[b]احساس غریبی[/b]
[b]
خدا را سپاس میگویم که در این تایپیک و در کل در میان سهامداران قندی بزرکانی
هستند که بنده با ارادتی که به همه انها دارم که با اتکا به راهنماییهای انها میتوان چراغ خاموش رفت و موفق شد این یک اعتقاد قلبی و شخصی است
اما حرف دلم :
وقتی الفبای بورس را یادم میدادند البته هنوز هم در الفبا در حا میزنم اساتید معظم فرمودند :
هیچ سهمی در زمان صعود یعنی اینکه وقتی فاکتورهای لازم جهت صعود را پیدا میکنند یک کله تا اخر صعود نمیکنند بلکه در این راه چندین اصلاح لازم است تا این یک صعود موفق و قابل اتکا باشد
حالا در قپیرا و گروهش این اصل خدشه ناپذیر دارد عمل میکند پس این سراسیمگی برای چیست ؟
قبل از اینکه ارز مرجع به این شکل مطرح باشد فاکتورهای دیگری باعث و خرج عمل صعوذ برای قندیها بود
از جمله مقدار جذب چقندر
قیمت جهانی شکر
هزینه های حمل و نقل جهت شکر خام
تعرفه واردات
افزایش سرمابه
و خیلی فاکتورهای دیگر
امیدوارم این انتقاد از خود باعث ازار کسی نشود:
دوستان و رفقای عزیز قندی که کامتان چون قند
انگاری دل
[b]
خدا را سپاس میگویم که در این تایپیک و در کل در میان سهامداران قندی بزرکانی
هستند که بنده با ارادتی که به همه انها دارم که با اتکا به راهنماییهای انها میتوان چراغ خاموش رفت و موفق شد این یک اعتقاد قلبی و شخصی است
اما حرف دلم :
وقتی الفبای بورس را یادم میدادند البته هنوز هم در الفبا در حا میزنم اساتید معظم فرمودند :
هیچ سهمی در زمان صعود یعنی اینکه وقتی فاکتورهای لازم جهت صعود را پیدا میکنند یک کله تا اخر صعود نمیکنند بلکه در این راه چندین اصلاح لازم است تا این یک صعود موفق و قابل اتکا باشد
حالا در قپیرا و گروهش این اصل خدشه ناپذیر دارد عمل میکند پس این سراسیمگی برای چیست ؟
قبل از اینکه ارز مرجع به این شکل مطرح باشد فاکتورهای دیگری باعث و خرج عمل صعوذ برای قندیها بود
از جمله مقدار جذب چقندر
قیمت جهانی شکر
هزینه های حمل و نقل جهت شکر خام
تعرفه واردات
افزایش سرمابه
و خیلی فاکتورهای دیگر
امیدوارم این انتقاد از خود باعث ازار کسی نشود:
دوستان و رفقای عزیز قندی که کامتان چون قند
انگاری دل
نظر