در اصل توسط Nikooravesh پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
واتی مقاومت خیلی مهم روی 745تومن داره من خودم هم واتی دارم ولی هیچوقت تعصبانه به نمودار نگاه نمیکنم.
حالا بذار ببینیم دوباره صف تشکیل میشه یا این بازگشایی شبندر و عرضه اولیه روز سه شنبه باز فروشنده واسه سهم میاره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postواتی مقاومت خیلی مهم روی 745تومن داره من خودم هم واتی دارم ولی هیچوقت تعصبانه به نمودار نگاه نمیکنم.
حالا بذار ببینیم دوباره صف تشکیل میشه یا این بازگشایی شبندر و عرضه اولیه روز سه شنبه باز فروشنده واسه سهم میاره
سجاد جان عرضه اولیه سه شنبه قطعیه؟؟اگه باشه امروز باید اعلام بشه که
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postدرود
سجاد جان عرضه اولیه سه شنبه قطعیه؟؟اگه باشه امروز باید اعلام بشه که"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
احتمال اینکه امروز واتی دوباره صف خرید بشه بنظرم هست"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاحتمال اینکه امروز واتی دوباره صف خرید بشه بنظرم هست"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
-
در اصل توسط aryana پست شده است View Postدوستان چه سهمی عرضه اولیه میشه؟[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
نظر
نظر