کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگه فردا 730 را با قدرت و حجم خوب گذر کنه بایستی به مقاوت بعدی 880 تومان سلام کرد ;)
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
از نظر بنیادی نیز اخبار مناسبی از جمله فروش بلوکی شیران و همچنین تعدیل خیره کننده شیران به گوش می رسه که سهم را برای پرتاب به مقاومت بعدی آماده میکنه
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
با اینکه واتی در یکسال اخیر 7برابر شده(سال پیش همین موقع حدود 100تومان بود)و همه در سود بسیار بالایی در سهم هستند چه اونهایی که نگه داشتند و چه کسانی که اخیرا وارد شده اند ولی در بازار پرعرضه امروز که اکثر سهم ها منفی شدند صف خرید سهم خود نمایی کرد.
نمیدونم چرا عده ای با وجود اینگونه سهم ها که یکساله 7برابر شده اونم کاملا بنیادی میرن سراغ سهم های پر ابهام که اگر رشد هم کنه به استرش نمیارزه.
با سلام
آیا شما سود سال گذشته به حساب بانکی تون ارسال شده؟ من قبلا مشخصات ام رو براشون فکس کرده بودم ولی هنوز سودی به حساب ام ارسال نشده است ؟ اگه شما دریافت کردید من را هم مطلع کنید
با تشکر
نظر