کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بچه ها به خدا اینجا فقط هدف سود کردن هممون هست جتاب پرهام عزیز و مصطفی بی خیال بابا یه سهم هست دیگه یکی خریده یکی نخریده به شخصه مصطفی رو که قبول دارم پرهام عزیز هم که خداییش دو روز قبل از بسته شدن سهم اخبار مثبت داد و معلوم شد که واقعا پی گیر کهرام بوده زیاد صورت خوشی نداره رفقا تو تاپیک کنتاکت کنید ای بابا پول چرک کف دسته زندگی و رفاقت رو عشق است یه صلوات بفرستید تمومش کنید .
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
خوب وقتی این تاپیک میره اون پایین مایینا یعنی اکثر بچه ها کهرام هاشون رو فروختن!!اما این کوچولو اژدهایی میشه برای خودش!!
سلام دوست گرامی
کماکان با کهرام هستیم من به تارگت هایی که زدم معتقدم و باهاش هستم . فکر میکنم بدون جوسازی سهم بهتر راه خودشو میره ولی این راه احتمالا با فراز و نشیب خواهد بود. فقط دوستان باید یکم تحمل کنند.(قطعا دوران گذشته سپری شده و خبر های خوشی در آینده از کاشی ها خواهیم شنید)
خوب وقتی این تاپیک میره اون پایین مایینا یعنی اکثر بچه ها کهرام هاشون رو فروختن!!اما این کوچولو اژدهایی میشه برای خودش!!
بزرگوار یک سوال شما که اینقدر به بهسرام اعتقاد داری چرا روزی که تو بالاترین قیمت معامله شد فروختی اگر شما را جا میگذاشت چه اتفاقی می افتاد؟ به نظرتون اینکه اسم سهم همش در مقابل دیدگان کاربران باشد تاثیری در معاملات سهم دارد؟؟ به شما بسیار ارادت دارم..
نظر