کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو که قصد خرید برای گرفتن 2500 تومن داری پی بر ای 3 هم به سهم بدی میشه 7500 تومن
زیر 7500 بخری بالای سالی 33 درصدتو سودی دنبال یک قرون دوزار نباش که صف جمع بشه و اینها
الان بخر کمکی هم به فروشنده کردی 6200 واست مفته
مونده این یکی دوزار نباش
مشکل سهامداران اینه که به ارزش جایگزینی اعتقادی ندارند در صورتی که خیلی اهمیت داره ، الان فسرب و آکنتور شاید ارزش جایگزینی برابر با هم داشته باشند ، ارزش بازاری فسرب چنده ؟ 40 میلیارد ، ارزش بازاری کنتور چنده 1250 میلیارد ببیش از 30 برابر .
زیاد هم بیراه نیست
وقتی که فرآوری 5هزار تومان شده بود هم یادم هست یه عده به شددت هشدار میدادن ولی کسی توجه نمیکرد
ولی بعدش هرکس در اون قیمت خرید الان حداقل سرمایه اش یک پنجم شده
کنتور هم اگر سودی نداشته باشه قیمتش حدود 200 تومان بیشتر نیست
یعنی شاید بهتر باشه بریم سهمی بخریم که اگر به هر دلیلی نتوست سودی بسازه حداقل به اندازه نصف ارزش بازار ارز واقعی داشته باشه
الان کنتور بیشتر از 200 تومان به ازای هر سهمش ارزش ملک و تجهیزات و ..... نداره
یعنی اگر فردا ازش قراردادش بگیرن و این شرکت هم همون 2500 تومان رو سود بسازه و تقسیم هم بکنه میشه و دیگه برای سال بعدی سودی نداشته باشه خریدار امروز می مونه با سهم 4 هزار تومانی که بیشتر از 200 تومان ارزش نداره
مشکل سهامداران اینه که به ارزش جایگزینی اعتقادی ندارند در صورتی که خیلی اهمیت داره ، الان فسرب و آکنتور شاید ارزش جایگزینی برابر با هم داشته باشند ، ارزش بازاری فسرب چنده ؟ 40 میلیارد ، ارزش بازاری کنتور چنده 1250 میلیارد ببیش از 30 برابر .
من هر جی میومدم میگفتم روش پی بر ای اشتباه است و باید یک کمپانی با روش هلسون ارزشگزاری شود همینه دیگه
هلسون ارزش ذاتی رو با سود توام در نظر میگیره و اگه سود نسبت به ارزش ذاتی زیاد بالا رفت ضریب کاهشی اعمال میکنه
کنتور با این سود 2500 تومنی که اگر بدونیم محقق میشه بازم بیشتر از 4500 تومن نمی ارزه
دست مریزا اونکه 7 تومن انداخت و رفت
باور نکردی ***باورنکردی
ارزش جایگزینی یکی از معیارهاست و زمانی که شرکت سود سازی مناسبی نداره از معیار ارزش جایگزینی برای سهامداران عمده شرکت استفاده می شه نه سهامدار خرد که به سود سالیانه اهمیت می ده نه ارزش جایگزینی
برای مثال اگر یک شرکت به ازاء هر سهم 1000 تومان ارزش جایگزینی داشته باشه ولی سود سالانه به علت غیر ا قتصادی بودن فعالیت و مدیریت 50 تومان باشه مسلما سهامدار خرد حاضر به خرید در این قیمتها نیست چون باید سالی 50 تومان سود بگیره و امیدی هم به بهبود وضعیت نداره ولی همین شرکت رو ممکنه یک سهامدار عمده بالای 50 درصدش رو حاضر باشه قیمتهای بالا بخره چون می تونه در هیات مدیره وارد بشه و مدیریت رو بهبود بده
برای سهامدار خرد مثل ما سود مهمترین معیاره ولی برای سهامدار عمده و اصلی ارزش جایگزینی هم خیلی مهمه که هلسون به سهامدار خرد یا عمده نگاه نمی کنه بلکه اصول ارزش گذاری رو مطرح می کنه
اینکه می فرمایید 4500 تومان می ارزه خیلی غیر منطقیه از این جهت که سهامدار می تونه با دوتا مجمع پیش رو به 4000 تومان برسه و بقیه سود سالهای بعد می شه منافعی که شما محاسبه نکرده اید پس این منطق درست نیست
ارزش داراییهای مالی بر اساس ارزش فعلی درآمدهای آتی سنجیده می شه دوست من البته برای سهامدار خرد این معیار خیلی مهمه و برای سهامدار عمده قبلا هم عرض کردم که ارزش جایگزینی شرکت هم مهمه
کنتور مشکل بزرگش اینه که بازار شوکه شده و باورش نمی شه بتونه 2500 تومان رو بسازه و ضمنا یه عده در سود خوبی هستند
یه پوست اندازی که بکنه می تونه رشد مناسبی داشته باشه
ارزش جایگزینی یکی از معیارهاست و زمانی که شرکت سود سازی مناسبی نداره از معیار ارزش جایگزینی برای سهامداران عمده شرکت استفاده می شه نه سهامدار خرد که به سود سالیانه اهمیت می ده نه ارزش جایگزینی
برای مثال اگر یک شرکت به ازاء هر سهم 1000 تومان ارزش جایگزینی داشته باشه ولی سود سالانه به علت غیر ا قتصادی بودن فعالیت و مدیریت 50 تومان باشه مسلما سهامدار خرد حاضر به خرید در این قیمتها نیست چون باید سالی 50 تومان سود بگیره و امیدی هم به بهبود وضعیت نداره ولی همین شرکت رو ممکنه یک سهامدار عمده بالای 50 درصدش رو حاضر باشه قیمتهای بالا بخره چون می تونه در هیات مدیره وارد بشه و مدیریت رو بهبود بده
برای سهامدار خرد مثل ما سود مهمترین معیاره ولی برای سهامدار عمده و اصلی ارزش جایگزینی هم خیلی مهمه که هلسون به سهامدار خرد یا عمده نگاه نمی کنه بلکه اصول ارزش گذاری رو مطرح می کنه
اینکه می فرمایید 4500 تومان می ارزه خیلی غیر منطقیه از این جهت که سهامدار می تونه با دوتا مجمع پیش رو به 4000 تومان برسه و بقیه سود سالهای بعد می شه منافعی که شما محاسبه نکرده اید پس این منطق درست نیست
ارزش داراییهای مالی بر اساس ارزش فعلی درآمدهای آتی سنجیده می شه دوست من البته برای سهامدار خرد این معیار خیلی مهمه و برای سهامدار عمده قبلا هم عرض کردم که ارزش جایگزینی شرکت هم مهمه
کنتور مشکل بزرگش اینه که بازار شوکه شده و باورش نمی شه بتونه 2500 تومان رو بسازه و ضمنا یه عده در سود خوبی هستند
یه پوست اندازی که بکنه می تونه رشد مناسبی داشته باشه
ارزش جایگزینی به دلیل انتخاب هیئت مدیره اهمیت نداره بلکه به این دلیل اهمیت داره که پتانسیل بالقوه شرکت را نشان میده ، دو شرکتی که به یک اندازه ارزش جایگزینی دارند یعنی در بلند مدت به یک میزان توان سودسازی خواهند داشت پس دلیلی نداره یکی 30 برابر دیگری باشه ، نهایتا سه چهار برابر به خاطر دلایل مدیریتی و ...
ارزش جایگزینی به دلیل انتخاب هیئت مدیره اهمیت نداره بلکه به این دلیل اهمیت داره که پتانسیل بالقوه شرکت را نشان میده ، دو شرکتی که به یک اندازه ارزش جایگزینی دارند یعنی در بلند مدت به یک میزان توان سودسازی خواهند داشت پس دلیلی نداره یکی 30 برابر دیگری باشه ، نهایتا سه چهار برابر به خاطر دلایل مدیریتی و ...
گفتنیها رو گفتیم دیگه
نیاز به توضیح بیشتر نیست
فقط لطفا صنایع رو با هم مقایسه نکنید
درود
جسارتا ضمن عذرخواهی مطلب من به کسی بر نخوره
من آکنتور ندارم ولی به نظرم تو آکنتور و هرسهمی که نداریم حالا اگر بخواهیم وارد بشیم (یا نه فقط قصد آگاهی دادن باشد) یه بار نظرمون رو بگیم کافیه
والبته تاکید می کنم تو بقیه سهام هم همینطور
نمی دونم آی جان منفی 5 خورد بعد بشکن بزنیم و اینا کارجالبی نیست
فشار عصبی سهامداران رو هم باید در نظر گرفت.
باتشکر
نظر