کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من امروز سفارش 8000 ریالی گذاشتم تا تقریبا 20 دقیقه مونده به آخرای بازار بعد دیدم فروشنده در این رنج قیمتی نیست سفارشم رو برداشتم والان پشیمون شدم !! به نظر من روی هر رنج قیمتی که فروشنده ها گذاشته اند زیاد معامله شده ، مثلا در تاریخ 05/12 بیش از 10 میلیون سهم به میانگین 9437 ریال معامله شده و فکر نمیکنم کسانی که با قیمت های خیلی بالاتر خریده باشد حاضر به فروش در این قیمت باشند مگر اینکه بدون سود از سهم خارج شده باشند . بعد از این همه تفاسیر ، شنیدم واتی قراره سهم شیران رو بفروشه که خوب ، سود ناشی از اون به سهامش تقلق میگیره و سهامش بیشتر از این میرزه ، البته تجربه ی من خیلی در زمینه سهام کم هست و با حرف من نرو این سهم رو بخر و با حرفه ای ها حتما مشورت کن
من امروز سفارش 8000 ریالی گذاشتم تا تقریبا 20 دقیقه مونده به آخرای بازار بعد دیدم فروشنده در این رنج قیمتی نیست سفارشم رو برداشتم والان پشیمون شدم !! به نظر من روی هر رنج قیمتی که فروشنده ها گذاشته اند زیاد معامله شده ، مثلا در تاریخ 05/12 بیش از 10 میلیون سهم به میانگین 9437 ریال معامله شده و فکر نمیکنم کسانی که با قیمت های خیلی بالاتر خریده باشد حاضر به فروش در این قیمت باشند مگر اینکه بدون سود از سهم خارج شده باشند . بعد از این همه تفاسیر ، شنیدم واتی قراره سهم شیران رو بفروشه که خوب ، سود ناشی از اون به سهامش تقلق میگیره و سهامش بیشتر از این میرزه ، البته تجربه ی من خیلی در زمینه سهام کم هست و با حرف من نرو این سهم رو بخر و با حرفه ای ها حتما مشورت کن
کجای دنیا اگه سود ناشی از فروش پرتفوی به سهم تعلق بگیره سهم میریزه ؟؟؟؟؟ هرچند که واتی دوباره در سهام جدید سرمایه گزاری میکنه اما اگه هم نکنه در eps سهم قرار میگیره و بنا نیست همش را در dps بزاره و تقدیم سهامدارن کنه . در هر حال اگه فروش انجام بشه باعث تعدیل مثبت سهم میشه دوست عزیز
4. مطابق اطلاعات دريافتي، هيئتمديره در نظر دارد 40 درصد از سود خالص دوره سال مالي 92 را جهت تقسيم بين سهامداران به مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام پيشنهاد نمايد.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
احتمالا هیئت مدیره شدیدا سهام خریدن چون از اونجایی که مدیران از بالا تا پایین عوض می شوند بعید نیست در مجمع بعدی دوستان در راس نباشند شاید بهمین خاطر ترجیح میدند اینقدر بالا تقسیم کنند . در هر حال ما که تا نزدیکهای 1200 در خدمت سهم هستیم همچنان
نظر