نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
    ببخشید شما همان آیدی قبل aa در بروکس نیستید؟پروفایل شما همان پروفایل هست.
    منم ای دیش یادمه چند باری هم ازش سوال کردم اشتباه راهنمایی کرد خخخخ

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
      عضو فعال
      • Mar 2020
      • 1076

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      منم ای دیش یادمه چند باری هم ازش سوال کردم اشتباه راهنمایی کرد خخخخ
      هر کسی اشتباهات و بلکه فجایع معامله گری در زندگیش داره
      به نظر من aaa مثل سعید درخشانی و... یکی نوابغ بازار بود
      ادرس کانال تلگرامی ام:
      https://t.me/afkarboursei

نظر

• Behzadgold
        ستاره‌دار (۲)
        • May 2020
        • 172

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
        هر کسی اشتباهات و بلکه فجایع معامله گری در زندگیش داره
        به نظر من aaa مثل سعید درخشانی و... یکی نوابغ بازار بود
        با سلام
        ضمنا یکی از نوابغ بازار محمد صالحی
        بود که همراه aaa در سایت بورکس
        قدیم با هم فعالیت میکردند.

نظر

• baran
          عضو فعال
          • May 2011
          • 704

به نظرم آیدی موی عاقل البته اسم واقعی ایشان را نمیدانم با اختلاف زیاد از نظر سواد علمی و تحلیلی شماره یک تحلیل گرها بود بعد از ایشان با اختلاف زیاد آقایان میر رازقی و حمید اعرابی و سعید درخشانی ، مارال صفا قرار داشتند که در سالهای گذشته در بورکس اطلاعاتشان را رایگان به اشتراک میگذاشتند الان ۴ تا جوجه تحلیگر تکنیکال با زدن کاناهای تلگرامی وvip از ملت پول میگیرند و سیگنالهای ۲ زاری در اختیار ملت قرار میدهند و چه ساده هستند افرادی که برای خزعبلات آنان پول میدهند در حالیکه اگر آنان عرضه داشتن بجای پول درآوردن از کانال vip همان سهام را با نقدینگی بالا به موقع میخریدن و میفروختن

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

راس میگه موی عاقل هم بود. درخشانی و اعرابی که فعلا هستن. مارال صفا هم که خیلی وقته خبری ازش نیست. میررزاقی رو امارش رو ندارم. ولی بین همه کاربرهای بورکس اعرابی با ای دی دنیای بورس یک سر و گردن از همه بالاتر بود. لیست میکرد سهمارو تارگت میداد. البته یکبار هم حتاید رو بد به من انداخت که بعدا گفت من بی تقصیر بودم و..
            انگار همین دیروز بود تو تاپیک اخابر مینوشت و بعدم یادمه دعوا شد و کار به تهدید رسید

نظر

• وحید خزایی
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 1260

از گذشته ها، از بورکس و تالار بورس و ادان تحلیل نگید.... که بد جور دلمون تنگ میشه واسه اون روزها..... همه چیز قدیمیش خوبه... عجب روزایی بود اون وقت ها.... انگار یه عده آدم بودیم تو یه جزیره دور افتاده..... مثل الان نبود هر کی از بورس بگه

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11251

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                راس میگه موی عاقل هم بود. درخشانی و اعرابی که فعلا هستن. مارال صفا هم که خیلی وقته خبری ازش نیست. میررزاقی رو امارش رو ندارم. ولی بین همه کاربرهای بورکس اعرابی با ای دی دنیای بورس یک سر و گردن از همه بالاتر بود. لیست میکرد سهمارو تارگت میداد. البته یکبار هم حتاید رو بد به من انداخت که بعدا گفت من بی تقصیر بودم و..
                انگار همین دیروز بود تو تاپیک اخابر مینوشت و بعدم یادمه دعوا شد و کار به تهدید رسید
                درود ... مارال صفا عزیز سال قبل فوت کردند ...یادش بخیر ایشون سال ها تحلیل های درجه 1 در حوزه صنعت روی داشتند

نظر

• petter
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 141

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                  درود ... مارال صفا عزیز سال قبل فوت کردند ...یادش بخیر ایشون سال ها تحلیل های درجه 1 در حوزه صنعت روی داشتند
                  سلام محسن جان
                  منم چندماه پیش شنیدم فوت کردن
                  اما نفهمیدم چرا؟

شما جزئیات بیشتری از ایشون میدونی؟

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                    وای . اقا من تو تالار بورس شایعه کردم اینو . بابا شوخی کردم چرا همه جدی گرفتن.

نظر

• baran
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 704

تا آنجا که من در مورد خانم مارال میدانم ایشان آخرین خریدشان بانک صادرات ۱۴۰ تومانی ( تک سهم )چند سال پیش بود که اگر اشتباه نکنم حمید اعرابی هم در آن زمان ۷۰ میلیون برگ سهم صادرات داشت که نماد بانکها بسته شد و بعد از یکسال با منفی های بالا باز شد و صادرات ۶۰ بازشد و تا ۴۵ هم ریخت .....بعد از این ریزش سنگین بود که مارال در بورکس زد که قصد مهاجرت دارد و ماندن در کشور با این مدیریتش را فاجعه بار میدانست به گمانم و امیدوارم ایشان زنده و سلامت باشند و مقیم خارج از کشور...

نظر

عضو فعال
                        • Mar 2020
                        • 1076

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                        تا آنجا که من در مورد خانم مارال میدانم ایشان آخرین خریدشان بانک صادرات ۱۴۰ تومانی ( تک سهم )چند سال پیش بود که اگر اشتباه نکنم حمید اعرابی هم در آن زمان ۷۰ میلیون برگ سهم صادرات داشت که نماد بانکها بسته شد و بعد از یکسال با منفی های بالا باز شد و صادرات ۶۰ بازشد و تا ۴۵ هم ریخت .....بعد از این ریزش سنگین بود که مارال در بورکس زد که قصد مهاجرت دارد و ماندن در کشور با این مدیریتش را فاجعه بار میدانست به گمانم و امیدوارم ایشان زنده و سلامت باشند و مقیم خارج از کشور...
                        همه این عزیزان از درخشانی و اعرابی و مارال و موی عاقل و... بر گسترس فرهنگ سرمایه گذاری تاثیر خوبی داشتند
                        خدا همه ما و همه ایشان رو سلامت بدارد...
                        ادرس کانال تلگرامی ام:

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                          ببخشید شما همان آیدی قبل aa در بروکس نیستید؟پروفایل شما همان پروفایل هست.
                          احتمالا البته شاید ایشان سعید درخشانی باشد

معمولا تاریخ تکرار میشود و بقیه هم ممکنه برگردند به فروم نویسی مثل کاظم نادر علی همین aaa و.....
                          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

عضو فعال
                            • Mar 2020
                            • 1076

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                            احتمالا البته شاید ایشان سعید درخشانی باشد

معمولا تاریخ تکرار میشود و بقیه هم ممکنه برگردند به فروم نویسی مثل کاظم نادر علی همین aaa و.....
                            خیر نیستم
                            ادرس توییترم رو در امضا گذاشتم و درخشانی هم توییتر خودش رو داره
                            ایمانت رو بیخود و بی جهت نده بردار من...
                            ادرس کانال تلگرامی ام:

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

سلام وقت به خیر

حمید اعرابی و تحلیلگر؟

خوب با آیدی های مختلف تو بورکس پست میذاشت. گروه بهمن اون دوران خوب به من انداختن خخخخخخ

حمید اعرابی و آیدی های مختلفش تجربه خوبی برای من بود. یکی از آیدی هاش جوجو بود خخخخ چند تا دیگه هم داشت وقتی میخواست سهمش خالی کند.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                                درود . امروز بعد از چند روز اومدم سری به سایت زدم . متاسفانه صحنه هایی که دیدم نا امید کننده بود .

در این بین از بنده نیز برخی از دوستان اسم برده بودند .

1 : فروم نویسی و فروم و .. همش فدای سر یک تار موی شما خوانندگان محترم . برخیا برای فروم نویسی و برای بودن در فرومها و اینکه به اصطلاح خودمون نامبر وان در یک فروم باشند گاها یه کارایی میکنند که ... اصلا این فرومها مال شماها . ما هیچ ادعایی نداریم . مثل اینکه به نوشتن در فروم و .. چی میدند ؟ یه کیلو سبزی به من کسی در این همه مدتی که فعالیت داشتم نداده .

2 : متوجه شدم که یکی از پستهای بنده در حمایت از پانی عزیز ؛ یکم به مذاق برخی خوش نیومده و برداشتند براش بیانه زدند . اقا جون .. عزیز من .. عزیز دل من .. اونجایی که بنده گفته بودم خیلیا دارند چند وقته فریاد ریزش قیمت نفت رو سر میزنند منظورم موسسات مالی بین المللی بودند که پیش بینیهاشون رو ارائه میدند و بنده مطالبشون رو میخونم اونجا هم گفته بودم همین مطلب رو . حالا دوستان و کاربرای این سایت و یا دیگر سایتهای ایرانی و هموطنان عزیز من .. من چه کاری با شما دارم ؟ اصلا ندیده بودم که شخصی در این سایت پیش بینی نزولی از قیمت نفت بده به جز یک کاربر که وقتی نظری در تاپیکشون دادم اومدند ما رو خر خطاب کردند . البته باز هم اون شخص عقیده ای به نزولی بودن نفت در کوتاه مدت نداشت و امکان نداره بنده راجع به اشخاص موضع گیری بکنم و قبلا هم گفتم هرگز راجع به اشخاص موضع گیری نمیکنم . مردم خودشون به اندازه کافی شعور دارند و میفهمند که کیا چی میگند و تفسیر وقایع به نظرم در چنین محیطهایی بیهوده و عبثه .

3 : دلیل رفتن من از این سایت و یا کلا یواش یواش بازنشستگی از فروم نویسی ، کمبود وقت ؛ نداشتن طراوت قبلی و جوانی ؛ و البته دوری از برخی واقعا بچه بازیها . بچه بازیهایی که اصلا حوصلشون رو ندارم . من الان 25 سالمه . به خدا حوصلم نمیکشه بشینم روی یک چیزی بحث کنم با شخصی . اصلا به این نتیجه رسیدم در فرومها وقتی سهمی زیاد تابلو میشه توان حرکت ازش سلب میشه . اما سهمهایی که چراغ خاموشن ترند خیلی بهتر جواب میدند . من در گروه روی حق کروی داشتم که 110-120 گرفته بودم یه ماه پیشتر . و در تاپیک هم گفته بودم .. ولی زیاد روش مانور ندادم . دیگران هم روش زیاد مانور ندادند. سهم خیلی راحت تر اومد به هدفش رسید و البته هنوز اهداف بعدی هست . اما سهمهای خیلی خوبی هستن که به دلیل تابلو شدن متاسفانه دارند در جا میزنند ..
                                چرا ؟ چون پر از نوسان گیرای روزانه شدند .

خب در این شرایط اصلا فروم نویسی یعنی چی ؟ ما تحلیلگر شدیم .. بهتر بگم.. مردم تحلیلگر میشند که دوزار بتونند کاسبی کنند و سود کنند و نون بیارند سر سفره هاشون . نه اینکه مردم بهشون هورا بکشند . انتظار اینکه زیر پستهای من همه بیاند تشکر بزنند از غرور کاذب من سرچشمه میگیره و اصلا پسندیده نیست . من نمیگم محض رضای خدا بلکه برای دلم مینویسم . مثلا ثامان رو 80 خریدم اینجا گفتم .. زیادم روش مانور ندادم . یا همین حق کروی ، یا ذوب یا وپترو و یا دیگران .. همینکه میبینم سهمهای این تاپیک بازدهی خوبی داشتند خودم راضی هستم و فکر میکنم اگر دو نفر سود کرده باشند هم یه خیری رسوندم و بی اثر نبودم در جامعه . هر چند امکان اشتباه هم هست و این یک ریسکیه که فروم نویسان قبول میکنند ولی خب من شاید دیگه نتونم این ریسک رو بیشتر از این قبول بکنم .

بنده هر مطلبی میخونم هر جایی اگر واقعا مفید باشه و به دردم بخوره تشکر میکنم ازش . مثلا تاپیک خانوم پانی رو میخوندم و واقعا از نوشته هاشون استفاده میکردم و تشکرم میزدم . این یعنی این که این مطلبی که زدی کشک نبود و من ازش استفاده کردم و حداقل کاری بود که برات کردم . حالا ایشون میخواد زیر پست من تشکر بزنه یا نزنه . باور میکنید هرگز حتی نگاه نمیکنم ببینیم کیا تشکر میزنند یا نه ؟ بورکس یه خوبی که داره همینه .. به نظرم این بحثی که کردم خیلی دست پایین هم بود و معذرت میخوام از شما به خاطر اینکه وقتتون رو صرف این اراجیف بنده کردید .

در اخر از دوستانی مثل علیرضا جمالی ؛ پانی ، امن ،شاهرخ عزیز ، امیر 2003 عزیز ؛ ساده ساده عزیز ، احمد بزرگوار ؛ اسی محمدی ، و فرامرز و بوف کور و .. و خیلیا دیگه که دیگه اسم نمیبرم ؛ در این سایت تشکر میکنم . همچنین از وجید 20 عزیز که استارت این تاپیک رو زده بودند ..

و این نکته دست اخر که همیشه فروم ها دنبال بهانه هستند برای ایجاد کدورت . چون لحن بیان نیست توش .. میشه از یک نوشته چندین برداشت کرد و به بیراهه رفت . امید وارم همیشه جنبه های مثبت رو ببینیم و عزیزانمون رو که شاید سالهاست با همدیگر هستیم واسه سر سوزن دلخوری نفروشیم و یه قضاوت یکطرفه نرویم . ای کاش اعضای فرومها هر از چند گاهی همدیگر رو میدیدند تا دوستی ها از نزدیک تحکیم بشند .

امید وارم این سو تفاهم هم بین ستون های سایت ( پانی و زهره و امن ) رفع بشه که میشه و اینکه در این شرایط بهتره همیشه خویشتن دار باشیم و به این فکر بکنیم که این موضوع حل میشه و فردا دوباره دوستیم . دوستانی بهتر از گذشته . بین اعضای خانواده ، بین برادر با برادر هم مشکل و اختلاف پیش میاد ..همینکه فکر کنیم فردا دوباره دوستیم مشکلات حل میشه .

من البته سعی خواهم کرد حضور داشته باشم ولی حضورم رو سعی میکنم بیشتر در مباحث اموزشی ببرم جلو . به زودی کتابم میاد بیرون و سعی خواهم کرد سوال و جواب اون کتاب رو راه بندازم و ..

سلامت و موفق باشید ...

درود ...

تابوده همین بوده ...
                                .

نظر

در حال کار...
                                X