در اصل توسط erfanslash پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
-
آره دوست عزیز سهم زیاده تو رو خدا بسه دیگه ظرف 20 روز 15 میلیون ضرر کردیم سره همین واتی
من تو یه هفته اخیر فقط از کمباین سازی با نصف سرمایم تو واتی 70% سود گرفتم تو رو خدا ملتو تحریک نکنید هر کی داره نگه داره هر کیم که نداره بره بخره خوشبخت شه!!!!!!
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postرفقایی که واتی زیر 700 و شیران زیر 3000 تومن میفروشند ، سهم بهتری سراغ دارن یه ندا هم به ملت شهید پرور بدن بد نیست :)
نظر
-
در اصل توسط samanmba پست شده است View Postآره دوست عزیز سهم زیاده تو رو خدا بسه دیگه ظرف 20 روز 15 میلیون ضرر کردیم سره همین واتی
من تو یه هفته اخیر فقط از کمباین سازی با نصف سرمایم تو واتی 70% سود گرفتم تو رو خدا ملتو تحریک نکنید هر کی داره نگه داره هر کیم که نداره بره بخره خوشبخت شه!!!!!!
ولي سهمهاي خوب بازدهي شو مي ده و سودش به آدم بيشتر مي چسبه سهمهاي بنيادي رو بايد خريد و نگه داشت
واتي
ولصنم
شبندر
و......
گزارشهاي شش ماه نشون مي دهwww.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postدوست عزيز درسته
ولي سهمهاي خوب بازدهي شو مي ده و سودش به آدم بيشتر مي چسبه سهمهاي بنيادي رو بايد خريد و نگه داشت
واتي
ولصنم
شبندر
و......
گزارشهاي شش ماه نشون مي دهذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
بازار بر سر دو راهی مونده یکی بازار ارز توی کف بود وخوب فرصت خرید داد دوباره میخاد بیاد پایین یه عده خارج میشن میان بورس دوبره اونجا فرصت میده فعالان بازار هم بر سر دو راهی هستنهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postمیدونید دوست من واتی و ولصنم روندش صعودیه سیگنال فروش ضعیف هم میده اما تا وقتی که تکلیف نمودار های این ها همگی صعود رو تائیید نکنن این در جا زدن ها رو داریم مگر نه کسی تو بنیاد این ها شکی نداره.
واتي 90 تومني داشتيم
شيران 700 داشتيم
شبندر 114 تومني
ولي فروختيم و نوسان گرفتيم خوشحال و سرمست بوديم و .....
الانم نوسان ولصنم كه هي داريم مي گيريم خوشحاليم و دلمون خوش به اين نوسانات
و يا واتي رو براي نوسان مي گيريم
همين ماها هستيم ميزنيم سهم و داغون مي كنيم و كاريشم نمي شه كرد و اين روند ادامه داره و غيرقابل تغيير
وقتي جاي گريه داره كه حقوقي هم نوسان گير شده تا مياد سهم جون بگيره اونقدر عرضه مي كنه ميزنه روند و داغون مي كنه و .....www.mahak-charity.org
نظر
-
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postامیر جان حالا نوسان گرفتنت نمیشه مثل من ماهانه باشه ؟؟؟
اميدوارم كه درست بشيمwww.mahak-charity.org
نظر
-
نظر