حجم 1/4 را زد این حجم مهم بود برای امروز
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
دوستان چارتیست لطف کنید بگید با حجم معامله امروز شرایط تکنیکالی سهم و چه جور میبینید?سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در مورد معاملات امروز:
دوستان به نظرم امروز آخرین گروه فروشنده که با شناسایی سود میخواستن خارج بشن فروختن و به نظرم میرسه که از روز معاملاتی آینده شاهد کاهش عرضه روی نماد باشیم و به تدریج در طی چندین روز با بالارفتن قیمت دلار و تثبیت بالای 2000وراه اندازی بورس ارز و اعلام افزایش قیمت خریدچغندر تقاضا رو به افزایش بزاره و صف های محکم از اواسط شهریور تشکیل بشه و احتمالا این روند مثبت بر روی قندیها تا اواخر سال ادامه داشته باشه و باگزارشات خوب قنیشا و قمرو و البته قثابت تسریع هم بشهسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
در اصل توسط سیاح پست شده است View Postعزیزانی که منتظر صف فروش قندیها بودند بهتر معلومات بورسی خودشون را مورد بررسی قرار دهند!!
صبر می کنیم
تا آخر هفته و این ماه فرصت زیاد است
در ضمن من که سودمو به اندازه کافی کردم
شما نگه دار اینقدر تا صف فروش شه و اونوقت که نتونستی بفروشی سود هم نخواهی کرد
ضمنا" شما معلوماتت خیلی زیاد است! که به من بی احترامی می کنی
یه مشت سفته باز نشستن پشت سهمهایی که حجم مبنای بسیار کمی دارند ، اونوقت شما داری از چی طرفداری می کنی؟
من اگر معلوماتم کم بود ، 60 درصد سودد تو قندیها نمی کردم
شما اینقدر نگه دار تا صف فروش شودهیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
در اصل توسط دربانی پست شده است View Postبا یه گل بهار نمیاد
صبر می کنیم
یه مشت سفته باز نشستن پشت سهمهایی که حجم مبنای بسیار کمی دارند ، اونوقت شما داری از چی طرفداری می کنی؟
شما اینقدر نگه دار تا صف فروش شود
در مورد گزارش قپیرا هم بعضی ها دارن مرتکب اشتباه میشند الان که داشتم تایپک رو میخوندم دیدم که بعضی ها حرف از تعدیل منفی در گزارشی که شرکت ارایه داده میزنند که اصلا این طور نیست در واقع پیرانشهر صورت های مالی ارایه داده نه پیش بینی سود (تو صورتهای مالی که تعدیل منفی یا مثبت ارایه نمیشه میزان پوشش سهم مشخص میشه ) در ثانی با این پوششی که پیرانشهر داده که بیش از 100 درصد از سودش رو پوشش داده شک نکنید که پیش بینی سود 12 ماهش همراه با تعدیل مثبت خواهد بود . پیش بینی که همین روزها دیگه باید از راه برسهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در مرود قپیرا با فرض تولید سال گذشته وافزایش 100 تومانی نرخ شکر بارها اشاره به سود 200 کردم حالا شکر بیشتر باا بره مسلما سود این سهم بالاتر میره ..
با پی برای 5 قیمت 1000 وپی بریا 4 قیمت 800 کف قیمتی این سهم میشه ...پس از لحاظ قیمتی مشکل نداره ..بحث سر سود 400 تومنی بود که بنده مشکل داشتم ..
چون سهم مجمع هم نرفته واحتمال تقسیم سود 100 تومن هم در مجمع داره یعین الان هر کی مخره داره رو 750 میخره..در صورت ادامه دار بودن جو مثبت این گروه قیمت 1200 براین سهم قابل دسترسی هست خصوصا حالا که شنارو سهم کامل دست به دست شده..
نظر
-
در اصل توسط دربانی پست شده است View Postبا یه گل بهار نمیاد
صبر می کنیم
شما اینقدر نگه دار تا صف فروش شود
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر مرود قپیرا با فرض تولید سال گذشته وافزایش 100 تومانی نرخ شکر بارها اشاره به سود 200 کردم حالا شکر بیشتر باا بره مسلما سود این سهم بالاتر میره ..
با پی برای 5 قیمت 1000 وپی بریا 4 قیمت 800 کف قیمتی این سهم میشه ...پس از لحاظ قیمتی مشکل نداره ..بحث سر سود 400 تومنی بود که بنده مشکل داشتم ..
چون سهم مجمع هم نرفته واحتمال تقسیم سود 100 تومن هم در مجمع داره یعین الان هر کی مخره داره رو 750 میخره..در صورت ادامه دار بودن جو مثبت این گروه قیمت 1200 براین سهم قابل دسترسی هست خصوصا حالا که شنارو سهم کامل دست به دست شده..
بسیاربهتری نسبت به قزوین دارند...بزارین بافرض خودتون صحبت کنم...سودفعلی قزوین فعلا40تومنه وگزارشش روبافرض فروش1350تومنی شکروخرید123تومنی وکارمزد100تومنی تصفیه
شکرو...تنظیم کرده یعنی طوری که خیلی نمیتونه تعدیل بده ودر3ماهه هم شکررو1195تومن فروخته نه1350تومن!....حالاخیلی خوش بینانه فکرکنیم ومثلاقزوین بتونه150درصد!تعدیل
مثبت بده وسودش روبرسونه به100تومن طبق فرض شمااگه بخوایم پی برای5بدیم قیمتش میشه500تومن واگه پی برای4بدیم قیمتش میشه400...خریدقزوین تواین قیمتهاخیلی خطرناکه
واگه یکی دوسهامدارحقیقی شناخته شده اش خارج بشن ممکنه افت سریع ووحشتناکی درانتظارش باشه ولی قپیرا....توپست بعدتوضیح میدم اگه قپیرابافرضیات قزوین گزارش میداداولین
پیش بینیش برای92چی میتونست باشه...
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postپرریسک عزیزچرخش وبازگشت مجددت به گروه قندی روتبریک میگم.ظاهرابازهم قزوین خریدی وتوجه دوستان به قپیرابرات جالب نیست.هم من وهم شمامیدونیم که رشدقزوین به دلیل شناورکم وبازیگردانی خوب سهم توسط چندسهامدارحقیقی مانندآقای ولیخانی بوده وچندان ربطی به بنیادسهم نداره (واین امتیازقزوین بوده).ازلحاظ بنیادی وامکان تعدیل مثبت قصفهاوقپیراوقشیروقلرست وضعیت
بسیاربهتری نسبت به قزوین دارند...بزارین بافرض خودتون صحبت کنم...سودفعلی قزوین فعلا40تومنه وگزارشش روبافرض فروش1350تومنی شکروخرید123تومنی وکارمزد100تومنی تصفیه
شکرو...تنظیم کرده یعنی طوری که خیلی نمیتونه تعدیل بده ودر3ماهه هم شکررو1195تومن فروخته نه1350تومن!....حالاخیلی خوش بینانه فکرکنیم ومثلاقزوین بتونه150درصد!تعدیل
مثبت بده وسودش روبرسونه به100تومن طبق فرض شمااگه بخوایم پی برای5بدیم قیمتش میشه500تومن واگه پی برای4بدیم قیمتش میشه400...خریدقزوین تواین قیمتهاخیلی خطرناکه
واگه یکی دوسهامدارحقیقی شناخته شده اش خارج بشن ممکنه افت سریع ووحشتناکی درانتظارش باشه ولی قپیرا....توپست بعدتوضیح میدم اگه قپیرابافرضیات قزوین گزارش میداداولین
پیش بینیش برای92چی میتونست باشه...
صبر می کنیم..
در مورد چرخش گردش واینها هم بنده نظرم عوض نشده وهنوزم اعتقاد دارم قپیرا یا رشد 100 تومنی شکر با این تولید سود 400 نمی سازه...شما بگو می سازه..؟؟؟
نظر
نظر