در اصل توسط ata007 پست شده است
View Post
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
سيد جان منم قبول دارم ريزش روي در حال حاضر چيزي نبوده ولي من از ريزشه قيمت جهاني نفت براي امروز اونم تو يك روز 4 دلار بريزه خيلي ميترسم چراكه بحران چند سال پيش تو ذهن من باز داره تداعي ميشه تعدادي از تكنيكالست ها هم موافق يك بحران اقتصادي ديگر هستند به همين خاطر بايد حواسمون خيلي جمع باشه كه گرفتارش نشيمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام به فرض اگر باما بتواند از تسعیر نرخ ارز و رشد قیمت جهانی روی حتی 150 تومان سود بسازد چرا نباید قیمت 2 هزار تومان را ببینید یک افزایش سرمایه حداقل 30 درصدی هم باید در سال 91 داشته باشد در سال گذشته سود باما 130 تومان بود سهم تا 2700 تومان هم رفت ولی امسال اگر 150 تومان هم بسازد نباید 2 هزار را ببیند ؟ با تشکر
هر وقت آگهی افزایش سرمایش اومد و سودش رو زیاد کرد و ............. اونوقت میشه امیدوار بود
من که از خدامه 2 ساله که سهامدارشم :d
نظر
-
نقل قول از کاربر سیستان در تالار بورس:
1-ارزبه نرخ توافقی تسعیر شده و حتی یک دلار به نرخ 12260 فروخته نشده است 2- امسال افزایش سرمایه در دستور کار نمی باشد 3-از قیمت سهم حمایت خواهد شد 4-در تیرماه یک معدن عملیاتی و تولید افزایش خواهد یافت 5-تعدیل مثبت تا یک ماه دیگر در راه است چون تسعیرتوافقی ارز مبنا قرار خواهد گرفت 6-در فروش محصول و قیمت فروش و دریافت ارز تا حالا مشکلی نبوده است 7 -ماشین الات مورد نیاز خریداری و فعلادرگمرک در حال ترخیص می باشد 8- سود هم طبق جدول زمانبندی شده از قبل 650 ریال پرداخت خواهد شد 9 - نماینده دانایان بعلت افت درصدسهامش تا هفت درصد در مجمع حضور نداشتإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
جناب شریعت با سلام و خسته نباشید
اینجدول زمانبندی توزیع سود باما رو از کجا میشه پیدا کرد.
باتشکر
نظر
-
سلام بر دوستان بامایی فکر کنم این سید ما از باما خارج شده رفته تو خط رایان و حقش
اینهم گزارش حسابرسی نشده باما ایشا.. تو این بازار مثبت باز بشه
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postسلام بر دوستان بامایی فکر کنم این سید ما از باما خارج شده رفته تو خط رایان و حقش
اینهم گزارش حسابرسی نشده باما ایشا.. تو این بازار مثبت باز بشه
http://codal.ir/Reports/FirstEPSEsti...uin9JDEw%3d%3dكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
سلام بر دوستان عزیز، خیر بنده کماکان با سهم های قبلیم هستم منتها این چند هفته به شدت درگیر کارو درس و کنکور و.... بودم اما پیگیر اوضاع سهم ها هستیم. این گزارش هم که کاملا مسخرست و جای تحلیل نداره خیلی با این وضعیت دلار و...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با سلام خدمت دوستان عزيز بنده يك 4 ماهي هست كه وارد اين سهم شدم.. ولي اعتراف مي كنم كه هيچ خيرو بركتي ازش نديدم و الان هم پشيمونم.. هرچه كه شركت دست و پا ميزنه و تعديل مثبت ميده كه سهم يه تكوني بخوره خبري نيست كه نيست... اگه هم خبري بهشه شايد تو اسفند يه خبري بشه...
نظر
-
همچنان با سهم هستیم... جالب بود بعد از مدت ها خرید حقوقی روی سهم اون هم در روزی که صف خرید بود;) واقعا که اشاره ای لازم داره تا بره بالای 1000 تومان دوباره...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
گزارش 3 ماهشو نگاه کردم .....البته حساب نکردم چقدر میتونه بسازه ولی به نظرم 100 تومن و بالای 100 رو میتونه بسازه ..............به احتمال زیاد یه تعدیل داره این سهم ........و میتونه سهم رو تا 1000-900 ببره ..........
نظر دوستان که تحلیل تکنیکال میزنن چیه؟
گزینه خوبی به نظر میاد...///
نظر
-
فروش 95 میلیارد ریالی «کاما»
گروه بنگاهها- شرکت باما در فصل بهار از فروش محصولات خود معادل 95 میلیارد ریال درآمد کسب کرد.براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت پیشبینی کرده که تا پایان سال جاری از فروش محصولات خود مبلغ 417 میلیارد ریال درآمد کسب کند.«کاما» در دوره سه ماهه نخست امسال معادل 24 درصد از پیشبینی سود 618 ریالی خود را نسبت به بودجه پوشش داد.
شرکت پیشبینی سود هر سهم شرکت اصلی را برای سال مالی منتهی به 30 اسفندماه 91 را طی اسفندماه 90 مبلغ 425 ریال و در تاریخ هفتم تیرماه 91 مبلغ 615 ریال اعلام کرده که دلایل تغییرات را عنوان نکرده است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
اخباری خوب از کاما
گفته شده شرکت باما با تسعیر ارز حاصل از صادرات خود بزودی تعدیل درآمد قابل توجهی را به بازار اعلام خواهد کرد. افزایش قیمت سرب و روی و ارز نیز، بر فروش و حاشیه سود شرکت اثرات مطلوبی گزارده و بر سطوح ارزندگی کاما افزوده است. کاما در حالی سود هر سهم سالجاری خود را به مبلغ 615 ریال به بازار اعلام نموده که در صورت حفظ سطوح قیمتی فعلی سرب و روی و ارز، توانایی تعدیل مثبت 150 درصدی و اعلام 1537 ریال سود خالص به ازای هر سهم را نیز خواهد داشتThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر