اشتباه می گم از دوستان لطف کنن تصحیح کنن حرفهای من رو؟؟ :-/
نظر
-
در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Postآقا من این پست رو دیدم و کلی حست خوردم که چرا در این 70% تعدیل مثبت نیستم. چون چند روز قبل از بسته شدن می خواستم بخرم اما پیشمون شدم. حالا امروز باز شده کلی هم منفی خورده.
حالا سوال من اینه که قیمت جهانی داره میاد پایین درست، جو این گروه خرابه بازم درست. اما چطوری شرکتی که 70% تعدیل مثبت داده باز میشه اونم با صف فروش.
اگر اشتباه می گم از دوستان لطف کنن تصحیح کنن حرفهای من رو؟؟ :-/بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
نظر