سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Sam1362
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 208

در اصل توسط kimia. پست شده است View Post
    احتمالا دوستتون از اوناییم بوده که با یه دستخالی 165 تا میخونده بعدشم میگفته اگه نمیخوندم طرف مقابل شلمم می کرده!!
    :.thumbsupsmileyanim اتفاقاً از این کارام کم نمیکرد laughingsmiley
    [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• kimia.
      عضو جدید
      • May 2012
      • 6

جدیداً تو صفحه تی اس ای که میرم بازارو بر اساس قیمت پایانی منفی سورت می کنم سه سوته سهمامو پیدا میکنم.
      یعنی سبدم که شامل واتی، وانصار، شیراز، مارگارین، فارس و ... ایناست انقد بده؟ به قول دوستمون یا ما کلاً بیسوادیم یا بازار .... بالاخره یکی این وسط داره اشتباه میکنه دیگه!
      [SIZE=3][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial]چه بسیارند دخترانی که می توان با آنها خوابید و چه انگشت شمارند [COLOR="#00FF00"]دخترانی[/COLOR] که می توان با آن بیدار ماند![/FONT][/FONT][/SIZE][/SIZE]

نظر

• Sam1362
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 208

سبد من هم منفیه اما دارم اضافه میکنم. به قول مرحوم هایده "زمونه رنگارنگه، شب و روزش یکی نیست، ..... ، غمش همیشگی نیست!" /:.tonguesmiley:./
        [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• rezatehrani
          عضو فعال
          • May 2013
          • 336

صف شیران جمع شدددددددددددددددد

نظر

• Sam1362
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 208

در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Post
            صف شیران جمع شدددددددددددددددد

شما تازه بازارو دیدید؟ شیران امروز اصلاً صف نشد که!!!!

نظر

• rezatehrani
              عضو فعال
              • May 2013
              • 336

عزیزم صف فروش که حتما نباید 100000000000 تایی باشه ، تعداد نفرات و حجم سهام های فروش دیروز و امروز صبح بیشتر بود الان بازارش محتاط تر شده

نظر

• Sam1362
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 208

در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Post
                عزیزم صف فروش که حتما نباید 100000000000 تایی باشه ، تعداد نفرات و حجم سهام های فروش دیروز و امروز صبح بیشتر بود الان بازارش محتاط تر شده
                والا تا جایی که من میدونم صف فروش یعنی انباشت تقاضای فروش در حداقل قیمت مجاز روز . که خوشبختانه شیران حتی 1 سهم هم امروز تو -4% معامله نشده چه برسه به اینکه صف شده باشه.
                ببخشید اگه ناراحتتون کردم

نظر

• rezatehrani
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 336

Untitled.jpg

نظر

• Sam1362
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 208

شیران کشید بالا. دست به ماشه هستم واسه خرید واتی. احتمال جمع شدنش هست

نظر

• rezatehrani
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 336

دیدی برادر من....
                      ولی امروز باز بازار با منفی شیران و واتی بسته میشه ولی باید به روند خریدای حقوقی توجه داشت که در حال افزایش بود

نظر

• alireza51
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 1205

سلام
                        خوشبختانه امروز شیران صف خرید نشد، با توجه حجم بالای معاملات امروز شیران، از شنبه احتمالا روند سهم صعودی خواهد شد.
                        احتمالا ورود به واتی شنبه اول صبح مناسب خواهد بود.
                        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• meisam_em
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 2124

اخه من نمیدانم الان که دیگه همه چی روشن شده چرا تو صف فروش میشینن دلیلش چیست میخواهند تو صف فروش بدن قیمت سهم خودشان رو بیارن پایین اگر هم ازشان بخرند که خوب خریدار هست یعنی قیمت میره بالا ،پس چرا تو صف میشینند.. واقعا اینجا ایران است!
                          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• rezatehrani
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 336

خنده دار تر از این اون کسیه که ساعت 11:45 میاد آخر صف 6 میلیونی که هیچ خریداری نداره

نظر

• alireza51
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 1205

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                              اخه من نمیدانم الان که دیگه همه چی روشن شده چرا تو صف فروش میشینن دلیلش چیست میخواهند تو صف فروش بدن قیمت سهم خودشان رو بیارن پایین اگر هم ازشان بخرند که خوب خریدار هست یعنی قیمت میره بالا ،پس چرا تو صف میشینند.. واقعا اینجا ایران است!
                              سلام
                              از اول انقلاب که من کوچک بودم تا الان صف یک امر عادی در امور روزمره بوده است، ظاهرا بعضی افراد با اطلاع از روند صعودی سهم(بزودی)، باز برای چند درصد بیشتر دوست دارن برن تو صف فروش.
                              تفریح درست و حسابی که ندارند، صف نشینی هم شده براشون مثل تفریح !!! ;;)
                              تو 800 یا 900 تومن نفروختن، حالا که رسیده به کف رفتن تو صف بفروشن.
                              از صبح تا الان حداقل دو بار ولصنم صف فروش شده و دوباره جمع شده است.
                              آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/08/21, 10:54.
                              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• hamedowsati
                                عضو جدید
                                • Aug 2013
                                • 5

اینو راس گفتی.فک کنم به تعدادو قیمت نیگا نمیندازن کلا.

نظر

در حال کار...
                                X