در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
View Post
توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )
Collapse
X
-
نکته دوم این که بر خلاف انتظارات تو این گروه بنده کچینی رو خیلی قبول دارم و شاید الان نظرها رو کساوه باشه اما فراموش نشود که کچینی یکی از سهامدارهای عمده کساوه هست با عالیترین وضعیت بنیادی و بنده علاوه بر کهرام و کترام کچینی هم در سبد دارم در این گروه بازی به طور سهم به سهم در حال اجرا شدن هستش همین کنیلو و کلوند هم به زودی متحول میشوند فقط همونطور که گفتم بازی در این گروه به صورت سهم به سهم هستش ودلیلش هم کوچک بودن سهمها هست به زودی شاهد حقوقیهای دیگری هم در این نمادها خواهید بود!!!!!!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
یه حقوقی دیگه روی کهرام بشدت در حال خرید است 55% چهار شنبه جمع کرده. اگه قصد جمع کردن روی 140 را دارد نمیتونه بالای 1% بیاد بهتره روی 4% اینکارو انجام بده.
اینم از آمار خرید و فروش
65% خرید حقوقی که بیمه کوثر 20488 خرید داشته بقیه توسط حقوقی زیر 1%
اینم از گزارش خرید و فروش حقوقی :
حقوقی حتی یک سهم فروش نداشته سهامتونو حفظ کنید
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postنکته دوم این که بر خلاف انتظارات تو این گروه بنده کچینی رو خیلی قبول دارم و شاید الان نظرها رو کساوه باشه اما فراموش نشود که کچینی یکی از سهامدارهای عمده کساوه هست با عالیترین وضعیت بنیادی و بنده علاوه بر کهرام و کترام کچینی هم در سبد دارم در این گروه بازی به طور سهم به سهم در حال اجرا شدن هستش همین کنیلو و کلوند هم به زودی متحول میشوند فقط همونطور که گفتم بازی در این گروه به صورت سهم به سهم هستش ودلیلش هم کوچک بودن سهمها هست به زودی شاهد حقوقیهای دیگری هم در این نمادها خواهید بود!!!!!!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در ین روز که انلاین ها قطع میباشد حجم معامله کهرام جالب هست به زودی ناور این سهم به حداقل ممکن خواهد رسید هر چند شرکت احیا به بیمه کوثر اجازه نمیده بیشتر از خودش تو این نماد سهم داشته باشه البته هدف کوثر تبدیل شدن به حقوقی اول در این نماد هست اما خوب دیگه مجبوره بالاتر بخره نه زیر 150;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
کدهای احیا خیلی بیشتر از این توی سهم هستن. اگه میتونید کد آرمان تدبیر و بچهای وابسته به اون رو شناسایی کنید. احیا روی کهرام تسلط کامل داره،نیازی به این کارا نیست.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postکدهای احیا خیلی بیشتر از این توی سهم هستن. اگه میتونید کد آرمان تدبیر و بچهای وابسته به اون رو شناسایی کنید. احیا روی کهرام تسلط کامل داره،نیازی به این کارا نیست.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
کهرام از محل فروش ارز صادراتي بيش از 50 درصد با تعديل مثبت روبرو خواهد شد.
کساوه بيش از 100 درصد تعديل مثبت
کچيني بيش از 100 درصد تعديل مثبت
کحافظ هم بيش از 50 درصد تعديل مثبت
کلا سال 91 سال شرکتهاي صادراتي هست قطعا کهرام تلاش خواهد کرد ميزان فروش صادراتي خود را زياد تر کند گرچه بخاطر صرف نکردن واردات کاشي و سراميک با دلار 1900 توماني کسب کار اين گروه سکه شود و افزايش نرخ فروش هم بگيرند
نظر
-
خرید کسرا
من که این یکی دو روز کسرا خریدم . خبرها می گن هدف این سهم 1000 تومان ممنون می شم دوستان هم نظر بدن
نظر
-
خوب این هم از امروز کاشی ها من اینجا قول میدهم کچینی عقب ماندگی خود از کساوه را انی واحد جبران خواهد کرد و همینجا باز هم میگم گزارش کترام مشکل دار بود و خدا رو شکر سازمان متوجه شد کترام دارها هم نگران نباشند کولاک خواهد کرد با اون 12 میلیون سهمی که اون شخص حقیقی خرید ایشون هم به فکر هست!!!در نماد کهرام هم باز میگم یک حقوقی دیگر به زودی اضافه میشود!!!!!و رنج های منفی به پایان خواهد رسید اما مهمترین نکته این که دوستان 100% روی این گروه متمرکز نباشید بنده مدتهاست با این گروه موافقم اما کل سرمایه رو درگیر نکردم چه بسا میبینید که رو نمادهای دیگر هم بسیار خرید و فروش میکنم پس خواهشا این نباشد که کل سبد کاشی کاری بشه!!این هم سبد بنده:کچینی 15% کترام 15% کهرام 15% فاراک 15% شمواد15% ثتران15% 10% هم نقد در خدمت بازار هستیم در پناه حقدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
یه نکته دیگه این که با ازاد شدن و یا توافقی شدن نرخ ارز در بازار ازاد 4 شرکت هستند که میترکونن کساوه کچینی کهرام و البته روی کاغذ کحافظ حالا این اخری رو میگم روی کاغذ با این داستانهای ارزی باید یه کارایی بکنه اما اون سه تا با این اوضاع ارز توانایی تعدیلهایی عجیب دارند.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیه نکته دیگه این که با ازاد شدن و یا توافقی شدن نرخ ارز در بازار ازاد 4 شرکت هستند که میترکونن کساوه کچینی کهرام و البته روی کاغذ کحافظ حالا این اخری رو میگم روی کاغذ با این داستانهای ارزی باید یه کارایی بکنه اما اون سه تا با این اوضاع ارز توانایی تعدیلهایی عجیب دارند.
لطفا يک نگاه به اطلاعيه شفاف سازي پتروشيمي اصفهان که امروز رو کدال نشست بيندازيد.
پترو اصفهان 50 ميليون دلار را در بازار ازاد فروخته است و از اين بابت تعديل خوبي را نصيب سهامداراش خواهد کرد.در صورتي که قبلا دلار را در بودجه 1066 تومان ديده بود حالا 1900 تومان فروخته است.
نظر
-
بامحدویت وارداتی که براثر افزایش نرخ ارزبوجود آمده ،صنایعی که نمونه داخلی دارند از جمله صنایع کاشی وسرامیک سود خوبی خواهند داشت،چرا که افزایش نرخ ارز یابعبارتی کاهش ارزش پول ملی بنفع صادارت وبه ضرر واردات است،بنابراین سهامداران صنایع اینچنینی آینده خوشی درامسال برایشان متصور است.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postهمه شرکتهاي صادراتي مي توانند ارزشون را در بازار ازاد بفروشند.
لطفا يک نگاه به اطلاعيه شفاف سازي پتروشيمي اصفهان که امروز رو کدال نشست بيندازيد.
پترو اصفهان 50 ميليون دلار را در بازار ازاد فروخته است و از اين بابت تعديل خوبي را نصيب سهامداراش خواهد کرد.در صورتي که قبلا دلار را در بودجه 1066 تومان ديده بود حالا 1900 تومان فروخته است.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر