توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • parham 82
    Banned
    • Sep 2011
    • 259

یادمه چند روز پیش فروختی
    اشکال نداره

منظورم شما نبودی ولی خوب موقعی اومدی
    بیا تو جشن بچه های کاشی شرکت کن
    صعود حق ماست که صبور بودیم نه اونایی که فروختن

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
      یادمه چند روز پیش فروختی
      اشکال نداره

منظورم شما نبودی ولی خوب موقعی اومدی
      بیا تو جشن بچه های کاشی شرکت کن
      صعود حق ماست که صبور بودیم نه اونایی که فروختن
      اين جواب من بود؟

درضمن من هيچوقت كهرام نداشتم ...كساوه و كسعدي داشتم.....الانم خيلي وقته فروختم از چند روز بيشتره......الانم خيلي خوشحالم كه ميبينم دوستان دارن سود ميكنن......ازون آدما نيستم كه از ضرر دوستان خوشحال و از سودشون ناراحت بشم.......اگه ميدونستم اينجوري ميخايد جوابمو بديد 100 سال سياه پست بالا رو نميزدم
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• parham 82
        Banned
        • Sep 2011
        • 259

جناب ساده منم نگفتم کهرام داری
        گفتم بیا تو جشن بچه های کاشی شرکت کن
        من دیروز به مهران عزیز هم گفتم من خیلی وقته
        درمورد کهرام تحقیق و پیگیری کردم و از بچه های خود شرکت هم پرسیدم
        و بیشتر از اینکه از سود کردن خودم خوشحال باشم
        از این که اگه یه نفر - حتی یه نفر - هم بواسطه نوشته های من از فروش منصرف شده
        خیلی خوشحالم میکنه یه بار امتحان کن خیلی حال میده
        حالا نمی دونم از چی ناراحتی شما؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
          امسال 30 تومن بسازه و سال بعد 40 تومن؟يا خدا مگه گنج پيدا كرده رو چه حسابي اين اعداد رو ميگيد؟

من ميگم شركت امسال سودشو شايد به زور پوشش بده و سال آيندم خيلي جون بكنه همون 20 تومنو پوشش ميده....البته عملياتي.... به غير عملياتي كار ندارم........اگه امروزم با 18 درصد رشد قيمتي باز شد فقط به خاطر جو سنگيني بود كه همراه گروه بود......بزاريد گزارش 12 ماهه بياد ببينيم ميتونه 30 تومن بسازه يا نه من كه بعيد ميدونم.....ظرف 3 ماه يه تعديل 100 درصدي بدن؟اونم عملياتي؟ اگه شما اينا رو از منابع رسمي شنيديد كه اين حرفو زدن حتما بايد سهامدارا پيگيرش باشن داره حقشون خورده ميشه......اگه اين اعداد رو با تحليل خودتون بدست آورديد لطفا تحليلتونو بزاريد ممنون ميشم
          این 30 تومن یه شایعه بود که 3 ماه پیش راه انداختن. حالا دوباره دست گشته رسیده به اینجا.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

امسال 30 تومن بسازه و سال بعد 40 تومن؟يا خدا مگه گنج پيدا كرده رو چه حسابي اين اعداد رو ميگيد؟

من ميگم شركت امسال سودشو شايد به زور پوشش بده و سال آيندم خيلي جون بكنه همون 20 تومنو پوشش ميده....البته عملياتي.... به غير عملياتي كار ندارم........اگه امروزم با 18 درصد رشد قيمتي باز شد فقط به خاطر جو سنگيني بود كه همراه گروه بود......بزاريد گزارش 12 ماهه بياد ببينيم ميتونه 30 تومن بسازه يا نه من كه بعيد ميدونم.....ظرف 3 ماه يه تعديل 100 درصدي بدن؟اونم عملياتي؟ اگه شما اينا رو از منابع رسمي شنيديد كه اين حرفو زدن حتما بايد سهامدارا پيگيرش باشن داره حقشون خورده ميشه......اگه اين اعداد رو با تحليل خودتون بدست آورديد لطفا تحليلتونو بزاريد ممنون ميشم
            سامان جان شما به استناد گزارش ها داری میگی به زور سودش رو پوشش میده درسته؟؟خودت که میدونی به این گزارش ها اعتمادی نیست البته گفتن نداره ولی خداییش من هم از خیلی از بچه های نزدیک به شرکت البته هم نزدیک به احیا هم نزدیک به خود بچه های کهرام شنیدم بالای 40 میسازه من خودم امروز فکز میکردم رو 150 تومن بخرن اما رو 160 به بالا 1 میلیون معامله شد البته من نمیگم حتما اما این حرف من نیست حرف خیلیهاست میگن بالای 40 میسازه حالا دیگه نمیدونم
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

البته کاری به ساختن 30 یا 40 تومن سهم ندارم اما معتقدم در صورت روند صعودی کاشی ها کهرام میتواند به بالای 200 برسد

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                سامان جان شما به استناد گزارش ها داری میگی به زور سودش رو پوشش میده درسته؟؟خودت که میدونی به این گزارش ها اعتمادی نیست البته گفتن نداره ولی خداییش من هم از خیلی از بچه های نزدیک به شرکت البته هم نزدیک به احیا هم نزدیک به خود بچه های کهرام شنیدم بالای 40 میسازه من خودم امروز فکز میکردم رو 150 تومن بخرن اما رو 160 به بالا 1 میلیون معامله شد البته من نمیگم حتما اما این حرف من نیست حرف خیلیهاست میگن بالای 40 میسازه حالا دیگه نمیدونم
                اولا روح جان معاملات امروز كهرام فقط به خاطر جو كاشي بود اينو قبول بفرماييد ثانيا گزارشي كه شركت داده با توجه به ماهيت صنعت نميتونه اينقد اختلاف ايجاد كنه...يعني يه سود 17 تومني تا سود 40 تومني يا 30 تومني فاصله زيادي داره....به گزارش شركتا واقعا نميشه اطمينان كرد اين درسته....اما وضعيت كهرام نشون ميده مشكل توليد داره براي همين از انبار براي پوشش سودش استفاده كرده چطور شركتي كه مشكل توليد داره ظرف 3 ماه ميتونه 30 تومن بسازه؟شما با عقلتون جور در مياد؟يه وقت فك نكنيد ميخام تخريب كنم دارم با دليل حرفمو ميزنم.....شركت مشكل توليد داره روح جان......چرا اگه شركت براي پوشش بودجه از انبار استفاده نميكرد بعيد نبود بخاد سود 30 تومني يا 40 تومني بسازه.....اصلا تعصب نداشته باشيد.....در ضمن به قول مصطفي اين 30 تومن خيلي وقته سر زبوناست حالا كه جو گروه مثبته هي دم از 30 تومن زده ميشه......

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  البته کاری به ساختن 30 یا 40 تومن سهم ندارم اما معتقدم در صورت روند صعودی کاشی ها کهرام میتواند به بالای 200 برسد
                  اين حرف كه 100 درصد درسته اگه بازار رو اين گروه زوم كنه اگه كهرام بره 500 تومن زيانم بسازه قيمتش ميشه 500 تومن... داريم با چشم خودمون تو گروه قند اين موضوع رو ميبينيم...اصلا جاي بحثي نداره

نظر

• 13661366
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 243

دوست عزیز بنده از بچه های احیا سپاهان حتی تا 53 تومن شنیدم ولی بخاطر هدفمندی یارانه ها و ...................... کمتر اعلام کردند.

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

انشالا 1000 تومن ميسازه...واميستيم گزارش 12 ماهه بياد يا يك هيچ به نفع بچه هاي كهرامي ميشه يا به نفعه منه ساده بدبخته لنگو لوك چفته شله فلك زده:d

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط 13661366 پست شده است View Post
                        دوست عزیز بنده از بچه های احیا سپاهان حتی تا 53 تومن شنیدم ولی بخاطر هدفمندی یارانه ها و ...................... کمتر اعلام کردند.
                        همینکه بچه های احیا میگن،خودش دلیل بر ردشه:d

ایشالا که مبارک همگیتون باشه.

اما اینو موثق میدونم که پول زیادی از طرف بچه های احیا و آرمان تدبیر پشت سهمه.
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

اين حرف كه 100 درصد درسته اگه بازار رو اين گروه زوم كنه اگه كهرام بره 500 تومن زيانم بسازه قيمتش ميشه 500 تومن... داريم با چشم خودمون تو گروه قند اين موضوع رو ميبينيم...اصلا جاي بحثي نداره
                          دقیقا منظوز منم همینه وقتی گروه بیفته رو غلطک دیگه تمومه باید بریم برای کهرام کترام بالای 200 و کچینی و کساوه بالای 550 و کسعدیه بالای 600 البته سهمهای دیگه هم همینطور یه موقع کاصفا دارن و کحافظ داران ناراحت نشند چون من یاد گرفتم زیان انباشته و سود انباشته در بورس ما یعنی=0 هیچی اگر به سود انباشته باشه که مپنا باید الان 5000 تومن باشه دقیقا درک کردم که جو بازار کاری به زیان و سود انباشته نداره اینو روش شرط میبندم!!لبته در مواقعیکه خدای نکرده شرکت کارش زار شود و این حرفا اره این سودها و زیان انباشته ها میشه حساب کرد و در مواقع عادی بازار میشه روی این سودها و زیان انباشته ها حساب کرد اما در موقع استارت گروهی و جو بازار بنظرم اصلا!!

نظر

• parham 82
                            Banned
                            • Sep 2011
                            • 259

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            این 30 تومن یه شایعه بود که 3 ماه پیش راه انداختن. حالا دوباره دست گشته رسیده به اینجا.

اقا شایعه ست شما نخرین
                            البته نمی تونین بخرین

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

بزرگواران چرا بحث میکنید همه دیگه همدیگرو میشناسیم.... کسی دیگه به علم سامان گل در گزارش خوانی ها و بررسی دقیق و بنیادی شرکت ها شک نداره و برای همه بچه های سایت قابل احترامه و من که به شخصه از توضیحاتشون در مورد گزارش ها و به خصوص رو کردن دست حساب سازها لذت میبرم و همینجا باز هم ازش تشکر میکنم...جناب روح خشن و پرهام هم گویا از بچه های قدیم کاشی سرامیکی هستن که خب قطعا از سودشون دارن لذت میبرن و اینکه حق دارن از سهمی که دارن دفاع کنن...جهاد در راهه سود هست دیگه ضمن اینکه تا اونجا که من اطلاع دارم این دو عزیز هم بنیادی کار میکنند و اشتباهات کمتری نسبت به بسیاری از سهامداران دارند که به این دو بزرگوار هم تبریک میگم...

در مجموع با نظر سامان در مورد سود امسال موافقم به جز واژه ی جون کندن...یادمان باشد گزارش شرکت های کوچک بسیار ساده بالا پایین میشود به خصوص شرکت های زیر مجموعه احیا و تکادو...کمنگنز...کطبس...کاذر ...کسرا <در سال های گذشته> نمونه هاش به نظرم مدیران این دو شرکت بالاخره به این نتیجه درست رسیدند که پیش از ورود به بورس یک نیاز است که پتانسیل واقعی شرکتهایشان رو شود و خودی نشان بدهند....برای مثال بهتون بگم من تا همین 6 ماه پیش به بهسرام نگاه هم نمیکردم و ازش به عنوان سهمی با اوضاع خراب یاد میکردم اما اگر بحث ورود احیا به بورس قطعی شود که حدود 90% را را رفته و احتمالا اردیبهشت وارد شود شک نکنید خبرهای بیشتری از کهرام میشنوید...از فروش دارایی ها و افزایش سرمایه تا همان eps 40 تومانی<شرکت پتانسیلش رو داره> که دوستان فرمودند به نظرم بهتر است صبر کنیم...معاملات امروز عالی بود و امیدوارم ادامه داشته باشد...

یا حق....

نظر

• rezaafshari110
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 347

مهران جان منتظریم
                                حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                                همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

در حال کار...
                                X