سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نادری
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 519

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    خود شیران عالیه اما داره به نسبت سودش قیمت گذاری میشه.
    اما واتی به نسبت سودش قیمتگذاری نشده.
    مثل همون قضیه ثنوسا و ونوین.
    ضمن اینکه شیران نصف سال نمادش بسته میشه و این نکته خوبی نیست.اما واتی روزانه 3 میلیون معامله. یعنی هرکس میتونه با حجم وارد و با حجم خارج بشه
    من هم به همین دلیل واتی را خریدم چون هر 10تا واتی میشه 1شیران که به قیمت امروز یعنی هر شیران 1350تومان خوب از مفت هم مفت تر است.فردا ببینیمچی میشه دوباره یک 100تا 150 تای دیگه میخرم تاشاید کامروا گردیم.البته باید جو را هم ببینم.ولی با بازشدن شیران سهم باید بترکاند.ای کاش شیران امسال هم سال مالیش برج 12 بود تا با سود 1200تومانی قدرت خود راب ه رخ بازار میکشید.

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

ممنون خانم رجب نژاد ولی این محاسبات اشتباهه.
      سود سال 90 واتی ، 45 تومن بود که فقط 18 تومنش از محل شیران بود. یعنی 27 تومن از سایر فعالیتها
      امسال از محل مجمع اردیبهشت شیران 34 تومن شناسایی کرد. ولصنم 3.5 تومن و فرض میکنم از سایر فعالیتها هم همون 27 تومن پارسال شناسایی کنه
      میشه 64 تومن
      حالا از محل مجمع دوم شیران هم فرض کنیم 550 تقسیم بشه( درصد تقسیم سود امسال) و 49 تومن به ازای هر سهم واتی.

پس در نهایت64+49 = 113 .

بعضی این خبرگزاریها، تحلیل نکنن سنگینتره.
      با سلام خدمت جناب مصری پور
      عذر خواهی بنده را بپذیرید اگه خبری که گذاشتم درست نبوده من خبر رو از یه سایت تحلیلی برداشتم وکپی کردم ولی مطمعنا" حق باشماست چون تاپیکهارو دنبال می کنم میدونم شما خیلی وقته رو این سهم مطالعه دارید و نظر شمادرسته........اگه شما ودیگر دوستان رو به اشتباه انداختم بازم عذرخواهی می کنم
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
        با سلام .این قضیه را بیشتر بررسی کنید.ازیرا من هم از پرهیزگار جویا شدم.پرهیزگار گفت شرکت های سرمایه گذاری هر سودی را که شناسایی کنند میتوانند آن را برای سال مالیشان لحاظ کنند.یعنی از شیران تو برج مثلا 3 سال 91 مجمع سال 90 رابرگزار کرده و به واتی هر سهم مثلا از جانب شیران36تومان سود شناسایی شده این سود شناسایی شده را برای سال 91 نمیتواند لحاظ کندبلکه باید برای سال مالی 90 لحاظکند اگرچه مجمع شیران 91 است.شایدهم من اشتباه میکنم چون برای من هم عجیب آمد.خودتان هم بررسی کنید بد نیست8-|B-):-sX-(:OL-)
        این یه استاندارد حسابداریه.
        واسه همینه بانک صنعت و معدن دستور داده که سال مالیا به آذر ماه منتقل بشه. چون فرضا حسابهای سال 90 توی همون سال بسته بشه(یعنی برگزاری مجمع سال 90 در سال 90)
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نادری
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 519

این یه استاندارد حسابداریه.
          واسه همینه بانک صنعت و معدن دستور داده که سال مالیا به آذر ماه منتقل بشه. چون فرضا حسابهای سال 90 توی همون سال بسته بشه(یعنی برگزاری مجمع سال 90 در سال 90)
          درست میفرمایید.مومن اله به نظر شما فردا روند چگونه است؟؟من حداقل 100تا میشینم البته باید صف را رصد کنم چون گاها صف قبل از شروع معاملات تا حدی روند را مشخص میکند.انشاله فردا سهم 4%را که بخورد و پس فردا هم شیران باز بشه روند سهم صعودی صعودی میشه؟؟کسانی که با تحلیل می آیند تو سهم میمانند و کسانی که برای سفته بازی آمده اند میبازند.البته تا نظر سایر اساتید چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2122

با سلام .این قضیه را بیشتر بررسی کنید.ازیرا من هم از پرهیزگار جویا شدم.پرهیزگار گفت شرکت های سرمایه گذاری هر سودی را که شناسایی کنند میتوانند آن را برای سال مالیشان لحاظ کنند.یعنی از شیران تو برج مثلا 3 سال 91 مجمع سال 90 رابرگزار کرده و به واتی هر سهم مثلا از جانب شیران36تومان سود شناسایی شده این سود شناسایی شده را برای سال 91 نمیتواند لحاظ کندبلکه باید برای سال مالی 90 لحاظکند اگرچه مجمع شیران 91 است.شایدهم من اشتباه میکنم چون برای من هم عجیب آمد.خودتان هم بررسی کنید بد نیست8-|B-):-sX-(:OL-)
            سلام چون بانک صنعت باسرمایه گذاری زیرمجموعه خود شیران را دراختیاردارد لذا برای اینکه سودشیران درسال عملکردخود لحاظ کند سال مالی انان اذر یاپایین تر قرارمیدهد اکنون سهامدارهای عمده شیران درسال عملکرد درحسابهای خود عمل میکنند امسال استثنا 2سود محاسبه میشود .

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

درست میفرمایید.مومن اله به نظر شما فردا روند چگونه است؟؟من حداقل 100تا میشینم البته باید صف را رصد کنم چون گاها صف قبل از شروع معاملات تا حدی روند را مشخص میکند.انشاله فردا سهم 4%را که بخورد و پس فردا هم شیران باز بشه روند سهم صعودی صعودی میشه؟؟کسانی که با تحلیل می آیند تو سهم میمانند و کسانی که برای سفته بازی آمده اند میبازند.البته تا نظر سایر اساتید چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              فردا از نظر من هیچ مشکلی وجود نداره.
              ضمنا یه فرد جدید وارد میشه که برای بازار سورپرایز محسوب میشه;)
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نادری
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 519

فردا از نظر من هیچ مشکلی وجود نداره.
                ضمنا یه فرد جدید وارد میشه که برای بازار سورپرایز محسوب میشه;)
                فردا به نظرم اول صف را میدهند باز دوباره صف میشود.یک سری سهمشون را میفروشند فکر میکنند منفی میشود دوباره صف میشود ودوبارره فروشندهها خریدار میشوند چیزی که سر خودم هم ناخواسته آمد.و این سیکل گردشی ادامه می یابد تا سهم رشد خودش را بکند.البته تا نظر سایر دوستان چی باشه؟؟؟؟در ضمن سورپرایز کدوم حقیقی است؟نکند سرکبیری یا سیامک خان جوان هستندیا اورعی؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

فردا به نظرم اول صف را میدهند باز دوباره صف میشود.یک سری سهمشون را میفروشند فکر میکنند منفی میشود دوباره صف میشود ودوبارره فروشندهها خریدار میشوند چیزی که سر خودم هم ناخواسته آمد.و این سیکل گردشی ادامه می یابد تا سهم رشد خودش را بکند.البته تا نظر سایر دوستان چی باشه؟؟؟؟در ضمن سورپرایز کدوم حقیقی است؟نکند سرکبیری یا سیامک خان جوان هستندیا اورعی؟؟
                  جناب اوره ای که امروز خرید کردن .
                  نخیر سورپرایز شخص خیلی معروفتریه.

نظر

• نادری
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 519

جناب اوره ای که امروز خرید کردن .
                    نخیر سورپرایز شخص خیلی معروفتریه.
                    مصطفی خان صندوق پستیت پر پر است جواب دادی خالیش کن.امشب که نگفتی فردا صبح قبل از بازار بگو تا بروبچ حالی بکنند

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

ایشالا خریدش که تکمیل شد اسمشو میگیم.

امروز بنظرتون واتی حجم مبنا پر میکنه؟
                      منکه بعید میدونم

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

دیدم توی بعضی سایتا و این ور و اون ور همه دم از مقاومت سنگین در 140 تومن میکنن.

دلمون خوش بود حتما روی 140 تومن عرضه زیاده و میتونیم بازهم برداریم.

اما دریغ از حجم مبنا.

سهامدارای واتی هم باید مثل قندیها به اجماع برسن تا حجم جور کنیم.

من با اونایی که حجم دارن صحبت کردم ولی هیچکدوم حاضر نیستن بفروشن.

نظر

• bari
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 193

اینم از حجم مبنا

نظر

• axy
                            ستاره دار(21)
                            • Jul 2012
                            • 692

تا باز گشایی شیران میره بالا .

ما که همش 30 درصد سهاممون مونده .

گفتیم دوستان هم در سود سهیم باشن 70 درصدشو دادیم به شما عزیزان اما بقیشو نگه می داریم تا شاید 200 تومن !

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط axy پست شده است View Post
                              تا باز گشایی شیران میره بالا .

ما که همش 30 درصد سهاممون مونده .

گفتیم دوستان هم در سود سهیم باشن 70 درصدشو دادیم به شما عزیزان اما بقیشو نگه می داریم تا شاید 200 تومن !
                              ما همیشه قدر دان این سهامدارا هستیم که حتی فروششون هم تاثیر مثبت داره:x

سپاس

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

بوی گره میاد انشاا...
                                گرچه با آمدن شیران باید دست به دعا باشیم تا کسی حجم مبنا رو بده
                                آخرین ویرایش توسط ata007؛ 2012/09/16, 10:50.

نظر

در حال کار...
                                X