سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط bari پست شده است View Post
    تبریک به مصطفی عزیز و تمامی سهامداران صبور وآتی سود 690 تومنی در 5ماه برای شیران به عبارتی اگر سال مالی شرکت تغییر نمیکرد پیشبینی شرکت از 1200 تومان هم فراتر بود
    سلام
    تبریک:x
    ضمنا یادتون باشه هنوز نرخ ارز توی صورتهای شیران 1700 تومنه. 1700 کجا و 2450 کجا؟
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

با این گزارش شیران ،هرکی شنبه سرخطی بزنه جایزه داره
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نادری
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 519

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        با این گزارش شیران ،هرکی شنبه سرخطی بزنه جایزه داره
        حاج مصطفی این هم از کف پرید هی آمدیم بزخری کنیم نشد.شنبه باید از توصف خرید البته اگر بدهند چون شاید عرضه بشود.البته تا نظر سایر دوستان چی باشه؟؟حقمه چون همیشه عجولم.یکبار رو وبانک ضرر کردم چون 90خریدم 150فروختم بعد سهم رفت رسید به 320 یادش بخیر محسن خان نظری میگفت بابک گفته امکان پایین آمدنم سهم تا 84 تومان هم است که کند رفت تا 320تومان.یک بارهم رو ثنوسا ضرر کردم که 165 فروختم رفتم وساخت خریدم 130 تومان و 199تومان وساخت فروختم رفت رسید به 290تومانو یکبار هم ولصنم باقیمت تمام شده 45 تومان را فروختم 1685ریال که البته یادش بخیر گرگین خان گفت بفروش واگر نه که نگداریش میکردم و گران تر میفروختمچون بعد از آن رسید قیمتش به 260یا 270 تومان الان هم کرگزار شوتم 460تا واتی فروخته برام 1129ریال یک مقدارشش را 1181 خریدم گذاشتم سر جاش و ای کاش که اینبار دوباره خریده بودم رو 128تومان هم راضی بودم.نمی دونم دیگه چند گیربیاد و اگر گیربیاد چند بتونم بخرم.خداییش تو این چند سال رو هیچ سهمی ضرر نکردم اگر هم کردم بشیار ناچیز بودهع ولی به دلیل عجله و دهن بینی آن سودی که باید میکردم را نکردم.=((
        آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2012/09/13, 14:27.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
          حاج مصطفی این هم از کف پرید هی آمدیم بزخری کنیم نشد.شنبه باید از توصف خرید البته اگر بدهند چون شاید عرضه بشود.البته تا نظر سایر دوستان چی باشه؟؟حقمه چون همیشه عجولم.یکبار رو وبانک ضرر کردم چون 90خریدم 150فروختم بعد سهم رفت رسید به 320 یادش بخیر محسن خان نظری میگفت بابک گفته امکان پایین آمدنم سهم تا 84 تومان هم است که کند رفت تا 320تومان.یک بارهم رو ثنوسا ضرر کردم که 165 فروختم رفتم وساخت خریدم 130 تومان و 199تومان وساخت فروختم رفت رسید به 290تومانو یکبار هم ولصنم باقیمت تمام شده 45 تومان را فروختم 1685ریال که البته یادش بخیر گرگین خان گفت بفروش واگر نه که نگداریش میکردم و گران تر میفروختمچون بعد از آن رسید قیمتش به 260یا 270 تومان الان هم کرگزار شوتم 460تا واتی فروخته برام 1129ریال یک مقدارشش را 1181 خریدم گذاشتم سر جاش و ای کاش که اینبار دوباره خریده بودم رو 128تومان هم راضی بودم.نمی دونم دیگه چند گیربیاد و اگر گیربیاد چند بتونم بخرم.خداییش تو این چند سال رو هیچ سهمی ضرر نکردم اگر هم کردم بشیار ناچیز بودهع ولی به دلیل عجله و دهن بینی آن سودی که باید میکردم را نکردم.=((
          عجب شانسی دارید شما ........ من در جریان ثنوسای شما بودم ......اون رو که باورم نمیشدقبل از رشد فروختی منتها گویا قسمته دیگه و مثل ما بد شانسی ........:(

فک میکردم این یکی رو دیگه نگه میدارید.............و مزد صبوریتون رو رو این سهم میگیرید ........

نادری جان .......پس شما هم مثل خودمونی ...........:d عجولی منتها از ما یه مقداری صبور تری باز شما بیشتر نگه داشتی ...........

================================================== =======

واتی 120 ش با 130ش یا 115 ش هیچ فرقی نداره .........

هنوز برای خرید دیر نیست ......منتها اگه بشه خرید ....... واتی تازه اگه برسه به 200 هم براش کمه ......

.این قیمت 130 ش که مال 3-4 ماه پیش باید میبود ........تازه رسیده باز سر جاش .....هنوز رشدی نداشته به نظر من و دیر نیست برای خرید و البته برای بلند مدت و با اون دید .............;)

البته این سهامدارایی که واتی داره باز خسته میشن میشه خرید مگه این که یه کله بره بالا .....یه چند روز درجا بزنه همه فروشندن .......

================================================== =========

مصطفی جان شما سودش رو گرفتی؟ حضوری بریم یا فکس کنیم مشخصاتمونو ؟؟
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/13, 16:33.
          ///

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

نادری جان هنوز که چیزی مشخص نیست. اصلا شاید عرضه اونقدر باشه که به شما میزان کافی تخصیص پیدا کنه

ولی از شما بعید بود،من توی پیام خصوصی عرض کردم که میخوایم حرکت بزنیم و شما هر حجمی میخوای اضافه کن چون زیاد روی این قیمتا صبر نمیکنیم.

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              عجب شانسی دارید شما ........ من در جریان ثنوسای شما بودم ......اون رو که باورم نمیشدقبل از رشد فروختی منتها گویا قسمته دیگه و مثل ما بد شانسی ........:(

فک میکردم این یکی رو دیگه نگه میدارید.............و مزد صبوریتون رو رو این سهم میگیرید ........

نادری جان .......پس شما هم مثل خودمونی ...........:d عجولی منتها از ما یه مقداری صبور تری باز شما بیشتر نگه داشتی ...........

================================================== =======

واتی 120 ش با 130ش یا 115 ش هیچ فرقی نداره .........

هنوز برای خرید دیر نیست ......منتها اگه بشه خرید ....... واتی تازه اگه برسه به 200 هم براش کمه ......

.این قیمت 130 ش که مال 3-4 ماه پیش باید میبود ........تازه رسیده باز سر جاش .....هنوز رشدی نداشته به نظر من و دیر نیست برای خرید و البته برای بلند مدت و با اون دید .............;)

البته این سهامدارایی که واتی داره باز خسته میشن میشه خرید مگه این که یه کله بره بالا .....یه چند روز درجا بزنه همه فروشندن .......

================================================== =========

مصطفی جان شما سودش رو گرفتی؟ حضوری بریم یا فکس کنیم مشخصاتمونو ؟؟
              میثم جان من از بس تنبلی کردم تازه اونهفته مدارکو پست کردم ولی بچه ها سودو گرفتن
              نیازی به مراجعه حضوری نیست.
              میتونید فکس یا پست هم بکنید

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

اوکی .ممنون.مصطفی جان.......
                ///

نظر

• نادری
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 519

نادری جان هنوز که چیزی مشخص نیست. اصلا شاید عرضه اونقدر باشه که به شما میزان کافی تخصیص پیدا کنه

ولی از شما بعید بود،من توی پیام خصوصی عرض کردم که میخوایم حرکت بزنیم و شما هر حجمی میخوای اضافه کن چون زیاد روی این قیمتا صبر نمیکنیم.
                  فکر نمیکردم گزارش شیران به این زودی بیاد .انصافا اگرامروز گزارش نمی آمد سهم کله میکرد ولی دیشب تو یک تاپیک به یک دوستی گفتم که زود دیر میشه که شد.عیب نداره یک سهم دیگه شناسایی کردم میرم گین میگیرم .البته 50%50%سود میکنم چون ولصنم هام هنوز سر جاشه.در ضمن شنبه با مولیبدن هماهنگ میکنم یکم بهم حداقل ولصنم بدهد البته شاید هم شنبه شاید عرضه زیاد شود چون بازار هنوز از برج 6به بعد را که قرار است تحریمها بیشتر شود و بانکهای خارجی که کارهای ارزی برای ایرانیان میکنند را جریمه میکند هنوز گربه سیاه شیران است البته سایر پتروشیمی ها.در ضمن ثنوسا را خود میرعامل وقت مهندس شریف گفت هیچ خبری نیست و اگرنه که بهش اعتقاد داشتم البته الان دیگه نه.سهم باید بنیاد داشته باشه رشد میکنه.حالا کلا تخصصم تو شرکتهای سرمایه گذاری است یک سهم شناسایی میکنم و گینم را ازش مکیگیرم باید ببینم شنبه چی پیش میاد

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

فکر نمیکردم گزارش شیران به این زودی بیاد .انصافا اگرامروز گزارش نمی آمد سهم کله میکرد ولی دیشب تو یک تاپیک به یک دوستی گفتم که زود دیر میشه که شد.عیب نداره یک سهم دیگه شناسایی کردم میرم گین میگیرم .البته 50%50%سود میکنم چون ولصنم هام هنوز سر جاشه.در ضمن شنبه با مولیبدن هماهنگ میکنم یکم بهم حداقل ولصنم بدهد البته شاید هم شنبه شاید عرضه زیاد شود چون بازار هنوز از برج 6به بعد را که قرار است تحریمها بیشتر شود و بانکهای خارجی که کارهای ارزی برای ایرانیان میکنند را جریمه میکند هنوز گربه سیاه شیران است البته سایر پتروشیمی ها.در ضمن ثنوسا را خود میرعامل وقت مهندس شریف گفت هیچ خبری نیست و اگرنه که بهش اعتقاد داشتم البته الان دیگه نه.سهم باید بنیاد داشته باشه رشد میکنه.حالا کلا تخصصم تو شرکتهای سرمایه گذاری است یک سهم شناسایی میکنم و گینم را ازش مکیگیرم باید ببینم شنبه چی پیش میاد
                    این گزارش هم نمیومد شنبه به هیچ وجه کله نمیشد چون برای صبح شنبه 7 میلیون سفارش خرید داشتیم.
                    این گزارش فقط عرضه رو کم میکنه.
                    حالا تحریمها زیادترم بشه خیالی نیست. پی به ای واتی میخواد بره زیر1.3؟؟
                    ما استقبال میکنیم حرفای شما درست دربیاد و عرضه زیاد بشه. چون هنوز خیلی از نزدیکان حجماشون پرنشده

اوناییکه فروختن حالا حالاها باید بیان دنبال قیمتای بالاتر. نمونش بورسیران که روی 118 خالی کرد و این چند روز دنبال سهم بود.

نظر

• نادری
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 519

این گزارش هم نمیومد شنبه به هیچ وجه کله نمیشد چون برای صبح شنبه 7 میلیون سفارش خرید داشتیم.
                      این گزارش فقط عرضه رو کم میکنه.
                      حالا تحریمها زیادترم بشه خیالی نیست. پی به ای واتی میخواد بره زیر1.3؟؟
                      ما استقبال میکنیم حرفای شما درست دربیاد و عرضه زیاد بشه. چون هنوز خیلی از نزدیکان حجماشون پرنشده

اوناییکه فروختن حالا حالاها باید بیان دنبال قیمتای بالاتر. نمونش بورسیران که روی 118 خالی کرد و این چند روز دنبال سهم بود.
                      اتفاقا الان داشتم با کارگزارم صحبت میکردم اتفاقا تو یک سهم باهم متفق القول شدیم البته قرار است واتیس برام در خواست بگذارد و یک سهم توپ هم شناسایی کردیم میرم توکارش البته منتظرم کمی بیاد پایین برم توکارش.اگر گزارش شیران نمی آمد سهم می آمد پایین مومن اله آخر وقت 3شنبه سهم چیزی نمونده بود بیاد پایین یعنی اگر طول میکشید از 127 تومان هم پایین تر می آمد.واتی سهم خوبی است و خوب سود میسازد من بعد.ببینیم شنبه چجی پیش میاد؟شاید حجم مبنا را دادند شاید هم کل صف را وصنعت داد.یش داوری نمی کنم شاید اشتباه باشه

نظر

• نادری
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 519

انشاله فردا واتی مقاومت سر سختش را بشکند و فکر کنم بره برای 180 تومان دوستان تکنیکال یک نظری در مورد این سهم بفرمایند بد نیست.با تشکر از همه دوستان

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

عجب فرصت خریدی داده این واتی
                          اینا دیگه کی هستند که دارن میفروشن......!!!!!!!!!!!!!

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

خب سقف 7 ساله شکسته شد.
                            بعد بازار نمودارشو میذارم

عرض کرده بودم تا 7 میلیون عرضه رو خریداریم.
                            اما بازار جوری خرید که به خود ماهم خیلی نرسید.

این واتی با واتی سالهای قبل فرق داره. دیگه خبری از عرضه وصنعت نیست.
                            خود وصنعتیا سه شنبه خریدار بودن.
                            حتی برای صندوقشون هم میخواستن بخرن.
                            و خیلی از شرکتایی که روی 120 و 129 فروشنده بودن این روزا خریدارن

شوخی نیست،سهمی 100 تومن ای پی اس داشته باشه و قیمت باشه 135 تومن؟
                            با سهم میمانیم.;)

نظر

• PASHA
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1294

خب سقف 7 ساله شکسته شد.
                              بعد بازار نمودارشو میذارم

عرض کرده بودم تا 7 میلیون عرضه رو خریداریم.
                              اما بازار جوری خرید که به خود ماهم خیلی نرسید.

این واتی با واتی سالهای قبل فرق داره. دیگه خبری از عرضه وصنعت نیست.
                              خود وصنعتیا سه شنبه خریدار بودن.
                              حتی برای صندوقشون هم میخواستن بخرن.
                              و خیلی از شرکتایی که روی 120 و 129 فروشنده بودن این روزا خریدارن

شوخی نیست،سهمی 100 تومن ای پی اس داشته باشه و قیمت باشه 135 تومن؟
                              با سهم میمانیم.;)
                              مصطفی جان
                              بازهم مثل همیشه عالی بود .این انتقام پارسال ماراهم بگیر .
                              شیران هم می تونه برای سال بعد بااین قیمتهای جهانی و قیمت ارز
                              اگرمشکلی پیش نیاید تا 1200 تومن سود بسازد .
                              اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                                مصطفی جان
                                بازهم مثل همیشه عالی بود .این انتقام پارسال ماراهم بگیر .
                                شیران هم می تونه برای سال بعد بااین قیمتهای جهانی و قیمت ارز
                                اگرمشکلی پیش نیاید تا 1200 تومن سود بسازد .
                                سلام پاشاجان
                                ممنون عزیز
                                انتقام چی؟ یه اختلاف نظر بود و بحث بازاری. همین.
                                ما بیش ازین بهت ارادت داریم
                                شیران هم بله با این روند تولید میتونه خیلی ساده 1200 بسازه
                                اما اگر این نرخ 1700 تومنو کمی بالاتر بیاره چی؟
                                بووووووووم

نظر

در حال کار...
                                X