کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ببخشید که توضیح نمی دم
دلیل دارم :)
اما این یه مثلثه
یعنی حواسا جمع
اگر ضلع مثلث و از پائین بشکنه ریزش خوبی داره
اگرم از بالا بشکنه صعودی تا حدود 1750 داره
عرض ادب و خدا قوتي خدمت بانوي بزرگ تكنيكال بورس ايران و جهان .مجدد ا خيلي از محبت شما ممنون و سپاسگزارم .اميدوارم حضرتعالي هم مثل هميشه با نشاط و پايدار باشيد
سلام عرض کردم
احوال شما ؟
والا نمی دونم جریان چیه ؛ فکر میکنم مشکل و تو تاپیک شما بگوئید مطرح کنید ؛ زودتر به جواب می رسید
سلام زهره خانم ...:)
مرسی ... امیدوارم شما هم در صحت و سلامت کامل باشید.... :x
من تصور میکردم چند روزی که تشریف نداشتید بعلت این بوده که تمرکزتون روی سهامتون باشه{چون در نقطه ی حساسی هست}
اما با بیانات دوستان نسبت به شما گویا حادثه ای اتفاق افتاده که به خیر گذشته ...؟ :-/
اتفاقی براتون حادث شده بود زهره خانم ؟
زهره خانم یک سوال داشتم از خدمتتون .....بین قیمتهای طلا :: به نظرم اومد ارز استرالیا برای تحلیل طلا مناسب تر هست
این نمودار یکساله طلا با ارز دلار استرالیا هستش
به نظر شما و بر اساس تجربه ایکه دارید قیمت به سمت رو به بالا میشکنه یا رو به پایین ؟!!!
فقط خواهشا اگر رو به پایین میشکنه یواش یواش بگین تا من پس نیفتم [-o<
عرض ادب و خدا قوتي خدمت بانوي بزرگ تكنيكال بورس ايران و جهان .مجدد ا خيلي از محبت شما ممنون و سپاسگزارم .اميدوارم حضرتعالي هم مثل هميشه با نشاط و پايدار باشيد
درود
ممنون از محبت همیشگی شما
یعنی این جهانشو خوب اومدیدا
خانم های تکنیکالیست جهان تا شب با تریلی از روم رد می شن :)):d
سلام زهره خانم ...:)
مرسی ... امیدوارم شما هم در صحت و سلامت کامل باشید.... :x
من تصور میکردم چند روزی که تشریف نداشتید بعلت این بوده که تمرکزتون روی سهامتون باشه{چون در نقطه ی حساسی هست}
اما با بیانات دوستان نسبت به شما گویا حادثه ای اتفاق افتاده که به خیر گذشته ...؟ :-/
اتفاقی براتون حادث شده بود زهره خانم ؟
سلام دوست عزیز
ممنون از محبتتون
والا می گن عجل معلق ؛ شنیده بودم ولی ندیده بود م
قسمت شد دیدیم :d بیست دقیقه فقط بیست دقیقه خونه نبودم
برگشتم دیدم خونه دود شده رفته هوا اتش نشانی و آگاهی و 110 همه تو خونه بودن
باورم نمی شد که تو بیست دقیقه همه چی بسوزه
خالصه که به قول دیگران ( مثلا می خوان دلداری بدن ) خداروشکر که خودمون نسوختیم :)
وای :: خیلی ناراحت شدم =((
چه اتفاق ناخوشایندی واستون پیش اومده ...
انشاا.. که تنتون و خانوادتاون سالم باشند ..... [-o< ولی امیدوارم هرچه زودتر بتویند خسارتهای وارد شده رو از تریدهای موفق جبران کنید به امید خدا >:D< ...
درود
ممنون از محبت همیشگی شما
یعنی این جهانشو خوب اومدیدا
خانم های تکنیکالیست جهان تا شب با تریلی از روم رد می شن :)):d
استاد ما که خیلی کوچیکیم اما استاد اعظم جناب عمادی شما و استاد پانی را در زمره بهترین ها میدونند شاید به اعتقاد خودم اون جور که باید حق مطلب رو ادا نکردم اما چه کنیم که زبان قاصر است و .... در هر حال سلامتی شما آرزوی همیشگی من هست (چلو گوشت رو فراموش نفرمایید) ارادت
افرین به شما حالا یه خلاصه نویسی بچه های سایتو شیرینی بدین
سلام و عرض ادب
خدا میدونه خیلی درگیرم و مطمئن هستم تازه اگه زمان داشتم اینکار رو انجام بدم خیلی توش غلط غلوط در میاد
بابا یکم شما هم با ما راه بیا
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر