توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
    دلیل داره سامان جان اگر قرار باشد مثلا تو گروه قندی همه قلرست بخرن که نمیشه میشه؟؟؟دوم اینکه کهرام به بازار بدهکار هست و هنوز به قیمتهای قبلی خود نرسیده با گزارش های قابل قبولی هم که داده باید اوون سودی رو که تو دل خودش هست بیاره بیرون مدتهاست که تو قیمتهای بین 140 تا 155 نوسان میکنه و من یه قانون رو خیلی تو معامله قبول دارم وقتی سهمی با حجم معاملات بالا در حال نوسان 10درصدی هست یه روزی نوسان 40 درصدی به بالا میکنه البته این قانون رو من خودم ساختم و تا حالا خیلی بهم سود داده و خیلی مواقع عمل کرده در مورد کهرام هم 100% مطمئنم که عمل میکنه از لحاظ بنیادی هم کمی زیر مجموعه ها تو صنایع کاشی خرید هاشون تکمیل بشه و اون قانون ممنوعیت ورود کالا که از اول امسال به طور جد اجرا بشه یکی از پر بازده ترین گروه همین کاشی ها خواهند بود به همراه گروه غذایی که هر چند غذاییها یه مقدار به مشکل میخوردند اما اینا نه اما خوب در هر صورت تو هر گروه سهمها طبقه بندی میشوند از لحاظ قیمت از لحاظ بنیاد و از لحاظ سهامدار عمده اگر قرار بشاه همه کساوه کچینی و کسعدی بخرند که نمیشه همین کاشی اصفهان از 145 تا 204 اومد البته اینا همه تراوشات ذهن بنده هستش شاید هم به مشکل بخوره اما من معمولا بازار رو به عنوان یک پازل نگاه میکنم و همیشه به دنبال قطعات پازل بودم در این بازار قطعات پازل کاشی همگی در حال جورشدن هست و به لطف خدا این گروه اون بازدهی رو که من انتظار دارم خواهد داد
    نميدونم والا چي بگم
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

نکته دوم این که بر خلاف انتظارات تو این گروه بنده کچینی رو خیلی قبول دارم و شاید الان نظرها رو کساوه باشه اما فراموش نشود که کچینی یکی از سهامدارهای عمده کساوه هست با عالیترین وضعیت بنیادی و بنده علاوه بر کهرام و کترام کچینی هم در سبد دارم در این گروه بازی به طور سهم به سهم در حال اجرا شدن هستش همین کنیلو و کلوند هم به زودی متحول میشوند فقط همونطور که گفتم بازی در این گروه به صورت سهم به سهم هستش ودلیلش هم کوچک بودن سهمها هست به زودی شاهد حقوقیهای دیگری هم در این نمادها خواهید بود!!!!!!!!
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• شهباز
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 49

یه حقوقی دیگه روی کهرام بشدت در حال خرید است 55% چهار شنبه جمع کرده. اگه قصد جمع کردن روی 140 را دارد نمیتونه بالای 1% بیاد بهتره روی 4% اینکارو انجام بده.

اینم از آمار خرید و فروش

65% خرید حقوقی که بیمه کوثر 20488 خرید داشته بقیه توسط حقوقی زیر 1%

اینم از گزارش خرید و فروش حقوقی :

حقوقی حتی یک سهم فروش نداشته سهامتونو حفظ کنید

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

نکته دوم این که بر خلاف انتظارات تو این گروه بنده کچینی رو خیلی قبول دارم و شاید الان نظرها رو کساوه باشه اما فراموش نشود که کچینی یکی از سهامدارهای عمده کساوه هست با عالیترین وضعیت بنیادی و بنده علاوه بر کهرام و کترام کچینی هم در سبد دارم در این گروه بازی به طور سهم به سهم در حال اجرا شدن هستش همین کنیلو و کلوند هم به زودی متحول میشوند فقط همونطور که گفتم بازی در این گروه به صورت سهم به سهم هستش ودلیلش هم کوچک بودن سهمها هست به زودی شاهد حقوقیهای دیگری هم در این نمادها خواهید بود!!!!!!!!
          با تشکر از شهباز عزیز به این قسمت از جمله که با رنگ ابی نوشتم دقت کنید!!

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

در ین روز که انلاین ها قطع میباشد حجم معامله کهرام جالب هست به زودی ناور این سهم به حداقل ممکن خواهد رسید هر چند شرکت احیا به بیمه کوثر اجازه نمیده بیشتر از خودش تو این نماد سهم داشته باشه البته هدف کوثر تبدیل شدن به حقوقی اول در این نماد هست اما خوب دیگه مجبوره بالاتر بخره نه زیر 150;)

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

کدهای احیا خیلی بیشتر از این توی سهم هستن. اگه میتونید کد آرمان تدبیر و بچهای وابسته به اون رو شناسایی کنید. احیا روی کهرام تسلط کامل داره،نیازی به این کارا نیست.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 825

حجم بالای معاملات در کهرام شکشت مقاومت در کچینی ،صف بدون عرضه بعضی از سهم های گروه و تلاش برای جمع کردن کسعدی در قیمت های پایین تر نشانگر شروع حرکات حساب شده در کل گروه هست
                فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                  کدهای احیا خیلی بیشتر از این توی سهم هستن. اگه میتونید کد آرمان تدبیر و بچهای وابسته به اون رو شناسایی کنید. احیا روی کهرام تسلط کامل داره،نیازی به این کارا نیست.
                  یواش یواش باید با همون کدهای زیر مجموعه دست به کار شه چون هر ان امکان رقات وجود داره چون احیا همین فکر و میکنه که حرف اول و اخر رو در کهرام میزنه برای همین رقابت داره جذاب میشه فکر کنم تا چند روز دیگه کد های زیر مجموعه احیا که هیچی خود احیا هم نتونه به راحتی کهرام بخره در ضمن هدف کوثر در نمادهای کاشی علاوه بر حضور خودش حضور یک زیر مچموعه از گروه خودش هم هست تا راحت تر بتونن سهمهای کاشی رو کنترل کنن و در روزهای خاص یکیشون بفروشه و دیگری بخره کلکی که قدیمها خیلی زیاد تو بورس دیده میشد شک ندارم هدف کوثر همین هست در کساوه که این کار رو کرده در کچینی و کهرام هم دور از انتظار نیست

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

کهرام از محل فروش ارز صادراتي بيش از 50 درصد با تعديل مثبت روبرو خواهد شد.
                    کساوه بيش از 100 درصد تعديل مثبت
                    کچيني بيش از 100 درصد تعديل مثبت
                    کحافظ هم بيش از 50 درصد تعديل مثبت
                    کلا سال 91 سال شرکتهاي صادراتي هست قطعا کهرام تلاش خواهد کرد ميزان فروش صادراتي خود را زياد تر کند گرچه بخاطر صرف نکردن واردات کاشي و سراميک با دلار 1900 توماني کسب کار اين گروه سکه شود و افزايش نرخ فروش هم بگيرند

نظر

• abmohammadi
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 170

خرید کسرا

من که این یکی دو روز کسرا خریدم . خبرها می گن هدف این سهم 1000 تومان ممنون می شم دوستان هم نظر بدن

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

خوب این هم از امروز کاشی ها من اینجا قول میدهم کچینی عقب ماندگی خود از کساوه را انی واحد جبران خواهد کرد و همینجا باز هم میگم گزارش کترام مشکل دار بود و خدا رو شکر سازمان متوجه شد کترام دارها هم نگران نباشند کولاک خواهد کرد با اون 12 میلیون سهمی که اون شخص حقیقی خرید ایشون هم به فکر هست!!!در نماد کهرام هم باز میگم یک حقوقی دیگر به زودی اضافه میشود!!!!!و رنج های منفی به پایان خواهد رسید اما مهمترین نکته این که دوستان 100% روی این گروه متمرکز نباشید بنده مدتهاست با این گروه موافقم اما کل سرمایه رو درگیر نکردم چه بسا میبینید که رو نمادهای دیگر هم بسیار خرید و فروش میکنم پس خواهشا این نباشد که کل سبد کاشی کاری بشه!!این هم سبد بنده:کچینی 15% کترام 15% کهرام 15% فاراک 15% شمواد15% ثتران15% 10% هم نقد در خدمت بازار هستیم در پناه حق

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

یه نکته دیگه این که با ازاد شدن و یا توافقی شدن نرخ ارز در بازار ازاد 4 شرکت هستند که میترکونن کساوه کچینی کهرام و البته روی کاغذ کحافظ حالا این اخری رو میگم روی کاغذ با این داستانهای ارزی باید یه کارایی بکنه اما اون سه تا با این اوضاع ارز توانایی تعدیلهایی عجیب دارند.

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

یه نکته دیگه این که با ازاد شدن و یا توافقی شدن نرخ ارز در بازار ازاد 4 شرکت هستند که میترکونن کساوه کچینی کهرام و البته روی کاغذ کحافظ حالا این اخری رو میگم روی کاغذ با این داستانهای ارزی باید یه کارایی بکنه اما اون سه تا با این اوضاع ارز توانایی تعدیلهایی عجیب دارند.
                            همه شرکتهاي صادراتي مي توانند ارزشون را در بازار ازاد بفروشند.
                            لطفا يک نگاه به اطلاعيه شفاف سازي پتروشيمي اصفهان که امروز رو کدال نشست بيندازيد.
                            پترو اصفهان 50 ميليون دلار را در بازار ازاد فروخته است و از اين بابت تعديل خوبي را نصيب سهامداراش خواهد کرد.در صورتي که قبلا دلار را در بودجه 1066 تومان ديده بود حالا 1900 تومان فروخته است.

نظر

• علوی
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 50

بامحدویت وارداتی که براثر افزایش نرخ ارزبوجود آمده ،صنایعی که نمونه داخلی دارند از جمله صنایع کاشی وسرامیک سود خوبی خواهند داشت،چرا که افزایش نرخ ارز یابعبارتی کاهش ارزش پول ملی بنفع صادارت وبه ضرر واردات است،بنابراین سهامداران صنایع اینچنینی آینده خوشی درامسال برایشان متصور است.

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                همه شرکتهاي صادراتي مي توانند ارزشون را در بازار ازاد بفروشند.
                                لطفا يک نگاه به اطلاعيه شفاف سازي پتروشيمي اصفهان که امروز رو کدال نشست بيندازيد.
                                پترو اصفهان 50 ميليون دلار را در بازار ازاد فروخته است و از اين بابت تعديل خوبي را نصيب سهامداراش خواهد کرد.در صورتي که قبلا دلار را در بودجه 1066 تومان ديده بود حالا 1900 تومان فروخته است.
                                درسته کیانوش جان منتها چون تو تاپیک کهرام بودیم منظورم به کاشیها بود وگرنه تو پتروشیمیاه و سیمانیها هم میشه سهمهایی رو دید که از لحاظ بازی ارزی در جایگاه مطلوبی هستند

نظر

در حال کار...
                                X