کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالبه که صف فروشش کردن عجب
حالا بعدا که حسابی ضرر و آه و ناله راه میندازن و به ملت و زمین و زمان فحش میدن که چرا ما ضرر کردیم!!!
خوب دلیلش همین بول هوسی شما توی فروش سهام با ارزشتونه دیگه
شما بزارین صف فروش من برمیدارم اصلا کاش از اول صبح میگفتین که اینقدر عجولید ما هم روی منفی کامل اضافه میکردیم
ما حرف بزنیم میگین فروختی حرف نزن اما نوشته ها رو که میخونی معلومه دوستان دچار اشتباه و احساس شدن همونطور که از حالا در مورد نماد قصفها یا قزوین واز همه جلوتر قشیر دچار اشتباه واحساس شدن.گروه گروه خوبیه اما در همین قیمت به درامدها نیازه در جا بزنه وبعد از یک استراحت چند ماهه و با نزدیکی به تعدیلات حرکت کنه مثلا افت قپیرا رو تا 950قطعی میبینم در این گروه از حالا به بعد حرکات کند میشه اما روند بلند مدت با سود همراهه وکوتاه مدت با ضرر.دوستان مراجعه کنن به پیش بینی روند قندی ها که حدودد یکی دو ماه پیش نوشتم و امروز اینجا توقف رو میبینم چون یه مقدار رشدها سریع تر از انتظار بوده و باید تعدیل بشه با منطق به این نتیجه میرسیم که قپیرای 700تومن ارزونه و1000تومان هم نسبتا گرون چون هر جور بالا پایین ومحاسبه کنی قیمت به درامد تعدیل نمیشه و ارزش بازارها هم بیش از ارزش ذاتی در حرکته واین ارزش بازار با رشد سودآوری از حالا به بعد مطابق نیست ونیاز به تعدیل هست.
بازم میگم گروه گروه خوبیه اما باید منطقی تر بود.
سياست جديد ارزي از فردا اجرايي ميشود
ورود متفاوت به بازار ارز
دنیای اقتصاد- دولت قصد دارد دور جدیدی از سیاستهای ارزی را برای مواجهه با التهاب قیمتی و ساماندهی تقاضا در بازار به اجرا بگذارد؛ این سیاست که به نظر میرسد جایگزین بورس ارز شده است نوعي ورود متفاوت دولت به بازار است؛ بر اساس سیاست جدید قرار است در کنار بازار رسمی، بازار دیگری تعریف شود که در آن با قیمتی نزدیک به قیمت بازار به تقاضاهایی که در اولویت کالایی قرار ندارند، پاسخ داده شود.
ساماندهی!!!!= ورود جدید دولت به دلالی در بازار ارز جایی که سود باشد دولت دهنش مثل شیر باز میشود که مبادا گیر مردم چیزی بیاد و دولت بی بهره بماند
ما حرف بزنیم میگین فروختی حرف نزن اما نوشته ها رو که میخونی معلومه دوستان دچار اشتباه و احساس شدن همونطور که از حالا در مورد نماد قصفها یا قزوین واز همه جلوتر قشیر هستن.گروه گروه خوبیه اما در همین قیمت به درامدها نیازه در جا بزنه وبعد از یک استراحت چند ماهه و با نزدیکی به تعدیلات حرکت کنه مثلا افت قپیرا رو تا 950قطعی میبینم در این گروه از حالا به بعد حرکا کند میشه اما روند بلند مدت با سود همراهه وکوتاه مدت با ضرر.دوستان مراجعه کنن به پیش بینی روند قندی ها که حدودد یکی دو ماه پیش نوشتم و امروز اینجا توقف رو میبینم چون یه مقدار رشدها سریع تر از انتظار بوده و باید تعدیل بشه با منطق به این نتیجه میرسیم که قپیرای 700تومن ارزونه و1000تومان هم نسبتا گرون چون هر جور بالا پایین ومحاسبه کنی قیمت به درامد تعدیل نمیشه و ارزش بازارها هم بیش از ارزش ذاتی در حرکته واین ارزش بازار با رشد سودآوری از حالا به بعد مطابق نیست ونیاز به تعدیل هست.
بازم میگم گروه گروه خوبیه اما باید منطقی تر بود.
البته جناب پوراحمد تا حدودی با نظر شما موافقم بخصوص قزوین که با پی بر ای 27 صف خریده یعنی داره با تعدیلهایی که در آینده قراره بده معامله میشه قپیرا با کمترین پی بر ای به غیر از قلر که عرضه نمیشه داره معامله میشه و هنوز به نسبت بعضی از قندیها تعدیلهاش تو قیمت منظور نشده بنظر من امروز چون آخر هفته بود و به مقاومتشم برخورد کرد عرضه زیاد بود باید ببینیم شنبه چطور معامله میشه اگه شنبه مثبت معامله بشه احتمال اینکه مقاومت را رد کنه هست
دوست عزیز درست نیست که حالا ریز سهامداری رو بگی و کار حرفه ای نیست ولی من هم سودی برام نیست که بخوام دروغ بگم فقط یه نکته به شما بخصوص در نماد قندی هابگم که شما اگه فکر کردین یه آدم 1 درصد سهم تنها به نام خودشه اشتباه کردین در نماد قندی ها هم و بخصوص قندی ها این صادقه و من به تنهایی اصلا این حجم پول وتو عمرم ندیدم که بخوام.....اما خوب 1 درصد داشتیم نه که داشتم حالا جزیات بماند و فقط بدون که اون روز هم عصبی شدم و این وبیان کردم واین مسایل شخصی است ولی منتحلیل و با منطق وعلم میکنم اما خودم کاردان وحرفه ای نیستم وبیشتر از نظر افراد استفاده میبرم و خدا شاهده تو نوشته هام سعی میکنم نفع شخصی وتنها ملاک قرار ندم من به پاسخ دوست خوبمون هم (فونا)خصوصی پاسخ داده بودم چون سوال تقریبا شخصی بود اما در مورد پکرمان هم زیاد یا کم بودن سهم به سرمایه بستگی داره و حجمی که برای اون گروه در نظر دارید ولی اکثر اون فروش ها هم مال من بود حالا برداشت شما این بود که من چقدر سرمایه تو این سهم داشتم نمیدونم.البته باز هم میگم من تو پاسخ به این سوالتون و جواب خصوصی به دوستمون کاملا صادق نیستم و به نظرم بیان تعداد سهام از اول هم اشتباه بود.به هر حال بهتر به تحلیل بپردازیم
اینم یه یادگاری از من برای گروه قندی و قپیرا اینو میزارم و میرم با قپیراهایی که خریدم حال میکنم
موج شماری قپیرا هدف اول محدوده 1800-1900 تومان و اتمام موج 3
موج شماری شاخص گروه قندی هدف موج سوم 4396 و هدف موج 5 احتمالا 5 هزار واحد البته اگه اونجا موج 5 نشکنه و فیل نشه
جالبه که شاخص گروه با قپیرا خوب همراه شده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یر رسمی؛
نرخ ارز در بازار آزاد، نرخ مرجع شناخته شد
در پی توافق مجلس و دولت، نرخ بازار رسمی عملا به عنوان نرخ مرجع شناخته شد.
در پی توافق مجلس و دولت، نرخ بازار رسمی عملا به عنوان نرخ مرجع شناخته شد.
به گزارش ایلنا، در حالیکه با توافق دولت و مجلس اعلام شد، از این پس نرخ عرضه دلار با دو درصد زیر قیمت بازار رسمی به کالاهای اساسی ارائه میشود، کارشناسان، این موضوع را به عنوان پذیرش نرخ بازار رسمی به عنوان نرخ مرجع ازسوی دولت اعلام کردند.
این اتفاق در حالی رخ داده که هنوز چند روز از اظهار نظر رییس جمهور در گفتوگوی زنده تلویزیونی مبنی بر اینکه نرخ دلار در کشور بسیار بالاست و ارزش دلار کمتر از یک هزار و دویست و بیست و شش تومان است، نمیگذرد.
این برای دومین بار پیاپی در یک سال و چند ماه گذشته است که نرخ ارز مرجع دستخوش تغییر شده و نکته جالب اینکه بعد از هر اظهار نظر در این مورد، آن هم برخلاف اظهارات وی انجام میشود.
سال گذشته پس از سالها بانک مرکزی در اقدام شگفت انگیز نرخ مرجع تغییر داد و با افزایش ۱۱۲ تومانی آن را به ۱۲۲۶ تومان رساند.
به زعم کارشناسان کنترل بازار ارز در حال حاضر از دست دولت خارج شده است و توافق اخیر دولت و مجلس برای تغییر یکباره مرجع آغاز گر جریانات ارزی جدید در کشور است.
دولت در بازار ارز یک رانت گسترده ایجاد کرده
حسین راغفر، کارشناس اقتصادی، در خصوص ارز به ایلنا گفته: نمیتوان چشم انداز مثبتی را در این زمینه جستجو کرد، زیرا باید اصلاحاتی مثبت در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برای مبارزه با فساد و انحصار گرایی و رانت به وجود آمده انجام داد و این دولت نمیتواند این کار را انجام بدهد.
چرا که خود دولت عامل ایجاد این نوع فسادها و سیاستها است و دولتی که خود مجری این کار باشد نباید انتظاری از آن برای بهبود اقتصاد کشور داشت.
دولت احمدینژاد خود در بازار ارز یک رانت گسترده ایجاد کرده و از منابع این رانت برای مقاصد خود استفاده میکند.
اختلاف بر سر ارزان فروشی با گران فروشی دلار در دولت
درحالیکه بسیاری برخی از وزیران اقتصادی دولت همجون وزیر اقتصاد و کار بر افزایش قیمت دلار اصرار دارند اما رییس جمهور و رییس کل بانک مرکزیبر پاییین نگه داشتن قیمت دلار تأکید میکنند.
عبدالرضا شیخ الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش قیمت دلار دولتی دفاع کرده و گفته افزایش قیمت ارز به معنی گرانتر شدن قیمت کالاهای خارجی است که این خود باعث کاهش میل به واردات و سودآوری بیشتر کالاهای صادراتی ایران میشود.
پاریزی معاون وزیر اقتصاد هم عدم ارزان فروشی دلار تأکید دارد.
به هر حال، به نظر میرسد با فشار گروههای موافق افزایش قیمت دلار در درون دولت و بخش خصوصی، رییس جمهور تن به افزایش قیمت دلار داده است.
جعفر جان تا این افراد ترسو تو بازار نباشه که ما نمیتونیم سود کنیم اگه قرار باشه همه مثل بارسلونا فوتبال بازی کنن که نمیشه همه تو یه رده هستن اونوقت دیگه جذابیت نداره حالا هم اگه قرار باشه همه تو بازار حرفه ای باشن که نمشه من عاشق این افرادم که سهامشون رو روی مثبت4 میخرند بعد فرداش رو منفی4 میفروشند!!!!!!!!!!!!بعد دوباره میان رو مثبت4 بعدی از صف میخرند بورس به این گونه افراد نیاز مبرم داره:d
جعفر جان تا این افراد ترسو تو بازار نباشه که ما نمیتونیم سود کنیم اگه قرار باشه همه مثل بارسلونا فوتبال بازی کنن که نمیشه همه تو یه رده هستن اونوقت دیگه جذابیت نداره حالا هم اگه قرار باشه همه تو بازار حرفه ای باشن که نمشه من عاشق این افرادم که سهامشون رو روی مثبت4 میخرند بعد فرداش رو منفی4 میفروشند!!!!!!!!!!!!بعد دوباره میان رو مثبت4 بعدی از صف میخرند بورس به این گونه افراد نیاز مبرم داره:d
وقتی قیمت سهامی رشد کرد این بازیها زیاد میشه ..اوایل که قندیها مثبت شدن به راحتی مثبت میخوردن لی الان چند وقته مثبت منفی مثبت منفی ....
افرادی که تحمل ریسک ندارن برن رو سهام رشد نکرده ..حال وحوصله ناله ونفرین کسی رو نداریم ..گفته باشیم...حد ضررها گفته درست ولی این گروه رشد کرده خوبم رشد کرده ..از اینجا به بعد شاید 100 درصد هم رشد کنه شاید نکنه ..پس بستگی به ریسک خرید دوستان داره .
دوستانی که تحمل ریسک ندارن این همه سهام رشد نکرده از توریل بگیر تا حتوکا وتوکا گروه پترو فولاد مس رو ی..گفتیم که بعدا کسی نگه در اوج قیمت تبلغی می کردن واز این حرفا ..تبلغی در کار نیست..هر کی ریسک بیشتر کنه سود بیشتر می کنه ..این قاون بورس هست...
نظر