کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تا 10 دقیقه پیش به زووور 900 هزارتا سهم معامله شد. پایانیش هم 2% مثبت بود. در عرض 2 دقیقه چنان حجم منفی عرضه کرد که پایانی مثبت را به منفی تبدیل کرد. منطق این معاملات را من یکی نمی تونم درک کنم!!!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
تا 10 دقیقه پیش به زووور 900 هزارتا سهم معامله شد. پایانیش هم 2% مثبت بود. در عرض 2 دقیقه چنان حجم منفی عرضه کرد که پایانی مثبت را به منفی تبدیل کرد. منطق این معاملات را من یکی نمی تونم درک کنم!!!
منطق و تحليل و خيلي چيزاي ديگه تو اين بازار را نميشه درك كرد
تو اين بازار چي حكمفرماست خدا ميدونه.............
وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
فکر میکنم مجمع 8 آبان است و سود تقسیمی 800 ریال و بلا فاصله افزایش سرمایه از محل سود انباشته ...
وقیمت قبل از مجمع بالاتر از این ارقام ...
سهم شما بسیار ارزشمند است . یقیناً
تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
فکر میکنم مجمع 8 آبان است و سود تقسیمی 800 ریال و بلا فاصله افزایش سرمایه از محل سود انباشته ...
با سلام هیت مدیره شرکت خودش ارزش ذاتی شرکت را در مرحله کنونی 1500 تومان بیان کرده و به آن قیمت هم می رسد تا مجمع این خودش یک سیگنال می باشد با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
با سلام هیت مدیره شرکت خودش ارزش ذاتی شرکت را در مرحله کنونی 1500 تومان بیان کرده و به آن قیمت هم می رسد تا مجمع این خودش یک سیگنال می باشد با تشکر
دوست عزیزم . باهاتون موافقم
و مطمئن هستم این رقم بسیار دست پایین بیان شده برای جلوگیری از اتهام جو سازی و هزار حرف دیگه ...
این رسم و سیاست مدیران است ...
این شرکت بیشتر از این حرفها می ارزد..
تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
من این چند روز روند منفی که سهم طی کرد را خوب برانداز میکردم. اولا که در ساعت 8:30 تا 9 عین این چندروز صف خریدی در ماکزیمم قیمت میچیدند و فروشندگان را شناسایی می کردند سپس صف خرید را حذف و در کف بعنوان خریدار مینشستند. سهم با تلنگری آماده خیزش و صعود بود اما به وضوح خریدار حتی با پایانی + در این چند روز قیمت را در پایین نگاه میداشت و پایانی منفی میزد ولی به گونه ای که از ریزش و تبدیل شدن به صف فروش جلوگیری کند. سپس با آرامی در کل 3 ساعت کاری سهم را جمع میکرد.
خبری داشتم مبنی بر اینکه یک فرد حقیقی تقاضای خرید 3 میلیونی در کف به کارگزاری ای داده بود و فکر کنم خرید ایشان در این 3 روز تکمیل گردید!!!
معاملات امروز را نیز اگر دقت میکردید شیب خزنده ای رو به بالا داشت چون سهم در پایین دیگر خشک شده بود و فروشنده ای نداشت. از نظر تکنیکال نیز امروز بر سطح صعودی rsi مماس شد و از فردا بنده منتظر تغییر وضعیت سهم هستم.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
دوست عزیزم . باهاتون موافقم
و مطمئن هستم این رقم بسیار دست پایین بیان شده برای جلوگیری از اتهام جو سازی و هزار حرف دیگه ...
این رسم و سیاست مدیران است ...
این شرکت بیشتر از این حرفها می ارزد..
[QUOTE=کیوان;214436]اینو تو تاپیک پرریسک نوشتم اینجا هم بگذارم.
من این چند روز روند منفی که سهم طی کرد را خوب برانداز میکردم. اولا که در ساعت 8:30 تا 9 عین این چندروز صف خریدی در ماکزیمم قیمت میچیدند و فروشندگان را شناسایی می کردند سپس صف خرید را حذف و در کف بعنوان خریدار مینشستند. سهم با تلنگری آماده خیزش و صعود بود اما به وضوح خریدار حتی با پایانی + در این چند روز قیمت را در پایین نگاه میداشت و پایانی منفی میزد ولی به گونه ای که از ریزش و تبدیل شدن به صف فروش جلوگیری کند. سپس با آرامی در کل 3 ساعت کاری سهم را جمع میکرد.
خبری داشتم مبنی بر اینکه یک فرد حقیقی تقاضای خرید 3 میلیونی در کف به کارگزاری ای داده بود و فکر کنم خرید ایشان در این 3 روز تکمیل گردید!!!
معاملات امروز را نیز اگر دقت میکردید شیب خزنده ای رو به بالا داشت چون سهم در پایین دیگر خشک شده بود و فروشنده ای نداشت. از نظر تکنیکال نیز امروز بر سطح صعودی rsi مماس شد و از فردا بنده منتظر تغییر وضعیت سهم هستم.[/QUOTE
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- از25شهریورتاکنون حدود21میلیون سهم قپیرادربالای1200تومن معامله شده...21درصدازاین سهم توکانال1200تومن معامله شده...به نظرم ازاین به بعدحتی قندیهای دیگه هم منفی باشن قپیرامیتونه حرکت جداگانه ای داشته باشه...نزدیکی به مجمع تقسیم سود...تعدیل بسیارخوب ....افزایش سرمایه.....افزایش قیمت شکر....افزایش جذب مقدارچغندرباقیمت مناسب...نزدیکی به بازارعراق....
نظر