فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حسن
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 423

حجم 1/4 را زد این حجم مهم بود برای امروز

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

ما که امروزم اضافه کردیم
      انداختم یه گوشه نگاشم نمیکنم
      برای روز مبادا به درد میخوره

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

بالاخره پایانیشم مثبت شد
        عطا جان تبریک میگم خرید خوبی داشتی .
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

قبل 830 برگشت زد ..هم برا خودش هم برا گروه خوب بود ..حد ضرر 870 ..

نظر

• سیاح
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 70

عزیزانی که منتظر صف فروش قندیها بودند بهتر معلومات بورسی خودشون را مورد بررسی قرار دهند!!

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

دوستان چارتیست لطف کنید بگید با حجم معامله امروز شرایط تکنیکالی سهم و چه جور میبینید?
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

در مورد معاملات امروز:

دوستان به نظرم امروز آخرین گروه فروشنده که با شناسایی سود میخواستن خارج بشن فروختن و به نظرم میرسه که از روز معاملاتی آینده شاهد کاهش عرضه روی نماد باشیم و به تدریج در طی چندین روز با بالارفتن قیمت دلار و تثبیت بالای 2000وراه اندازی بورس ارز و اعلام افزایش قیمت خریدچغندر تقاضا رو به افزایش بزاره و صف های محکم از اواسط شهریور تشکیل بشه و احتمالا این روند مثبت بر روی قندیها تا اواخر سال ادامه داشته باشه و باگزارشات خوب قنیشا و قمرو و البته قثابت تسریع هم بشه

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

قیمت دلار

قیمت دلار امروز هم تا الان افزایشی بوده

نظر

• Merita
                    ستاره دار (4)
                    • Jun 2012
                    • 389

در اصل توسط سیاح پست شده است View Post
                    عزیزانی که منتظر صف فروش قندیها بودند بهتر معلومات بورسی خودشون را مورد بررسی قرار دهند!!
                    با یه گل بهار نمیاد

صبر می کنیم

تا آخر هفته و این ماه فرصت زیاد است

در ضمن من که سودمو به اندازه کافی کردم

شما نگه دار اینقدر تا صف فروش شه و اونوقت که نتونستی بفروشی سود هم نخواهی کرد

ضمنا" شما معلوماتت خیلی زیاد است! که به من بی احترامی می کنی

یه مشت سفته باز نشستن پشت سهمهایی که حجم مبنای بسیار کمی دارند ، اونوقت شما داری از چی طرفداری می کنی؟

من اگر معلوماتم کم بود ، 60 درصد سودد تو قندیها نمی کردم

شما اینقدر نگه دار تا صف فروش شود
                    هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
                      با یه گل بهار نمیاد

صبر می کنیم

یه مشت سفته باز نشستن پشت سهمهایی که حجم مبنای بسیار کمی دارند ، اونوقت شما داری از چی طرفداری می کنی؟

دوست عزیز تا الان هرچی خواستی گفتی و من سکوت کردم وهیچ حرفی نزدم اینکه هی مدام تکرار میکنید که سفته باز سفته خوب نیست شما دارید به صورت غیر مستقیم به تمام ما توهین میکنید احترام دو طرفه است لطفا احترامتونو نگه دارید تا احترامتونو نگه داریم . ممنون

در مورد گزارش قپیرا هم بعضی ها دارن مرتکب اشتباه میشند الان که داشتم تایپک رو میخوندم دیدم که بعضی ها حرف از تعدیل منفی در گزارشی که شرکت ارایه داده میزنند که اصلا این طور نیست در واقع پیرانشهر صورت های مالی ارایه داده نه پیش بینی سود (تو صورتهای مالی که تعدیل منفی یا مثبت ارایه نمیشه میزان پوشش سهم مشخص میشه ) در ثانی با این پوششی که پیرانشهر داده که بیش از 100 درصد از سودش رو پوشش داده شک نکنید که پیش بینی سود 12 ماهش همراه با تعدیل مثبت خواهد بود . پیش بینی که همین روزها دیگه باید از راه برسه
                      یل یاتار ، طوفان یاتار
                      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• احـد
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 503

قپیرابا معاملات امروز برگشتی خوب داشت میره که بالای 1000 را درنورده

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در مرود قپیرا با فرض تولید سال گذشته وافزایش 100 تومانی نرخ شکر بارها اشاره به سود 200 کردم حالا شکر بیشتر باا بره مسلما سود این سهم بالاتر میره ..

با پی برای 5 قیمت 1000 وپی بریا 4 قیمت 800 کف قیمتی این سهم میشه ...پس از لحاظ قیمتی مشکل نداره ..بحث سر سود 400 تومنی بود که بنده مشکل داشتم ..

چون سهم مجمع هم نرفته واحتمال تقسیم سود 100 تومن هم در مجمع داره یعین الان هر کی مخره داره رو 750 میخره..در صورت ادامه دار بودن جو مثبت این گروه قیمت 1200 براین سهم قابل دسترسی هست خصوصا حالا که شنارو سهم کامل دست به دست شده..

نظر

• سیاح
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 70

در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
                            با یه گل بهار نمیاد

صبر می کنیم

ناراحتی شما قابل درکه. شما فروختی ومنتظری قیمت پایین بیاد ولی چون بازار خلاف انتظار شما عمل کرد حالا احساس ناراحتی بدی به شما دست داده اشکال نداره اینها تجربه است. کمتر خودت را ناراحت کن وبه دیگران هم توهین نکن فقط تجربه کسب کن.

نظر

• yousef
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 808

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              در مرود قپیرا با فرض تولید سال گذشته وافزایش 100 تومانی نرخ شکر بارها اشاره به سود 200 کردم حالا شکر بیشتر باا بره مسلما سود این سهم بالاتر میره ..

با پی برای 5 قیمت 1000 وپی بریا 4 قیمت 800 کف قیمتی این سهم میشه ...پس از لحاظ قیمتی مشکل نداره ..بحث سر سود 400 تومنی بود که بنده مشکل داشتم ..

چون سهم مجمع هم نرفته واحتمال تقسیم سود 100 تومن هم در مجمع داره یعین الان هر کی مخره داره رو 750 میخره..در صورت ادامه دار بودن جو مثبت این گروه قیمت 1200 براین سهم قابل دسترسی هست خصوصا حالا که شنارو سهم کامل دست به دست شده..
                              پرریسک عزیزچرخش وبازگشت مجددت به گروه قندی روتبریک میگم.ظاهرابازهم قزوین خریدی وتوجه دوستان به قپیرابرات جالب نیست.هم من وهم شمامیدونیم که رشدقزوین به دلیل شناورکم وبازیگردانی خوب سهم توسط چندسهامدارحقیقی مانندآقای ولیخانی بوده وچندان ربطی به بنیادسهم نداره (واین امتیازقزوین بوده).ازلحاظ بنیادی وامکان تعدیل مثبت قصفهاوقپیراوقشیروقلرست وضعیت
                              بسیاربهتری نسبت به قزوین دارند...بزارین بافرض خودتون صحبت کنم...سودفعلی قزوین فعلا40تومنه وگزارشش روبافرض فروش1350تومنی شکروخرید123تومنی وکارمزد100تومنی تصفیه
                              شکرو...تنظیم کرده یعنی طوری که خیلی نمیتونه تعدیل بده ودر3ماهه هم شکررو1195تومن فروخته نه1350تومن!....حالاخیلی خوش بینانه فکرکنیم ومثلاقزوین بتونه150درصد!تعدیل
                              مثبت بده وسودش روبرسونه به100تومن طبق فرض شمااگه بخوایم پی برای5بدیم قیمتش میشه500تومن واگه پی برای4بدیم قیمتش میشه400...خریدقزوین تواین قیمتهاخیلی خطرناکه
                              واگه یکی دوسهامدارحقیقی شناخته شده اش خارج بشن ممکنه افت سریع ووحشتناکی درانتظارش باشه ولی قپیرا....توپست بعدتوضیح میدم اگه قپیرابافرضیات قزوین گزارش میداداولین
                              پیش بینیش برای92چی میتونست باشه...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                                پرریسک عزیزچرخش وبازگشت مجددت به گروه قندی روتبریک میگم.ظاهرابازهم قزوین خریدی وتوجه دوستان به قپیرابرات جالب نیست.هم من وهم شمامیدونیم که رشدقزوین به دلیل شناورکم وبازیگردانی خوب سهم توسط چندسهامدارحقیقی مانندآقای ولیخانی بوده وچندان ربطی به بنیادسهم نداره (واین امتیازقزوین بوده).ازلحاظ بنیادی وامکان تعدیل مثبت قصفهاوقپیراوقشیروقلرست وضعیت
                                بسیاربهتری نسبت به قزوین دارند...بزارین بافرض خودتون صحبت کنم...سودفعلی قزوین فعلا40تومنه وگزارشش روبافرض فروش1350تومنی شکروخرید123تومنی وکارمزد100تومنی تصفیه
                                شکرو...تنظیم کرده یعنی طوری که خیلی نمیتونه تعدیل بده ودر3ماهه هم شکررو1195تومن فروخته نه1350تومن!....حالاخیلی خوش بینانه فکرکنیم ومثلاقزوین بتونه150درصد!تعدیل
                                مثبت بده وسودش روبرسونه به100تومن طبق فرض شمااگه بخوایم پی برای5بدیم قیمتش میشه500تومن واگه پی برای4بدیم قیمتش میشه400...خریدقزوین تواین قیمتهاخیلی خطرناکه
                                واگه یکی دوسهامدارحقیقی شناخته شده اش خارج بشن ممکنه افت سریع ووحشتناکی درانتظارش باشه ولی قپیرا....توپست بعدتوضیح میدم اگه قپیرابافرضیات قزوین گزارش میداداولین
                                پیش بینیش برای92چی میتونست باشه...
                                بله نوشته شکر 1350 ولی سود رو با شکر 1170 تومن اعلام نکرده که هیچ با شکر زیر 1150 اعلام کرده ..ارگ با شکر 1350 اعلام می کرد بالای 100 باید همین اول کار سود اعلام می کرد...مکشل همین جاست..گفته 1350 ولی در عمل زیر 1150 گرفته..

صبر می کنیم..

در مورد چرخش گردش واینها هم بنده نظرم عوض نشده وهنوزم اعتقاد دارم قپیرا یا رشد 100 تومنی شکر با این تولید سود 400 نمی سازه...شما بگو می سازه..؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X