پشم شيشه ايران ( كپشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    مرسی جناب mtz...
    پارسال یه ذره اوضاع بهتر بود ...زامیاد 70 تومن سود داشت و سالی 70 تومن تقسیم میکرد و واریز میکرد اگه سهمو میخریدم 200 تومن خیالت تا حدودی راحت تر بود از طرفی زامیاد سالیان سال نقد شوندگیش خوب بود و راحت ورود و خروج میشد داشت ....اونم تو حجم بالا

اما در مورد خرید این سهم اگه به نمودار نگاه کنیم بعد از چند سال چند روزیه که حجم معامله داره اونم با فروش های سهامدار عمده ...

نقد شوندگی پایین سهم باعث میشه که کمی بیشتر دقت کنیم

در مورد زمین خیلی از سهم ها تغییر کار بری دادن
    مثل بکام ...بکام هم زمین های مرغوبی داره ...هر چند یه حرکت از 170 تا 360 زد اما شرایط بازار بهش کمک کرد ...هر چند بازم بکام رو میشد راحت تر خرید اون موقع چون حداقل روزی 1 میل معامله میشد...

زمین های کپشیر میتونه توجیه کننده باشه ...اما نه صرفا تغییر کاربری ...بلکه فروشش!

تا ببینیم نظر دوستان چیه
    سلام آریو جان

لازم دونستم چنتا توضیح بدم
    1-مقایسه حجم معاملات کپشیر و بکام برای روشن شدن نقدشوندگی کمی دور از انصافه... حتما شما بهتر از من میدونید که نقد شوندگی یک شرکت بر اساس نسبت حجم معاملات به حجم مبنا یا سرمایه شرکت سنجیده میشه. خب بکام با سرمایه 300 میلیون سهمی به قول شما روزی یه میل معامله میشده و مطلوب هم بوده که این میشه یک سیصدم سرمایه در هر روز . حالا یه نگاه به حجم کپشیر بندازیم که با سرمایه 67 میلیون سهمی ( 20% سرمایه بکام ) فارغ از اون معاملات میلیونی یک ماه پیش . توی همین یک هفته در روندی کاملا منفی به طور متوسط روزی 300 هزارتا معامله میشه که از جنبه نسبی شرایط بهتری نسبت به بکام داره.

در مورد تغییر کاربری زمینها . حتی اگه فرض رو بر عدم فروش بذاریم .باعث افزایش خالص ارزش دارایی شرکت میشه . شما حتما اطلاع دارید که قیمت گذاری زمین بر اساس کاربری اونه . پس زمانیکه کاربری زمین های کپشیر مسکونی بشه مسلما ارزش داراییهای شرکت چند برابر میشه . و افزایش ارزش داراییها هم مسلما در تغییر ارزش بازار تاثیر زیادی داره.

سپاس بیکران
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20671

گزارش 6 ماه ی کپشیر نسبت به مدت مشابه سال قبل عالی بودو 264 درصد رشد داشته .
      اما اینکه چقدر سود میسازه امسال فک میکنم تا 25 تومن سود عملباتی بتونه بسازه. نکته ای وجود داره اینه که پارسال 12 تومن از سود محقق شدش غیر عملیاتی بوده ولی امسال عملیاتی میتونه این سود رو بسازه;)
      اگه بخواد با pe =11 معامله بشه ( به خاطر زمین هاش میتونه با پی به ای بالاتری هم معامله بشه) قیمت سهم میتونه تا محدوده 275 تومن رشد داشته باشته.(البته با pe=11 و تا گزارش 12 ماهه ولی سودش یه چیزی بین 21 تا 25 تومنه با توجه به گزارش 6 ماهه اگه چیزی رو پنهان نکرده باشن (-: )
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/13, 22:58.
      ///

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        سلام آریو جان

لازم دونستم چنتا توضیح بدم
        1-مقایسه حجم معاملات کپشیر و بکام برای روشن شدن نقدشوندگی کمی دور از انصافه... حتما شما بهتر از من میدونید که نقد شوندگی یک شرکت بر اساس نسبت حجم معاملات به حجم مبنا یا سرمایه شرکت سنجیده میشه. خب بکام با سرمایه 300 میلیون سهمی به قول شما روزی یه میل معامله میشده و مطلوب هم بوده که این میشه یک سیصدم سرمایه در هر روز . حالا یه نگاه به حجم کپشیر بندازیم که با سرمایه 67 میلیون سهمی ( 20% سرمایه بکام ) فارغ از اون معاملات میلیونی یک ماه پیش . توی همین یک هفته در روندی کاملا منفی به طور متوسط روزی 300 هزارتا معامله میشه که از جنبه نسبی شرایط بهتری نسبت به بکام داره.

در مورد تغییر کاربری زمینها . حتی اگه فرض رو بر عدم فروش بذاریم .باعث افزایش خالص ارزش دارایی شرکت میشه . شما حتما اطلاع دارید که قیمت گذاری زمین بر اساس کاربری اونه . پس زمانیکه کاربری زمین های کپشیر مسکونی بشه مسلما ارزش داراییهای شرکت چند برابر میشه . و افزایش ارزش داراییها هم مسلما در تغییر ارزش بازار تاثیر زیادی داره.

سپاس بیکران
        مصطفی جان با شما موافقم بیشتر نظر من خرید سهم بر اساس بحث زمین بود ...منی که قراره سهمو به خاطر تغییر کار بری زمین شرکت بخرم باید در صورت اتفاق خاص راه گریزی برام باشه یا نه ...چه سهم کوچیک باشه چه بزرگ...
        وقتی بحث زمینای صفاییه یزد بکام شد ...آدم بهتر میتونه بکام رو به خاطر زمیناش بخره ...چون نقد شوندگی خوبی داره ... و سهم مورد توجه بازار هم هست میتونم راحت خارج شم...
        همین بکام با تغییر کاربری زمین هاش چرا الان داره تو محدوده 165 معامله میشه ...اینم که همون پتانسیل کپشیر رو داره تازه خیلی بهتر هم داره ...زمین ها کاملا قطعه بندی شده و آماده معامله !!! اما بکام هنوز 165تومن

یا همین کپشیر وقتی واقعا بدونم تو عملیاتی اتفاقی داره براش میفته حتی اگه حجم معاملاتش کم باشه خب سرمایه گذار راحت تر میتونه بخره ...
        مثلا میگم ،چکاوه تعدیل مثبت 50 درصدی تو شش ماهه نشانه عملیات شرکت بوده و بازم میتونه به خاطر عملیات خوب تعدیل بده حتی اگه حجم معاملات پایین داشته باشه ...اینجا چون فاند شرکت عالیه و نسبت پی به ای خوبی داره با تعدیل مثبت پی به ای افت نمیکنه بلکه قیمتش رشد میکنه من میتونم راحت تر مانور بدم رو این سهم ...یا کمرجان 380 تومنی که کمتر از 10 هزارتا معامله میشد اما تکنیکال و فاندامنتال عملیاتی یک جا رو نشون میداد...

اما چرا کپشیر رشد کرد؟؟
        چرا سهامدار عمده فروشنده سهم بود ؟؟
        وقتی کپشیر روزی یک تا دو میل معامله میشد من درگیر سهم های دیگه بودم و سهم خوب رشد کرد..

اما حالا که قیمت برگشت سر جاش و حتی پایینتر پس بیایم به نتیجه برسیم تا شاید من و چندتا از دوستان دیگه هم خرید کردن !!

راستش تحولات سهم رو دنبال نکردم ...چه عاملی باعث رشد قیمتی سهم شده بود که الان به فراموشی سپرده شده حتی کوتاه مدت که این فرصت رو داره به ما میده ؟؟

تعدیل مثبت عملیاتی ؟؟
        یا شایعه تغییر کاربری زمینا که از این جنبه ...گزینه های دیگری هم تو بازار هستن مثل بکام

دوستانی که سهم رو خریدن اگه منو راهنمایی کن ممنون میشم علاوه بر بحث تغییر کاربری زمین ها نکته ای هم هست که ما زودتر خرید کنیم ...

من به شخصه اگه بحث زمین باشه ...به جای کپشیر بکام میخرم ...اما مطمئنم دوستان علاوه بر زمین نکته های دیگه ای رو هم دیدن !

افزایش تولیدی درکاره ؟؟
        خط تولید جدید راه اندازی میشه ؟؟
        افزایش قیمتی در راهه ؟؟؟

دوستان افق خاصی رو برای سهم میبینن اگه بیان کنن ممنون میشم...

پس تا اینجا شد
        1.تغییر کاربری زمین ها ی شرکت
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          گزارش 6 ماه ی کپشیر نسبت به مدت مشابه سال قبل عالی بودو 264 درصد رشد داشته .
          اما اینکه چقدر سود میسازه امسال فک میکنم تا 25 تومن سود عملباتی بتونه بسازه. نکته ای وجود داره اینه که پارسال 12 تومن از سود محقق شدش غیر عملیاتی بوده ولی امسال عملیاتی میتونه این سود رو بسازه;)
          اگه بخواد با pe =11 معامله بشه ( به خاطر زمین هاش میتونه با پی به ای بالاتری هم معامله بشه) قیمت سهم میتونه تا محدوده 275 تومن رشد داشته باشته.(البته با pe=11 و تا گزارش 12 ماهه ولی سودش یه چیزی بین 21 تا 25 تومنه با توجه به گزارش 6 ماهه اگه چیزی رو پنهان نکرده باشن (-: )

مرسی میثم جان ..
          یازده نه نه ...قبول ندارم

باید تعدیل بده ...میتونی چیزی پیدا کنی که تعدیل مثبت تعدیل حداقل 100 درصدی دیگه داشته باشه ...

من سهم با پی به ای 11 تو این بازار نمیخرم همش مال خودت ...

چه عاملی باعث این رشد تو سود شده میثم جان ؟؟؟؟

سال بعد هم میتونه 25 تومن رو 50 تومن کنه ؟؟؟

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

بكام سالي يك بار بازي داره اونم صد در صدي اگر كسي بتونه سر بزنگاه سوار شه توي يك ماه صد در صد برده كاري كه پارسال توي عيد كرد الان هم معادن فلزات نمي ذاره بره بالا تا به وقتش بعد هم چون ميندازه پشتش كه حدو حساب نداره از لحاظ نقد شوندگي هم از 360 كه اومد پايين تا 165 تومن به ندرت صف فروش بود يعني هر روز معادن ميخريد
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

کپشیر 7 سال گذشته ...

قاعدتا با این روند سو آوری نمی تونه اهداف تکنیکی دوستان رو ببینه ...مگر به خاطر کوچک بودن ...پی به ای 11 به 30 تبدیل بشه !

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20671

مرسی میثم جان ..
                یازده نه نه ...قبول ندارم

باید تعدیل بده ...میتونی چیزی پیدا کنی که تعدیل مثبت تعدیل حداقل 100 درصدی دیگه داشته باشه ...

من سهم با پی به ای 11 تو این بازار نمیخرم همش مال خودت ...

چه عاملی باعث این رشد تو سود شده میثم جان ؟؟؟؟

سال بعد هم میتونه 25 تومن رو 50 تومن کنه ؟؟؟
                عاملش تولیدات شرکته که حدود 2/3 ایزوگام هایی که پیش بینی کرده تولید کنه رو باید بفروشه + 1/2 از پشم شیشه های پیش بینی شدش یعنی 6 ماه اول هر چی ساخته تقریبا همون مقدار و 3 میلیارد بیشتر میتوه فروش داشته باشه نسبت یه 6 ماهه یعنی 6 ماهه اول 10 میلیارد فروش داشته 6 ماهه دومحدودا 13 میلیارد میتونه فروش داشته باشه البته تقریبی حساب شده .
                سال دیگه بستگی به میزان تولیدش داره و قیمت های فروش سال اینده ولی اینکه سال دیگه 100 درصد بیشتر باشه نسبت به امسال بعیده ;) یعنی میزان تولیداتش بعیده 100 درصد افزایش پیدا کنه یعنی 50 درصد هم بعیده (-:
                پتانسیل اصلی این سهم رو زمین هاشه ;) در کل امسال نسبت به پارسال عالی بوده از نظر مقایسه سود عملیاتی باید ایول گفت بهش;)
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/13, 23:51.
                ///

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

كپشير يكي از بديهاش اينه كه سهم حقوقي درست حسابي نداره تو اين بازار حقوقي حرف اولرو مي زنه نمونش كنتور نمونش شبريز اين مدت هم بچه هاي اين سايت و سايتاي بغلي زياد خريدن يعني حقيقي خريده و حقوقي فروخته مثل ملي و صبا تامين و اين خوب نيست
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

مصطفی جان با شما موافقم بیشتر نظر من خرید سهم بر اساس بحث زمین بود ...منی که قراره سهمو به خاطر تغییر کار بری زمین شرکت بخرم باید در صورت اتفاق خاص راه گریزی برام باشه یا نه ...چه سهم کوچیک باشه چه بزرگ...
                    وقتی بحث زمینای صفاییه یزد بکام شد ...آدم بهتر میتونه بکام رو به خاطر زمیناش بخره ...چون نقد شوندگی خوبی داره ... و سهم مورد توجه بازار هم هست میتونم راحت خارج شم...
                    همین بکام با تغییر کاربری زمین هاش چرا الان داره تو محدوده 165 معامله میشه ...اینم که همون پتانسیل کپشیر رو داره تازه خیلی بهتر هم داره ...زمین ها کاملا قطعه بندی شده و آماده معامله !!! اما بکام هنوز 165تومن

یا همین کپشیر وقتی واقعا بدونم تو عملیاتی اتفاقی داره براش میفته حتی اگه حجم معاملاتش کم باشه خب سرمایه گذار راحت تر میتونه بخره ...
                    مثلا میگم ،چکاوه تعدیل مثبت 50 درصدی تو شش ماهه نشانه عملیات شرکت بوده و بازم میتونه به خاطر عملیات خوب تعدیل بده حتی اگه حجم معاملات پایین داشته باشه ...اینجا چون فاند شرکت عالیه و نسبت پی به ای خوبی داره با تعدیل مثبت پی به ای افت نمیکنه بلکه قیمتش رشد میکنه من میتونم راحت تر مانور بدم رو این سهم ...یا کمرجان 380 تومنی که کمتر از 10 هزارتا معامله میشد اما تکنیکال و فاندامنتال عملیاتی یک جا رو نشون میداد...

اما چرا کپشیر رشد کرد؟؟
                    چرا سهامدار عمده فروشنده سهم بود ؟؟
                    وقتی کپشیر روزی یک تا دو میل معامله میشد من درگیر سهم های دیگه بودم و سهم خوب رشد کرد..

اما حالا که قیمت برگشت سر جاش و حتی پایینتر پس بیایم به نتیجه برسیم تا شاید من و چندتا از دوستان دیگه هم خرید کردن !!

راستش تحولات سهم رو دنبال نکردم ...چه عاملی باعث رشد قیمتی سهم شده بود که الان به فراموشی سپرده شده حتی کوتاه مدت که این فرصت رو داره به ما میده ؟؟

تعدیل مثبت عملیاتی ؟؟
                    یا شایعه تغییر کاربری زمینا که از این جنبه ...گزینه های دیگری هم تو بازار هستن مثل بکام

دوستانی که سهم رو خریدن اگه منو راهنمایی کن ممنون میشم علاوه بر بحث تغییر کاربری زمین ها نکته ای هم هست که ما زودتر خرید کنیم ...

من به شخصه اگه بحث زمین باشه ...به جای کپشیر بکام میخرم ...اما مطمئنم دوستان علاوه بر زمین نکته های دیگه ای رو هم دیدن !

افزایش تولیدی درکاره ؟؟
                    خط تولید جدید راه اندازی میشه ؟؟
                    افزایش قیمتی در راهه ؟؟؟

دوستان افق خاصی رو برای سهم میبینن اگه بیان کنن ممنون میشم...

پس تا اینجا شد
                    1.تغییر کاربری زمین ها ی شرکت
                    اریو جان سلام

اول بگم من کپشیر ندارم
                    اما بحث مقایسه کپشیر با بکام یک مبحث جداست و از دید من اشتباه

البته نه اینکه بگویم بکام بده
                    که نه در این قیمتها از کم ریسک ترینهاست
                    چون خبر دارم بخشی از زمینها را فروخته و قراره به بازار اعلام کنه
                    اما در این شرکتها (بکام
                    یک نقطه مقابل وجود داره و اونم عدم دریافت برخی مطالبات است
                    مثلا بکام مقدار زیادی مطالبات از یک شرکت سوری داره
                    که بعید میدونم با این رابطه فی ما بین دو کشور بتونه طلبش را بگیره
                    خوب این سود زمین در مقابل اون زیان شاید سر به سر یا بهتر بگیم نکته خنثی کننده بشه

اما کپشیر بحثش فرق داره

وقتی شرکتی تغییر کاربری زمین میگیره
                    ارزش روز دارایی ها ش افزایش پیدا میکنه
                    حالا این افزایش با تناسبی نسبت به سرمایه شرکت محاسبه میشه
                    اینجاست که تاثیر ای پی اس محسوس میشه
                    وقتی سهمی مثل بتک با فروش بخشی از زمینهاش ای پی اسش به شدت بالا رفت
                    بحث فقط سرمایه پایین خود شرکت بود
                    خوب تاثیر این زمینها بر روی کپشیر میتونه خیلی بالا باشه
                    البته بنده از قیمت روز این زمینها خبر خاصی در دست ندارم
                    اما یک بحث کلی را باز کردم
                    که یک سهم را بر مبنای اینده ان میخرند
                    وقتی فسرب را با پی بر ای .... در 300 خریدند و تا 470 رفت همین بحث زمین در کار بود

شاید تاریخ بار دیگر تکرار شود
                    و بدیهی است وقتی ای پی اس یک شرکت حتی غیر عملیاتی تغییرات خیلی محسوس داشته باشد

بازار خواه نا خواه به سمت این سهم گرایش پیدا میکند
                    حتی اگر زمینی هم نفروخته باشد و فقط این فروش را در دستور کار داشته باشد

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                      كپشير يكي از بديهاش اينه كه سهم حقوقي درست حسابي نداره تو اين بازار حقوقي حرف اولرو مي زنه نمونش كنتور نمونش شبريز اين مدت هم بچه هاي اين سايت و سايتاي بغلي زياد خريدن يعني حقيقي خريده و حقوقي فروخته مثل ملي و صبا تامين و اين خوب نيست
                      علیرضا جان این نمیتونه یک مورد عمومیت دار باشه

مثلا کمنگنز را تکادو 600 میفروخت

چکاوه را صبا 400 میفروخت
                      کخاک را صبا 750 میفروخت

ثشرق را ثمسکن 170 میفروخت و 200 داره میخره
                      و خیلی های دیگر
                      این فروشها و خریدها زیاد برای تصمیم گیری دقیق درست نیست
                      چون شاید سمت خریدار کدهایی وابسته نشسته باشند و ما بی خبر باشیم

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

جناب باربد در مورد پولي كه بكام از يك شركت سوري طلب داره خدمت شما بزرگوار عرض كنم كه اين شركت ها هيچ وقت پولي نمي دهند و نخواهند داد چون اينها باجهايي هست كه حكومت ميده نه تنها سوريه كشور هاي ديگر هم هست و بكام مطمئن باشيد پول اين قرار دادها رو از دولت ميگيره بكام توي ساخت پنل هاي خورشيدي رفته كه اين براي شركت عاليه از طرفي ديگر بكام توي شش ماهه 11 ميليون يورو درامد ارزي داشته ولي كپشير مصرف ارزي داره و دلارو با قيمت 1077 بسته و با توجه به اينكه سال ديگه قيمت دلار با نرخ مرجع اين نيست و اين خودش يكي از ريسك هاي شركته از اون طرف بكام هر سال داره جوايز صادراتي مي گيره

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                          اریو جان سلام

اول بگم من کپشیر ندارم
                          اما بحث مقایسه کپشیر با بکام یک مبحث جداست و از دید من اشتباه

البته نه اینکه بگویم بکام بده
                          که نه در این قیمتها از کم ریسک ترینهاست
                          چون خبر دارم بخشی از زمینها را فروخته و قراره به بازار اعلام کنه
                          اما در این شرکتها (بکام
                          یک نقطه مقابل وجود داره و اونم عدم دریافت برخی مطالبات است
                          مثلا بکام مقدار زیادی مطالبات از یک شرکت سوری داره
                          که بعید میدونم با این رابطه فی ما بین دو کشور بتونه طلبش را بگیره
                          خوب این سود زمین در مقابل اون زیان شاید سر به سر یا بهتر بگیم نکته خنثی کننده بشه

اما کپشیر بحثش فرق داره

وقتی شرکتی تغییر کاربری زمین میگیره
                          ارزش روز دارایی ها ش افزایش پیدا میکنه
                          حالا این افزایش با تناسبی نسبت به سرمایه شرکت محاسبه میشه
                          اینجاست که تاثیر ای پی اس محسوس میشه
                          وقتی سهمی مثل بتک با فروش بخشی از زمینهاش ای پی اسش به شدت بالا رفت
                          بحث فقط سرمایه پایین خود شرکت بود
                          خوب تاثیر این زمینها بر روی کپشیر میتونه خیلی بالا باشه
                          البته بنده از قیمت روز این زمینها خبر خاصی در دست ندارم
                          اما یک بحث کلی را باز کردم
                          که یک سهم را بر مبنای اینده ان میخرند
                          وقتی فسرب را با پی بر ای .... در 300 خریدند و تا 470 رفت همین بحث زمین در کار بود

شاید تاریخ بار دیگر تکرار شود
                          و بدیهی است وقتی ای پی اس یک شرکت حتی غیر عملیاتی تغییرات خیلی محسوس داشته باشد

بازار خواه نا خواه به سمت این سهم گرایش پیدا میکند
                          حتی اگر زمینی هم نفروخته باشد و فقط این فروش را در دستور کار داشته باشد

سلام و درود به باربد عزیز

قبول دارم برای هر شرکتی هم نکات قوت هست و هم نقاط ضعف ..درسته نه تنها برای بکام بله برای مپنا هم مشکلاتی در دریافت مطالبات در سوریه پیش اومده و باید در انتخاب سهم همه جوانب رو در نظر گرفت ...
                          مگه الان بکام زمیناشو تغییر کاربری نداده کلی هم شفاف سازی کرد متراژ و حتی قیمت هر متر زمین تو صفاییه ...چرا ارزش روز دارایی های این سهم بالا نرفته چرا الان نباید رو 400 تومن متعادل بشه ؟؟؟

درسته ..پس تا اینجا کپشیر مقداری زمین داره که قراره تغییر کاربری بده ..

البته اینا برای نتیجه گیری خودمه که آیا سهمو بخرم یا نه ...چون دوستان این سهمو داشتن تو این تاپیک مطرح کردم ...
                          به هر حال حجم مبنای پایین ...نقدشوندگی کم در گذشته ...نسبت پی به ای بالا ...فروش های سهامدار عمده
                          و در کنارش پتانسیل فروش زمین ها
                          برای هر سرمایه گذار جزء مث من حساسیت ایجاد میکنه بخصوص تو این بازار !

هر چند منفی یکشنبه قیمت تندی براش نیست

تشکر میکنم باربد جان ...

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                            علیرضا جان این نمیتونه یک مورد عمومیت دار باشه

مثلا کمنگنز را تکادو 600 میفروخت

چکاوه را صبا 400 میفروخت
                            کخاک را صبا 750 میفروخت

ثشرق را ثمسکن 170 میفروخت و 200 داره میخره
                            و خیلی های دیگر
                            این فروشها و خریدها زیاد برای تصمیم گیری دقیق درست نیست
                            چون شاید سمت خریدار کدهایی وابسته نشسته باشند و ما بی خبر باشیم
                            در مورد كمنگنز و كخاك جناب باربد شما فقط يك طرف قضيه رو گفتيد طرف دوم رو نگفتيد و اون اينه كه ساتا وارد سهم شده بود شركت فدك يكي از خريدارا پرو پا قرص كخاك هست كه اين شركت يكي از زير مجمو عه هاي ساتا هست ولي در مورد كپشير فعلا هيچ شخص حقوقي و حقيقي به تركيب سهم اضافه نشده

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

سلام و درود به باربد عزیز

قبول دارم برای هر شرکتی هم نکات قوت هست و هم نقاط ضعف ..درسته نه تنها برای بکام بله برای مپنا هم مشکلاتی در دریافت مطالبات در سوریه پیش اومده و باید در انتخاب سهم همه جوانب رو در نظر گرفت ...
                              مگه الان بکام زمیناشو تغییر کاربری نداده کلی هم شفاف سازی کرد متراژ و حتی قیمت هر متر زمین تو صفاییه ...چرا ارزش روز دارایی های این سهم بالا نرفته چرا الان نباید رو 400 تومن متعادل بشه ؟؟؟

درسته ..پس تا اینجا کپشیر مقداری زمین داره که قراره تغییر کاربری بده ..

البته اینا برای نتیجه گیری خودمه که آیا سهمو بخرم یا نه ...چون دوستان این سهمو داشتن تو این تاپیک مطرح کردم ...
                              به هر حال حجم مبنای پایین ...نقدشوندگی کم در گذشته ...نسبت پی به ای بالا ...فروش های سهامدار عمده
                              و در کنارش پتانسیل فروش زمین ها
                              برای هر سرمایه گذار جزء مث من حساسیت ایجاد میکنه بخصوص تو این بازار !

هر چند منفی یکشنبه قیمت تندی براش نیست

تشکر میکنم باربد جان ...
                              خوب وقتی این چالش ها را در یک کفه ترازو و پتانسیل ها را در یک کفه دیگر قرار میدهیم
                              میوتانیم به یک بررسی کلی برسیم
                              شاید یکی از مطلبی که در امضا بنده است یاد اور این موضوع است
                              بنده نیز کپشیر ندارم
                              و اگر الان صحبت میکنم برای بررسی بیشتر است

نکته ای در مورد سهامداری این شرکت مورد بررسی است
                              مالکیت 52 درصدی این شرکت است که در دست صدر تامین است و خروج صبا تامین در یک قیمت خاص و خریدهای حجیم در همان زمان بود
                              حال یک سوال واقعا خریداران چه کسانی بودند
                              بی شک اوردر های میلیونی به حقیقی های بازار مربوط نمیشد
                              ان هم سهمی که به قول شما این حجم شناور پاییین را دارد
                              ایا انها چیزی میدانستند که ما نمیدانیم؟

از طرفی اگر به گزارش فعالیت هیت مدیره در پایان سال پیش بر گردیم و صفحه 66 را مطالعه کنیم
                              شرکت 128000 متر مربع زمین را با اخذ مجوز به 250000 متر مربع مسکونی و 40000 متر مربع تجاری تغییر کاربری قراره بده
                              البته این به تاریخ 9 ماهه پیش بوده برای فعالیت های در دست اقدام 90

خوب اگر یک براورد کلی از رشد قیمت ملک در این 9 ماهه گذشته داشته باشیم
                              باز به یک افزایش ازش بها میرسیم
                              در طرف مقابل شرکت 39 درصد افزایش فروش را بابت افزایش فعالیتهای ساخت و ساز دانسته و اگر این رویه را برای 91 (رویه افزایش ساخت و ساز ) در نظر بگیریم پس مشکل سود عملیاتی و حاشیه سود نیز به نوعی بر طرف می شود
                              البته شیاد در دل شرکت هنوز اخباری باشد که من نوعی بی خبر باشم
                              البته شاید اگر دوست خوبم مهران الان در سفر نبود
                              مطالبی به مراتب مفید تر می توانست برای ما ارایه دهد

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                                در مورد كمنگنز و كخاك جناب باربد شما فقط يك طرف قضيه رو گفتيد طرف دوم رو نگفتيد و اون اينه كه ساتا وارد سهم شده بود شركت فدك يكي از خريدارا پرو پا قرص كخاك هست كه اين شركت يكي از زير مجمو عه هاي ساتا هست ولي در مورد كپشير فعلا هيچ شخص حقوقي و حقيقي به تركيب سهم اضافه نشده
                                اتفاقا شما نکته ای را گفتید که بنده دوست داشتم بگید

خوب ساتا کی وارد کمنگنز شد ؟
                                (ساتا اگر اشتباه نکنم در 900 تا 100 وارد کمنگنز شد و تکادو در 600 تا 670 میفروخت)
                                اصلا مگر الان در ترکیب بالای یک درصد دیده می شود ؟
                                یا فدک کی وارد شد و کی بالای یک درصد امد؟
                                (در کخاک صبا در 750 تا 780 میفروخت و فدک در 900 بالای یک درصد امد )

خوب این یعنی ما حقیقی ها از خریداران بعدا مطلع می شویم
                                حالا اگر چندی دیگر متوجه شدیم فلان صندوق یا فلان کد در قیمتهای 190 تا 200 کپشیر میخریده و در 250 مثلا بالای یک درصد امده تکلیف چیست؟

یا یک مثال ساده
                                در قیمت 150 چندی پیش حجم میلیونی در غپینو معامله شد و الان میبینیم غپینو یک پوشش عجیب داده و این یعنی ان خریداران از قبل از اخبار داخل شرکت خبر داشتند

خوب در ایران خیلی ها از خیلی تعدیل ها و اخبار پیش تر از ما خبر دار می شوند

نظر

در حال کار...
                                X