فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad_p
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 1006

دوستمون محمد ساده عزیز تو سایت همسایه نوشته :

خبر:تصویب عوارض واردات 30%...
    مبارک خریداران و سهامداران قندی....
    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      این سهم تا وقتی زیر 1050 نره نگرانی نداره ...پس مدتی اگر در جازد نگران نشید ...مثل دفعه قبل ..از 870 تا 820 رفت خیلیها نگراتن شدیند ولی خوب هر کی موند مزد صببرش رو گرفت تا اینجا ...حد ضرر 1050 ...
      صبور باشید ....

دفعه قبل یک اصلاح کوچک کرد بعد یک بازدهی 40-50 درصد داد ...اینبار هم ببینم چه میشه ..حد ضرر گفته شده ..1050 ...صبور باشید..بهترنی قندی هست وحبابی ندارد ومجمع هم نرفته ..

نظر

• eli77
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 263

دیروز قپیرا رو 1225 خریدم
        امروز تا 1165 هم بود
        به نظرتون کی بفروشمش؟ افتاده تو ضرر
        [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• رویش
          کاربر فعال
          • Aug 2011
          • 232

رشد 74 درصدی تولید چغندر قند در شهرستان پیرانشهر

به نظرم اهمیت و تاثیر این خبر هم برای قپیرا و حتی کل گروه کمتر از افزایش نرخ و تعرفه شکر نیست !

به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• مهران
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 442

فردا روز حساسي براي قندي ها و بازاره اكثرا مقاومت رو شكسته وتبديل به حمايت كرده اگه فردا قپيرا مثبت بشه هدف اولش 1623دوم 1833 و درنهايت شكست قله قبلي2799 اگر ازش قنديها در بازلر مشخص نبود همروز در منفي كامل اينهمه خريدار نداشت جا هاشونو توي باذار محكم كرده و اعتماد بازار رو به دست اوردن منفي امروز و حتي 2درصد فردا عادي سهم نميتونه يه كله بره بايد استراحت بكنه نوسانگيرا رو پياده وافراد جديد سوار بكنه من كه با يكي از كارگزارا كه كار ميكنم صحبت كردم نظرش روي قپيرا.قهكمت.قصفهان.فلرستان.مثبت بود و گفت گول جو سازي ها رو نخوريد در مورد قپيرا گفت كه 2000 رو ميبينه خيلي زود بقه اش بماند ارز وقتي از 2125 يه كله رفت رو 2600با تبليغات گفتند حباب و مياريم پايين ولي هنوز نتونستند روشون نمشه بگن ارز گرو ن نميشه ارزش پول ايران توي دنيا روز به روز مياد پايين حالا هم كه الان روي 2446 معامله ميشه هيچ خبري از پايين امدن نيست وداره مثل سهام قندي استراحت ميكنه وتا چند روز اينده قله قبلي2633 رو رد ميكنه و ميره رو 3000 و كليه عوامل دست به دست هم ميدن تا سهام قندي بره بالا مثل اينكه يه فنر زيرش بزارين كه كمكم داره حاقه هاش اماده ميشه و مخصوصا روي موج 3 قرار داره شاخصش از نوسان بپرهيزيد من خودم قپيرا 20درصد سبدم چون شناور زياد داره وقهكمت 60درصد سبدم چون كمترين شناور رو تي قنديها داره پس قندي ها طلا هستند مواظب سهم هاتون باشيد اميدوارم راهنمايي خوبي باشد من خيلي تايپيك نميزنم فقط وقتي از سهم يا گروهي متمعن باشم چون اساتيد تو اين سايت به اندازه هستند

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

قیمت کاهایی که با نرخ مرجع وارد میشن بالا نیاد مطمئن باشید همین کالاها مجدد قاچاق خواهند شد با این نرخ ارز .......

عضو کمیسیون اقتصادی خبر داد:
              تغییر در رژیم ارزی کشور از این هفته
              تغییر در رژیم ارزی کشور و حذف رانت ارز دولتی مهمترین برنامه هایی است که این هفته اجرایی می شود.
              عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به مذاکرات ارزی دولت و مجلس در هفته گذشته گفت: تغییر در رژیم ارزی کشور و حذف رانت ارز دولتی مهمترین برنامه هایی است که این هفته اجرایی می شود.

ایرج ندیمی در گفت و گو با پانا، با اشاره به نشست هفته گذشته وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی با نمایندگان مجلس اظهار داشت: در این نشست به پنج نکته اساسی توجه شد ابتدا اینکه باید تغییراتی در رژیم ارزی کشور ایجاد شود زیرا برخی با دریافت ارز مرجع به دلیل اختلاف موجود بین ارز آزاد و مرجع؛ حاضر به واردات کالا نیستند و ارز را در بازار آزاد به فورش می رسانند و این ضعف سیستم اقتصادی است.

وی ادامه داد: نکته دوم در خصوص واردات کالا با نرخ ارز مرجع است که باعث می شود قیمت های داخلی نسبت به خارجی کاهش یافته و قاچاق کالا از داخل به خارج کشور افزایش یابد.

به گفته این عضو کمیسیون اقتصادی، سومین نکته در حوزه ارزی بحث کالاهایی است که ارز دولتی دریافت نمی کنند به این معنا است که قیمت آن کالاها افزایش خواهد یافت، بنابراین باید در این حوزه نیز برنامه ریزی شود.

ندیمی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات دیگر در حوزه عدم تزریق ارز حاصل از صادرات به بازار است و برخی از افراد این ارز را ذخیره سازی می کنند که باعث می شود تعادل بازار برهم خورده و کمبود ارز موجبات رشد نرخ آن را فراهم کند.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات بزرگ در چند هفته اخیر نیز عدم تزریق ارز از سوی بانک مرکزی است که سبب کاهش ارز نقد موجود در بازار شد و هفته گذشته جهش قیمت را به دنبال داشت.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: تیم اقتصادی دولت فرصت یک هفته ای خواست تا برای رفع این مشکلات راهکار تعیین کند و در پایان این هفته در صورتی که راهکار عملی به اجرا گذاشته نشود مجلس پیگیری های خود را ادامه خواهد داد زیرا این مساله امروز به مهمترین مساله کشور بدل شده است.

نظر

• یونس گرامی
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 20

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
                رشد 74 درصدی تولید چغندر قند در شهرستان پیرانشهر

به نظرم اهمیت و تاثیر این خبر هم برای قپیرا و حتی کل گروه کمتر از افزایش نرخ و تعرفه شکر نیست !

http://www.kurdpress.com/Fa/NSite/Fu...Id=31885#Title

با سلام

لینک باز نمیشه ! محبت کنید خودتون چک کنید

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

دولت طلا و ارز بفروشد چاپ پست الکترونیکی
                  یک شنبه, 26 شهریور 1391 17:30

بعد از عقبنشینی قیمتها در آخرین روزهای هفته گذشته، بازار ارز هفته جدید را با رشد قیمتها آغاز کرد تا نگرانیها از تداوم کاهش ارزش پول ملی شدت بگیرد و در نتیجه برای دومین بار در یک هفته اخیر وزیر اقتصاد به مجلس برود تا آخرین اقدامات و راهکارها را برای نمایندگان مردم تشریح کند.

این در حالی است که مجلسیها هفته گذشته از مهلت یک هفتهای برای ساماندهی قیمتها و تدوین طرحی برای تغییر ساختار نظام پولی کشور خبر داده بودند. شمسالدین حسینی این بار قبل از آنکه به دیدار نمایندگان مجلس برود به خبرنگاران گفت: بهزودی درباره مسائل ارزی و موضع دولت توضیح مفصلی میدهم. وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در مورد تغییر رئیس شورای پول و اعتبار هنوز طرحی به دستم نرسیده است، گفت: اگر طرحی بیاید دولت بررسی کرده و موضع خود را اعلام میکند. وی درخصوص راهاندازی بازار بورس ارز هم تصریح کرد: درخصوص مسائل ارزی بهزودی درباره موضع دولت و اقدامات توضیح مفصلی میدهم.

نتایج اظهارات غیرکارشناسی

جالب اینکه رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریشه التهابات اخیر ارزی را اظهارنظرهای غیرکارشناسی برخی مسوولان میداند و معتقد است: التهابات ابتکار عمل را به دست افراد سودجو و دلالان ارزی میدهد. فداحسین مالکی، بر لزوم آگاهی در شرایط کنونی کشور تاکید کرد و افزود: در حال حاضر جلوگیری از تشنج و ایجاد آرامش در امور مربوط به ارز، مهمترین عاملی است که جامعه ما به آن نیازمند است.

اولتیماتوم به غیرمجازها

با اینهمه متولی بازار رسمی اعتقاد دارد، دستهایی در کار است که بازار را گرفتار التهاب کند. به عبارت دیگر، فروشندگان غیرمجاز و دلالها هستند که از آب گلآلود ماهی میگیرند. به همین علت با افزایش قیمت دلار در بازار ارز به دو هزار و ۴۵۰ تومان و شکست دلار تکنرخی یکهزار و ۲۲۶ تومانی، بانک مرکزی نسخه جدیدی برای ساماندهی بازار ارز با اولتیماتومی دوباره به صرافیهای غیرمجاز پیچیده است. اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافیهای غیرمجاز ماههاست که صورت گرفته اما هشدارها نسبت به اینکه این صرافیها باید براساس قوانین و مقررات بانک مرکزی عمل کنند، هیچگاه حالتی جدی به خود نگرفته است. شاید به همین دلیل است که این صرافیها بیتوجه به هشدارهای بانک مرکزی همچنان به فعالیتهای ارزی خود بدون توجه به قوانین ادامه میدهند، اما این بار بانک مرکزی روش دیگری را در پیش گرفته است تا شاید بتواند بخشی از وضعیت آشفته بازار ارز و التهابات اخیر آن را التیمام بخشد. به هر حال این اعتقاد وجود دارد که صرافیهای غیرمجاز هستند که با تعیین نرخ ارز بدون توجه به ضوابطی که برای آن در نظر گرفته شده است، زمینه التهاب بازار و افزایش قیمتهای ارز را فراهم میآورند. نمونه بارز آن هم حذف قیمت ارز بهویژه دلار در شرایط التهابی بازار از روی تابلوهای صرافیها، توقف خرید و فروش ارز، دریافت ارز به نرخ دولتی و فروش آن در بازار آزاد خوانده میشود. البته صرافیها هم معتقد هستند در شرایطی که بانک مرکزی مدتهاست تزریق دلار به بازار را متوقف کرده است، نمیتوان انتظار داشت قیمتها در مدار نزول قرار بگیرد و کاهش یابد. به هرحال به نظر میرسد که بانک مرکزی سیستم ساماندهی صرافیهای غیرمجاز را در این شرایط خاص وارد فاز جدیدی کرده است، بهطوری که چند روز قبل اعلام کرد که به منظور ساماندهی صرافیهای غیرمجاز سراسر کشور، همه اشخاص حقیقی دارای پروانه کسب از اتحادیه طلا و جواهر که به انجام فعالیت صرافی مبادرت میورزند به مدت ۱۵ روز برای درج اطلاعات خود در سامانهای که برای این منظور تهیه شده است، فرصت دارند.

۴ راه برای تعادل بازار ارز

البته به گفته بسیاری از کارشناسان، این روش به تنهایی اثرگذار نخواهد بود و تجربه زمستان گذشته و برخورد قهری فقط میتواند برای مدت کوتاه قیمتها را کمی وادار به عقبنشینی کند. بیژن بیدآباد، اقتصاددان معتقد است: با تثبیت نظام ارز تکنرخی، اصلاح امور بانکی، مدیریت صحیح در اجرای هدفمندی یارانهها و کاهش حجم نقدینگی در سطح جامعه تلاطم در بازار ارز کاهش خواهد یافت. او با بیان اینکه اجرای طرح هدفمندی یارانهها به طور مستقیم بر افزایش سطح عمومی قیمتهای داخلی و ارز موثر بوده است، گفت: رابطه نسبی توازن در قیمتهای داخلی و خارجی باید با توجه به رابطه ساده توان قدرت خرید (ppp) برقرار باشد، از اینرو وقتی قیمت داخلی افزایش یابد، باید سطح عمومی قیمتهای خارجی یا نرخ ارز نیز افزایش پیداکند تا حاصل قیمت خارجی در نرخ ارز، برابر قیمت داخلی شود؛ اما زمانی که قیمت کالای خارجی در خارج از کشور بالا نرود، تنها افزایش نرخ ارز است که میتواند توازن بین اقتصاد داخلی و خارجی را برقرار کند.

این استاد دانشگاه افزود: سیاستگذاران اقتصادی با نادیده گرفتن این اصل مهم (توازن قیمتها) تصور میکردند که میتوان قیمتهای داخلی را افزایش داد بدون اینکه نرخ ارز تغییر یابد؛ اما اشتباه در این امر موجب شد تا از ابتدای سال ۹۰ شاهد افزایش نرخ ارز باشیم که این روند افزایشی یک روند ساختاری و ناشی از مکانیزمهای درونی اقتصاد است. وی معتقد است، نرخ واقعی ارز همان نرخ بازار آزاد است که براساس میزان عرضه و تقاضا تعیین میشود که باید بالاتر از نرخ ارز مرجع کنونی باشد. این اقتصاددان در ادامه به راهکارهایی برای اصلاح وضعیت کنونی بازار ارز اشاره کرد و افزود: بانک مرکزی باید هرچه زودتر نسبت به تغییر نرخ ارز مرجع به نرخ ارز بازار آزاد اقدام کند، همچنین با اقدام به فروش ارز و طلا به قیمت بازار آزاد، ریال حاصل از آن را از دور خارج کند، به عبارتی حجم نقدینگی در جامعه را تا حد ممکن کاهش دهد
                  . به گفته وی، دولت نباید وجه کسری بودجه خود را از محل استقراض از بانک مرکزی تامین کند بلکه باید برای جبران کسری خود از ابزار جدید اوراق مبادله راستین که در لایحه پیشنهادی بانکداری راستین مطرح شده است، استفاده کند. وی شرایط موجود در بخش سرمایهگذاری را مانعی برای نرفتن منابع پساندازی به سمت بازار سرمایهگذاری دانست و گفت: بخش بزرگی از منابع در اقتصاد ما سیال و سرگردانند و هر زمان که نرخ بازدهی بخشهای مختلف اقتصاد نظیر بازار طلا و ارز افزایش یابد دلالان و سفتهبازان نقدینگی را به سرعت به سوی آن حرکت میدهند و بازار را متلاطم میکنند. این کارشناس، اصلاح نظام پولی و بانکی کشور براساس لایحه قانونی بانکداری راستین و آئیننامه اجرای آن را راهگشای کنترل منابع مالی سیال دانست و افزود: لایحه قانونی بانکداری راستین که در عملیات مشارکت در سود زیان، منابع سرمایهداری را درگیر پروژههای فیزیکی میکند اگر سریعتر به تصویب مراجع ذیصلاح برسد، میتواند زمینه را برای مدیریت منابع مالی سیال و سرگردان در جامعه فراهم آورد.

نظر

• eli77
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 263

آقای پررریسک عزیز من 1225 خریدم دیروز!!!! ..تا کی نگهش دارم؟ امیدی بهش هست؟
                    در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    صبور باشید ....

دفعه قبل یک اصلاح کوچک کرد بعد یک بازدهی 40-50 درصد داد ...اینبار هم ببینم چه میشه ..حد ضرر گفته شده ..1050 ...صبور باشید..بهترنی قندی هست وحبابی ندارد ومجمع هم نرفته ..
                    [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

من امروز به طور کامل از قندی هام که قسمت اعظمش هم قپیرا بود به دلایل ترجیحی و نه اینکه قندی ها افت خواهند کرد یا بد هستن نه فقط بخاطر اینکه 100درصد ترجیح میدم با غمارگ وغبشهر سهامداری کنم خارج شدم.باید بگم هدفم حضور در مجمع قپیرا بود اما با مطالعه وبررسی غبشهر وغمارگ و مشاهده قیمت به درامدشون همچنین افزایش سرمایه از انباشته فردا در این دو سهم وارد خواهم شد وبالاخره با ضرری نه چندان کم در طول یک هفته تونستم از پکرمان هم خارج بشم.در ضمن آینده دو سهم غمارگ وغبشهر وکاملا شفاف وبدون ریسک وارزشی میبینم و به دوستان توصیه مطالعه بیشتر در این دو سهم ودارم در پایان از گروه بسیار درخشان قندی که سالی همراهشون بودم تشکردارم قهگمت نازنین وقلرست طلایی وقپیرای همیشه خوب و..........
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• fiona
                        کاربر فعال
                        • Apr 2011
                        • 405

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                        دوستان عزیز بابک وجناب دربانی بنده هیچگاه به هیچ کس بی ادبی و توهین نکرده ونخواهم کرد واگر از این بابت دلخوری پیش اومد امیدوارم ببخشید ولی یه جدل دوستانه ومحکم میتونه کمی هم تند بشه ولی بنده اصلا به خودم اجازه توهین به کسی نمیدم وشما دو بزرگوار سروران بنده هستید.
                        دوستان من ،من تو این فروم به دعوت یکی از دوستام به تازگی قلم میزنم ولی از سالهای دورتر در چندین فروم خیلی ها با من آشنایی کامل دارند ومیدوند که من یک بنیادی کار هستم واصولا برای سودهای کوچک سهمی نمیخرم الان چندین ساله که سهامدار 1درصدی قپیرا هستم و بهترین سهام وهنوز قندی میدونم اما شما به نظرم کمی تند وبی منطق بودی که گفتی با این گزارش همه صف فروش میشوند ومن دلخوریم از این بابت بود.ببینید دوستان خوبم من اصلا برام اهمیت نداره که فردا نمادهای قندی و حتی قپیرا صف فروش بشه یاصف خرید چون من میرم مجمع وسود میگیرم وفوقش تو این بین یه مقداری هم خرید وفروش کنم ولی نه زیاد، ولی برای نمونه توجه شما رو به موارد زیر جلب میکنم تا بگید اگه این گزارش خوب نیست پس کدوم سهم بازار بورس ایران خوبه یا بهتره؟؟؟!!!امیدوارم پاسختون با دلیل ومنطق باشه ونه همینطوری حرفی بزنید که بدونید بابت حرفهامون مسولیت اخلاقی داریم
                        به طور مثال میخوام قپیرا رو بررسی کنم:
                        -قپیرا با اعمال افزایش سرمایه بیشتر از 170 درصد حقوق صاحبان سهامش افزایش داشته و این خیلی خوب وعالیه
                        -افزایش سرمایه داشته که از این افزایش هدفش تاسیس کارخانه های مجهز وجدید بسته بندی قند والکل هستش که ارزش افزوده بالایی برای شرکت خواهدداشت
                        -تو تمام دنیا میدونن که قیمت جهانی شکر به زودی از مرز 30خواهدگذشت و تکنیکالی ها وفاندامنتالی ها اینو کاملا تایید میکنن امروزم که میبینیم قیمت شکر جهانی از صبح معاملاتی 1درصد رشد داشته
                        -دولت توان و قصد دادن دلار یارانه ای برای شکر که تراز کسزی داخلیش بالاست ونداره و قیمت دلارم که رو به افزایش و بورس ارزهم قیمت مرجع رو به 2000خواهد رساند
                        -شما چرا در محاسبه سود قپیرا الکل وتصفیه شکر وتفاله و سرمایه گذاری های جدید و از قلم انداختید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
                        آیا با توجه به تورم موجود دلیلی برای ثبات قیمت شکر میبینید؟آیا ندید که در بورس کالا چندین وچند با شکر بالای 1300تومان هم معامله شده آیا با تورم کنونی قیمت خرید چغندر به قیمت قبل برای کشاورز با صرفه است
                        -دلیل توجه به قندی ها دوست عزیز سفته بازی نیست چرا یه کلمه افتاده تو دهان به نام سفته بازی والکی خودتون وگول میزنیددوست من کشور در شرایط تحریمه وهمه چون میدونن که تمام سهم های وابسته به واردات مثل دارویی ها وخودرویی ها شرایط وخیمی دارن باعث شده که اونها افت کردن وپی بر ای پایینی دارن و منتظر هستیم تا تعدیل منفی بدن همچنین سهام صادراتی توانایی تسعیر ارز وندارن ومشکلشون از این بابت زیاده بنابراین همه عاقل هستن ومیدونن که باید رفت سراغ سهمی که وابستگی خارجی وارزیش صفر باشه
                        -دوست من مصرف قند وفراورده هاش روز به روز رو به رشده واین یک چیز مسلمه ویکی از دلیلاش هم تولید آب میوه های مصنوعی وهزار تا چیز دیگست که از این بحث خارجه ورشد جمعیت هم در این مهم موثره
                        -دوست من گزارش قپیرا تماما نکات مثبت بود ونشون از توانایی بالای شرکت در سودسازی تصفه بدهی و نشون از مدیریت خوب وقوی داشت حالا اگه شما توقع داشتی که چه چیزی ببینی من نمیدونم!!دوست من با این سود سازی شما اگه بشینی یه جمع وتفریق کنیدرمیابی که بزودی ارزش بازار قپیرا کمتر از ارزش ذاتیش خواهدشد ولی هیچ گاه منتظر این نباش چون سهامداران زرگتری هستن که جلوتر اقدام به خریدمیکنن الانم که میبینی نسبت قیمت به درامد بالاتراز میانگین بازار به خاطرهمین چشم اندازه
                        --در آخر خواهش دارم همه دوستان به این نکته کمی فکر کنن،دوست من شما فکر کردید کسانی که 50000تا 50000تا درخواست خرید میدادن روی قپیرا دستگاه پول چاپ کنی داشتن یا پول اضافی داشتن یا احمق وکم عقل بودن این همه پول بدن به چیزی که ارزش نداره؟!!این وبدون آدم های ثروتمند یا باهوش هستن وخبره که پولدار شدن ویا از کارشناس وتحلیلگر خوبی برخوردارن.
                        در پایان از لطفتون تشکردارم وتاکیددارم زمان مشخص کننده همه چیزه و البته که بورس ایران جوی نا مناسب و غیر عادی و غیر علمی درش حاکم شده ولی در بلند مدت همیشه سهام به ارزش واقعی خودش میرسه ولی این نکته مهمه که همیشه سدها پیش خور میشن واهل فن مننظر اتفاق افتادن نمیمون وخیلی زودتر وارد میشن.
                        دوست عزیز شما سهامدار بالای 1 درصد بودید درسته؟
                        پس امروز یکی از سهامدارای بالای 1 درصد قپیرا کم میشه؟

نظر

• Fundamental
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 697

دوستان 2 روز فریاد زدم قندی ها رو از دست ندید !!!! و همه دست به فروش زدند ، و یه سری گرگ خرید کردند ! چه زود دیر میشود 8-|

نظر

• برزیل
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 415

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            من امروز به طور کامل از قندی هام که قسمت اعظمش هم قپیرا بود به دلایل ترجیحی و نه اینکه قندی ها افت خواهند کرد یا بد هستن نه فقط بخاطر اینکه 100درصد ترجیح میدم با غمارگ وغبشهر سهامداری کنم خارج شدم.باید بگم هدفم حضور در مجمع قپیرا بود اما با مطالعه وبررسی غبشهر وغمارگ و مشاهده قیمت به درامدشون همچنین افزایش سرمایه از انباشته فردا در این دو سهم وارد خواهم شد وبالاخره با ضرری نه چندان کم در طول یک هفته تونستم از پکرمان هم خارج بشم.در ضمن آینده دو سهم غمارگ وغبشهر وکاملا شفاف وبدون ریسک وارزشی میبینم و به دوستان توصیه مطالعه بیشتر در این دو سهم ودارم در پایان از گروه بسیار درخشان قندی که سالی همراهشون بودم تشکردارم قهگمت نازنین وقلرست طلایی وقپیرای همیشه خوب و..........
                            امیدوارم موفق باشین
                            ودوستانی که سهامدارهستن عرضه های سنگین وتوصاهم نتوانست درروندسهم خللی ایجادکنه پس زیادنگران خروج کسی یاکسانی نباشیدباروندسهم حرکت کنید

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

با سلام در بورس 24 در مورد رخداد آینده شکر مطلبی ذکر شده اگر کسی عضو می باشد اصلاع رسانی کند با تشکر
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرانی
                                ستاره دار(1)
                                • Jun 2011
                                • 2579

پرواز قند پیرانشهر ( قپیرا )

دو رخداد مهم برای شکر در راه است

بورس 24:
                                زمزمه هایی از قاچاق شکر داخلی به عراق به گوش می رسد.
                                دغدغه و نگرانی از خروج قاچاقی شکر از کشور، فعالان این صنعت را به تکاپو انداخته است تا در پی برگزاری جلساتی با مسوولان سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان، فرمولی را برای یکسان سازی قیمت تمام شده شکر تعیین کنند.
                                عقب نشینی بانک مرکزی از اصلاح نرخ ارز مرجع و ابهام در راه اندازی و عملیات بورس ارز سبب شده تا این روزها اختلاف نرخ برابری دلار به ریال در ایران و تعلق نرخ ارز مرجع به مواد غذایی مانند روغن و شکر، خیلی ها را به فکر کسب درآمد از محل فروش قاچاقی کالاهای خوارکی به عراق وا دارد؛ به طوری که روغن خوارکی در بازار عراق نسبت به بازارهای داخلی دست یافتنی تر است و اکنون دلالان به قاچاق شکر می اندیشند.

بر این اساس روز گذشته جلسه ای میان مسوولان سازمان حمایت از تولید و مصرف کننده با انجمن صنفی شکر برگزار شد تا به این واسطه در کنار افزایش تعرفه واردات شکر، فرمولی برای یکسان سازی قیمت شکر تعیین شود.

با این حال اخباری مبنی بر عدم مواجه نرخ دلار با قیمت نزولی، افزایش نرخ ارز مرجع، افزایش تعرفه واردات شکر و افزایش جهانی قیمت شکر از یک سو و موفقیت کارخانجات قندی در راضی کردن کشاورزان در فروش چغندر بر اساس قیمت های سال گذشته به رغم افزایش تورم از سوی دیگر سبب شده تا فعالان این صنعت با پیش بینی روزهای خوبی برای صنعت مزبور، نوید روزهای پر رونقی را به سهامداران قندی دهند.
                                لازم به یادآوری است که کارخانجات قندی خرید چغندر را آغاز کرده اند به طوری که هرکیلو چغندر 105 تومان و با درنظر گرفتن هزینه های حمل و تخلیه برای کارخانجات قندی 125 تومان تمام می شود.

البته در متن کامل گفته شده الان قیمت یک کیلو شکر در کشور عراق 1 دلار است

نظر

در حال کار...
                                X