سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
    h
    اینکه عرض میکنم فقط یک تجربه است و ان اینکه وقتی به بنیاد سهام اعتقاد داری زمانی رشد شارپی داره که سهامداراش خسته شده اند پس مصداق جمله معروف که :هرکه خواهذ رنگین کمان ببیند...............

بله واقعا درست میفرمایید صبر من هم زیاده خدارو شکر

نظر

• hossein sh
      ستاره دار(1)
      • Mar 2012
      • 688

دوستان

تمام این منفیهای سهم فقط یک معنی داره
      و اون اینه که

سهامدار عمده میخواد حق تقدم را مفت از بازار جمع کنه

خوشبختانه تا دیروز که حقها را حقیقی خوب خریده بود، امیدوارم که وابستگان مدیران شرکت نباشند
      ............................

خواهشم از تمامی سهامداران حقیقی و افرادی که قصد خرید دارند اینه که حق تقدم بخرن
      تا ممانعت کنند از دستیابی سهامدار عمده به حقها

عمده دلیلی که من تا الان روی این سهم موندم اینست که این آقایون مدیر عامل و مالی و حسابرسان به اعتماد و شعور بازار و سهامداران دارن توهین میکنند
      گزارش حسابرسی هم نشون میده که دستش با اینا توی یک کاسه است.

ان شاء الله شروع کنید به جمع آوری مستندات تخلف تا با جمع آوری امضا در مجمع ارجاع بدهیم به قوه قضائیه...
      مدیر عامل بانک مسکن که تغییر کرد
      به احتمال زیاد این مدیران فعلی ثمسکن و ثشرق هم تغییر خواهند کرد
      فقط نباید گذاشت که قسر دربروند.
      آخرین ویرایش توسط hossein sh؛ 2013/10/21, 12:49.

نظر

• mehdi9990
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 150

یکی از مستندات دروغ و دغل بازی اینها این است که پروژه های کوهسنگی را 2 سال پیش متری 16 میلیون فروخته اند حالا توی گزارش بودجه سال مالی منتهی به 93/06/31 هر متربع 8 میلیون آورده اند و آن حسابرس احمق هم گزارش را تایید کرده و جالب است همین الان توی سایتشون که میری میبینی واحدهای کوهسنگی را برای فروش متری 20 میلیون و بالاتر گذاشته اند یکی نیست از اینها بازخواست کنه اینهمه تناقضات و دروغ برای چی هست ؟ سازمان بورس هم eps همه شرکتها را بر اساس سال مالیشون بروز کرده از این شرکت بعد از گذشت یک ماه از سال مالیش هنوز eps سال گذشته یعنی 29 تومان را نشان میدهد در حالیکه با اینهمه دغلبازی مجبور شده اند 49 تومان سود اعلام کنند.

نظر

• hossein sh
          ستاره دار(1)
          • Mar 2012
          • 688

یکی دیگه از موارد تخلف مدیران شرکت، اگهی فروش زمین میدان مادر بود که به بازار منعکس نشد!!!
          و
          هنوز که هنوزه سهامداران اصلا از چگونگی فروش، خریدار، قیمت فروش و شرایط مزایده اطلاعی ندارند!!!

.................................................. .......

دوستانی که آگهی مزایده زمین میدان مادر را بهش دسترسی دارند،
          لطفا روی سایت آپلود کنید تا بتونیم از اون استفاده کنیم

نظر

• ( احمدي )
            عضو عادی
            • May 2013
            • 262

به نظر ميرسه از اول ابان سهم اندكي مثبت و رو به جلو شده...دوستان لطفا تحليلي تكنيكال از سهم بذاريد....
            اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

دوست من نمودارهاي تكنيكي ميگن كه اين سهم به كف قيمتي خودش رسيده و هرلحظه امكان برگشت و صعودش هست منتهي ممكنه يه مدت كمي در حد چند روز تو همين قيمتها نوسان داشته باشد يعني بين 210 تا 220 و اگر بتونه خط ميانگين مياني رو قطع كنه تا 240 در مرحله اول پيش ميره. هروقت مكدي خط صفر رو رو به بالا قطع كرد بايد اقدام به خريد كرد تا خواب سرمايه زيادي نداشته باشيم. چون هنوز روند نزولي بطور كامل تغيير جهت نداده است. به نظر مياد اگر اين سهم رو كسي داره بايد مقداري صبوري به خرج بده.
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

طی بازدید یک روزه ای که من از پروژه ی امید داشتم به همراه یکی از مهندسین پروژهای اطراف حرم این هتل در بهترین خیابان مشرف به حرم مطهر ساخته شده و ارزش و براورد قیمت صورت گرفته بسیار بیشتر از اون چیزیه که میگن اظلاعات و امار دقیقه فروششو که یکی از اشنایان قرار شده طی روزهای اینده اعلام کنه به محض اطلاع به دوستان اطلاع رسانی میکنم-قیمت براورد شده حدود 450 تا 500 میلیارد تومن !!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post

طی بازدید یک روزه ای که من از پروژه ی امید داشتم به همراه یکی از مهندسین پروژهای اطراف حرم این هتل در بهترین خیابان مشرف به حرم مطهر ساخته شده و ارزش و براورد قیمت صورت گرفته بسیار بیشتر از اون چیزیه که میگن اظلاعات و امار دقیقه فروششو که یکی از اشنایان قرار شده طی روزهای اینده اعلام کنه به محض اطلاع به دوستان اطلاع رسانی میکنم-قیمت براورد شده حدود 450 تا 500 میلیارد تومن !!!!

این هتل دقیقا کنار حرمه (200 متریش) دیگه اصلا اون دور بر زمینی نزدیک تر نیست به حرم که بخوان هتل بسازن.....به هر حال ما مشهد درس خوندیم و این پروژه هنوز تموم نشده بود (-: حتی یه روزه فروش میره اگه بخوان کلش رو بفروشن .....دیگه موقعیت از این توپ تر من سراغ ندارم ........../:.smilingsmiley.:/
                  34.5 درصدش مال ثشرقه .....ارزش این هتل حدس میزنم 500 میلیارد تومن باشه ....من نمیدونم چه غلطی دارن میکنن تو ثشرق......

منم اهل نگهداری نیستم و تک سهمی میخرم ....شیطونه میگه فردا بخرمش (-: از صعودش مطمئنم...ولی ممکنه کمی طولانی بشه.......توی گزارش متری 8 میلیون زدن!! کنار حرم متری 8 میلیون؟
                  خیلی وسوسه کنندست این سهم....... به شرطی که بعدا سود واقعیش رو رو کنن....

فکرامون رو کنیم حالا تا فردا.....هر جا بز خری باشه منم هستم............هر موقع به این سهم نگاه میکنم منو یاد واتی روی 120-110 میندازه ......الان هم قیمت واتی اینه و به ارزش ذاتیش نزدیک شده ......

حق های این سهم رو هم زودتر بفروشن بره پی کارش بازیش .......هفته های پیش گفتم که من دنبالشم ..و فعلا سهم 15 تومن پایین تر اومده .....

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  چه خبر از ثشرق ....ما وقتی یه سهمو تحلیل میکنیم بالا نمیره ....>> زمان ورود رو عقب میندازیم(-: منتظرم حق های استفاده نشده بیاد ...شاید به خاطر بازی حق سود واقعی رو رو نکردن(-: ما هم بچه باور کردیم مبلغ فروش امسال رو در گزارش !!

خیلی دوس دارم 200 بشه سهم یا 100 تومن حق استفاده نشدش رو بخرم.........

11 /7 این پست زده شد و سهم به قیمت های مورد نظرم رسیده ..........حالا موقع ریسک کردنه
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/25, 19:39.
                  ///

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

کف مطمئن 200تومانه
                    آخرین بار که زیر 200تومان بود سه ماه پیش بود

نظر

• mobin
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 590

این هتل دقیقا کنار حرمه (200 متریش) دیگه اصلا اون دور بر زمینی نزدیک تر نیست به حرم که بخوان هتل بسازن.....به هر حال ما مشهد درس خوندیم و این پروژه هنوز تموم نشده بود (-: حتی یه روزه فروش میره اگه بخوان کلش رو بفروشن .....دیگه موقعیت از این توپ تر من سراغ ندارم ........../:.smilingsmiley.:/
                      34.5 درصدش مال ثشرقه .....ارزش این هتل حدس میزنم 500 میلیارد تومن باشه ....من نمیدونم چه غلطی دارن میکنن تو ثشرق......

منم اهل نگهداری نیستم و تک سهمی میخرم ....شیطونه میگه فردا بخرمش (-: از صعودش مطمئنم...ولی ممکنه کمی طولانی بشه.......توی گزارش متری 8 میلیون زدن!! کنار حرم متری 8 میلیون؟
                      خیلی وسوسه کنندست این سهم....... به شرطی که بعدا سود واقعیش رو رو کنن....

فکرامون رو کنیم حالا تا فردا.....هر جا بز خری باشه منم هستم............هر موقع به این سهم نگاه میکنم منو یاد واتی روی 120-110 میندازه ......الان هم قیمت واتی اینه و به ارزش ذاتیش نزدیک شده ......

حق های این سهم رو هم زودتر بفروشن بره پی کارش بازیش .......هفته های پیش گفتم که من دنبالشم ..و فعلا سهم 15 تومن پایین تر اومده .....

11 /7 این پست زده شد و سهم به قیمت های مورد نظرم رسیده ..........حالا موقع ریسک کردنه
                      اونوقت آقایون قیمت پایه فروش هتل رو 100 میلیارد اعلام کردند....حالا کسی میدونه بالاخره فروختن یا نه؟!!

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                        اونوقت آقایون قیمت پایه فروش هتل رو 100 میلیارد اعلام کردند....حالا کسی میدونه بالاخره فروختن یا نه؟!!
                        البته باید بیشتر بررسی بشه که قبلا چیزی پیش فروش کردن یا نه ...و چقدرش رو حساب کردن ......بعد با اطلاعات دقیق تر نظر داد ..من الان کلی گفتم یعنی با فرض اینکه یکجا بخوان بدن و قبلا هم چیزی نفروخته باشن کل کل این پروژه امید 1 >>........48600 متر زیر بنا داره ......برای همین گفتم 500 میلیاردمیارزه ..........شاید هم من اشتباه حساب میکنم

وب سایت رسمی شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن فعال در صنعت ساختمان، ساخت و ساز آپارتمان،فروش مسکن مجتمع های مسکونی، تجاری، اداری، آموزشی،انبوه ساز برتر کشور

در صفحه اصلی سایت نوشته پروژهاای در حال فروش ........یعنی هنوز فروش نرقته .......

=======
                        هتل امید کلا 15590 متر مربع هست که 93 میلیارد تومن قیمت پایه مزایده بوده ......من کل این ساختمون رو گفتم 500 میلیارد ...نه فقط هتل امید
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/26, 01:22.
                        ///

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

البته باید بیشتر بررسی بشه که قبلا چیزی پیش فروش کردن یا نه ...و چقدرش رو حساب کردن ......بعد با اطلاعات دقیق تر نظر داد ..من الان کلی گفتم یعنی با فرض اینکه یکجا بخوان بدن و قبلا هم چیزی نفروخته باشن کل کل این پروژه امید 1 >>........48600 متر زیر بنا داره ......برای همین گفتم 500 میلیاردمیارزه ..........شاید هم من اشتباه حساب میکنم

وب سایت رسمی شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن فعال در صنعت ساختمان، ساخت و ساز آپارتمان،فروش مسکن مجتمع های مسکونی، تجاری، اداری، آموزشی،انبوه ساز برتر کشور

در صفحه اصلی سایت نوشته پروژهاای در حال فروش ........یعنی هنوز فروش نرقته .......

=======
                          هتل امید کلا 15590 متر مربع هست که 93 میلیارد تومن قیمت پایه مزایده بوده ......من کل این ساختمون رو گفتم 500 میلیارد ...نه فقط هتل امید

من مشهد نیستم

امروز صبح تماس گرفتم خبر فروشو گفتم در بیارن ببینم چی میشه اطلاع دارن یا نه!
                          اره حدودا 500 میلیارد تومن بدون واحدهای تجاری!!!!
                          آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2013/10/26, 08:58.

نظر

• ( احمدي )
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 262

دوستان يكشنبه با شركت تماس گرفتم خواستم با اقاي مهدي فرقاني صحبت كنم ايشون نبودن اقايي به نام پارسا كه خودش رو جانشين فرقاني معرفي كرد جواب داد خلاصه ي كلام اينكه از حرفاش اينطور ميشد استنباط كرد كه دقيقا حدسمون درسته و تا حق ها تعيين تكليف نشن عامدا نميذارن قيمت سهم از محدوده هاي فعلي بالاتر بره....واقعا كه بي انصافي دارن ميكنن....

نظر

• ( احمدي )
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 262

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                              دوست من نمودارهاي تكنيكي ميگن كه اين سهم به كف قيمتي خودش رسيده و هرلحظه امكان برگشت و صعودش هست منتهي ممكنه يه مدت كمي در حد چند روز تو همين قيمتها نوسان داشته باشد يعني بين 210 تا 220 و اگر بتونه خط ميانگين مياني رو قطع كنه تا 240 در مرحله اول پيش ميره. هروقت مكدي خط صفر رو رو به بالا قطع كرد بايد اقدام به خريد كرد تا خواب سرمايه زيادي نداشته باشيم. چون هنوز روند نزولي بطور كامل تغيير جهت نداده است. به نظر مياد اگر اين سهم رو كسي داره بايد مقداري صبوري به خرج بده.

نظر

• ( احمدي )
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 262

دقيقا حق با جنابعالي است....روزي خواهد امد كه از قيمتهاي فعلي ثشرق به عنوان شوخي و جوك بزرگ و البته فرصت طلايي خريد ياد خواهند كرد!!

نظر

در حال کار...
                                X