در اصل توسط kimia. پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
جدیداً تو صفحه تی اس ای که میرم بازارو بر اساس قیمت پایانی منفی سورت می کنم سه سوته سهمامو پیدا میکنم.
یعنی سبدم که شامل واتی، وانصار، شیراز، مارگارین، فارس و ... ایناست انقد بده؟ به قول دوستمون یا ما کلاً بیسوادیم یا بازار .... بالاخره یکی این وسط داره اشتباه میکنه دیگه![SIZE=3][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial]چه بسیارند دخترانی که می توان با آنها خوابید و چه انگشت شمارند [COLOR="#00FF00"]دخترانی[/COLOR] که می توان با آن بیدار ماند![/FONT][/FONT][/SIZE][/SIZE]
نظر
-
سبد من هم منفیه اما دارم اضافه میکنم. به قول مرحوم هایده "زمونه رنگارنگه، شب و روزش یکی نیست، ..... ، غمش همیشگی نیست!" /:.tonguesmiley:./[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
-
-
عزیزم صف فروش که حتما نباید 100000000000 تایی باشه ، تعداد نفرات و حجم سهام های فروش دیروز و امروز صبح بیشتر بود الان بازارش محتاط تر شده
نظر
-
در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Postعزیزم صف فروش که حتما نباید 100000000000 تایی باشه ، تعداد نفرات و حجم سهام های فروش دیروز و امروز صبح بیشتر بود الان بازارش محتاط تر شده
ببخشید اگه ناراحتتون کردم[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
-
دیدی برادر من....
ولی امروز باز بازار با منفی شیران و واتی بسته میشه ولی باید به روند خریدای حقوقی توجه داشت که در حال افزایش بود
نظر
-
اخه من نمیدانم الان که دیگه همه چی روشن شده چرا تو صف فروش میشینن دلیلش چیست میخواهند تو صف فروش بدن قیمت سهم خودشان رو بیارن پایین اگر هم ازشان بخرند که خوب خریدار هست یعنی قیمت میره بالا ،پس چرا تو صف میشینند.. واقعا اینجا ایران است!كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postاخه من نمیدانم الان که دیگه همه چی روشن شده چرا تو صف فروش میشینن دلیلش چیست میخواهند تو صف فروش بدن قیمت سهم خودشان رو بیارن پایین اگر هم ازشان بخرند که خوب خریدار هست یعنی قیمت میره بالا ،پس چرا تو صف میشینند.. واقعا اینجا ایران است!
از اول انقلاب که من کوچک بودم تا الان صف یک امر عادی در امور روزمره بوده است، ظاهرا بعضی افراد با اطلاع از روند صعودی سهم(بزودی)، باز برای چند درصد بیشتر دوست دارن برن تو صف فروش.
تفریح درست و حسابی که ندارند، صف نشینی هم شده براشون مثل تفریح !!! ;;)
تو 800 یا 900 تومن نفروختن، حالا که رسیده به کف رفتن تو صف بفروشن.
از صبح تا الان حداقل دو بار ولصنم صف فروش شده و دوباره جمع شده است.
آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/08/21, 10:54.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
نظر