نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    دوباره بازار داره بر مي گرده رو پتروشيميها.شفن و شاراک ايول الله...
    اون پتروشیمیهایی که فروش داخلی بیشتری دارن سود بیشتری هم شناسایی میکنن...

همین الان محصولاتشون رشد بیش از 50 درصد تجربه کرده...مثلا کریستال پتروشیمی شازند.
    فقط کافیه به افرادی که مواد اولیه از پتروشیمی تهیه میکنن مراجعه کنید ....
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• oplus
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 252

در اصل توسط شاهرخ اسلام پور پست شده است View Post
      یک الگوی اژدهای کلاسیک در نمودار سهم مشاهده می شود که از لحاظ طبقه بندی ایده ال محسوب می شود و نوید بازگشت قیمت را می دهد اما بزرگترین و اساسی ترین مشکل سر راه بازگشت
      قیمت با شمارش امواج الیوت آشکار می گردد و آن هنگامی است که در داخل موج پنجم نزولی قرار داریم و احتمالا قیمت زیر 1882 ریال خواهد آمد اگر دوستان قصد ورود احتمالی دارند بهتر است
      اوردر خرید خود را بالای پیوت ماژور در قیمت 2460 قرار دهند و دوستانی که سهم رادارند در صعودهای احتمالی بعدی اگر قیمت پیوت ماژور که انتهای موج چهارم صعودی نام گذاری شده است را
      نتوانست بزند با اولین اخطار بازگشتی قیمت بفروشند.
      ضمنا اهداف اول و دوم یک اژدهای صعودی رسم شده است.(هدف از بیان الگوی اژدها صرفا بار آموزشی آن بران دوستان می باشد شخصا احتمال کمی برای عمل کردن آن قائلم)

با نیم نگاهی به گزارش 9 ماهه سهم متوجه وضعیت نا مطلوب سهم می شویم از 650 ریال پیش بینی شده برای دوره یکساله توانسته 9 ماهه 287 ریال بسازه ضمنا فروش خودرو هاش نسبت
      به سال گذشته خیلی کم شده.
      این بهمن هم سهم جالبی هست
      واسه امسال برنامه عرضه داشت(بهمن دیزل و بهمن لیزینگ)منتظر عرضه بیمه ملت هم هستیم
      تکلیف اون نیروگاه کهنوج معلوم نشد و همین طور وامش از صندوق توسعه
      بلوک فملی هم که رو هواست هنوز و.....
      فقط امیدوارم با حجم مناسب نقذینگی حاصل از فروش سرمایه گذاری،تصمیم درستی اتخاذ کنه

نظر

• alireza64
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 156

سلام دوستان
        كسي خبري از نتايج مجمع امروز بانك ملت نداره؟باتشكر از راهنمايي هاي دوستان.

نظر

• Ashofte
          عضو جدید
          • Dec 2011
          • 6

چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا یکباره صدرا از صدر توجه کنار رفت؟ یادش افتادم و رفتم نگاهی به نمودارش بیندازم. نتیجهاش جالب و حیرتانگیز بود. شاید در یک کلام بشود بهاش گفت «معجزهی تحلیل تکنیکال!». خودتان عکسها را ببینید:

عکس اول (کانال نزولی، چنگال اندرو، محل برخورد خط حمایتی کانال و خطوط چنگال):

عکس دوم (فیبوناتچی 127درصد، تایید برخورد کانال و اندرو):

عکس سوم (معجزه کامل میشود؟):

حقیقتن خودم هم به هیجان آمدم از چیزی که پیدا کردم!
          فکر هم نمیکنم لازم باشد چیزی به عکسها اضافه کنم. همه چیز واضحتر از هر توضیحیست.

نظر

• hahahaha
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 70

با سلام
            جناب درخشاني لطفا بيشتر در اين سايت تشريف بياريد خوشحال مي شيم
            در سايت بوركس نظر مساعدي در مورد فولاد و شپنا و غدير داشتيد
            جسارتا سوالم اينه كه شپنا تا چه محدوده مي تونه بالا بره
            شما بالاي 510 بود كه پيشنهاد داشتيد سهم خوبيه ولي الان محدوده 490 تا 500 داره حركت مي كنه
            خواستم ببينم اين افت قابل پيش بيني بوده و مي تونيم به صعودش اميدوار باشيم يا نه
            ممنونم از زحماتتون

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              اون پتروشیمیهایی که فروش داخلی بیشتری دارن سود بیشتری هم شناسایی میکنن...

همین الان محصولاتشون رشد بیش از 50 درصد تجربه کرده...مثلا کریستال پتروشیمی شازند.
              فقط کافیه به افرادی که مواد اولیه از پتروشیمی تهیه میکنن مراجعه کنید ....
              به توصيه جنابعالي توجه کردم و مقداري ديگه شاراک اضافه کردم خصوصا وقتي نوشته جناب اقاي درخشاني را در بورکس راجع به شاراک ديدم رو اين سهم بيشتر تامل کردم.
              امروز شفن محکم و با حجم بالا از 1080مقاومت تاريخي خودش رد شد قطعا در چند روز اتي شاراک مقاومت 600 تومان را خواهد شکست شکست مقاومت 600 توماني شاراک نويد قيمتي 1000 تومان را رقم خواهد زد.

نظر

• جواد1979
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 138

آقای درخشانی از شپنا بعنوان لیدر بازار یاد کردن ببینیم فردا جمع میشه یا باز هم پایین تر میره.
                ای کاش آقای درخشانی در مورد تکنیکال سهم یه چند خطی توضیح می دادن . ممنون

نظر

• سعید درخشانی
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 286

در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Post
                  آقای درخشانی از شپنا بعنوان لیدر بازار یاد کردن ببینیم فردا جمع میشه یا باز هم پایین تر میره.
                  ای کاش آقای درخشانی در مورد تکنیکال سهم یه چند خطی توضیح می دادن . ممنون

شپنا این پایین اومدنش طبیعیه . فکر میکنم صعود خوبی در پیش داشته باشه . این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه .
                  سبد فعلی من ؛ فولاد ؛ وصندوق ،شپنا ؛ ثشرق , ا اس پ ؛ کمرجان ....

در مورد فعالیتم در سایت بحث این سایت و اون سایت نیست .. کلا رغبتی برای نوشتن نیست ..حسش نیست ..وگرنه این سایت اون سایت برای من مهم نیست .

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                    شپنا این پایین اومدنش طبیعیه . فکر میکنم صعود خوبی در پیش داشته باشه . این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه .
                    سبد فعلی من ؛ فولاد ؛ وصندوق ،شپنا ؛ ثشرق , ا اس پ ؛ کمرجان ....

در مورد فعالیتم در سایت بحث این سایت و اون سایت نیست .. کلا رغبتی برای نوشتن نیست ..حسش نیست ..وگرنه این سایت اون سایت برای من مهم نیست .
                    سلام آقای درخشانی یک درخواست از شما داریم به نظر شما کگل در حال حاضر در چه موجی به سر می برد و انتها این موج کجا است و قیمت میان مدت چه قیمتی است با تشکر از شما
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      به توصيه جنابعالي توجه کردم و مقداري ديگه شاراک اضافه کردم خصوصا وقتي نوشته جناب اقاي درخشاني را در بورکس راجع به شاراک ديدم رو اين سهم بيشتر تامل کردم.
                      امروز شفن محکم و با حجم بالا از 1080مقاومت تاريخي خودش رد شد قطعا در چند روز اتي شاراک مقاومت 600 تومان را خواهد شکست شکست مقاومت 600 توماني شاراک نويد قيمتي 1000 تومان را رقم خواهد زد.
                      چه جالب صبا داره مثبت شفن را چند ميليون چند ميليون مي خره.
                      کسي مي دونه غير از تعديلات مثبت شفن ايا چيز ديگه اي توشه يا نه.

نظر

• جواد1979
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 138

آقای درخشانی به نظر بنده شما یکی از بهترین تکنیکال های کشور عزیزمونی . بنده از ابتدای ورودتون به بورکس و سایت وزین بورسی خواننده مطالب شما بوده و هستم ان شا... همیشه همه جا شاد وسلامت باشی و یه سوال داشتم بنده جدیدا با نرم افزار Advanced GET آشنا شدم و می خوام مطالب تکنیکال رو به امید خدا یاد بگیرم می خواستم شما راهنماییم کنید که ابتدا از کجا شروع کنم و اصلا خودتون چند ساله کار می کنید و از چه نرم افزاری استفاده می کنید از کجا شروع کردید در کل اقا سعید به مام یاد بده چطور ماهیگیری کنیم . خداخیرت بده

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 103

ادامه وضعیت تکنیکی سایپا

در اصل توسط شاهرخ اسلام پور پست شده است View Post
                          با بررسی امواج الیوت احتمالا موج پنجم نزولی سهم به اتمام رسیده و سهم آماده استارت و شروع روند صعودی می باشد تنها نکته ای که بایستی به آن توجه نمد خط روند نزولی سهم می باشد
                          که با ترکیب آن با خط روند 2-4 امواج الیوت از اعتبار بسیار زیادی برخوردار می باشد که اگر بتواند خط فوق را درهم بشکند که با استارت امروز و تشکیل یک الگوی خوشگل ستاره صبح گاهی بنظرم
                          در کوتاه مدت میسر خواهد شد در محدوده پیوت موج چهارم و محدوده روانی 2100 ریال درگیری احتمالی دیگری ممکن است اما در صورت عبور پر قدرت سیگنال آشکار خریدی از لحاظ تکنیکال برای
                          شخص من بوجود خواهد آورد که اولین هدفش تراز های فیبو ریتریس 127.2 در قیمت 2544 و فیبو ریتریس 38.2 در قیمت 2557 خواهد بود البته اهداف بالاتری نیز وجود دارد که بعد ها بدان اشاره
                          خواهد شد .
                          در اکثر اوسیلاتورها و اندیکاتور های پیرو روند واگرایی مثبت معمولی مشاهده می شود.
                          امروز نمودارش رو از جهت امواج ولفی بررسی کردم و به یک موج ولفی رسیدم که اگه قیمت تا تراز های 127.2 درصد (1652 ) وتراز 161.8 درصد فیبو(1528) برسه و برگرده از لحاظ امواج ولفی خیلی ایده ال خواهد شد ضمنا تارگتش همون طور که توی نمودار رسم کردم حدود 2100 الی 2200 توی میان مدت می تونه باشه مورد بعدی که می تونه با اتمام موج پنجم ولفی تقارن داشته باشه اتمام موج پنجم نزولی و یا اتمام موج B
                          از موج چهارم نزولی (و صعود برای موج C ) سهم از لحاظ شمارش امواج الیوته بهرحال ریزش بیشتر از 1489 (تراز 100% فیبو برای تکمیل پترن ab=cd ) و 1528 براش متصور نیستم به دوستان اکیدا پیشنهاد می کنم این الگو رو زیر ذره بین داشته باشن .
                          آخرین ویرایش توسط شاهرخ اسلام پور؛ 2012/02/01, 22:34.
                          سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
                          آلبرت انیشتن

نظر

• green
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 99

جناب درخشاني من هم مثل شما ثشرق و آ اس پ و بجاي كمرجان شما كسرا دارم
                            ثشرق و آ اس پ را تا كجا نگهدارم و شما در چند فروشنده هستيد
                            در مورد كسرا و اهدافش نظري داريد
                            با تشكر از شما ممنون

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 103

وضعیت تکنیکی پتروشیمی آبادان (شپترو)

داخلش دو تا الترناتیو مختلف از پترنهای هارمونیک دیده میشه الگوی هر دو تا الگو در اولویت اول می تونن یه پروانه باشن البته اگه الگو پیشرفت زیادی بکننه می تونه تبدیل به خرچنگ بشه
                              نکته دیگه منطقه PRZ سهم است که در شکل با رسم تمام خطوط محتمل فیبوناچی رسم شده البته اونطور که مشخصه یه بازه تقریبا بزرگ رو از جهت قیمتی پوشش داده (2732 الی 3335 )

نکته بعدی که در آلترناتیو دوم خودنمایی می کنه تشکیل یک الگوی AB =CD هستش که تراز 100درصد APP در قیمت 2976 هستش اوسیلاتور RSI در داخل منطقه اشباع فروش قرار گرفته
                              که باتوجه به اینکه توی یک روند نزولی هستیم طبیعیه این الگوی پایینی هارمونیکتر و شکیل تر بنظر می رسه و ناحیه PRZ تقریبا مشترکی با الگوی بالایی داره.

از لحاظ شمارش امواج الیوت محتملترین آلترناتیو اتمام یک موج پنجم نزولی گسترش یافته رو نوید می ده اما ممکنه در حال اتمام یک زیگزاگ اصلاحی (5-3-5) باشیم که ترکیبش با AB=CD
                              معناشو چند برابر می کنه احتمال بسیار کمتر اینست که اکنون در داخل موج سوم نزولی باشیم که بایستی خودش رو به هدف 161.8 درصد APP موج یکم برسونه (رنگ صورتی)

نتیجه گیری : با توجه به منطقه پتانسیل برگشتی الگوهای هامونیک که رسم شده اند و ترکیب آنها با محتملترین گزینه امواج الیوت یعنی اتمام موج پنجم نزولی سهم با رسیدن قیمت
                              به اهداف ذکر شده ممکن است قیمت برگردد البته با توجه به اینکه در داخل یک روند نزولی فرسایشی بوده ایم بایستی با تائید اندیکاتورهای مختلف و شکست خط روند و گذر قیمت
                              از یکی از پیوت های معتبر سهم به سمت بالا وارد شویم من خودم اوردرهام رو روی پیوتهای معتبر بصورت تریلینگ با سهم حرکت می دم تا وقتی برگشت وارد پوزیشن بشم که
                              حد ضرر رو هم زیر حداقل قمتی و تراز های فیبو می گذارم.
                              سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
                              آلبرت انیشتن

نظر

• ayda saharkhiz
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 38

راستش چند روز پيش خدمت يه استادي رسيدم كه دانش بسيار بالايي داشت وقتي اسموشون رو از دوستان جويا شدم اينجور كه مي گفتن اقاي سعيد درخشان بودند و دنبال تاپيكي مي گشتم تا از اين طريق تشكري بكنم چون به خصوص تو مبحث طلا و ارز دانشي داشتند كه واقعا براي خوده بنده بسيار جالب و شنيدني بود و بنده خوشحالم از زيارت ايشون .

نظر

در حال کار...
                                X