یه واگرایی خوشگل تو مکدیش دیده میشه احتمالا یه حرکت تا 2800 دوباره بره
معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
Collapse
X
-
قراردادجدیدفروش به ذوب آهن باافزایش قیمت حداقل 20درصدی
ده روزی بودذهنم مشغول این بودکه چرادوفروشنده اوردرثابت یکی 3000تادرقیمت 25366ودیگری2000تادر25400وجوددارن که باعث ترس خریداران ودرنتیجه صف فروش کردن سهم وبعدجمع کردن سهم میشن
اگه واقعافروشندن اونومخفی بزارن وسهمشونوبفروشن تااینکه متوجه شدم خبرهایی توسهمه واینکارعمدی صورت میگیره برای جمع کردن سهم سهامدارازهمه جابی خبر
اماخبرچیه؟خبراینکه قراردادجدیدفروش به ذوب آهن باافزایش قیمت حداقل 20درصدی همراه است که تاثیرزیادروی سودآوری شرکت داره پس سهامتونوازدست ندین ومطمئن باشین سهم آبستن تغییروتحول مثبت بسیاراست
افزایش سرمایه300درصدی وحالاهم افزایش نرخ فروش به ذوب آهن که قراردادشوطی چندروزآینده میبندن[/size]
نظر
-
برزيل جان من نفروختم ولي داشتم كم كم نا اميد ميشدم . فقط اگه امكان داره يه مقدار بيشتر توضيح بدين كه اين خبر واقعيه يا احتمالا شايعس[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postبرزيل جان من نفروختم ولي داشتم كم كم نا اميد ميشدم . فقط اگه امكان داره يه مقدار بيشتر توضيح بدين كه اين خبر واقعيه يا احتمالا شايعس
البته جوبازارخرابه ومعاملات امروزتاثیرپذیرازین جوبود
نظر
-
سلام آقای برزیل پس چی شد افزایش این شرکت همش میگفتید امروز میاد فردا میاد
:((در اصل توسط برزیل پست شده است View Postنه شایعه نیست وواقعیت داره همونطورکه خبرتعدیل 12ماهه ای که دا:((دم (البته سوخت) درست بودطی صحبتی که بایه بنده خدایی که آدم درستی هم هست داشتم گفت تواین هفته افزایش سرمایش میاد
البته جوبازارخرابه ومعاملات امروزتاثیرپذیرازین جوبود
نظر
-
سلام آقای برزیل
در اصل توسط ma159357 پست شده است View Post:((
لطفا"تاپیک بزن وراهنمایی کن دوستدار شما
نظر
-
در اصل توسط ma159357 پست شده است View Postناراحت نشو تاپیک بالا رو شوخی کردم ولی واقعا"یه خبری ازاین منگنز بگیر مجمع عادیش که 24 تیره پس قاعدتا" افزایش موند برا یه وقت دیگه لطفا از اون آدم درس بپرس وآیا به نظر شما تو مجمع سود شرکت بکنیم یا ردش کنیم بره من تو ضررهستم وآیا نگه داریم تا 2-3 ماهه تا چند رشد میکنه
لطفا"تاپیک بزن وراهنمایی کن دوستدار شما
ولی این برام درسی باشه ازچیزی که مطمئن نشدم خبرندم که باعث ضرراحتمالی خودم ویه نفردیگه بشه من شرمندم
نظر
-
سلام دشمنتون شرمنده این چه حرفی شما میزنید
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postبخداشرمندم منم رفتم توضرراین کسی که میگم توخودشرکته چندباربهش گفتم بازارمیره تورکوداین سهم هم دلیلی برای رشدنداره گفت فلانی نفروش کاراشوانجام دادیم تاقبل ازمجمع عادی افزایش سرمایش میادمنم روحساب اطلاعات قبلی که داده بودوهمش درست بودنفروختم واحتمالادلیل نیامدن افزایش سرمایه هم روندیه که بایدمراحلش طی بشه وگیردادن سازمان به گزارش توجیهی وازین حرفا
ولی این برام درسی باشه ازچیزی که مطمئن نشدم خبرندم که باعث ضرراحتمالی خودم ویه نفردیگه بشه من شرمندم
درضمن لطفا تندتند تاپیک بزن واطلاع رسانی کنید متشکریم
نظر
-
سلام به همه اساتید
در اصل توسط ata;)007;17;;)5820 پست شده استکمنگنز چرا به این حال روز افتاده،از 2200 که نمیذاشتن بیاد پایین :-?
نظر
-
کمنگنز موفق به اخذ پروانه بهره برداری از معدن شن و ماسه با 18 میلیون تن ذخیره قطعی و 9 میلیون تن ذخیره احتمالی شن و ماسه کوهی شده است که مدت این پروانه ده ساله و میزان استخراج سالیانه آن 200 هزار تن می باشد.اثرات سود و زیان این معدن نیز بعد از مشخص شدن اعلام خواهد شد
///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکمنگنز موفق به اخذ پروانه بهره برداری از معدن شن و ماسه با 18 میلیون تن ذخیره قطعی و 9 میلیون تن ذخیره احتمالی شن و ماسه کوهی شده است که مدت این پروانه ده ساله و میزان استخراج سالیانه آن 200 هزار تن می باشد.اثرات سود و زیان این معدن نیز بعد از مشخص شدن اعلام خواهد شد
تحلیل و برآورد شما نسبت به روند کمنگنز خصوصاً با توجه به این معدن جدید چیه؟
یادمه جناب مهران روی سود فوق العاده فروش شن و ماسه توسط این شرکت به انبوه سازان اشاره داشتند
به نظر شما هم این شرکت میتونه مثل سال پیش شگفتی ساز بشه با توجه به اینکه معمولاً بعد از مجمع استارت میزنه؟
افزایش سرمایه 300 درصدی چقدر میتونه جذابتر کنه این شرکتو؟
آیا الان که کسی حواسش به این سهم نیست فرصت مناسبی برای خریدش نیست؟
آیا در مورد قرارداد جدیدش با ذوب آهن و افزایش نرخ 20 درصدی شما خبر موثقی دارید؟..............ممنون
نظر
نظر