فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

دوستان برای شفاف سازی به طور نمونه قپیرا رو تحلیل شخصی میکنم:

برای خرید نمادهای بورس اول میامیم سراغ سود بانکی و اوراق بدون ریسک 20 درصد منظور میکنم.
    حداقل سود منطقی برای ورود به بورس یعنی سرمایه گذاری بدون ریسک 22در نظر میگیرم
    بنابراین قیمت به درامد نهایی تعدیل شده 4.4 برای سرمایه گذاری معقوله.

خوب بیایم سر قپیرا که این نماد در قیمت کنونی قیمت به درامد 10.7 داره وببینیم آیا الانه خرید درسته یا نه؟
    سهم حوق صاحبان سهام در پایان سال 91و در گزارش آورده 249,931 م.ر یعنی 24993100000تومن
    تعداد سهام هم هست 100000000سهم با سرمایه 100000 م.ر
    بنابراین ارزش واقعی قیمت سهم النه میشه 250 تومان و الان قیمتش هست 1100تومن یعنی با حدود 4.4 برابر ارزش واقعی در حال معامله است
    خوب ولی همین کافی نیست چون احتمال افزایش قیمت و.....داریم دیگه هر چند قیمت ارز مرجع برای قندی ها امروز هم تا پایان سال قطعی شد ولی خوب فرض کنیم داریم
    قپیرا پیش بینی قیمت شکرش بوده:1300تومان یعنی 600,698م.ر برای 46,186 و مبالغ دیگه تولیدی وکارمزدی در مقابل قابل چشم پوششی به نظرم
    خوب حالا فرض کنیم شکر بشه 1500تومن یعنی 200تومن بیشتر از بودجه که درامدی معادل 9.3میلیارد تومن اضافه میشه و برای هر سهم میشه 92 تومن
    من میگم قپیرا حداقل به اندازه پارسال هم تولید که داره هیچ کمی هم بیشتر(نه خیلی چون ظرفیت نداره وعیار به شدت کم میشه وقند وشکر تلخ میشه) و تولیدات دیگه و تعدیلات ترجیحی صورت سود وزیان هم اعمال میکنم میگم سودش 110 تومن بیشتر میشه که کاملا منطقیه.
    110+114.7میشه سود قپیرا یعنی:224.7
    قیمت به درامد نهایی هم میشه قیمت الان به 224.7 یعنی 5.1

حالا چطور شما انتظار رشد بیشتر در کوتاه مدت دارید و نمیدونم؟؟؟؟؟من به شخصه با موج شماری و این حرف ها کار نمیکنم من با اعداد میخرم و میفروشم
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• بنان
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 840

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post

برای خرید نمادهای بورس اول میامیم سراغ سود بانکی و اوراق بدون ریسک 20 درصد منظور میکنم.

خوب بیایم سر قپیرا که این نماد در قیمت کنونی قیمت به درامد 10.7 داره وببینیم آیا الانه خرید درسته یا نه؟
      سهم حوق صاحبان سهام در پایان سال 91و در گزارش آورده 249,931 م.ر یعنی 24993100000تومن
      بنابراین ارزش واقعی قیمت سهم النه میشه 250 تومان و الان قیمتش هست 1100تومن یعنی با حدود 4.4 برابر ارزش واقعی در حال معامله است
      خوب ولی همین کافی نیست چون احتمال افزایش قیمت و.....داریم دیگه هر چند قیمت ارز مرجع برای قندی ها امروز هم تا پایان سال قطعی شد ولی خوب فرض کنیم داریم
      قپیرا پیش بینی قیمت شکرش بوده:1300تومان یعنی 600,698م.ر برای 46,186 و مبالغ دیگه تولیدی وکارمزدی در مقابل قابل چشم پوششی به نظرم
      خوب حالا فرض کنیم شکر بشه 1500تومن یعنی 200تومن بیشتر از بودجه که درامدی معادل 9.3میلیارد تومن اضافه میشه و برای هر سهم میشه 92 تومن
      من میگم قپیرا حداقل به اندازه پارسال هم تولید که داره هیچ کمی هم بیشتر(نه خیلی چون ظرفیت نداره وعیار به شدت کم میشه وقند وشکر تلخ میشه) و تولیدات دیگه و تعدیلات ترجیحی صورت سود وزیان هم اعمال میکنم میگم سودش 110 تومن بیشتر میشه که کاملا منطقیه.

حالا چطور شما انتظار رشد بیشتر در کوتاه مدت دارید و نمیدونم؟؟؟؟؟من به شخصه با موج شماری و این حرف ها کار نمیکنم من با اعداد میخرم و میفروشم
      جناب پوراحمد با این تحلیلی که شما کردی پس با این حساب قزوین الان باید حدود 3000ریال معامله بشه ؟ که در واقع داره 3 برابر این قیمت معامله میشه باز جای شکرش باقیه که قپیرا رو قیمت خودش داره معامله میشه.

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

دوستان انقدر به مخالفت یه نفر با سهامی که تو سبد داریم بد بین نباشیم این مجادلات راه برنده شدنه باید صبور بود تحلیل کرد کسی که یه نماد و میفروشه حتما دلیل کافی داره دیگه حالا اون دلایل و بنویسه بنا نمیشه که لابد میخواد دوباره بره پایین بخره در ضمن مگه حرف یه نفر انقدر موثره حالا فرضا سعیدپوراحمدی هم باشه(شوخی).
        و مهم اینه که بدونیم قندی ها و غذایی ها و معدنی ها و.....دوره ای هستن وهیچ سهمی برای همیشه خوب نیست
        دوستان من کارشناس نیستم ولی اگه از نوع تحلیل هام خوشتن بیاد بخصوص گروه قند وغذایی که تخصصمه هر نمادی رو بخواهید تحلیل شخصی میکنم البته با اجازه بزرگان بزرگوار فروم.

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
          جناب پوراحمد با این تحلیلی که شما کردی پس با این حساب قزوین الان باید حدود 3000ریال معامله بشه ؟ که در واقع داره 3 برابر این قیمت معامله میشه باز جای شکرش باقیه که قپیرا رو قیمت خودش داره معامله میشه.
          دوست عزیز اینجوری که شما برداشت میکنی آدم دلخور میشه ودلسرد خوب شما بگو پوراحمدی شما چیزی حالیت نیست ننویس ما هم بریم پی کارمون.شما چه جوری این تحلیل و خوندی واینجوری برداشت کردی من نمیدونم چه جوری به قزوین 300تمنی رسیدی من موندم!!!!!!!

ببینید حالا که اینجور شد من بیشتر وقت میزارم وبیشتر در مورد این گروه با شما مینویسیم ولی از نوشتن بدون دلیل وغیر منطقی اصلا خوشم نمیاد تحلیل صرفا تکنیکالی که فاندامنتال کنارش نباشه هم اصلا قبول ندارم چون تو ایران فاندامنتال تو دل تکنیکال نیست وتاخیر فاز تو اندیکاتورها باید تعدیل بشه که کار سختیه به نظرم.

من در مورد قپیرایی حرف زدم که با حداکثر که هیچ بیش از ظرفیت داره کار میکنه نه قزوینی که انقدر ظرفیت خالی داره به طور مثال بگم که قشزین اگه مشکل زمین استان قدسش نباشه و حل بشه بهترین گزینه تو قدی هاست به صف فروش الانش نگاه نکن اگه بتونه یه برداشت چغندر بالا کنه میتونه قیمتش چندین برابر حالا بشه چون ظرفیت خالی بالایی داره همچنین قثابت ولی خوب در مورد این دو سهم اخیر باید به امکان تولید هم توجه کرد.
          بنابراین باید به گزارشات کامل توجه کرد وتمام جوانب ودید من به شخصه معتقدم قیمت به درامد قندی ها(فاصله و اختلاف بین نمادها نه صرفا عدد حال حاضر)نسبتا منطقی است و با افق سود آوری هم خوانی داره
          آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/09/19, 16:31.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

دوستان به سرمایه شرکتها ..ظرفیت خالی اونها توجه بیشتری بکنن ...قزوین خیلی خیلی ارزشمند هست واین صف های خرید ومثبت خوردنها الکی نیست ..قشهد خیلی خیلی ارزشمند هست ..قند هگمتان همین گونه ..قپیرا هم همینطور....ولی خوب یکی ظرفیت خالی بالایی داره اگر بتونه ظرفیت خالی رو پر کنه اونوقت سود وقیمتش دیدن خواهد داشت ..امروز قشهد قزوین هگمتان الکی مثبت نبودن ..درسته دوستانی اعدا می کنن اینها با حمایت وپول بالا موندن که به طور قاطع میگم اینها فقط به خاطر ارزمندی خودشون بالا موندن ....

اگر به حمایت بود قثابت باید با اون حامی قدر مثبت می موند یا قنیشا ..سهم خوب نباشه محکوم به سقوط خواهد بود ...

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

دوست عزیز بازار به سود سال بعد شرکت پی به ای میده به نظرم بهتره یه بررسی مجدد توی قیمت گذاری محصول این شرکت و قیمت های فروشش داشته باشی چون قیمتها آماده شده برای رشد مجدد دیگه شکر 1500 توی بازار نیست
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                دوست عزیز بازار به سود سال بعد شرکت پی به ای میده به نظرم بهتره یه بررسی مجدد توی قیمت گذاری محصول این شرکت و قیمت های فروشش داشته باشی چون قیمتها آماده شده برای رشد مجدد دیگه شکر 1500 توی بازار نیست
                بازار هیجانی هدف های قیمتی رو خیلی بالاتر میبره ..این فاکتور رو در نظر داشته باشید ..این بازار هیجانی حتی می تونه قپیرای 2000تومنی رو هم رقم بزنه ...ولی خوب برا اینکه ضرر نکنیم حتما حتما حتما حد ضرر بزارید ..درصد رو رعایت کنید ..تعصب رو هم بزارید کنار ...فعلا قپیرا هنوز که هنوز به حد ضرر 1050 نرسیده ..

نظر

• مهران
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 442

دوستان انقدر به مخالفت یه نفر با سهامی که تو سبد داریم بد بین نباشیم این مجادلات راه برنده شدنه باید صبور بود تحلیل کرد کسی که یه نماد و میفروشه حتما دلیل کافی داره دیگه حالا اون دلایل و بنویسه بنا نمیشه که لابد میخواد دوباره بره پایین بخره در ضمن مگه حرف یه نفر انقدر موثره حالا فرضا سعیدپوراحمدی هم باشه(شوخی).
                  و مهم اینه که بدونیم قندی ها و غذایی ها و معدنی ها و.....دوره ای هستن وهیچ سهمی برای همیشه خوب نیست
                  دوستان من کارشناس نیستم ولی اگه از نوع تحلیل هام خوشتن بیاد بخصوص گروه قند وغذایی که تخصصمه هر نمادی رو بخواهید تحلیل شخصی میکنم البته با اجازه بزرگان بزرگوار فروم.
                  يه تحليل از قهكمت ميشه بزارين

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

دوستان خواهشا موضع نگیرن...جناب پوراحمدی از دوستانی بودن که در قیمت وروزها منفی قپیرا در 850 همراه با سهم بودن ...

مطمئن باشید بازار راه خود رو میره با حرف پرریسک پوراحمدی هیچ کسی سهمی مثبت منفی نمیشه....هر که با روند در افتاد ورافتاد ....سعی کنیم با روند دوست باشیم وقبل از اون با همدیگه دوست باشیم ...

نظر

• negar
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2025
                      • 536

جناب پور احمدی که 2 روز پیش اعلا م کردند فروختند و حداقل این صداقت رو داشتند که بگویند سهم بهتری از نظر ایشان پیدا شده بهتر از این است که سهمو میفروشند در حال خرید مثلا مپنا هستند و دایم تعریف و حرف الکی که من با سهمم بعد زیرکانه به عنوان سهامدار شروع به نق و ناله میکنند

نظر

• بنان
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 840

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        دوستان خواهشا موضع نگیرن...جناب پوراحمدی از دوستانی بودن که در قیمت وروزها منفی قپیرا در 850 همراه با سهم بودن ...

مطمئن باشید بازار راه خود رو میره با حرف پرریسک پوراحمدی هیچ کسی سهمی مثبت منفی نمیشه....هر که با روند در افتاد ورافتاد ....سعی کنیم با روند دوست باشیم وقبل از اون با همدیگه دوست باشیم ...
                        جناب جعفرآقا بنظر من تنها سایتی که کاربراش در نهایت احترام با هم به تبادل اطلاعات میپردازن همین سایته حتی اگر نظرات مخالف داشته باشن من بشخصه اصلا نسبت به سهم تعصب ندارم بقول جناب پوراحمد هیچ سهمی برای همیشه خوب نیست پس تعصب به سهم ببخشید ببخشید نهایت حماقته

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

جناب جعفرآقا بنظر من تنها سایتی که کاربراش در نهایت احترام با هم به تبادل اطلاعات میپردازن همین سایته حتی اگر نظرات مخالف داشته باشن من بشخصه اصلا نسبت به سهم تعصب ندارم بقول جناب پوراحمد هیچ سهمی برای همیشه خوب نیست پس تعصب به سهم ببخشید ببخشید نهایت حماقته
                          بله بورسی تنها سایتی هست که توش پستهای عجیب غریب بیهوره خیلی خیلی خیلی کم دیده میشه ....

در مورد احترام که اخرش هست این سایت ...کاربراش هم همه دوست داشتنی ...اینها همه در سایه مدیریت خوب این سایت هست ..خسته نباشن ..

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                            جناب پور احمدی که 2 روز پیش اعلا م کردند فروختند و حداقل این صداقت رو داشتند که بگویند سهم بهتری از نظر ایشان پیدا شده بهتر از این است که سهمو میفروشند در حال خرید مثلا مپنا هستند و دایم تعریف و حرف الکی که من با سهمم بعد زیرکانه به عنوان سهامدار شروع به نق و ناله میکنند
                            جناب پور احمدی من وقتی سهمی رو میفروشم از صدر سهامم خارجش میکنم ودیگه تا دور بعدی ورود کاری به کارش ندارم البته اکثرا همین جوری هستن و وقتی شروع به بررسی سهمی مثل شما میکنیم که میخوایم وارد بشیم
                            حالا سوال اینه که شما اگه فروختی مطلب زدن شما چه معنی میده
                            میخواید وارد بشید و منتظر فرصت مناسب هستید یا هنوز سهامدار هستید؟؟؟
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ali2000
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 175

در اصل توسط (باربد) پست شده است
                              قپیرا دیگه گفتن نداره
                              امروز بانک پارسیان با کدهای مختلف این سهم خریدند و فردا هم احتمالا صف خرید این سهم را اول وقت خواهند چید
                              پس باید کم کم به تارگتهای 1500 و 1800 قپیرا فکر کرد
                              مخصوصا که با حجم قابل قبولی مقاومت خودش را هم رد کرد
                              امروز هم مانند دیروز، مجموعه بانک پارسیان در قپیرا (قند پیرانشهر) خرید داشتند.
                              حتی کد شخصی های آنان.
                              در این دو روز بیش از 6 میلیون سهم در قپیرا معامله شده .

واقعا برای بعضی از سهامداران این گروه متاسف هستم.
                              یک گروه قوی و قدرتمند وارد قپیرا شده و در حال خرید است.
                              آنگاه یه عده بدون تحلیل و جوانب همین جوری آتیش به سهم ارزنده خود میزنن.

بخاطر یه عده بی تجربه هم سود شیرین از خودشون میگیرن و هم از دیگران
                              و در روند صعودی سهم خلل وارد میکنن.

همه سهم های قندی بیش از 200 الی 300 درصد رشد کرده

آنگاه قپیرا که بهترین و ارزنده ترین سهم قندی است؛ بخاطر یه عده آماتور و بی تجربه هنوز در ابتدای رشد خودش مونده.

شماها که میخواهید بفروشید، چرا بالاتر نفروشید؟؟؟

مجموعه بانک پارسیان با چندین کد در حال خرید قپیرا هستند.

وقتی که میبینند که یک عده همینجوری آتیش به سهمشون دارن میزنن.
                              خوب مسلماً اونها در قیمت پایین شروع به جمع کردن سهم میکنند.

بابا به چه زبونی بگم؛ چند گروه حقیقی و حقوقی قدرتمند وارد قپیرا شدن.

همین معامله 6 میلیون سهم در این دو روز اخیر در نظر بگیرید تا حساب کار دستون بیاد.

به مدیر سرمایه گذاری پارسیان میگم: شما چرا رنج مثبت نکشیدید؟
                              میگه: ما سهم داریم جمع میکنیم.
                              موقعی که میبنیم یه عده دارن میفروشن؛ خب ما هم عجله ای ندارم و در قیمت پایین سهم جمع میکنیم.

برای هزارمین بار

کسانی که قصد فروش قپیرا دارن، لااقل صبر کنن در قیمت بالا به اینها بفروشن.

این مجموعه سهم میخوان و برایش اهداف بالایی مدنظر دارن.

این قیمت را برای قپیرا از من به یادگار داشته باشید.

قپیرا ( قند پیرانشهر ) به زودی 2500 تومان

این تارگت قیمتی از طرف من نیست( از طرف کد حقیقی ها و حقوقی های قدرتمندی است که بتازگی وارد سهم شدن)
                              آخرین ویرایش توسط ali2000؛ 2012/09/19, 23:42.

نظر

• saeedte
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 478

خب دوستان الحمدلله یه نامرد دستش رو شده که بد نیست برا بچه های این تالار هم عنوان بشه تا از معاملاتشون در هفته آینده خاطر جمع باشن
                                داستان از این قراره که دیروز تو فروم تالار بورس کاربر "حرفه ای بورس" که یه نیمچه اعتباری اونجا داشت شایعه پراکنی کرد که قندیا آخر راهشونن و تمومه و فرصت فروشه و از شنبه تو صف فروش گیر میکنید و از این حرفا و مزخرفات
                                بازار هم که جوگیر... تا 50 تومن دلار اومد پایین چوب حراج زد به همه چی و گند زد ، از جمله بعضی قندیا رو مفت دادن رفت مث قپیرا و اون یارو هم شاد و خندون و راضی

حالا خودش امشب به یکی از کاربرای اونجا که دستشو رو کرده بود این پیام خصوصی رو داده :

دوست عزیز چرا توی تاپیک عنوان کردی مطلب برای خرید من
                                دوست من بنده 200میلیون تومان فروختم چون بدهکار بودم و این پول 2باره از تاریخ 15/7/91 بدستم می رسد من نباید از بازار جا بمونم و خرید را روی قپیرا صلاح می دانم و بعد اصفهان و بعد قشهد و قشیر. پس مجبورم لطفا درک کن.

دوستان عزیزم این آدمک عددی نبود که بخواد حرفش رو بازار اثر داشته باشه و بخاطر اراجیف این بوده باشه که امروز بازار قپیرا رو صف فروش هم کرد
                                هدفم از گفتن این حرف فقط این بود که بگم انقد ساده نباشیم و گول هر حرف هر نامردی رو نخوریم و با توکل به خدا و اتکا به تحلیلمون پیش بریم

و اینکه قدر افراد مخلص و سالمی مثل پرریسک عزیز رو بیش از پیش بدونیم ، همین

نظر

در حال کار...
                                X