در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postمصطفی جان من هم فکر میکنم همین قضیه مصداق باشه البته شاید فردا هم کاملا متعادل باشه اما قطعا از هفته بعد نایاب میشه البته به تحرکات دانایان هم باید توجه بشه جون خودت که میدونی این دانایان دیگه اون دانایان سابق نیست
اینا بازیشون همینه.
چیزیکه واسه من امیدوارکننده س اینه که امروز 4 برابر دیروز معامله شده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postهدف دانایان هماهنگ کردن حرکت کپشیر با استارت کاشی بود.
کپشیر یه هفته پیش استارت زد که زود بود دانایان با همین فروشا تاخیرش داد. اگر دانایان قصد فروش داشت اونوفتی که روی 208 صف سنگین داشت، میداد . از فردا این سهم نایاب میشه
ولی امروز این طور ندیدمش.یکی رو 1800 کنترل می کرد و بالای اونو سریع و تند و تیز میداد، از تقاضای قوی می ترسید و سعی داشت خریدار رو بترسونه تا جلو نیاد.جالبه دوست نداشت که
قیمت پایینم بده ، انگار منتظر چیزی بود .:-?گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
نظر
-
دانايان رسما از ليست سهامداران بالاي يك درصد خارج شد و به زير يك درصد رفتالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
فروش تعداد 5000 سهم از " کپشیر " های 1743 ریالی در 1830 امیدوارم بتونم در قیمتهای پایینتر جایگزین و تعداد دیگری هم اضافه نمایم.
امروز که در این بازار منفی عرضه کننده ای نداشت .دیگه تو این قیمتها نوسان گیری خطرناکه و سهم آمادۀ کندن .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
کپشیر بنظرم دیگه داره فاز صعودی خود را تا 230 یا 40 ادامه بده خط ma4 خط قیمت را شکسته ودر حال صعود است
نمودار بعد میزارم الان سایت جواب نمیدهخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط jamall پست شده است View Postسلام بر رنجر بزرگ
میشه عزیز
مشکلی نیست
امتحانش کردم
جمال جون انلاین من پیام خطا میده که از حداکثر کمتر از 2% اخرین معامله دستور وارد کنید
ولی برای فروش هیچ مشکلی ندارهخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
مشكل اين سهم دانايان پارسه تا مياد جون بگيره اون ميفروشه كل گروه كاشي اومدن بالا اين از اون قيمتاي قبليشم اومده پايين ترهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
روز چهارشنبه هرچی سهم روی منفی 4گذاشتن برداشتن .خالی کردن های روز چهارشنبه هم بخاطر ترس بی خودی بعضی ها از انتخابات بوده .
امیدوارم که این هفته هفته خوبی برای بازار وسهامداران باشه واگر جو همینطور ارام باشه احتمالا باید فروشنده های هفته گذشته برن توی صف خرید سهمهایی که فروختن.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
نظر