شرکت این پتانسیل رو داره که اگر بخواد .برای 93 خیلی خیلی بیشتر از اینها اعلام کنه(بالای 110 تومن) ولی خب هیچوقت نمیکنن این کار رو .بله 80 کمتر نمیتونه اعلام کنه اگر یه پروژه دیگه که صحبتش هست نهای بشه و واقعا پروژه بزرگی هم هست .... اتفاقا از دوستا تقاضا دارم امسال حتما باهم هماهنگ کنیم و و حتما حتما در مجمع شرکت کنیم و طلبکار باشیم .. یادمه پارسال تک بودم و هرچی اعتراض کردیم و مطالباتی داشتیم هیچ کس پشت مون در نیومد
شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران)
Collapse
X
-
"ثتران" و انتقال درآمد به سال 93شرکت سرمايه گذاري مسکن تهرانبا سرمایه ای بالغ بر 60 میلیارد تومان پیش بینی حسابرسی شده درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 31 شهریور 93 را منتشر کرده است.
"ثتران" در حالی برای هر سهم مبلغ 510 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با اطلاعیه قبلی (مبلغ 313 ریال) 62 درصد افزایش داشته است.
این شرکت که سود خالص هر سهم در سال مالی 92 را با کاهش 70 درصدی به مبلغ 86 ریال رسانده که علت تعديل پيش بيني درآمد سود هر سهم سال مالي 92 و 93 را عدم توافق نهايي با خريدار پروژه خدامي و متعاقباً عدم انعقاد قرارداد فروش پروژه خدامي در سال مالي 92 و انتقال درآمد فروش پروژه مذکور به سال مالي 93 اعلام نموده است.از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
نظر
-
-
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postامور سهامش 4 شنبه وعده یکشنبه را داده بود.احتمالا با صف خرید تو قیمت 215تومان بازشود.ببینیم بازا به سهم چه p/eمیدهد.من فکر کنم تا 240تومان مشکلی براش پیش نیاد.البته تا نظر سایر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Postسلام جناب نادري عزيز سهم توي قيمت خوبي واسه خريدباز شد امروز هم حقوقي خوب دست ودلبازي كرد .به نظر تارگت اوليه سهم قبل از مجمع 215 تومان شما باشه
نظر
-
خوب خوب اینم از ثتران 200 تومانی 3 ماه پیش 142 سوار شدیم تا اخر این ماه 250 میفروشین یعنی 3 ماهه 70 درصد سود خدا برکتدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post11میلیون سهم رو مثبت کامل معامله شده اونوقت درگیر چی باشه؟؟!!در این تیپ سهمها که حال و هوای دگرگونی دارند نوسانگیری نکنید این رو یه ادم معتاد کامل به نوسان خدمتتون عرض میکنه از عرضه حقوقیهای زیر 1% که رو منفی خریدند و امروز به کد شخصی دادند هم نترسید!!!!به زودی شاید تا 2 یا 3 ماه دیگر با 100درصد سود از ثتران خارج خواهم شد نکته دیگه این که تمام اخبار بد برای این گروه منتشر شد اکثرا گزارش دادند حتی ثباغ با گزارش نه چندان جالب خودش امروز مثبت معامله شد ثغرب هم ترکوند میمونه ثشرق و ثتران منتظر بمونید و ببینید این اژدهای خفته چه میکند انواع شفاف سازی ها هم ارسال شده چیز دیگه ای نیس که بخواد جلو رشد سهم رو بگیره فقط حق تقدمهاست که بعدا میبنید چندتا حقوقی با حق تقدم میان بالا شاید همون امید یکیش باشه!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر