سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
    انشاله فردا واتی مقاومت سر سختش را بشکند و فکر کنم بره برای 180 تومان دوستان تکنیکال یک نظری در مورد این سهم بفرمایند بد نیست.با تشکر از همه دوستان
    تا 160 فکر نکنم مقاومت جدی داشته باشد. پس از آن هم تا 185 قدرت پیشروی دارد. :)
    ما که پولمون جور نشد اینو برداریم نوش جون دوستان
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

نا گفته های واتی

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

من جرات نمیکنم بگم امروز کیا و چقدر خریدن.
        اما دیدن این همه بازیگر معروف توی یک سهم خیلی برام جالبه.

یکی از کارمندای شرکت هم میگفت که امروز مدیرعامل به کارمندا توصیه خرید واتی داشت
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          ممنون عطا
          نمابورس همیشه اینقدر از دنیا عقبه؟
          اینارو که چند صفحه قبل گفتیم حالا چاپش کردن
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

اتفاقا الان داشتم با کارگزارم صحبت میکردم اتفاقا تو یک سهم باهم متفق القول شدیم البته قرار است واتیس برام در خواست بگذارد و یک سهم توپ هم شناسایی کردیم میرم توکارش البته منتظرم کمی بیاد پایین برم توکارش.اگر گزارش شیران نمی آمد سهم می آمد پایین مومن اله آخر وقت 3شنبه سهم چیزی نمونده بود بیاد پایین یعنی اگر طول میکشید از 127 تومان هم پایین تر می آمد.واتی سهم خوبی است و خوب سود میسازد من بعد.ببینیم شنبه چجی پیش میاد؟شاید حجم مبنا را دادند شاید هم کل صف را وصنعت داد.یش داوری نمی کنم شاید اشتباه باشه
            نادری جان امروز کارگزار برات درخواست گذاشت؟
            خرید نکردی؟

مومن اله ،اگر به فرض پایین هم میومد 112 تومن نمیشد که بخای پایین وارد بشی. نهایت روی 129 پول بک میکرد

امروز یکی از اون کارگزاریها که 1 میلیون باقیموندشو میخاست روی 118 بفروشه دوباره 500 تا خرید کرد.

دیگه مقاومت 129 هم شکست. میریم واسه نقطه بعدی

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              ممنون عطا
              نمابورس همیشه اینقدر از دنیا عقبه؟
              اینارو که چند صفحه قبل گفتیم حالا چاپش کردن
              حالا تازه به پتانسیل های واتی واقف شدند
              البته خود من هم مثل اونا هستم یکمی تاخیر فاز داشتم در درک سهم به این خوبی
              :d

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                حالا تازه به پتانسیل های واتی واقف شدند
                البته خود من هم مثل اونا هستم یکمی تاخیر فاز داشتم در درک سهم به این خوبی
                :d
                خب اینم یه نمودار واسه گل روی خودت

دیگه واگرایی شکسته شد. سقف 7 ساله هم به تاریخ پیوست

نظر

• rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

اخباری از سرمایه گذاری آتیه دماوند با نماد واتی به گوش می رسد که در ارتباط با اثرات قابل توجه تعدیل های مثبت مکرر شیران می باشد. واتی مالکیت 35.04 درصدی شیران به تعداد بیش از 90 میلیون سهم را به قیمت تمام شده هر سهم به مبلغ 9529 ریال در ترکیب پرتفوی خود دارد که با توجه به گمانه زنی ها مبنی بر بازگشایی شیران در محدوده قیمتی 2860 تومانی (بیش از 3 برابر بهای تمام شده در پرتفوی واتی)، این امر می تواند سود و خالص ارزش داراییهای (nav) واتی را به میزان قابل توجهی تحت تأثیر قرار دهد. سود پیش بینی شده واتی برای سالجاری 85 ریال است که اثرات تعدیل شیران می تواند آنرا با 774 ریال افزایش به 859 ریال افزایش دهد.
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• نادری
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 519

خب اینم یه نمودار واسه گل روی خودت

دیگه واگرایی شکسته شد. سقف 7 ساله هم به تاریخ پیوست
                    با سلام به مصطفی خان عزیز.مومن اله فکر کنم راه بازشد برای ایستگاه های بالاترمثل ایستگاه 180 بعدیش 210 و 240 البته تا نظر شما و سایر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

با سلام به مصطفی خان عزیز.مومن اله فکر کنم راه بازشد برای ایستگاه های بالاترمثل ایستگاه 180 بعدیش 210 و 240 البته تا نظر شما و سایر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      سلام نادری جان
                      بذار تارگت ندیم ولی حقیقتش اینه که توی این هفت سال با کسر سود نقدی، سهم چنین قیمتی رو به خودش ندیده بوده و الان بازیگر هست که تعیین میکنه ایستگاه بعدی چند خواهد بود.

اما با اعدادی که گفتی موافقم.
                      شایدم بالاتر
                      فعلا Nav بورسی در حدود 350 تومنه که با بازگشایی شیران در محدوده 2800 این عدد باید به سمت 400 و بیشتر از اون سوق پیدا کنه

نظر

• نادری
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 519

نادری جان امروز کارگزار برات درخواست گذاشت؟
                        خرید نکردی؟

مومن اله ،اگر به فرض پایین هم میومد 112 تومن نمیشد که بخای پایین وارد بشی. نهایت روی 129 پول بک میکرد

امروز یکی از اون کارگزاریها که 1 میلیون باقیموندشو میخاست روی 118 بفروشه دوباره 500 تا خرید کرد.

دیگه مقاومت 129 هم شکست. میریم واسه نقطه بعدی
                        سلام امروز کارگزارم برام درخواست گذاشته بود که 100تا 100 چیده بود که فقط 200هزارتا خرید شده فعلا 300تایی دارم 120تا هم ولصنم دارم و یک نقدینگی و مقدار ی وپترو کمی شفارا و 10تایی هم رتکو ببینم چی پیش میاد.

نظر

• نادری
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 519

سلام نادری جان
                          بذار تارگت ندیم ولی حقیقتش اینه که توی این هفت سال با کسر سود نقدی، سهم چنین قیمتی رو به خودش ندیده بوده و الان بازیگر هست که تعیین میکنه ایستگاه بعدی چند خواهد بود.

اما با اعدادی که گفتی موافقم.
                          شایدم بالاتر
                          فعلا Nav بورسی در حدود 350 تومنه که با بازگشایی شیران در محدوده 2800 این عدد باید به سمت 400 و بیشتر از اون سوق پیدا کنه
                          من نمی دونم شیران چه کار می خواهد بکند و چقدر ارزش داره که آقای پرهیزگار بمن و مولیبدن میگه که چرا خود شیران را نمی خرید؟؟؟فعلا همین 300هزارتا کافیه؟؟انشاله یک سهم بنیادی search کنیم بریم بعد از واتی باهاش حال کنیم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                            اخباری از سرمایه گذاری آتیه دماوند با نماد واتی به گوش می رسد که در ارتباط با اثرات قابل توجه تعدیل های مثبت مکرر شیران می باشد. واتی مالکیت 35.04 درصدی شیران به تعداد بیش از 90 میلیون سهم را به قیمت تمام شده هر سهم به مبلغ 9529 ریال در ترکیب پرتفوی خود دارد که با توجه به گمانه زنی ها مبنی بر بازگشایی شیران در محدوده قیمتی 2860 تومانی (بیش از 3 برابر بهای تمام شده در پرتفوی واتی)، این امر می تواند سود و خالص ارزش داراییهای (nav) واتی را به میزان قابل توجهی تحت تأثیر قرار دهد. سود پیش بینی شده واتی برای سالجاری 85 ریال است که اثرات تعدیل شیران می تواند آنرا با 774 ریال افزایش به 859 ریال افزایش دهد.

ممنون خانم رجب نژاد ولی این محاسبات اشتباهه.
                            سود سال 90 واتی ، 45 تومن بود که فقط 18 تومنش از محل شیران بود. یعنی 27 تومن از سایر فعالیتها
                            امسال از محل مجمع اردیبهشت شیران 34 تومن شناسایی کرد. ولصنم 3.5 تومن و فرض میکنم از سایر فعالیتها هم همون 27 تومن پارسال شناسایی کنه
                            میشه 64 تومن
                            حالا از محل مجمع دوم شیران هم فرض کنیم 550 تقسیم بشه( درصد تقسیم سود امسال) و 49 تومن به ازای هر سهم واتی.

پس در نهایت64+49 = 113 .

بعضی این خبرگزاریها، تحلیل نکنن سنگینتره.

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

من نمی دونم شیران چه کار می خواهد بکند و چقدر ارزش داره که آقای پرهیزگار بمن و مولیبدن میگه که چرا خود شیران را نمی خرید؟؟؟فعلا همین 300هزارتا کافیه؟؟انشاله یک سهم بنیادی search کنیم بریم بعد از واتی باهاش حال کنیم.
                              خود شیران عالیه اما داره به نسبت سودش قیمت گذاری میشه.
                              اما واتی به نسبت سودش قیمتگذاری نشده.
                              مثل همون قضیه ثنوسا و ونوین.
                              ضمن اینکه شیران نصف سال نمادش بسته میشه و این نکته خوبی نیست.اما واتی روزانه 3 میلیون معامله. یعنی هرکس میتونه با حجم وارد و با حجم خارج بشه

نظر

• نادری
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 519

ممنون خانم رجب نژاد ولی این محاسبات اشتباهه.
                                سود سال 90 واتی ، 45 تومن بود که فقط 18 تومنش از محل شیران بود. یعنی 27 تومن از سایر فعالیتها
                                امسال از محل مجمع اردیبهشت شیران 34 تومن شناسایی کرد. ولصنم 3.5 تومن و فرض میکنم از سایر فعالیتها هم همون 27 تومن پارسال شناسایی کنه
                                میشه 64 تومن
                                حالا از محل مجمع دوم شیران هم فرض کنیم 550 تقسیم بشه( درصد تقسیم سود امسال) و 49 تومن به ازای هر سهم واتی.

پس در نهایت64+49 = 113 .

بعضی این خبرگزاریها، تحلیل نکنن سنگینتره.
                                با سلام .این قضیه را بیشتر بررسی کنید.ازیرا من هم از پرهیزگار جویا شدم.پرهیزگار گفت شرکت های سرمایه گذاری هر سودی را که شناسایی کنند میتوانند آن را برای سال مالیشان لحاظ کنند.یعنی از شیران تو برج مثلا 3 سال 91 مجمع سال 90 رابرگزار کرده و به واتی هر سهم مثلا از جانب شیران36تومان سود شناسایی شده این سود شناسایی شده را برای سال 91 نمیتواند لحاظ کندبلکه باید برای سال مالی 90 لحاظکند اگرچه مجمع شیران 91 است.شایدهم من اشتباه میکنم چون برای من هم عجیب آمد.خودتان هم بررسی کنید بد نیست8-|B-):-sX-(:OL-)
                                آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2012/09/15, 17:43.

نظر

در حال کار...
                                X