فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

دیگه قثابت و قشرین صف فروش نماندند خودتان تا خط رو بروید دیگه فقط کار سهامدارای قشهد سر در نیوردم که واقعا حرکتشون کبهم بود خریدار تو قیمتهای بالاتر بود نمیدونم رو منفی کامل چه اصراری داشت!!
    اما یه نکته من بگم به خدا بچه ها من دوست ندارم زیمبابوه بشیم من دوست ندارم یه پاکت پول بدیم یه دونه تخم مرغ بگیریم!!!من حاضرم چند درصد از سودهای این چند روزه رو ضرر بدم اما دلار بشه 1800 حاضرم شاخص بشه 25000 اما دلار بشه 1800 به خدا ما نباید از افزایش قیمت دلار ئ به طبع اون افزایش قیمت سهامهای دلاری من جمله قندی خوشحال شیم این سودهایی که ما الا داریم میبریم اصلا شیرین نیست چون تهش قراره یه جا دیگه پس بدیم من بعضی مواقع ناراحت میشم تو بازار مثلا برا یه سهمی صف خرید درست کردند بعد مثلا تپمپی منفی معامله میشه!!!!!!!!!اما خوب متاسفانه ما هم راهی جز همراهی بازار نداریم اینم که هی بحث افزایش دلار رو برای قندی مطرح میکنیم دیگه داستانیه که با قندیها چه بخواهیم چه نخواهیم رقم خورده و ما هم مچبوریم همراهی کنیم پس خواهشا دوستان سراغ سهمی برن که حتما از لحاظ بنیاد تایید شده باشه
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
      دیگه قثابت و قشرین صف فروش نماندند خودتان تا خط رو بروید دیگه فقط کار سهامدارای قشهد سر در نیوردم که واقعا حرکتشون کبهم بود خریدار تو قیمتهای بالاتر بود نمیدونم رو منفی کامل چه اصراری داشت!!
      اما یه نکته من بگم به خدا بچه ها من دوست ندارم زیمبابوه بشیم من دوست ندارم یه پاکت پول بدیم یه دونه تخم مرغ بگیریم!!!من حاضرم چند درصد از سودهای این چند روزه رو ضرر بدم اما دلار بشه 1800 حاضرم شاخص بشه 25000 اما دلار بشه 1800 به خدا ما نباید از افزایش قیمت دلار ئ به طبع اون افزایش قیمت سهامهای دلاری من جمله قندی خوشحال شیم این سودهایی که ما الا داریم میبریم اصلا شیرین نیست چون تهش قراره یه جا دیگه پس بدیم من بعضی مواقع ناراحت میشم تو بازار مثلا برا یه سهمی صف خرید درست کردند بعد مثلا تپمپی منفی معامله میشه!!!!!!!!!اما خوب متاسفانه ما هم راهی جز همراهی بازار نداریم اینم که هی بحث افزایش دلار رو برای قندی مطرح میکنیم دیگه داستانیه که با قندیها چه بخواهیم چه نخواهیم رقم خورده و ما هم مچبوریم همراهی کنیم پس خواهشا دوستان سراغ سهمی برن که حتما از لحاظ بنیاد تایید شده باشه
      ولی من راضی هستم دلار بشه 10 هزار تومن تا این مردم شاید کمی از خواب غفلت بیدار بشن وبفهمن چی داره سرشون میاد ...

در مورد قشهد هم ضرر کردن حق بعضی هاس بزار بفروشن چند روز دیگه رو مثبت میخرن ..ظرفیت تولید 70 هزار تن قشهد با سرمایه 33 میلیون سهم رو هنوز طرف درک نکرده اومده گذاشته رو فروش ..وقتی درک می کنه قیمت قشهد از 4000 بزنه بالا ...صبر می کنیم .

نظر

• best
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 294

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        ولی من راضی هستم دلار بشه 10 هزار تومن تا این مردم شاید کمی از خواب غفلت بیدار بشن وبفهمن چی داره سرشون میاد ...

در مورد قشهد هم ضرر کردن حق بعضی هاس بزار بفروشن چند روز دیگه رو مثبت میخرن ..ظرفیت تولید 70 هزار تن قشهد با سرمایه 33 میلیون سهم رو هنوز طرف درک نکرده اومده گذاشته رو فروش ..وقتی درک می کنه قیمت قشهد از 4000 بزنه بالا ...صبر می کنیم .

این دقیقا مثل اون دلاره میمونه یکسری باید از خواب غفلت بیدار بشن
        تازه جالبش اینجاست حالا براش صف فروش هم درست میکنن
        حداقلش دیگه موقعی که داره میره بالا کسی نمیاد بگه صف خرید بود نتونستم بخرم
        هر قندی امروز منفی بود این باید صف خرید داشت
        با این همه پتانسیل
        به قول شما صبر میکنیم
        تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• negar
          ستاره دار(2)
          • Aug 2025
          • 536

جناب پر ریسک تجربه نشان داده این ملت سیر که میشوند به یاد عدالت و ازادی و.. میفتند (انقلاب 57 )گشنه بمونند میدوند به دنبال رفع نیازهای سطح اول مازلو
          برای همین یک عمر این کشور با این همه ثروت خداداد مردمش را حکومتها گشنه گذاشتند

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

دلار 2850 تومن ..کدوم کارخونه قند شکر رو 1330 میفروشه در این اوضاع ....

نرخ مرجع سال بعد تا اینجا 1700.....همچنان منتظر می مانیم تا 3 ماه اینده با این تورم که داریم پیش میریم قیمت شکر چند میشه ...؟؟؟هر چند این اوضاع ناراجت کننده هست ولی واقعیت هست وکاری نمیشه کرد ...

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

دلار 2850 تومن ..کدوم کارخونه قند شکر رو 1330 میفروشه در این اوضاع ....

نرخ مرجع سال بعد تا اینجا 1700.....همچنان منتظر می مانیم تا 3 ماه اینده با این تورم که داریم پیش میریم قیمت شکر چند میشه ...؟؟؟هر چند این اوضاع ناراجت کننده هست ولی واقعیت هست وکاری نمیشه کرد ...
              با سلام شاید بیان این جمله بی ربط باشد مواد اولیه کارخانه ما که در آن مشغول می باشم شد از قیمت 5هزار تومان 8 هزار تومان تولید تعطیل وضه خیلی خراب می باشد با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• برزیل
                Banned
                • Aug 2025
                • 415

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در گفتوگو با فارس:
                بخشنامه بودجه 92 ابلاغ شد
                خبرگزاری فارس: رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی به مجلس اطلاع داده است که بخشنامه بودجه 92 را به دستگاهها ابلاغ کرده است.

حجتالاسلام غلامرضا مصباحیمقدم در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد نرخ ارز در لایحه بودجه افزود: هنوز صحبت در مورد نرخ دلار در لایحه بودجه 92 خیلی زود است.

وی افزود: معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در حال حاضر بخشنامه بودجه را به دستگاههای اجرایی فرستاده و آنها نیز یک ماه فرصت دارند، تقاضاهای خود را برای بودجه در سال آینده به معاونت ارسال کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: معاونت برنامهریزی بعد از هماهنگی دستگاهها، پیشنهاد بودجه را به دولت ارائه میکند و پس از آن دولت نیز لایحه را به مجلس تقدیم میکند و انتظار این است که لایحه بودجه ظرف مدت قانونی تقدیم مجلس شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه افزود: دولت تا 15 آذرماه باید لایحه بودجه را به مجلس ارائه کند و در جلسه با معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی در مجلس و جلسه بعدی نمایندگان در معاونت برنامه ریزی مجددا تاکید شد که دولت به موقع لایحه بودجه را به مجلس ارائه کند.

*ارسال بخشنامه بودجه به دستگاهها

مصباحیمقدم با اشاره به اینکه معاونت برنامهریزی به مجلس اطلاع داد که بخشنامه بودجه را برای دستگاهها ارسال کرده گفت: این کار نویدی است که لایحه بودجه در سال جاری به موقع به مجلس ارائه شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در مورد بودجه عملیاتی گفت: بودجه سالهای قبلی به صورت عملیاتی تهیه نشده بود.

وی در مورد اینکه انتظار میرود چند درصد از بودجه عملیاتی شود، گفت: معنای بودجه عملیاتی این است که هر فعالیت دستگاههای اجرایی ارزشگذاری شود و تعداد آن فعالیت مشخص و هزینه آن نیز پیشبینی شود.

مصباحی مقدم در مورد این که برخی اهداف کیفی بوده و قابل اندازه گیری نیست، گفت: اهداف کیفی در برنامههای توسعه میآید، اما در بودجه عدد و رقم و هزینه و درآمد برای دستگاههای اجرایی مشخص می شود و طبق تکلیف قانون، لایحه بودجه باید به صورت عملیاتی تدوین شود.

اینجاایرانه وهرخبری که صبح میادبعدازظهرتکذیب میشه وبرعکس کوتاتصویب بودجه 92 تااون موقع هزارویک خبرمیاد

انتهای پیام/ص

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                  رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در گفتوگو با فارس:
                  بخشنامه بودجه 92 ابلاغ شد
                  خبرگزاری فارس: رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی به مجلس اطلاع داده است که بخشنامه بودجه 92 را به دستگاهها ابلاغ کرده است.

حجتالاسلام غلامرضا مصباحیمقدم در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد نرخ ارز در لایحه بودجه افزود: هنوز صحبت در مورد نرخ دلار در لایحه بودجه 92 خیلی زود است.

وی افزود: معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در حال حاضر بخشنامه بودجه را به دستگاههای اجرایی فرستاده و آنها نیز یک ماه فرصت دارند، تقاضاهای خود را برای بودجه در سال آینده به معاونت ارسال کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: معاونت برنامهریزی بعد از هماهنگی دستگاهها، پیشنهاد بودجه را به دولت ارائه میکند و پس از آن دولت نیز لایحه را به مجلس تقدیم میکند و انتظار این است که لایحه بودجه ظرف مدت قانونی تقدیم مجلس شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه افزود: دولت تا 15 آذرماه باید لایحه بودجه را به مجلس ارائه کند و در جلسه با معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی در مجلس و جلسه بعدی نمایندگان در معاونت برنامه ریزی مجددا تاکید شد که دولت به موقع لایحه بودجه را به مجلس ارائه کند.

*ارسال بخشنامه بودجه به دستگاهها

مصباحیمقدم با اشاره به اینکه معاونت برنامهریزی به مجلس اطلاع داد که بخشنامه بودجه را برای دستگاهها ارسال کرده گفت: این کار نویدی است که لایحه بودجه در سال جاری به موقع به مجلس ارائه شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در مورد بودجه عملیاتی گفت: بودجه سالهای قبلی به صورت عملیاتی تهیه نشده بود.

وی در مورد اینکه انتظار میرود چند درصد از بودجه عملیاتی شود، گفت: معنای بودجه عملیاتی این است که هر فعالیت دستگاههای اجرایی ارزشگذاری شود و تعداد آن فعالیت مشخص و هزینه آن نیز پیشبینی شود.

مصباحی مقدم در مورد این که برخی اهداف کیفی بوده و قابل اندازه گیری نیست، گفت: اهداف کیفی در برنامههای توسعه میآید، اما در بودجه عدد و رقم و هزینه و درآمد برای دستگاههای اجرایی مشخص می شود و طبق تکلیف قانون، لایحه بودجه باید به صورت عملیاتی تدوین شود.

اینجاایرانه وهرخبری که صبح میادبعدازظهرتکذیب میشه وبرعکس کوتاتصویب بودجه 92 تااون موقع هزارویک خبرمیاد

انتهای پیام/ص
                  خبرهای این ها رو ما قبول نداریم ...

صبح با خودم گفتم چرا اینقدر کم اعلام کردن پس هنوز قطعی نشده ..

نظر

• best
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 294

خبرهای این ها رو ما قبول نداریم ...

صبح با خودم گفتم چرا اینقدر کم اعلام کردن پس هنوز قطعی نشده ..

ایول منم گفتم نمیتونن اینقدر بیمنطق باشن که 1700 اعلام کنن
                    صحیحش یه چیزی بین 2200 تا 2500 باید باشه
                    تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

الان دارن طبقه بالای ما داد میزنن دلار 3050!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیدونم راست میگن یا نه وای بر مملکت
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• varenbuft
                        عضو جدید
                        • May 2012
                        • 16

****فوري******
                        خوب خبری که میخواستم بگم اینه که همانطور که دوستان میدونند دستورات جلسات هفتگی هیات دولت هر شنبه برای هفته بعد در نظر گرفته میشه
                        خروج قیمت گزاری کالای کشاورزی دامی و محصولات غذایی از اختیار وزارت صنعت و معدن و تحویل آن دوباره به وزارت جهاد کشاورزی
                        همچنین طی همین اخبار همونجاش که هنوز منتظر تاییدش هستم وزیر جهاد کشاورزی با ریاست صنف قند و شکر جلسهای برگزار کرده و قول داده در صورت تامین 75% نیاز کشور قیمت شکر را 1500 تصویب و تعرفه 50% برای واردات تصویب کند.همچنین شکر 1500 تومانی به صورت تضمینی برای مدت 1 سال توسط دولت خریداری شودکه کاملا مورد توافق شرکت های قندی هم قرار گرفته و درحال تخمین توان تولید و تهیه گزارش برای ارایه به وزیر میباشند.

نظر

• arman20022
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 65

دوستان فکر میکنم آبان مجمع عمومی قپیراست اگه دوستان زحمت بکشند به علاقه مندان اطلاع رسانی کنن ممنون میشیم خواهش میکنم اگه تونیستید حتماً بیایید.

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

آیا یک بار دیگر تاریخ تکرار می شود با بسته شدن قپیرا برای مجمع تصمیم گیری برای افزایش سرمایه و احتمال تعدیل مثبت که در دفعه قبل در 1200 تومان بسته شد و در قیمت 2700 تومان باز شد ممکنه با ارایه گزارش 6 ماهه این اتفاق رخ دهد بر فرض اگر از مقاومت 2800 تومان عبور کند باید به فکر 4 هزار تومان بود چون سهم از فقس رها می شود ! تا گزارش 6 ماهه باید صبر کرد دید که این اتفاق رخ می دهد یا خیر با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• yousef
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 808

همه مون میدونیم که قپیراخیلی مونده به سقف قیمت پارسال برسه(حدود1850تومن باسرمایه جدید)درحالیکه بسیاری
                              ازقندیهاسقف قیمت پارسال خودشون روردکردن که البته عامل اصلی عرضه وحشتناک وتوصابودکه مدتی سهم رودچار
                              مشکل کردولی اگه به روندروزهای اخیرقپیراتوجه کنین متوجه میشین که به قدرت صعودی سهم داره افزوده میشه وشناور
                              سهم به تدریج دست حقیقی وحقوقی هایی میفته که ارزش فراوان این سهم رومیدونن...مثلاامروزباوجوداین عرضه زیاد(3.7میلیون سهم)
                              1.1درصدمثبت خورد(کلوزسهم)....بازارروزبه روزبه ارزش این سهم داره بیشترواقف میشه وبه نظرم رشدخیلی خوبی درانتظارشه وواقعادر
                              مقایسه بابیشترقندیهابسیارارزشمندتره....یه آمارکوچک هم بدم که تاکنون بیش از15.5میلیون سهم(15.5درصدقپیرا)باقیمت بیش از1200
                              تومن معامله شده واین یعنی....

نظر

• negar
                                ستاره دار(2)
                                • Aug 2025
                                • 536

خوب خبری که میخواستم بگم اینه که همانطور که دوستان میدونند دستورات جلسات هفتگی هیات دولت هر شنبه برای هفته بعد در نظر گرفته میشه
                                خروج قیمت گزاری کالای کشاورزی دامی و محصولات غذایی از اختیار وزارت صنعت و معدن و تحویل آن دوباره به وزارت جهاد کشاورزی
                                همچنین طی همین اخبار همونجاش که هنوز منتظر تاییدش هستم وزیر جهاد کشاورزی با ریاست صنف قند و شکر جلسهای برگزار کرده و قول داده در صورت تامین 75% نیاز کشور قیمت شکر را 1500 تصویب و تعرفه 50% برای واردات تصویب کند.همچنین شکر 1500 تومانی به صورت تضمینی برای مدت 1 سال توسط دولت خریداری شودکه کاملا مورد توافق شرکت های قندی هم قرار گرفته و درحال تخمین توان تولید و تهیه گزارش برای ارایه به وزیر میباشند.
                                امیدوارم مطلعین دست از خساست در دادن خبر بردارند و گفته های اینجانب را تحلیل نمایند

.......................
                                این خبریه که تو سایتها پیچیده کسی اطلاعی از این مورد دارد که موضوع چیست

نظر

در حال کار...
                                X