توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amin_as
    عضو جدید
    • Jun 2012
    • 11

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
    29 خرداد قیمت 950ریال بود و امروز 825 ریال ولی امید به بازگشت از 800ریال نیز وجود ندارد.

تصمیم برای خرید را تا رسیدن به 70 تومان به تعویق انداختم.
    دوست عزیز نظرتونو در مورد قیمت سهم بعد مجمع چیه؟؟ فکر کنم این چند وقت سهمو خوب خشک و خشک کردند و فقط منتظر یه خبره که بترکونه

نظر

• بابي چارلتون
      عضو فعال
      • May 2011
      • 993

در اصل توسط amin_as پست شده است View Post
      یه خبر بدین..... چرا اینقدر این تاپیک سوتو کوره....
      با سلام

امين جان نگراني تون از گذاشتن پيام در تاپيک هاي مختلف مشخص هست

منم خودم تعداد خوبي از گروه کاشي ها دارم.فعلا کل بورس وضعيتش مشخص نيست ، چه برسه به کاشي ها

کمي صبر پيشه کنيد ، به جز کهرام که متاسفانه به دليل نداشتن صف فروش ، هر روز عده اي ناخنک به سهم مي زدند و ميانگين کم مي کردند ، بقيه گروه از افت محسوس در اين مدت مصون بوده اند

تمامي گروه ها افت هاي زيادي کردند ، اما اين گروه چندان افت فاحشي رو تجربه نکرد ، چرا که رشدي نداشت تا آن را پس دهد

استاد مختاري موج شماري چند تا از سهام هاي گروه رو گذاشتن

در اين که اصلاح اين گروه در مرحله پاياني مي باشد ، شکي وجود ندارد ، اما به قول معروف بايد بزرگان بخواهند تا اين گروه هم حرکتي انجام دهد

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

در اصل توسط amin_as پست شده است View Post
        دوست عزیز نظرتونو در مورد قیمت سهم بعد مجمع چیه؟؟ فکر کنم این چند وقت سهمو خوب خشک و خشک کردند و فقط منتظر یه خبره که بترکونه
        فعلا که گزارش هیئت مدیره هنوز نیامده و معلوم نیست که امسال هم تقسیم سود داشته باشد و لذا قیمت بعد مجمع هم تابع شرایط روز بازار است که ان هم متاسفانه بسیار وخیم است و روند ریزشی ادامه داراست.ولی خرید در قیمتهای زیر 80 هر چقدر پایین تر برود ریسکش نیز کمتر می شود. البته بازار بلحاظ روانی منتظر است تا در هفته آتی مثبت باشد ولی من امیدی ندارم.اگر چیزی برای ترکوندن باشد بمب و موشک محتمل تر است . لذا بهتر است در خرید احتیاط شود و صبر کنیم تا ببینیم اجرا تحریم نفت و مذاکرات ژنو چه بر سر کشور می آورد.

نظر

• amin_as
          عضو جدید
          • Jun 2012
          • 11

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
          با سلام

منم خودم تعداد خوبي از گروه کاشي ها دارم.فعلا کل بورس وضعيتش مشخص نيست ، چه برسه به کاشي ها

کمي صبر پيشه کنيد ، به جز کهرام که متاسفانه به دليل نداشتن صف فروش ، هر روز عده اي ناخنک به سهم مي زدند و ميانگين کم مي کردند ، بقيه گروه از افت محسوس در اين مدت مصون بوده اند

تمامي گروه ها افت هاي زيادي کردند ، اما اين گروه چندان افت فاحشي رو تجربه نکرد ، چرا که رشدي نداشت تا آن را پس دهد

در اين که اصلاح اين گروه در مرحله پاياني مي باشد ، شکي وجود ندارد ، اما به قول معروف بايد بزرگان بخواهند تا اين گروه هم حرکتي انجام دهد
          [size=2]دوست عزیز ممنون که توجه کردید و جواب منو دادید . این سهم یه روزی از 70 80 تومن پا گرفت تا 200 البته همه ما می دونیم که دست کدوم شرکت بوده و چه جوری صفش می کردندو...... بعدشم که رو 140 150 متعادل شذ حرف از 300 تومن بود تو این سهم حالاهم که سهم ب این روزه... البته من به این سهم و شرکت آزمون احیا ایمان دارم و می دونم که شاید دیرو زود بشه اما سوختو سوز نداره....نمی دونم دارند سهمو خشک می کنند تا بعد مجمع رالی شروع بشه یا قضیه چیزه دیگه ایه؟ لطف کنید راهنمایی بفرمایید /size]

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

فکر کنم از همین جاها باید برگرده

نظر

• shanb3h
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 51

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
              فکر کنم از همین جاها باید برگرده

دوست عزیز این نمودار هفتگیه ؟؟؟؟

نظر

• rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                با سلام

از دی ماه من این سهمو داشتم وقتی پیگیر دوستان تو تاپیکها بودم از همون حول وحوشهاش متوجه بودم که ایشون هم کهرام دارن حتی اون زمانی که من صبرم تموم شد و به ضرر فروختم به گمونم ایشون از سهم حمایت هم کردن ......جناب چارلتون انشاالله نتیجه این همه صبرتون رو هر چه زودتر ببینید .......سهامداری صبر می خواد و آفرین به این صبر تون
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• mousavi53
                  عضو جدید
                  • Feb 2011
                  • 17

اصلاح گروه کاشی بزودی به پایان خودش خواهد رسید.
                  در خریدهای مجدد باید دقت بیشتری صورت پذیرد و تمام جوانب امر رو باید نظر گرفت.
                  باید وضعیت تکنیکال ،وضعیت سود اوری،رابطه با نوسانات دلار ،حجم صادرات و میزان پوشش و فعالان سهم رو در نظر گرفت تا از آخرین موج صعودی صنعت کاشی و سرامیک حداکثر بهره رو برد.
                  آخرین ویرایش توسط mousavi53؛ 2012/06/28, 19:42.
                  http://datingsidorsingel.com/

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

متاسفانه مدتی دچار پرولاپس قلبی شدم البته مثل اینکه مادرزادی اما چون به سن 30 رسیدم خودشو الان نشون داده که چیز مهمی نسیت حتی خود پزشک قلب که رفته بودم هم خودش این مشکل رو داشت فقط یه مقدار تپش قلب و بی حوصلگی برام اورده که اونم گفت تا سن 40 برطرف میشه اینه که مدتی تو سایت نبودم و به خاطر بازار نیست حدود 40%سرمایه اینجانب تو این گروه هستش و معتقد بودم اردیبهشت ماه اوج این گروه باشه که خوب نشد در این گروه شناور به شدت کم شده و روزی میرسه که یه سهم دست حقیقی نمونه من همچنان معتقدم این گروه میتونه تعدیل مثبت بده و یادتان باشد تا زمانی که سهم رو نفروختین ضرر نکردین بنده اذراب 370 تومانی داشتم تا 240 اومد پایین اما در نهایت 395 فروختم البته تو بازه ماهه که خوب حداقل ضرر نکردم اما میدونم که وضعیت خوب است خبری از کاشی چینی هم نیست مواد اولیه هم در داخل کشور در دسترس هست در این مدتهم حقوقیهای زیادی که زیر 1درصد هستندخرید داشتند این سهمها کوچیکتر از قندیها هم هستند و بهسرعت دوبرابری که پایین اومدن میرن بالا بنده که فعلا به سهام کاشی خود نگاه نمیکنم و این رو ه بدونید که اگر شرکتی وضع بحرانی داشتنه باشد حداکثر سود خود راتقسیم نمیکند کچینی منظورمه خیالتان راحت بحث فنی هم نیست که بعضیها میگن شرکت میخواد به سهامداران حال بده در این مملکت شرکتهای بورسی اول به فکر خودشان هستند پس خیالتان از وضعیت بنیادی راحت باشد اما اون روزی که استارت بزنه دیگه سهمی دست حقیقی نیست!!
                    آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/06/29, 12:14.
                    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

در اصل توسط shanb3h پست شده است View Post
                      دوست عزیز این نمودار هفتگیه ؟؟؟؟
                      بله

نظر

• mousavi53
                        عضو جدید
                        • Feb 2011
                        • 17

بنا به دلایل مختلف رشد گروه کاشی و سرامیک طی امسال اجتناب ناپذیر است.تکنیکال گروه و نمادهاهای گروه هم بخوبی این امر رو نشون میدن منتها هر کدام از شرکت ها بنا بر موقعیت و توان خودشون میتونن افزایش داشته باشند.
                        شخصاً چون کساوه و کچینی رو لیدر گروه میدونم و اختصاصاً معاملات کساوه رو دنبال میکنم بد ندیدم مطالبی در مورد معاملات این سهم خدمتتون بیان کنم که حاصل بررسی چند ماهه میباشد و طبیعتاً قابل تسری به گروه.
                        1-از لحاظ تکنیکالی در حال پایان موج اصلاحی به تایید دوستان تکنیکالیست.
                        2-از لحاظ تاثیر پذیری از افزایش نرخ ارز با توجه به تراز مثبت صادراتی، مستعد صعود و تعدیل مثبت.
                        3-از لحاظ تاثیر پذیری از رونق ساخت و ساز مسکن، مستعد صعود.
                        4-از لحاظ تاثیر پذیری از شعار سال و فشار بر واردات ،مستعد صعود.
                        5-.....
                        و اما بررسی در مورد نسبت مالکیت حقوقی و حقیقی(کساوه) :
                        93/6 درصد سهام متعلق به سهامدار حقوقی بالای یک درصد
                        1 حقوقی بالای یک درصد با فروش حدود 63000 سهم به جمع حقوقی های زیر یک درصد پیوسته است.
                        6حقوقی زیر یک درصد طی 4 ماه گذشته با کد حقوقی خود فعال بوده اند.
                        ---------------
                        سوال:
                        1-از 5/4درصد باقی مانده از سهام کساوه با وجود 6 سهام حقوقی فعال زیر یک درصد و احیاناً حقوقی های غیر فعال دیگر و کد های حقیقی متعلق به سهامداران حقوقی زیر یک درصد و بالای یک درصد،چه میزان به سهامداران حقیقی تعلق دارد؟

2-سهم تا خشک شدن فاصله ای دارد؟

3-طی 20 روز گذشته فقط 150000 سهم برای فروش در صف گذاشته شد که ان هم تعیین تکلیف شد و به فروش رفت.450000سهم روز چهار شنبه متعلق به چه کسانی بود؟

4-به چه دلیل هیچ سهامدار حقوقی در طول موج اصلاحی فروشنده هیچ سهمی نبوده است؟؟

نظر

• amin_as
                          عضو جدید
                          • Jun 2012
                          • 11

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                          متاسفانه مدتی دچار پرولاپس قلبی شدم البته مثل اینکه مادرزادی اما چون به سن 30 رسیدم خودشو الان نشون داده که چیز مهمی نسیت حتی خود پزشک قلب که رفته بودم هم خودش این مشکل رو داشت فقط یه مقدار تپش قلب و بی حوصلگی برام اورده که اونم گفت تا سن 40 برطرف میشه اینه که مدتی تو سایت نبودم و به خاطر بازار نیست حدود 40%سرمایه اینجانب تو این گروه هستش و معتقد بودم اردیبهشت ماه اوج این گروه باشه که خوب نشد در این گروه شناور به شدت کم شده و روزی میرسه که یه سهم دست حقیقی نمونه من همچنان معتقدم این گروه میتونه تعدیل مثبت بده و یادتان باشد تا زمانی که سهم رو نفروختین ضرر نکردین بنده اذراب 370 تومانی داشتم تا 240 اومد پایین اما در نهایت 395 فروختم البته تو بازه ماهه که خوب حداقل ضرر نکردم اما میدونم که وضعیت خوب است خبری از کاشی چینی هم نیست مواد اولیه هم در داخل کشور در دسترس هست در این مدتهم حقوقیهای زیادی که زیر 1درصد هستندخرید داشتند این سهمها کوچیکتر از قندیها هم هستند و بهسرعت دوبرابری که پایین اومدن میرن بالا بنده که فعلا به سهام کاشی خود نگاه نمیکنم و این رو ه بدونید که اگر شرکتی وضع بحرانی داشتنه باشد حداکثر سود خود راتقسیم نمیکند کچینی منظورمه خیالتان راحت بحث فنی هم نیست که بعضیها میگن شرکت میخواد به سهامداران حال بده در این مملکت شرکتهای بورسی اول به فکر خودشان هستند پس خیالتان از وضعیت بنیادی راحت باشد اما اون روزی که استارت بزنه دیگه سهمی دست حقیقی نیست!!
                          داداش انشاالله که در اوج جوانی هر چه زودتر سلامتیتون بهتون برگرده و استفاده کنیم ازتون....

نظر

• mousavi53
                            عضو جدید
                            • Feb 2011
                            • 17

مقاومت های این هفته گروه:
                            کسعدی 1485
                            کساوه 3150
                            کچینی 2100
                            کهرام 750

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

مهدی جان خیالمون راحت باشه که مشکلت مقطعیه؟
                              ایشالا که هرچه زودتر خوب خوب بشی. حیف ورزشکارایی مثل توئه که اسیر بیماری بشن
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                مهدی جان خیالمون راحت باشه که مشکلت مقطعیه؟
                                ایشالا که هرچه زودتر خوب خوب بشی. حیف ورزشکارایی مثل توئه که اسیر بیماری بشن
                                ممنون مصطفی جان اره این یه مشکل مادرزادی تو قلب هست چون به سن 30 رسیدم نشون داده حالمان خوب هست ببینیم با این کهرام و کچینی چه مکینم ایشالا که دیگه حقوقیها بفهمند دارن چیکار میکنند
                                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

در حال کار...
                                X