قند لرستان ( قلرست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • موج 5
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 140

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
    عذر میخوام من از تکنیکال هیچی نمیدونم اما
    واقعاً تو این سهم بخصوص که یک گروه حقیقی 96 درصدی
    مالک شرکتند و با اراده اونها الان سهم پایین میاد حالا به هر دلیلی
    و خیلی راحت با یک باز و بسته شدن میتونه دو برابر بشه
    این علم جواب میده!؟
    من نمیدونم تو این سایت چرا به این گروه به دیده بدی نگاه میشه
    چرا همه سفته بازی میدوننش از بنیادی ها گرفته تا تکنیکالها

یکی از دوستان لطف کرده بود مثلاً قشهد از این گروه رو در تالار همسایه
    به نظر خیلی عالی از نظر بنیادی تحلیل کرده بود
    که دورنمای عالی را وعده میداد که من گذاشتمش تو تایپیک قشهد اینجا

چرا کسایی که اینقدر سرسختانه این گروه رو سفته بازی میدونند نمیرن
    اون رو نقد کنند و بگند نه به این دلیل تحلیل اشتباه و اصلاً دروغه

به نظر من باید این گروه رو خصوصاً الان به دید بنیادی نگاه کرد
    سوال من اینه که مگر تعداد سهام کم اعضای این گروه دروغه
    مگر دارایی ها و املاک این شرکتها دروغه؟
    مگر همین قلرست تعدادسهامش فقط 24 میلیون سهم نیست؟
    مگر تو این کشور تورم و گرونی بیداد نمیکنه
    مگر توقع نمیره قند و شکر هم همپا با لبنیات و گوشت و روغن و ... افزایش نرخ پیدا کنند
    ومسائل دیگه مثل مشکلات واردات و...
    حالا اگر تولیدات و ظرفیت این کارخونه ها رو نگاه کنیم
    آیا دروغه که هر 10 درصد افزایش قیمت شکر سود اعلامی این کارخونه ها رو به شدت و تصاعدی افزایش میده؟

متاسفانه احساس میکنم در این سایت اساتید تا حدود زیادی متعصبانه برعقاید خودشون
    نسبت به گروه قند پافشاری میکنند و نسبت به اونها جبهه گرفتند نمیدونم چرا!؟
    شما بنظر میرسه تازه کار هستید عزیز، من کاری به این حرفها ندارم فاند سهم خوبه اونم صحیح، من خریدم رو از همون قیمتی که گفتم شروع می کنم. البته اگر به این قیمت برسد!;;)

البته تحلیل راشین عزیز را هم مد نظر دارم.

عزت زیاد.

نظر

• sourena
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 1080

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
      شما بنظر میرسه تازه کار هستید عزیز، من کاری به این حرفها ندارم فاند سهم خوبه اونم صحیح، من خریدم رو از همون قیمتی که گفتم شروع می کنم. البته اگر به این قیمت برسد!;;)

البته تحلیل راشین عزیز را هم مد نظر دارم.

عزت زیاد.
      شما به نظر میاد استاد بزرگی هستید عزیز
      ما هم داریم خرید میکنیم
      در قیمت موردنظر شما هم که اگر برسه بیشتر میخریم عزت زیاد
      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• موج 5
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 140

شما به نظر میاد استاد بزرگی هستید عزیز
        ما هم داریم خرید میکنیم
        در قیمت موردنظر شما هم که اگر برسه بیشتر میخریم عزت زیاد
        میرسه عزیز،;)

اول برو دو خط تکنیکال یاد بگیر، بعدش یه نگاه به چارت سهم بنداز ، بعد کراس هایر رو بیار روی قیمت 19057 و خوب نگاه کن بعد علامت گذاری کن، آخرش هم یادت باشه هر معامله گری استراتژی خاص خودشو داره که چه شاگرد باشه چه استاد قابل احترامه.

نظر

• sourena
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 1080

ممنون عزیز
          عرض کردم تکنیکال بلد نیستم.در حال حاضر علاقه ای هم به یادگیریش ندارم
          از نظرات اساتیدی مثل شما بهره میگیرم رو همین حساب فردا اگر فرصت داد نصف اونچیزی را که میخواستم میخرم
          به نظرتون فردا صف فروش میشه؟
          اون جمله آخر صحبتتون رو هم خیلی قبول دارم

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3097

در کل گروه بعد از اصلاح یه سود خوبی خواهند داشت

هیچ سهمی بد نیست بلکه در زمان خودش خوب هم هست

وهیچ سهم خوبی هم همیشگی نیست بلکه زمانی باید فروخت

در مقاطع زمانی متغیرات موجب نوسانات قیمتی میشوند وباید اینو شناخت واستفاده کرد

نظر

• 13661366
              عضو عادی
              • Sep 2011
              • 243

دفعه قبلی امور سهام شرکت رفتم بهم پیشنهاد خرید رو قیمت 2800 رو داد و گفت که سود خوبی میبری..........................
              اگه خدا بخواد فردا هم میرم ببینم امور سهامش چی میگه و دکتر روستا مد نظرش تا چه قیمتی که بخواد پایین بیاد....................

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

جناب پناهی عزیز
                فرمایشتون در رابطه با اصلاح قیمت جهانی شکر رو قبول دارم
                یادمه چند ماه پیش تو تالار همسایه حساب کرده بودم هر یک سنت
                کاهش قیمت جهانی حدود 50 تومن رو قیمت تمام شده ما اثر میذاره
                الان هم براحتی میشه حساب کرد
                البته بقول دوستانی مثل جناب باگات و نمودارهایی که میشه براحتی
                دید الان زمان اوج نزول قیمت جهانیه و بزودی با توجه به شرایط
                اقلیمی برزیل انتظار اوجگیری قیمتهای جهانی رو خصوصاً در شش ماهه دوم سال داریم
                فکر کنم کاملاً قابل انتظاره اینطور نیست؟
                راستی شما به عنوان یک تکنیکالیست نمودارهای چندساله جهانی رو چطور تفسیر میکنید؟

ممنون میشم شما یا اساتید دیگه از پارامترهای دیگه ای که من برشمردم
                و بنظر اهمیتشون کمتر از قیمتهای جهانی نیست به سادگی رد نشید.ارادتمندم
                سلام

چارت شکر رو از سال 1962 درآوردم و مابقیشم چسبونم به آحرش که مشاهده می فرمائید

تفسیر هم فعلا با خودتان.البته قیمت جهانی دقیقا چسبیده به خط حمایتیشه

آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2012/05/16, 08:59.

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1545

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                  سلام

چارت شکر رو از سال 1962 درآوردم و مابقیشم چسبونم به آحرش که مشاهده می فرمائید

تفسیر هم فعلا با خودتان

پناهی جان این چارت شکر رو کجا گذاشتی؟
                  آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                    پناهی جان این چارت شکر رو کجا گذاشتی؟
                    مگر چارت مشخص نیست؟!

نظر

• ققنوس14
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1545

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                      مگر چارت مشخص نیست؟!
                      من از فارکس استفاده می کنم و پیدا هم نیست.اگر امکانپذیره فایل رو آپلود کنی ممنون میشم.
                      آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2012/05/16, 09:55.
                      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

استاد پناهی عزیز با درود
                        لطف کنید برای امثال من آماتور تفسیر مختصری نیز از این چارت داشته باشید.باسپاس

راستی کسی از دوستان و اساتید باقی عرایض بنده رو قابل نقد و بررسی ندونست!؟

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

از دوستان کسی از فروشنده قلرست خبر داره ؟؟؟
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ققنوس14
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1545

استاد پناهی عزیز با درود
                            لطف کنید برای امثال من آماتور تفسیر مختصری نیز از این چارت داشته باشید.باسپاس

راستی کسی از دوستان و اساتید باقی عرایض بنده رو قابل نقد و بررسی ندونست!؟
                            sourena عزیز
                            عرایض جنابعالی قابل قبول می باشد.با توجه به صورتهای مالی قلر ، از نظر بنده مطمئن ترین مکان سرمایه گذاری قاعدتا قند لرستان است.
                            حتی به چشم مجمع رفتن.سال پیش با قیمت 1300 تومان بسته شد و در مجمع 400 تومان سود به هر سهم داد و با قیمت 1800 تومان بازگشایی شد.
                            حالا زیاد به قیمت بازگشایی کاری نداریم ولیکن از لحاظ سرمایه گذاری ، سود این سهم با هیچ سود سهام دیگری قابل مقایسه نیست.
                            ضمنا این شرکت یک شرکت در حال توسعه و عملکرد هر سالش از سال قبل بهتر می باشد.
                            این روند نزولی ، به نظر بنده تا عید نوروز کار سازمان بورس بوده ولی بعد از عید دیگر حقوقیهای این سهم ، به غیر ازیک سهم اصراری به افزایش قیمت نداشتند.
                            لذا ما درگیر این تصمیم آقایون بودیم و این موضوع به هیچ وجه از ارزش این سهام نمی کاهد.
                            در چنین روند نزولی از یک سهم پرپتانسیل ،فعالیت جنابعالی که عبارت بود از خرید پله ای کاملا صحیح می باشد و این کار را دیگر حقیقی بالای یک درصد هم می کرد.
                            (شاید خودتی )
                            ولیکن اینچنین کاهش قیمتی با توجه به تعدیلهای پی در پی مثبت این سهم بازار را به سمت فروش می برد.مگر میشود سهامی تعدیل مثبت بدهد و منفی شود؟
                            لذا قیمتی که از دیدگاه آقایون برای این سهم مورد نظر است برای بنده و شما مجهول است و این موضوع معمای این سهم است.

نظر

• sourena
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 1080

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              از دوستان کسی از فروشنده قلرست خبر داره ؟؟؟
                              چند روزی بود که خود سهامداران عمده که همه میشناسیمش
                              روی سهم فعال بودند! یکروز با خریدنش و یکروز با فروختنش میکشیدنش پایین
                              دیروز این اتفاق نیفتاد حداقل اونچیزی که ما روی عملکرد سهامداران اصلی در tsetmc
                              میبینیم این رو نشون نمیداد
                              ولی آیا به نظر شما امکان پذیر نیست که همین سهامدار عمده دیگه نخواد بیشتر
                              از این خودش رو تابلو کنه و بدنام و جلوی چشم بکشه پایین سهمو
                              خوب میتونه بره با یک یا دو کد دیگه همین کار رو بکنه بدون اینکه تو چشم بیاد
                              این یک سناریوست که میتونه درست باشه یا غلط
                              اما سوال اصلی اینه که چرا میخواد قیمت رو پایین بیاره و تا کجا؟ من با اجازه تون از دیروز دارم این سهم رو
                              پله ای برمیدارم ........هستیم با آقای دکتر روستا

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                                sourena عزیز
                                عرایض جنابعالی قابل قبول می باشد.با توجه به صورتهای مالی قلر ، از نظر بنده مطمئن ترین مکان سرمایه گذاری قاعدتا قند لرستان است.
                                حتی به چشم مجمع رفتن.سال پیش با قیمت 1300 تومان بسته شد و در مجمع 400 تومان سود به هر سهم داد و با قیمت 1800 تومان بازگشایی شد.
                                حالا زیاد به قیمت بازگشایی کاری نداریم ولیکن از لحاظ سرمایه گذاری ، سود این سهم با هیچ سود سهام دیگری قابل مقایسه نیست.
                                ضمنا این شرکت یک شرکت در حال توسعه و عملکرد هر سالش از سال قبل بهتر می باشد.
                                این روند نزولی ، به نظر بنده تا عید نوروز کار سازمان بورس بوده ولی بعد از عید دیگر حقوقیهای این سهم ، به غیر ازیک سهم اصراری به افزایش قیمت نداشتند.
                                لذا ما درگیر این تصمیم آقایون بودیم و این موضوع به هیچ وجه از ارزش این سهام نمی کاهد.
                                در چنین روند نزولی از یک سهم پرپتانسیل ،فعالیت جنابعالی که عبارت بود از خرید پله ای کاملا صحیح می باشد و این کار را دیگر حقیقی بالای یک درصد هم می کرد.
                                (شاید خودتی )
                                ولیکن اینچنین کاهش قیمتی با توجه به تعدیلهای پی در پی مثبت این سهم بازار را به سمت فروش می برد.مگر میشود سهامی تعدیل مثبت بدهد و منفی شود؟
                                لذا قیمتی که از دیدگاه آقایون برای این سهم مورد نظر است برای بنده و شما مجهول است و این موضوع معمای این سهم است.
                                خوب جالبه وقتی مطلب بالا رو مینوشتم شما این نوشته رو پست کردید ممنون
                                اما پر واضحه سهامدار اصلی فقط برای پایین کشیدن قیمت از سهم خرید میکنه
                                و خیر بنده روستایی زاده ای هستم اما روستا نیستم ;):d

نظر

در حال کار...
                                X