در اصل توسط ahmad پست شده است
View Post
توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )
Collapse
X
-
در اصل توسط amin_as پست شده است View Postیه خبر بدین..... چرا اینقدر این تاپیک سوتو کوره....
امين جان نگراني تون از گذاشتن پيام در تاپيک هاي مختلف مشخص هست
منم خودم تعداد خوبي از گروه کاشي ها دارم.فعلا کل بورس وضعيتش مشخص نيست ، چه برسه به کاشي ها
کمي صبر پيشه کنيد ، به جز کهرام که متاسفانه به دليل نداشتن صف فروش ، هر روز عده اي ناخنک به سهم مي زدند و ميانگين کم مي کردند ، بقيه گروه از افت محسوس در اين مدت مصون بوده اند
تمامي گروه ها افت هاي زيادي کردند ، اما اين گروه چندان افت فاحشي رو تجربه نکرد ، چرا که رشدي نداشت تا آن را پس دهد
استاد مختاري موج شماري چند تا از سهام هاي گروه رو گذاشتن
در اين که اصلاح اين گروه در مرحله پاياني مي باشد ، شکي وجود ندارد ، اما به قول معروف بايد بزرگان بخواهند تا اين گروه هم حرکتي انجام دهد
نظر
-
در اصل توسط amin_as پست شده است View Postدوست عزیز نظرتونو در مورد قیمت سهم بعد مجمع چیه؟؟ فکر کنم این چند وقت سهمو خوب خشک و خشک کردند و فقط منتظر یه خبره که بترکونه
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postبا سلام
منم خودم تعداد خوبي از گروه کاشي ها دارم.فعلا کل بورس وضعيتش مشخص نيست ، چه برسه به کاشي ها
کمي صبر پيشه کنيد ، به جز کهرام که متاسفانه به دليل نداشتن صف فروش ، هر روز عده اي ناخنک به سهم مي زدند و ميانگين کم مي کردند ، بقيه گروه از افت محسوس در اين مدت مصون بوده اند
تمامي گروه ها افت هاي زيادي کردند ، اما اين گروه چندان افت فاحشي رو تجربه نکرد ، چرا که رشدي نداشت تا آن را پس دهد
در اين که اصلاح اين گروه در مرحله پاياني مي باشد ، شکي وجود ندارد ، اما به قول معروف بايد بزرگان بخواهند تا اين گروه هم حرکتي انجام دهد
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postبا سلام
در اين که اصلاح اين گروه در مرحله پاياني مي باشد ، شکي وجود ندارد ، اما به قول معروف بايد بزرگان بخواهند تا اين گروه هم حرکتي انجام دهدهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
اصلاح گروه کاشی بزودی به پایان خودش خواهد رسید.
در خریدهای مجدد باید دقت بیشتری صورت پذیرد و تمام جوانب امر رو باید نظر گرفت.
باید وضعیت تکنیکال ،وضعیت سود اوری،رابطه با نوسانات دلار ،حجم صادرات و میزان پوشش و فعالان سهم رو در نظر گرفت تا از آخرین موج صعودی صنعت کاشی و سرامیک حداکثر بهره رو برد.آخرین ویرایش توسط mousavi53؛ 2012/06/28, 19:42.http://datingsidorsingel.com/
نظر
-
متاسفانه مدتی دچار پرولاپس قلبی شدم البته مثل اینکه مادرزادی اما چون به سن 30 رسیدم خودشو الان نشون داده که چیز مهمی نسیت حتی خود پزشک قلب که رفته بودم هم خودش این مشکل رو داشت فقط یه مقدار تپش قلب و بی حوصلگی برام اورده که اونم گفت تا سن 40 برطرف میشه اینه که مدتی تو سایت نبودم و به خاطر بازار نیست حدود 40%سرمایه اینجانب تو این گروه هستش و معتقد بودم اردیبهشت ماه اوج این گروه باشه که خوب نشد در این گروه شناور به شدت کم شده و روزی میرسه که یه سهم دست حقیقی نمونه من همچنان معتقدم این گروه میتونه تعدیل مثبت بده و یادتان باشد تا زمانی که سهم رو نفروختین ضرر نکردین بنده اذراب 370 تومانی داشتم تا 240 اومد پایین اما در نهایت 395 فروختم البته تو بازه ماهه که خوب حداقل ضرر نکردم اما میدونم که وضعیت خوب است خبری از کاشی چینی هم نیست مواد اولیه هم در داخل کشور در دسترس هست در این مدتهم حقوقیهای زیادی که زیر 1درصد هستندخرید داشتند این سهمها کوچیکتر از قندیها هم هستند و بهسرعت دوبرابری که پایین اومدن میرن بالا بنده که فعلا به سهام کاشی خود نگاه نمیکنم و این رو ه بدونید که اگر شرکتی وضع بحرانی داشتنه باشد حداکثر سود خود راتقسیم نمیکند کچینی منظورمه خیالتان راحت بحث فنی هم نیست که بعضیها میگن شرکت میخواد به سهامداران حال بده در این مملکت شرکتهای بورسی اول به فکر خودشان هستند پس خیالتان از وضعیت بنیادی راحت باشد اما اون روزی که استارت بزنه دیگه سهمی دست حقیقی نیست!!آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/06/29, 12:14.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بنا به دلایل مختلف رشد گروه کاشی و سرامیک طی امسال اجتناب ناپذیر است.تکنیکال گروه و نمادهاهای گروه هم بخوبی این امر رو نشون میدن منتها هر کدام از شرکت ها بنا بر موقعیت و توان خودشون میتونن افزایش داشته باشند.
شخصاً چون کساوه و کچینی رو لیدر گروه میدونم و اختصاصاً معاملات کساوه رو دنبال میکنم بد ندیدم مطالبی در مورد معاملات این سهم خدمتتون بیان کنم که حاصل بررسی چند ماهه میباشد و طبیعتاً قابل تسری به گروه.
1-از لحاظ تکنیکالی در حال پایان موج اصلاحی به تایید دوستان تکنیکالیست.
2-از لحاظ تاثیر پذیری از افزایش نرخ ارز با توجه به تراز مثبت صادراتی، مستعد صعود و تعدیل مثبت.
3-از لحاظ تاثیر پذیری از رونق ساخت و ساز مسکن، مستعد صعود.
4-از لحاظ تاثیر پذیری از شعار سال و فشار بر واردات ،مستعد صعود.
5-.....
و اما بررسی در مورد نسبت مالکیت حقوقی و حقیقی(کساوه) :
93/6 درصد سهام متعلق به سهامدار حقوقی بالای یک درصد
1 حقوقی بالای یک درصد با فروش حدود 63000 سهم به جمع حقوقی های زیر یک درصد پیوسته است.
6حقوقی زیر یک درصد طی 4 ماه گذشته با کد حقوقی خود فعال بوده اند.
---------------
سوال:
1-از 5/4درصد باقی مانده از سهام کساوه با وجود 6 سهام حقوقی فعال زیر یک درصد و احیاناً حقوقی های غیر فعال دیگر و کد های حقیقی متعلق به سهامداران حقوقی زیر یک درصد و بالای یک درصد،چه میزان به سهامداران حقیقی تعلق دارد؟
2-سهم تا خشک شدن فاصله ای دارد؟
3-طی 20 روز گذشته فقط 150000 سهم برای فروش در صف گذاشته شد که ان هم تعیین تکلیف شد و به فروش رفت.450000سهم روز چهار شنبه متعلق به چه کسانی بود؟
4-به چه دلیل هیچ سهامدار حقوقی در طول موج اصلاحی فروشنده هیچ سهمی نبوده است؟؟http://datingsidorsingel.com/
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postمتاسفانه مدتی دچار پرولاپس قلبی شدم البته مثل اینکه مادرزادی اما چون به سن 30 رسیدم خودشو الان نشون داده که چیز مهمی نسیت حتی خود پزشک قلب که رفته بودم هم خودش این مشکل رو داشت فقط یه مقدار تپش قلب و بی حوصلگی برام اورده که اونم گفت تا سن 40 برطرف میشه اینه که مدتی تو سایت نبودم و به خاطر بازار نیست حدود 40%سرمایه اینجانب تو این گروه هستش و معتقد بودم اردیبهشت ماه اوج این گروه باشه که خوب نشد در این گروه شناور به شدت کم شده و روزی میرسه که یه سهم دست حقیقی نمونه من همچنان معتقدم این گروه میتونه تعدیل مثبت بده و یادتان باشد تا زمانی که سهم رو نفروختین ضرر نکردین بنده اذراب 370 تومانی داشتم تا 240 اومد پایین اما در نهایت 395 فروختم البته تو بازه ماهه که خوب حداقل ضرر نکردم اما میدونم که وضعیت خوب است خبری از کاشی چینی هم نیست مواد اولیه هم در داخل کشور در دسترس هست در این مدتهم حقوقیهای زیادی که زیر 1درصد هستندخرید داشتند این سهمها کوچیکتر از قندیها هم هستند و بهسرعت دوبرابری که پایین اومدن میرن بالا بنده که فعلا به سهام کاشی خود نگاه نمیکنم و این رو ه بدونید که اگر شرکتی وضع بحرانی داشتنه باشد حداکثر سود خود راتقسیم نمیکند کچینی منظورمه خیالتان راحت بحث فنی هم نیست که بعضیها میگن شرکت میخواد به سهامداران حال بده در این مملکت شرکتهای بورسی اول به فکر خودشان هستند پس خیالتان از وضعیت بنیادی راحت باشد اما اون روزی که استارت بزنه دیگه سهمی دست حقیقی نیست!!
نظر
-
مهدی جان خیالمون راحت باشه که مشکلت مقطعیه؟
ایشالا که هرچه زودتر خوب خوب بشی. حیف ورزشکارایی مثل توئه که اسیر بیماری بشنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمهدی جان خیالمون راحت باشه که مشکلت مقطعیه؟
ایشالا که هرچه زودتر خوب خوب بشی. حیف ورزشکارایی مثل توئه که اسیر بیماری بشندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر