در اصل توسط n@vid پست شده است
View Post
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
در اصل توسط کیارش پست شده است View Postدوستان بنظرم دانایان کامل خارج شده باشد.ساعت بایانی فرداشاهدصف خریدکبشیرباشیم.
فردااگرعرضه ای داشته باشدمن خریدارم.
چون دانایان پارس حدود 900 هزار سهم داشت که از روز 30 بهمن که شروع به عرضه کرده تا روز 10 اسفند بیش از یک میلیون و سیصد هزار سهم معامله شده و اگه نوسانگیرها و خسته شدگان از سهم را هم حساب کنیم فکر نمی کنم چیزی توی کاسه دانایان مونده باشه.
اگر هم مونده باشه فردا جمع می شه.
نظر
-
آخرین منفی کپشیر؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
وحشتناک بوی خرید میداد امروز عین بوی قورمه سبزی که از اشپزخونه میاد بیرون!!:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
منم امروز مقداری رو 1702 ریال خریدم. امیدوارم آخرین منفی سهم بوده باشهلا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postسلام...مدتی بودکپشیرروزیرنظرداشتم وامروزواردش شدم...حجم ونوع معاملات نشون میدادکه احتمالااصلاح سهم تموم شده
وفردامثبت یاشایدهم صف خریدبشه...کسی ازفروشنده سمج امروزخبرداره؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط کیارش پست شده است View Postدوستان بنظرم دانایان کامل خارج شده باشد.ساعت بایانی فرداشاهدصف خریدکبشیرباشیم.
فردااگرعرضه ای داشته باشدمن خریدارم.
من دست روی هر سهمی می گذارم (قصد خرید می کنم) مثبت میشه هر سهمی را می خرم منفی میشه. از نوشته های شما واقعا لذت می برم چند بار خواستم ثاژن بخرم (87) نشد این دفعه گفتم یکبار دیگه امتحان کنم و وارد کپشیر شدم. هر چی بادا باد.
نظر
-
مصطفی دیدی گفتم این کپشیر بوی قورمه سبزی میده دیروز معلوم بود که اخرین منفیش هستدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
آخرین ویرایش توسط shayan0711؛ 2012/03/04, 10:50.[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
نظر