سایپا 360 تومنی رو داریم صد میخریم میگیم نکنه بیاد پایین .واقعا برا کی باید متاسف بود ؟
سایپا (خساپا)
Collapse
X
-
در اصل توسط alirezasa پست شده است View Postسایپا 360 تومنی رو داریم صد میخریم میگیم نکنه بیاد پایین .واقعا برا کی باید متاسف بود ؟
شرایط سایپای 360 تومنی با شرایط سایپای 100 تومنی خیلی تغییر کرده !ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
دوستان خگستر چه طوفانی بپا کرده.
3 ماهه حدود 92 درصد سود خودشو پوشش داده.
اگه این سهم بجز گروه خ یود الان از این سهم بیشتر میشنیدم ولی حیف که جز گروه خ هست.
در ضمن موافقت با دادن وام به گروه خودرو و همچنین تخصیص ارز دولتی به این گروه و گزارش خوب خگستر و خاور و وساپا میتونه فردایی بهتر واسه این گروه رو رقم بزنه.
نظر
-
راستی دوستان خیلی خوشحال میشم دوستان کل گروه های بورس رو تو یک تاپیکی که دوستان بگن هم از نظر پی بر ای و هم از نظر تقسیم سود مجمع تو این چند ساله و هم سال اینده با هم مقایسه کنیم تا دید بهتری نسبت به هر گروه بدست بیاریم. از قند گرفته تا پتروشیمی و معدنی..........
نظر
-
-
یکی از نکات جالب امروز خودرویی ها هستند.سایپا صف خرید دارد اما خبهمن در منفی معامله می شود. اگر به نمادش باشد که خبهمن هم با خ است و اگر به عایدی است که قطعا امسال نسبت قیمت به عایدی بهمن مناسب تر از سایپا خواهد بود.پس علت چیست؟ علت بصورت خلاصه عبارت است از: 1- آنهایی که می خواهند سایپا فعلا مثبت باشد2 - معامله گران حرفه ای که در بازی قیمت سایپا بازی می کنند.3- معامله گران مبتدی که صف محور هستند
نظر
-
یه گین از گروه خودرو گرفتن و تمام.
وام و کمک و ... همه بهانه س. دولت نمیتونه خودشو اداره کنه چه برسه به اینکه وام 1000 میلیاردی به این صنعت پرهزینه تزریق کنه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
صنعت خودروسازی در آستانه زمینگیری
دبیر انجمن خودروسازان و یکی از اعضای انجمن قطعهسازان خودرو از "بروز وضعیت بحرانی" در صنعت خودروسازی ایران میگویند. این امر به معنی خطری برای بیکار شدن حدود ۷۰۰ هزار کارگر شاغل در این بخش در آینده است.
خبرگزاری دولتی ایسنا از قول عضو انجمن قطعهسازان ایران نوشته: "در صنعت خودرو و قطعه کشور به سرعت به وضعیت بحران غیرقابل بازگشت نزدیک میشویم".
فرهاد بهنیا از تعدیل ۴۰ درصد از نیروی کار کارخانههای قطعهسازی کشور گفته و نسبت به بیکاری حدود ۷۰۰ هزار پرسنل شاغل در این بخش هشدار داده است. وی همچنین گفته برخی از واحدهای قطعهسازی به طور کامل تعطیل شدهاند.
به گفتهی او علت این وضعیت، عدم پرداخت تسهیلات دو هزار میلیارد تومانیای است که دولت برای قطعهسازان خودرو تصویب کرده و دستور پرداخت آن به رئیس کل بانک مرکزی نیز ابلاغ شده اما با گذشت چهل روز از ابلاغ این دستور، هنوز این تسهیلات پرداخت نشده است.
این عضو انجمن قطعهسازان همچنین تصریح کرده که بحران در صنعت قطعهسازی به سرعت به خودروسازی رسیده و طبق آمارهای رسمی در سه ماهه اول سال جاری، تولید خودرو ۳۶ درصد کاهش داشته است. به گفتهی وی آمارهای غیررسمی از کاهش ۵۰ درصدی تولید خودرو سخن میگویند.
فرهاد بهنیا سپس ادامه داده:«بنابراین استدعا داریم در روزهای آینده پیش از آنکه صنعت خودرو زمینگیر شود، تسهیلات مصوب از سوی بانک مرکزی تخصیص یابد».
بهنیا در این باره که اگر این تسهیلات پرداخت نشود، چه چشماندازی برای صنعت خودروسازی وجود دارد، گفته: «در آن صورت اولین تبعات این وضعیت، بیکاری حدود ۷۰۰ هزار پرسنل شاغل در صنعت خودرو و قطعه کشور خواهد بود. علاوه بر آن به دلیل قطع عرضه، قیمت خودرو در بازار به طور سرسامآوری افزایش یافته و مصرفکنندگان نیز به شدت متضرر خواهند شد».
دبیر انجمن خودروسازان نیز پیشتر در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا نسبت به عدم پرداخت تسهیلات تخصیص داده شده به صنعت خودروسازی هشدار داده و گفته بود: «هشدار میدهیم که صنعت خودرو هر روز را سختتر از روز قبل و آن هم تنها به امید پرداخت تسهیلات وعده داده شده سپری میکند و بیش از این نیز توان ادامه وضعیت فعلی را ندارد».
زاگرس خودرو در آستانه تعطیلی
دبیر اجرایی خانه کارگر بروجرد اعلام کرده ۴۰۰ نفر از ۵۰۰ کارگر شاغل در کارخانه زاگرس خودرو، اخراج شدهاند.
سایت سحامنیوز ضمن اعلام این خبر از قول محمد گودرزی علت این کار را قطع همکاری این کارخانه با کشور مالزی عنوان کرده و تصریح کرده که این واحد تولیدی به صورت نیمه تعطیل در آمده است.
دبیر اجرایی خانه کارگر بروجرد گفته: «از مجموع ۵۰۰ کارگر این کارخانه، در اردیبهشت ماه سال جاری حدود ۲۰۰ نفر بیکار شدند و از آن تاریخ به بعد به تدریج ۲۰۰ کارگر دیگر تا هفتههای اخیر تمدید قرار داد نشده و بیکار شدند و اکنون تنها۱۰۰ کارگر باقی ماندهاند که آنها نیز فقط حضور و غیاب میکنند».
به گفتهی آقای گودرزی بسیاری از کارگران اخراجی دورههای آموزشی خود را با هزینه کارخانه در کشور مالزی گذراندهاند و در نتیجه بیکاری این کارگران اتلاف سرمایههای ملی است.
زاگرس خودرو یکی از کارخانههای خودروسازی ایران در منطقه اشترینان بروجرد است که از سال ۱۳۷۵ در زمینه مونتاژ اتومبیل فعالیت دارد.
کارگران خودروسازی اولین قربانیان رکود این صنعت
به گزارش کمیته هماهنگی برای ایجاد تشکلهای کارگری، در شرکت ایران خودرو دو شیفت تولید خودروی پژو ۲۰۶ تعطیل شده است.
همچنین شرکت جدید مبتکران، سازنده صندلی خودرو، از ۱۴۰۰ کارگر خود حدود ۸۰۰ نفر را اخراج کرده است. شرکت ارفع در پارس خودرو که کارگران آن در ایستگاه نصب شیشه پراید کار میکنند نیز۴۰ نفر از ۸۰ کارگر خود را اخراج کرده است.
این کمیته همچنین خبر داده که شرکت ایران خودرو دیزل که تا سال گذشته در سه شیفت حدود ۱۲۰ دستگاه کامیونهای مختلف تولید میکرد، در حال حاضر تنها ۲۰ تا ۲۵ دستگاه کامیون بنز با گیربکس چینی تولید میکند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران نیز از مرخصیهای اجباری در ایران خودرو خبر داده است. به گزارش این نهاد در پی قطع ارتباط کاری شرکتهای هیوندا، کیاموتورز و پژو با این کارخانه، اکثر خطوط تولید این شرکت به طور کامل از کار افتاده و بعضی از خطوط نیز با حداقل ظرفیت به کار مشغول هستند.
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران، مدیریت ایران خودرو شروع به تعدیل نیرو از میان کارگران پیمانی کرده و همچنین هر روز تعدادی از کارگران را به مرخصی اجباری میفرستد.
نظر
-
رییس هیئت مدیره به فارس خبر داد
سایپا 150میلیارد تومان اوراق مشارکت قابل معامله در بورس منتشر میکند
خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره سایپا از انتشار 150میلیارد تومان اوراق مشارکت قابل معامله در بورس در هفته سوم مرداد خبر داد.
جمشید ایمانی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی فارس، اظهار داشت: طبق هماهنگی های به عمل آمده با مسئولان بانک مرکزی و سازمان بورس ، مقدمات انتشار 150 میلیارد تومان اوراق مشارکت با همکاری بانک پارسیان به پایان رسیده و قرار است در هفته سوم مردادماه این حجم از اوراق برای عموم عرضه شود.
وی ادامه داد: این اوراق مشارکت از قابلیت معامله در بورس برخوردار بوده و نرخ سود آن 20 درصد است. ارکان آن شامل هم بانک پارسیان و موسسه حسابرسی آگاه حساب به عنوان ضامن و امین ، تامین سرمایه لوتوس به عنوان متعهد پذیره نویسی و بازار گردان هستند.همچنین شرکت سپرده گذاری مرکزی به عنوان عامل متعهد پرداخت وجوه متعلق به دارندگان اوراق مشارکت را به عهده گرفته است.
این مقام مسئول در بخش دیگری از اظهارات خود به مصوبه کارگروه حمایت از تولید اشاره کرد و گفت: طبق این مصوبه که 27 تیر 91 به دو وزارتخانه صنعت ،معدن و تجارت و اقتصاد و همچنین بانک مرکزی ابلاغ شده ، قرار است به هر کدام از دو شرکت سایپا و ایران خودرو هزار میلیارد تومان تسهیلات داده شود.
ایمانی در برابر این سئوال که آیا دریافت این تسهیلات به مانند مصوبه قبلی برای ایران خودرو با قید و شرط فروش بخشی از دارایی ها است یا خیر ؟ توضیح داد: خیر . در این مصوبه هیچ بندی و شرطی برای ارایه تسهیلات نیامده است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
چه تبلیغی از مجمعش در تلویزیون میکردن:p
به هفته نمیکشه باز منفی میشه:-sدستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
-
گزارش 3 ماهه سايپا منتشر شد
گروه بنگاهها- شرکت سایپا در سه ماه نخست امسال با تحقق 11 ریال سود به ازای هر سهم توانست دو درصد پیشبینی خود را پوشش دهد.
به گزارش بورس و اوراق بهادار، این شرکت سود هر سهم سال مالی منتهی به پایان اسفندماه 91 را مبلغ 501 ریال پیشبینی کرده است.
سایپا از 56 هزار و 412 میلیارد ریال پیشبینی فروش برای سال 91 توانست 6 هزار و 645 میلیارد ریال معادل 12 درصد را در سه ماهه اول سال محقق کند.
این شرکت 16 درصد از پیشبینی سود ناخالص معادل یکهزار و 126 میلیارد ریال و همچنین 552 میلیاردریال از پیشبینی سود عملیاتی معادل 20 درصد را تا خردادماه پوشش داد.
شرکت پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 30 اسفندماه 91 شرکت اصلی را در تاریخهای 30 بهمنماه و 21 اسفندماه 90 و 21 فروردینماه 91 (حسابرسی شده) مبلغ 501 ریال اعلام کرده بود که بهرغم عدم تغییر سود هر سهم، اجزای پیشبينی ارائه شده نسبت به قبل با تغییر همراه بود.
بنابر اعلام سایپا کاهش سود عملیاتی شرکت ناشی از کاهش تولید و فروش در نیمه اول سال و پیشبینی افزایش قیمت مواد اولیه بوده است.
همچنین این شرکت اعلام کرده که کاهش درآمدهای متفرقه ناشی از کاهش حجم فروشهای اعتباری و به تبع آن کاهش درآمد فروش اقساطی خودرو است.
شرکت همچنین افزایش درآمد سرمایهگذاریها را عمدتا ناشی از افزایش سود شرکت سرمایهگذاری سایپا دانسته که حاصل از فروش بخشی از پرتفوی آن شرکت است.
بنابراین گزارش بیش از دو هزار و 91 میلیارد ریال از سود سال 91 شرکت (معادل 201 ریال به ازای هر سهم و 40 درصد از سود خالص شرکت) مربوط به سود حاصل از سرمایهگذاری در شرکت سرمایهگذاری سایپا است. در این خصوص سود هر سهم و پیشبینی تقسیم سودهر سهم شرکت سرمایهگذاری سایپا در پیشبینی شرکت سایپا با سرمایه 13 هزار میلیارد ریال به ترتیب به مبلغ 820 و 813 ریال درج شده است، در حالی که مطابق اطلاعات ارائه شده توسط شرکت سرمایهگذاری سایپا سود هر سهم و پیشبینی تقسیم سود شرکت با سرمایه 6 هزار و 100 میلیارد ریال به ترتیب به مبلغ 413 و 41 ریال است.
شرکت در قسمت درآمد حاصل از سرمایهگذاریها تقسیم 100 درصد از سود سال 91 شرکت پارسخودرو را پیشبینی کرده است، در حالی که هیات مدیره شرکت فوق تقسیم 80درصد از سود سال 91 را پیشبینی کرده است. همچنین شرکت لیزینگ رایان سایپا پیشبینی سود هر سهم سال 91 خود را به مبلغ 833 ریال و پیشبینی تقسیم سود خود را به مبلغ 666 ریال ارائه کرده است، در حالی که اطلاعات شرکت سایپا پیشبینی سود تقسیمی هر سهم شرکت فوق به مبلغ 780 ریال در نظر گرفته است.
براساس این گزارش هیات مدیره سایپا در نظر دارد تقسیم 10 درصد از سود عملیات سال مالی 91 را به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد کند. یادآور میشود در سال گذشته بهرغم پیشبینی تقسیم سود 10 درصدی توسط هیات مدیره، حدود 80 درصد از سود خالص شرکت در مجمع تقسیم شد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر