کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر تاکید کرد:به اعتقاد من افزایش قیمت دلار مرجع اولین اثرش را روی قیمت شکر خواهد گذاشت و قیمت این ماده سفید در کشور به بیش از 2000 تومان در هر کیلو افزایش خواهد یافت. ( منبع: بورس 24 )
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
پیشبینی رو مخصوصا پایین دادن که بیاد و زیر 2000 تومان باز بشه
به نظر من بین 18700 ریال تا 19500 ریال بازش میکنن
این بازگشایی موجب میشه که اونهایی که باید سوار بشن ، سوار بشن ....
حالا صبر کنیم ببینیم رو چند بازش میکنن
یعنی بهتر بگم : رو چند سازمان میگذاره تا بازش کنن :D
با عرض سلام خدمت شما آقا بابک عزض خسته نباشید به نظر می رسه که قپیرا باید خود را به قیمت 2800 تومان برساند قیمت یک سال گذشته که هیجانی باز شد و در آن جا برای افزایش سرمایه تصمیم گیری می شود ! البته در روز شنبه در این قیمت باز نمی شود و طبق تحلیل شما گروهی هم باید وارد قپیرا شوند با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
با سلام خدمت دوستان.ببخشید اقا کیوان میشه بیشتر توضیح بدین؟از قپیرا وقشیر خارج بشیم یانه؟یه خرده بیشتر راجع به این دوسهم توضیح بدین ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
خیر من نظر مثبت دارم . ببینید من دیروز 2 تا پیشبینی در خصوص قیمت بازگشایی امروز قپیرا داشتم که در پیام خصوصی به دوستانی که پرسیده بودند گفتم.
گفتم یا از 1700 تا 1730 در پاینترین قیمت بازگشایی میشود که البته وقطعا در این وضعیت تقاضای خرید بسیار بالا و صف خردید حتمی بود . اتفاقا اولین پیشنهاد قیمتی از همینجا شروع شد.
و یا حالت دوم گفتم از 1850 قیمت می خورد و تا 1900 حجم میخورد اما صف نمی شود چون باید به اندازه کافی معامله انجام شود. که امروز در نهایت وقتی بازار دید اقبال سهم بالای 1700 خیلی زیاد است رفت و روی حالت دوم سهم را باز کرد. دقت کنید کف امروز همین 1850 بود و آن قیمت 1820 که در نمودار امروز لمس شده در چند ثانیه و با حجم ناچیز رخ داد ( همیشه آدم جو زده پیدا میشه !! ) 1850 در حقیقت بالای سقفهای قبلیست و این آشیانه جدیدی برای قپیرا خواد بود. نزدیکترین هدف که شاید بعنوان یک محدوده مقاومت گذرا عمل کند 2750 تا 2800 است.
خلاصه کلام از فردا به بعد تا هروقت که آقایان خرید خود را تکمیل نمودند سهم در همین حوالی معامله میشود تا زمانیکه کف به بالای 1900 منتقل شود که از انجا به بعد رفته رفته روند تشکیل صف و تقاضا بیشتر خواهد شد.
قشیر نیز تا زمانیکه قپیرا در وضعیت متعادل باشد مابین 1200 ( 1230 میتونه بعنوان حمایت صعودی برای قشیر مهم باشه ) تا 1400 کمی نوسان خواهد داشت ولی بعد از ان باید برود بالای 1400 به سمت هدف اول 2000. البته همینجا هم بگم اگر به هر دلیلی قشیر 1170 را به پایین سوراخ کند کل روند صعودی سهم باطل میشود!
در کل بنده منفی ها و یا درجا زدنهای اختمالی سهمهای گروه در روزهای آینده را فرصتی برای خرید میبینم. البته به شخصه هیچ توصیه خرید یا فروشی به کسی نمی کنم و این نقطه نظرات خودم هست که بر طبق ان عمل میکنم.
دوستان نظرتون درموردبازگشایی قپیراواینکه بقیه قندیامنفی شدن چیه؟شاخص هم که منفی بود
بنده بدلیل اینکه نظرم رو در بورکس میگم..اصولا با بد اخلاقی مواجه میشم....
حالا چرا؟ دلیلش رو نمیدونم!!!!
بنده با توجه به بالا رفتن هزینه تولید داخلی و اینکه دولت نفتی که به هند صادر میکنه میتونه براحتی برنج و شکر وارد کنه....
در سال آینده برای واحدهای قندی سال خوبی را متصور نیستم......
دوستان نظرتون درموردبازگشایی قپیراواینکه بقیه قندیامنفی شدن چیه؟شاخص هم که منفی بود
بنده بدلیل اینکه نظرم رو در بورکس میگم..اصولا با بد اخلاقی مواجه میشم....
حالا چرا؟ دلیلش رو نمیدونم!!!!
بنده با توجه به بالا رفتن هزینه تولید داخلی و اینکه دولت نفتی که به هند صادر میکنه میتونه براحتی برنج و شکر وارد کنه....
در سال آینده برای واحدهای قندی سال خوبی را متصور نیستم......
نظر