در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
ممنون خانم رجب نژاد ولی این محاسبات اشتباهه.
سود سال 90 واتی ، 45 تومن بود که فقط 18 تومنش از محل شیران بود. یعنی 27 تومن از سایر فعالیتها
امسال از محل مجمع اردیبهشت شیران 34 تومن شناسایی کرد. ولصنم 3.5 تومن و فرض میکنم از سایر فعالیتها هم همون 27 تومن پارسال شناسایی کنه
میشه 64 تومن
حالا از محل مجمع دوم شیران هم فرض کنیم 550 تقسیم بشه( درصد تقسیم سود امسال) و 49 تومن به ازای هر سهم واتی.
پس در نهایت64+49 = 113 .
بعضی این خبرگزاریها، تحلیل نکنن سنگینتره.
عذر خواهی بنده را بپذیرید اگه خبری که گذاشتم درست نبوده من خبر رو از یه سایت تحلیلی برداشتم وکپی کردم ولی مطمعنا" حق باشماست چون تاپیکهارو دنبال می کنم میدونم شما خیلی وقته رو این سهم مطالعه دارید و نظر شمادرسته........اگه شما ودیگر دوستان رو به اشتباه انداختم بازم عذرخواهی می کنمهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postبا سلام .این قضیه را بیشتر بررسی کنید.ازیرا من هم از پرهیزگار جویا شدم.پرهیزگار گفت شرکت های سرمایه گذاری هر سودی را که شناسایی کنند میتوانند آن را برای سال مالیشان لحاظ کنند.یعنی از شیران تو برج مثلا 3 سال 91 مجمع سال 90 رابرگزار کرده و به واتی هر سهم مثلا از جانب شیران36تومان سود شناسایی شده این سود شناسایی شده را برای سال 91 نمیتواند لحاظ کندبلکه باید برای سال مالی 90 لحاظکند اگرچه مجمع شیران 91 است.شایدهم من اشتباه میکنم چون برای من هم عجیب آمد.خودتان هم بررسی کنید بد نیست8-|B-):-sX-(:OL-)
واسه همینه بانک صنعت و معدن دستور داده که سال مالیا به آذر ماه منتقل بشه. چون فرضا حسابهای سال 90 توی همون سال بسته بشه(یعنی برگزاری مجمع سال 90 در سال 90)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاین یه استاندارد حسابداریه.
واسه همینه بانک صنعت و معدن دستور داده که سال مالیا به آذر ماه منتقل بشه. چون فرضا حسابهای سال 90 توی همون سال بسته بشه(یعنی برگزاری مجمع سال 90 در سال 90)
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postبا سلام .این قضیه را بیشتر بررسی کنید.ازیرا من هم از پرهیزگار جویا شدم.پرهیزگار گفت شرکت های سرمایه گذاری هر سودی را که شناسایی کنند میتوانند آن را برای سال مالیشان لحاظ کنند.یعنی از شیران تو برج مثلا 3 سال 91 مجمع سال 90 رابرگزار کرده و به واتی هر سهم مثلا از جانب شیران36تومان سود شناسایی شده این سود شناسایی شده را برای سال 91 نمیتواند لحاظ کندبلکه باید برای سال مالی 90 لحاظکند اگرچه مجمع شیران 91 است.شایدهم من اشتباه میکنم چون برای من هم عجیب آمد.خودتان هم بررسی کنید بد نیست8-|B-):-sX-(:OL-)
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postدرست میفرمایید.مومن اله به نظر شما فردا روند چگونه است؟؟من حداقل 100تا میشینم البته باید صف را رصد کنم چون گاها صف قبل از شروع معاملات تا حدی روند را مشخص میکند.انشاله فردا سهم 4%را که بخورد و پس فردا هم شیران باز بشه روند سهم صعودی صعودی میشه؟؟کسانی که با تحلیل می آیند تو سهم میمانند و کسانی که برای سفته بازی آمده اند میبازند.البته تا نظر سایر اساتید چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا یه فرد جدید وارد میشه که برای بازار سورپرایز محسوب میشه;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postفردا از نظر من هیچ مشکلی وجود نداره.
ضمنا یه فرد جدید وارد میشه که برای بازار سورپرایز محسوب میشه;)
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postفردا به نظرم اول صف را میدهند باز دوباره صف میشود.یک سری سهمشون را میفروشند فکر میکنند منفی میشود دوباره صف میشود ودوبارره فروشندهها خریدار میشوند چیزی که سر خودم هم ناخواسته آمد.و این سیکل گردشی ادامه می یابد تا سهم رشد خودش را بکند.البته تا نظر سایر دوستان چی باشه؟؟؟؟در ضمن سورپرایز کدوم حقیقی است؟نکند سرکبیری یا سیامک خان جوان هستندیا اورعی؟؟
نخیر سورپرایز شخص خیلی معروفتریه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
ایشالا خریدش که تکمیل شد اسمشو میگیم.
امروز بنظرتون واتی حجم مبنا پر میکنه؟
منکه بعید میدونموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دیدم توی بعضی سایتا و این ور و اون ور همه دم از مقاومت سنگین در 140 تومن میکنن.
دلمون خوش بود حتما روی 140 تومن عرضه زیاده و میتونیم بازهم برداریم.
اما دریغ از حجم مبنا.
سهامدارای واتی هم باید مثل قندیها به اجماع برسن تا حجم جور کنیم.
من با اونایی که حجم دارن صحبت کردم ولی هیچکدوم حاضر نیستن بفروشن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط axy پست شده است View Postتا باز گشایی شیران میره بالا .
ما که همش 30 درصد سهاممون مونده .
گفتیم دوستان هم در سود سهیم باشن 70 درصدشو دادیم به شما عزیزان اما بقیشو نگه می داریم تا شاید 200 تومن !
سپاسوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر