فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naruto
    عضو فعال
    • May 2011
    • 1879

چند تا نکته در مورد قزوین
    امسال در صورتی که دولت نرخ رسمی ارز از جمله یورو رو بالا ببره زیان چند میلیاردی نصیب سهم میشه که باعث میشه قزوین تعدیل منفی سنگین بده.(بدلیل داشتن بدهی ارزی)
    این سهم به دلیل بدهی های سنیگینی که داره تا چند سال نمیتونه بیشتر از 10 درصد سودش رو تقسیم بکنه(حداقل 3 سال اونم به شرط بالا نرفتن نرخ ارز).مثل سال قبل که فقط 4 تومن تقسیم کرد!و بهتره خریداران گرامی قیمت ارزنده سهمو با دی پی اس تقسیمی سهم محاسبه بکنن نه پی بر ایش تا خدا نکرده متضرر نشن.
    به نظرم رشد فعلی قزوین فقط به خاطر شناور بسیار ناچیزش در بازار هست (هنوز نه تعدیلی داده و نه اتفاقی افتاده که باعث تعدیل سهم بشه)که باعث شده قیمتش با سفته بازی براحتی 80-90 درصدی در مدت خیلی کم بالا بیاد و.......

چند تا نکته هم در مورد قپیرا
    داشتن بالای 13 میلیارد تومن سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت.که از امسال یه سود سالانه بالای 20 تومنی برا سهم بوجود میاره.
    داشتن توان بالقوه تولید 3/600/000 لیتر الکل صنعتی
    نزدیکی به 2 بازار مصرف خارجی عراق و ترکیه که در صورت بازاریابی شرکت میتونه ارزآوری خوبی از محل صادرات الکل داشته باشه(متعاقبا تسعیر ارز و .....)
    به دلیل آب و هوای مساعد منطقه در سال زراعی اخیر احتمالا عیار چغندر قند دریافتی شرکت به محدوده 20 درصد خواهد رسید که به منزله تولید بیشتر شکر و کاهش هزینه تولید هستش.

البته بنده حتی یک سهم قندی هم ندارم و قصدم هم فقط کمی شفاف سازی بود.همینطور توصیه ای هم برای خرید یا فروش سهام فوق نیست.
    با تشکر
    آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/08/17, 11:29.

نظر

• سیاح
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 70

حالا دلیل شما چیه که این حرف را میزنید ایا از خرید جا مانده اید یا فروخته اید دوباره قصد خرید دارید!! چون حرفها یتان منطقی نیست رشد سود اوری قندیها مسلم است ودلایل ان پا برجا

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
        با سلام

هر لیوانی یه گنجایشی داره

قندیها دیگه صعودشون رو کردند

با این صعود و گزارشهای جدید اومده روی کدال قندیها منجمله صف فروش خواهند شد

زمان همه چیز را مشخص خواهد نمود

آیا پستهای شما در زمانی که همه بازار ، به زودی شاهد افت قندیها خواهند بود جهت دار نیست؟؟

این همه سهم عالی با پی بر ای عالی

یعنی نکنه می خوای قندیها تا کجا برند با این گزارشهاشون ؟؟
        مختصر بگم شما چیزی از حسابداری و تجزیه تحلیل صورت های مالی سر درنمیاری یا از قندی ها جاموندی یا اینکه پول نداری سهم بخری و انتخاب دیگذان حسودیت میشه متاسفم برای کسانی مثل شما
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

با سلام و احترام و عرض ادب

همه دوستان و همکاران محترم می دونند که من اصلا" کاربری نیستم که بخواهم بیخود و بی جهت قضاوت کنم و همیشه جانب حق رو می گیرم و اون چیزی که برای همه اعضاء خیر هست را همیشه می گویم. نه اهل جهت گیری هستم و نه اهل حمایت بی خود

همه می دانند که در تاپیک پیشنهاد سهم وقتی قندیها را در پست شماره 2137 پیشنهاد نمودم بازدهی بسیاری از آنها بین 50 تا 100 درصد برای خریداران بود و حتی خودم نیز با انتخاب این سهام برنده جایزه مسابقه ماهانه شدم.

حالا قطعا" یه عده که تازه وارد سهام قندی شدند و از سود 50 تا 100 درصدی جا مونده بودند ، احتمالا" از این حرف من ناراحت خواهند شد.

ولی باید با روند بازار جلو رفت. دلیلی نداره که وقتی گروهی می خواهند استراحت بکنند و روزهای منفی خوردن سراغشان آمده بی خود و بی جهت از گروه قندی حمایت کرد.

قندیها برای نوسان گیری عالیند و در سال یکبار سودهای 50 تا 100 درصدی و بیشتر می دهند ولی به هر حال از فردا شاهد صف های فروش خواهیم بود.

و همین جا می گم تا همه بدونند از همین هفته قندیها به شدت افت خواهند کرد و این نظر شخصیه منه و به نظر من فعلا" تا گران شدن شکر ، و با این گزارشها قندیها صف فروش خواهند بود

دوستان حواسها چهار چشمی بهگروه ساختمان باشه

یا حق
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

همه دوستان و همکاران محترم می دونند که من اصلا" کاربری نیستم که بخواهم بیخود و بی جهت قضاوت کنم و همیشه جانب حق رو می گیرم و اون چیزی که برای همه اعضاء خیر هست را همیشه می گویم. نه اهل جهت گیری هستم و نه اهل حمایت بی خود

همه می دانند که در تاپیک پیشنهاد سهم وقتی قندیها را در پست شماره 2137 پیشنهاد نمودم بازدهی بسیاری از آنها بین 50 تا 100 درصد برای خریداران بود و حتی خودم نیز با انتخاب این سهام برنده جایزه مسابقه ماهانه شدم.

حالا قطعا" یه عده که تازه وارد سهام قندی شدند و از سود 50 تا 100 درصدی جا مونده بودند ، احتمالا" از این حرف من ناراحت خواهند شد.

ولی باید با روند بازار جلو رفت. دلیلی نداره که وقتی گروهی می خواهند استراحت بکنند و روزهای منفی خوردن سراغشان آمده بی خود و بی جهت از گروه قندی حمایت کرد.

قندیها برای نوسان گیری عالیند و در سال یکبار سودهای 50 تا 100 درصدی و بیشتر می دهند ولی به هر حال از فردا شاهد صف های فروش خواهیم بود.

و همین جا می گم تا همه بدونند از همین هفته قندیها به شدت افت خواهند کرد و این نظر شخصیه منه و به نظر من فعلا" تا گران شدن شکر ، و با این گزارشها قندیها صف فروش خواهند بود

یا حق
            اگه صف فروش شد ما میخریم ولی فکر نکنم سواد بورسی مردم انقدر کم باشه که صف فروش بشن اونم تو بازاری که دلار دوباره با رفته و احتمالا شنبه بالای2200میرسه و سهام خودرویی و پتروشیمی در حال ورشکستگی هستن و نمادهای معدنی مفت میفروشن و ارزشون و نمیتونن بگیرن در مورد کاشی ها هم بگم مواد وارداتیشون 2ماهه بهشون نزسیده و کارگاههاشون همه خوابیده

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

گروه ساختمانی:

دوست عزیز که پیشنهاد ساختمانی دادی بهت پیشنهادمیکنم از این گروه خطرناک شدید دوری کن تا حالا فکردی چرا سهام این گروه با قیمت به درامد زیر 3بازم خردار نداره?چون بچه هم میدونه که بازار ملک شدیدا کساده و قیمت مصالح انقدر بالا رفته که این شرکت ها تو قرارداهای قبلی شدیدا مثضرر و ورشکسده میشن

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است
                دوست عزیز که پیشنهاد ساختمانی دادی بهت پیشنهادمیکنم از این گروه خطرناک شدید دوری کن تا حالا فکردی چرا سهام این گروه با قیمت به درامد زیر 3بازم خردار نداره?چون بچه هم میدونه که بازار ملک شدیدا کساده و قیمت مصالح انقدر بالا رفته که این شرکت ها تو قرارداهای قبلی شدیدا مثضرر و ورشکسده میشن
                با سلام و احترام

من شغل اصلیم ساختمانه دوست من

شرکتهای ساختمانی کلی مجموعه های از قبل ساخته شده دارند که کلی هم گران شده اند و ارزش سرمایه شان هم کلی زیاد

اگر قیمت مصالح ساختمانی بالا رفته ، قیمت ملک هم خب گران خواهد شد

هر گروهی یه رشدی داره و پیشرو بازار الان سهمهای کوچک با حجم مبنای کم هستند

این نظر منه و به نظر من پیشرو شهریور ماه گروه ساختمانی هستند

شما از این گروه دوری کن و همان سهام قندی رو بخر

انشاء الله که سود خواهی کرد
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                  چند تا نکته در مورد قزوین
                  امسال در صورتی که دولت نرخ رسمی ارز از جمله یورو رو بالا ببره زیان چند میلیاردی نصیب سهم میشه که باعث میشه قزوین تعدیل منفی سنگین بده.(بدلیل داشتن بدهی ارزی)
                  این سهم به دلیل بدهی های سنیگینی که داره تا چند سال نمیتونه بیشتر از 10 درصد سودش رو تقسیم بکنه(حداقل 3 سال اونم به شرط بالا نرفتن نرخ ارز).مثل سال قبل که فقط 4 تومن تقسیم کرد!و بهتره خریداران گرامی قیمت ارزنده سهمو با دی پی اس تقسیمی سهم محاسبه بکنن نه پی بر ایش تا خدا نکرده متضرر نشن.
                  به نظرم رشد فعلی قزوین فقط به خاطر شناور بسیار ناچیزش در بازار هست (هنوز نه تعدیلی داده و نه اتفاقی افتاده که باعث تعدیل سهم بشه)که باعث شده قیمتش با سفته بازی براحتی 80-90 درصدی در مدت خیلی کم بالا بیاد و.......

چند تا نکته هم در مورد قپیرا
                  داشتن بالای 13 میلیارد تومن سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت.که از امسال یه سود سالانه بالای 20 تومنی برا سهم بوجود میاره.
                  داشتن توان بالقوه تولید 3/600/000 لیتر الکل صنعتی
                  نزدیکی به 2 بازار مصرف خارجی عراق و ترکیه که در صورت بازاریابی شرکت میتونه ارزآوری خوبی از محل صادرات الکل داشته باشه(متعاقبا تسعیر ارز و .....)
                  به دلیل آب و هوای مساعد منطقه در سال زراعی اخیر احتمالا عیار چغندر قند دریافتی شرکت به محدوده 20 درصد خواهد رسید که به منزله تولید بیشتر شکر و کاهش هزینه تولید هستش.

البته بنده حتی یک سهم قندی هم ندارم و قصدم هم فقط کمی شفاف سازی بود.همینطور توصیه ای هم برای خرید یا فروش سهام فوق نیست.
                  با تشکر
                  قزوین رو میگن دارن حمایت میکنن!! البته شما این رو میدونی و نمیخری بازار که نمیدونه .
                  البته 4 شنبه بیشتر به خالی کردن میومد ....از یه طرف میگن حمایت از یه طرف اون حجم داده میشه ....از طرفی خریدار در تالار اعلام میکنه که میخواد حمایت کنه ولی کیه گه بدونه واقعا اون داره میخره و حمایت میکنه!!!ما که دیگه قید چند تا از سهم های این گروه رو زدیم.....میخواد 1000 درصد هم بده ...بده نوش جان هر کی بخره.............متاسفانه یا خوشبختانه چند تا از سهم های این گروه افتاده دست چند نفر و بازیشون شروع شده.. ........

تنها سهمی که هنوز دست نخوره قشهده ....بقیه همه دست نوسان گیراست...قصفها هم فعلا ارزندست .....قزوین میتونه بالا بره هنوز...........و جا برای بالا رفتن داره ........
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/17, 14:37.
                  ///

نظر

• Merita
                    ستاره دار (4)
                    • Jun 2012
                    • 389

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                    مختصر بگم شما چیزی از حسابداری و تجزیه تحلیل صورت های مالی سر درنمیاری یا از قندی ها جاموندی یا اینکه پول نداری سهم بخری و انتخاب دیگذان حسودیت میشه متاسفم برای کسانی مثل شما

با سلام

آقای سعید پوراحمدی

اولا" وقتی سهمهای قندی به اندازه کافی رشد کردند و می بایست استراحت کنند و طبیعتا" با این گزارشهای آمده روی کدال صف فروش خواهند شد.

ثانیا" : من از سهام قندی جا موندم یا شما که داری سنگ آنها را به سینه می زنی ؟ من سود خود را هر سال از این گروه برده ام و خواهم برد. امثال شما وقتی بقیه سود کرده اند و سهام قندی صف فروش می شوند می روند تازه این سهم را می خرند و کلی ضرر می کنند.
                    ثالثا" شما برای خودت متاسف باش که وقتی از فردا قندیها صف فروش شدند نخواهی توانست سهمایت را بفروشی و باز هم خرید کن تا ضررت دو چندان شود.

در ضمن اینکه من پول ندارم یا دارم و حسابداری بلد هستم یا نه به شما ارتباطی ندارد و بهتر است مودب باشید و با دیگران درست صحبت کنید . اینجا یه فروم هست و طبق قوانین شما اجازه توهین به هیچ فردی را نداری.

در ضمن بهتره که به نظر دیگران احترام بگذاری چون خیلی از افراد این سایت نیز همانند اینجانب نظر به این دارند که سهام قندی به اندازه کافی رشد خود را کرده اند:

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                    شاید توضیح واضحات باشد....ولی بازار این مطلب رو فهمیده!!!
                    شرکتهایی که بنیاد سهامدارعمده آنست...بنیاد تقریبا کنترل خاصی برروی سهم ندارد.
                    بنابراین بخشی از سهم از گردونه معاملات خارج میشه...
                    چون شرکتهای قندی حجمشان کم است...بنابراین نوسانگیران میتوانند در صورتی که نظر بازار رو
                    روی سهم جلب کنند.(اصولا در زمان رکود بازار) یک گین خوب از سهم بگیرند...
                    مانند قصفها و قزوین و قشیر
                    اگر توجه کنید...نوسانگیران وابسته به سازمان....... چند بار قصد پیاده کردن این برنامه را برروی حفاری داشتند که
                    بدلیل حجم بالا و شناور زیاد موفق نشدند.
                    بالاخره عرضم اینه که در بازار رکودی ...سهامی که بنیاد سهامدار عمده آنست و از طرفی حجم کمی دارن
                    قابل نوسان است..
                    در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
                    با سلام
                    آفرین

من هم دقیقا" منظورم همین است

هر چیزی یه حدی داره

قندیها پشتشان یه سری افراد هستند

تا می بینند جو بازار خرابه و دلار یه مقدار گرون شده فوری اقدام به ایجاد صف خرید بر روی چند نماد قندی می کنند

خب شما حساب بکنید طرف با این حجم مبنای کم به راحتی با یکی دو میلیارد تومان هر روز صف خرید درست میکنه

بعدش که خوب رشد کردند خودش می فروشه و بعدش گزارش های ناموفق رو کدال میاد

بعدش تا مدتها صف فروش و آه و ناله سهامدارانی که در قیمت بالا خریده اند

این است قصه تکرار شدنی قندی ها در هر سال و استفاده عالی بعضی افراد از این گروه

دیگه معنی سفته بازی رو چی چیزی می خواهید بذارید؟

چند تا سهم که حجم مبنای کم دارند رو به راحتی صف خرید میلیونی می کنند و خب چون صف خرید میلیونیه کسی هم فروشنده نیست

حجم مبنا رو هم هر روز می دهند و یا علی پیش به سوی قیمتهای نجومی

این قصه تکراریست

از فردا شاهد صف فروش سنگین قندیها هستیم

به نظر من که پشت این قصه قندیها و کاشی ها ، یک گروه واحد بودند
                    در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

یا حق
                    هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

دوستان عزیز بابک وجناب دربانی بنده هیچگاه به هیچ کس بی ادبی و توهین نکرده ونخواهم کرد واگر از این بابت دلخوری پیش اومد امیدوارم ببخشید ولی یه جدل دوستانه ومحکم میتونه کمی هم تند بشه ولی بنده اصلا به خودم اجازه توهین به کسی نمیدم وشما دو بزرگوار سروران بنده هستید.
                      دوستان من ،من تو این فروم به دعوت یکی از دوستام به تازگی قلم میزنم ولی از سالهای دورتر در چندین فروم خیلی ها با من آشنایی کامل دارند ومیدوند که من یک بنیادی کار هستم واصولا برای سودهای کوچک سهمی نمیخرم الان چندین ساله که سهامدار 1درصدی قپیرا هستم و بهترین سهام وهنوز قندی میدونم اما شما به نظرم کمی تند وبی منطق بودی که گفتی با این گزارش همه صف فروش میشوند ومن دلخوریم از این بابت بود.ببینید دوستان خوبم من اصلا برام اهمیت نداره که فردا نمادهای قندی و حتی قپیرا صف فروش بشه یاصف خرید چون من میرم مجمع وسود میگیرم وفوقش تو این بین یه مقداری هم خرید وفروش کنم ولی نه زیاد، ولی برای نمونه توجه شما رو به موارد زیر جلب میکنم تا بگید اگه این گزارش خوب نیست پس کدوم سهم بازار بورس ایران خوبه یا بهتره؟؟؟!!!امیدوارم پاسختون با دلیل ومنطق باشه ونه همینطوری حرفی بزنید که بدونید بابت حرفهامون مسولیت اخلاقی داریم
                      به طور مثال میخوام قپیرا رو بررسی کنم:
                      -قپیرا با اعمال افزایش سرمایه بیشتر از 170 درصد حقوق صاحبان سهامش افزایش داشته و این خیلی خوب وعالیه
                      -افزایش سرمایه داشته که از این افزایش هدفش تاسیس کارخانه های مجهز وجدید بسته بندی قند والکل هستش که ارزش افزوده بالایی برای شرکت خواهدداشت
                      -تو تمام دنیا میدونن که قیمت جهانی شکر به زودی از مرز 30خواهدگذشت و تکنیکالی ها وفاندامنتالی ها اینو کاملا تایید میکنن امروزم که میبینیم قیمت شکر جهانی از صبح معاملاتی 1درصد رشد داشته
                      -دولت توان و قصد دادن دلار یارانه ای برای شکر که تراز کسزی داخلیش بالاست ونداره و قیمت دلارم که رو به افزایش و بورس ارزهم قیمت مرجع رو به 2000خواهد رساند
                      -شما چرا در محاسبه سود قپیرا الکل وتصفیه شکر وتفاله و سرمایه گذاری های جدید و از قلم انداختید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
                      آیا با توجه به تورم موجود دلیلی برای ثبات قیمت شکر میبینید؟آیا ندید که در بورس کالا چندین وچند با شکر بالای 1300تومان هم معامله شده آیا با تورم کنونی قیمت خرید چغندر به قیمت قبل برای کشاورز با صرفه است
                      -دلیل توجه به قندی ها دوست عزیز سفته بازی نیست چرا یه کلمه افتاده تو دهان به نام سفته بازی والکی خودتون وگول میزنیددوست من کشور در شرایط تحریمه وهمه چون میدونن که تمام سهم های وابسته به واردات مثل دارویی ها وخودرویی ها شرایط وخیمی دارن باعث شده که اونها افت کردن وپی بر ای پایینی دارن و منتظر هستیم تا تعدیل منفی بدن همچنین سهام صادراتی توانایی تسعیر ارز وندارن ومشکلشون از این بابت زیاده بنابراین همه عاقل هستن ومیدونن که باید رفت سراغ سهمی که وابستگی خارجی وارزیش صفر باشه
                      -دوست من مصرف قند وفراورده هاش روز به روز رو به رشده واین یک چیز مسلمه ویکی از دلیلاش هم تولید آب میوه های مصنوعی وهزار تا چیز دیگست که از این بحث خارجه ورشد جمعیت هم در این مهم موثره
                      -دوست من گزارش قپیرا تماما نکات مثبت بود ونشون از توانایی بالای شرکت در سودسازی تصفه بدهی و نشون از مدیریت خوب وقوی داشت حالا اگه شما توقع داشتی که چه چیزی ببینی من نمیدونم!!دوست من با این سود سازی شما اگه بشینی یه جمع وتفریق کنیدرمیابی که بزودی ارزش بازار قپیرا کمتر از ارزش ذاتیش خواهدشد ولی هیچ گاه منتظر این نباش چون سهامداران زرگتری هستن که جلوتر اقدام به خریدمیکنن الانم که میبینی نسبت قیمت به درامد بالاتراز میانگین بازار به خاطرهمین چشم اندازه
                      --در آخر خواهش دارم همه دوستان به این نکته کمی فکر کنن،دوست من شما فکر کردید کسانی که 50000تا 50000تا درخواست خرید میدادن روی قپیرا دستگاه پول چاپ کنی داشتن یا پول اضافی داشتن یا احمق وکم عقل بودن این همه پول بدن به چیزی که ارزش نداره؟!!این وبدون آدم های ثروتمند یا باهوش هستن وخبره که پولدار شدن ویا از کارشناس وتحلیلگر خوبی برخوردارن.
                      در پایان از لطفتون تشکردارم وتاکیددارم زمان مشخص کننده همه چیزه و البته که بورس ایران جوی نا مناسب و غیر عادی و غیر علمی درش حاکم شده ولی در بلند مدت همیشه سهام به ارزش واقعی خودش میرسه ولی این نکته مهمه که همیشه سدها پیش خور میشن واهل فن مننظر اتفاق افتادن نمیمون وخیلی زودتر وارد میشن.
                      آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/08/17, 19:08.

نظر

• negar
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2025
                        • 536

ای بابا این قندیها شدند مثل بسم ا.... که اول همه سوره ها هست هرکی میخواد سهمی رو از هر گروهی تحلیل کند اول میگوید :با عنایت به این که قندیا بدند میریزند این که الان تحلیل میکنیم فلان و بهمان

نظر

• stark
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 96

با سلام، امشب هر جا سر زدم حرف از قپیرا بود، اون هم با تحلیل و تکنیکالی های قوی، تا به حال این همه حمایت از یک سهم اونم به روش تکنیکالی و فاندی پیدا نکردم، بشتری ها بر این عقیده اند که صف فروش سریع فردا جمع میشه و به صف خرید تبدیل میشه،
                          ولی با توجه به سودی که سهام های قندی کردن از نظر خیلی از بزرگان اینها فعلا باید منفی بشوند. من که نفهمیدم جریان چیه در هر صورت یا این همه حمایت از قپیرا همش زیر سر یکنفره که همه به یکباره دارن همه جا ازش حرف میزنن یا هم واقعا میخاد بره بالا، در هر صورت دوستان حواسشان به سرمایشان باشد، به نظر بنده اگر مدتی نظاره گر باشند بهتر از این است که سرمایشان را از دست بدهند. باز هم عذر خواهی میکنم در جمع بزرگان صحبت کردیم. (منظورم هیچ شخص خاصی نیست)
                          Les mГ©dicaments agissant au sein du SNC peuvent avoir une utilitГ© particuliГЁre pour levitra 40mg dans le pvn par l'utilisation de l'immunohistochimie.

نظر

• مهران
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 442

گزارش سه ماهه روي كدال

نظر

• محمد حسن
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 423

قپیرای 91 ثابت کرد که سهم قابل اعتمادی است شک نکنید که گزارش قپیرا عالی است

نظر

• mobina
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 333

گزارش قبيرا
                                وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

در حال کار...
                                X