فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

واگرائی منفی در تایم روزانه خودنمایی میکنه + شکست ناقص 1290 تومن + اگر امروز هم منفی بسته شه میره برای شکست روند صعودیش به پائین!

دوستان حواسشون باشه!

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5101

تا 10 دقیقه پیش به زووور 900 هزارتا سهم معامله شد. پایانیش هم 2% مثبت بود. در عرض 2 دقیقه چنان حجم منفی عرضه کرد که پایانی مثبت را به منفی تبدیل کرد. منطق این معاملات را من یکی نمی تونم درک کنم!!!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        با سلام آقا وحید این خبر که ذکر شده با تشکر
        سلام
        متوجه نشدم
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          سلام
          متوجه نشدم
          این خبر کجا نوشته شده با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mobina
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 333

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            تا 10 دقیقه پیش به زووور 900 هزارتا سهم معامله شد. پایانیش هم 2% مثبت بود. در عرض 2 دقیقه چنان حجم منفی عرضه کرد که پایانی مثبت را به منفی تبدیل کرد. منطق این معاملات را من یکی نمی تونم درک کنم!!!
            منطق و تحليل و خيلي چيزاي ديگه تو اين بازار را نميشه درك كرد
            تو اين بازار چي حكمفرماست خدا ميدونه.............
            وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• Fundamental
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 697

مقاومت مقاومت مقاومت

همشون میدونن تمام حقیقی ها تمام سرمایشون رو سهم کردن و پولی برای خرید سهم ندارند ، بازار رو کله میکنند که زیرش رو بخرند و دوباره....

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

این خبر کجا نوشته شده با تشکر
                مصاحبه با بورس24 امروز صبح زده
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mehdi1364
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 41

آخه با عقل جور درنمياد قيمت شكر كه افزايش يافته پس چرا قيمت قنديا نزوليه؟

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در اصل توسط mehdi1364 پست شده است View Post
                    آخه با عقل جور درنمياد قيمت شكر كه افزايش يافته پس چرا قيمت قنديا نزوليه؟
                    با سلام معافیا نمی گذارد سهم رشد کند قرار بر این است فعلا کنترول شود همین ! با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• payan
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 148

فکر میکنم مجمع 8 آبان است و سود تقسیمی 800 ریال و بلا فاصله افزایش سرمایه از محل سود انباشته ...
                      وقیمت قبل از مجمع بالاتر از این ارقام ...
                      سهم شما بسیار ارزشمند است . یقیناً
                      تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط payan پست شده است View Post
                        فکر میکنم مجمع 8 آبان است و سود تقسیمی 800 ریال و بلا فاصله افزایش سرمایه از محل سود انباشته ...
                        با سلام هیت مدیره شرکت خودش ارزش ذاتی شرکت را در مرحله کنونی 1500 تومان بیان کرده و به آن قیمت هم می رسد تا مجمع این خودش یک سیگنال می باشد با تشکر

نظر

• payan
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 148

با سلام هیت مدیره شرکت خودش ارزش ذاتی شرکت را در مرحله کنونی 1500 تومان بیان کرده و به آن قیمت هم می رسد تا مجمع این خودش یک سیگنال می باشد با تشکر
                          دوست عزیزم . باهاتون موافقم
                          و مطمئن هستم این رقم بسیار دست پایین بیان شده برای جلوگیری از اتهام جو سازی و هزار حرف دیگه ...
                          این رسم و سیاست مدیران است ...
                          این شرکت بیشتر از این حرفها می ارزد..
                          تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5101

اینو تو تاپیک پرریسک نوشتم اینجا هم بگذارم.

من این چند روز روند منفی که سهم طی کرد را خوب برانداز میکردم. اولا که در ساعت 8:30 تا 9 عین این چندروز صف خریدی در ماکزیمم قیمت میچیدند و فروشندگان را شناسایی می کردند سپس صف خرید را حذف و در کف بعنوان خریدار مینشستند. سهم با تلنگری آماده خیزش و صعود بود اما به وضوح خریدار حتی با پایانی + در این چند روز قیمت را در پایین نگاه میداشت و پایانی منفی میزد ولی به گونه ای که از ریزش و تبدیل شدن به صف فروش جلوگیری کند. سپس با آرامی در کل 3 ساعت کاری سهم را جمع میکرد.
                            خبری داشتم مبنی بر اینکه یک فرد حقیقی تقاضای خرید 3 میلیونی در کف به کارگزاری ای داده بود و فکر کنم خرید ایشان در این 3 روز تکمیل گردید!!!
                            معاملات امروز را نیز اگر دقت میکردید شیب خزنده ای رو به بالا داشت چون سهم در پایین دیگر خشک شده بود و فروشنده ای نداشت. از نظر تکنیکال نیز امروز بر سطح صعودی rsi مماس شد و از فردا بنده منتظر تغییر وضعیت سهم هستم.
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• يگانه
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 616

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                              واگرائی منفی در تایم روزانه خودنمایی میکنه + شکست ناقص 1290 تومن + اگر امروز هم منفی بسته شه میره برای شکست روند صعودیش به پائین!

دوستان حواسشون باشه!
                              بابک جان من اینو توی شاخص قند 2 روز پیش دیدم
                              البته شما استاتید و غلط مارو هم بگیرید

نظر

• yousef
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 808

دوست عزیزم . باهاتون موافقم
                                و مطمئن هستم این رقم بسیار دست پایین بیان شده برای جلوگیری از اتهام جو سازی و هزار حرف دیگه ...
                                این رسم و سیاست مدیران است ...
                                این شرکت بیشتر از این حرفها می ارزد..
                                [QUOTE=کیوان;214436]اینو تو تاپیک پرریسک نوشتم اینجا هم بگذارم.

من این چند روز روند منفی که سهم طی کرد را خوب برانداز میکردم. اولا که در ساعت 8:30 تا 9 عین این چندروز صف خریدی در ماکزیمم قیمت میچیدند و فروشندگان را شناسایی می کردند سپس صف خرید را حذف و در کف بعنوان خریدار مینشستند. سهم با تلنگری آماده خیزش و صعود بود اما به وضوح خریدار حتی با پایانی + در این چند روز قیمت را در پایین نگاه میداشت و پایانی منفی میزد ولی به گونه ای که از ریزش و تبدیل شدن به صف فروش جلوگیری کند. سپس با آرامی در کل 3 ساعت کاری سهم را جمع میکرد.
                                خبری داشتم مبنی بر اینکه یک فرد حقیقی تقاضای خرید 3 میلیونی در کف به کارگزاری ای داده بود و فکر کنم خرید ایشان در این 3 روز تکمیل گردید!!!
                                معاملات امروز را نیز اگر دقت میکردید شیب خزنده ای رو به بالا داشت چون سهم در پایین دیگر خشک شده بود و فروشنده ای نداشت. از نظر تکنیکال نیز امروز بر سطح صعودی rsi مماس شد و از فردا بنده منتظر تغییر وضعیت سهم هستم.[/QUOTE
                                ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                از25شهریورتاکنون حدود21میلیون سهم قپیرادربالای1200تومن معامله شده...21درصدازاین سهم توکانال1200تومن معامله شده...به نظرم ازاین به بعدحتی قندیهای دیگه هم منفی باشن قپیرامیتونه حرکت جداگانه ای داشته باشه...نزدیکی به مجمع تقسیم سود...تعدیل بسیارخوب ....افزایش سرمایه.....افزایش قیمت شکر....افزایش جذب مقدارچغندرباقیمت مناسب...نزدیکی به بازارعراق....

نظر

در حال کار...
                                X