صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وقت شناس
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 160

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    اوه اوه،اشتباه شد!من یه لحظه فکر کردم اون پست بالایی هم برای شماست!:D

ببخشید...;)

اما این پست یادگاری اینجا بمونه،غبشهر دیگه قیمت زیر 1100 تومن به خودش نمیبینه حتی با افزایش سرمایه 75 درصدی از انباشته...;)
    خواهش میکنم.پیش میاد...
    با قیمت فعلی اگه به مجمع بره با احتساب افزایش سرمایه 75٪ و سود 200 تومنی فرضی باید حدود 800 تومن باز بشه که چون میخواد تعدیل تو 3 ماهه بده میگیم 1000 تومن باز میشه....یه جورایی ایده آل هست!(البته برای شروع معاملات بعد از مجمع:D)
    میتونم بدونم این 1100 تومن رو از کجا آوردید؟ حمایتش حوالی 950 تومن هست!:-/:-B
    آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2013/03/27, 12:42.
    مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

با قیمت فعلی که مجمع نمیره قطعا،افزایش سرمایه میوفته برای بعد از مجمع عادی سالیانه،مجمع عادی سالیانه هم که اخر فروردینه و هنوز زوده برای اینکه بگیم با چه قیمتی میره مجمع،من با فرض اینکه 2200 بره مجمع 200 هم تقسیم کنه گفتم...;)

راستی یه چیزی،در مورد افزایش سرمایه به نظرم نباید فعلا منتظرش باشیم،حدس میزنم تو تابستون این اتفاق بیوفته...;)البته این فقط یه حدسه...

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
      خواهش میکنم.پیش میاد...
      با قیمت فعلی اگه به مجمع بره با احتساب افزایش سرمایه 75٪ و سود 200 تومنی فرضی باید حدود 800 تومن باز بشه که چون میخواد تعدیل تو 3 ماهه بده میگیم 1000 تومن باز میشه....یه جورایی ایده آل هست!
      تمام سال من بی تو...

نظر

• داروساز
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 603

من 30% سبدم این سهمه ولی امیدوارم زیر 1400 نیاد... راستی دوست عزیز مجمع افزایش سرمایه هنوز معلوم نیست؟؟
        من اینطور فکر نمیکنم!!!!

با توجه به اینکه شب مجمعه،سهم دیگه افت انچنانی رو نمیتونه داشته باشه،صرفا شاید صعود نکنه....;)

ضمن اینکه باز دوباره امروز هم همون اتفاق دیروز افتاد،اگر بنا بر ریختن بود باید امروز شاهد صف فروش محکم برای سهم میبودیم کههمچین چیزی اتفاق نیافتاد،اگر بنا بر صعود بود باید سهم در درصدهای مثبت معامله میشد که نشد!!!امروز هم تکنیکالیستها رفتن سر کار!!!بازیگر پر حوصله ای داره سهم!

ضمن اینکه سهم الان یه حمایت خیلی خوب همین نزدیکی ها داره(نهایتا 100 تومن افت)...

نظر

• وقت شناس
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 160

با قیمت فعلی که مجمع نمیره قطعا،افزایش سرمایه میوفته برای بعد از مجمع عادی سالیانه،مجمع عادی سالیانه هم که اخر فروردینه و هنوز زوده برای اینکه بگیم با چه قیمتی میره مجمع،من با فرض اینکه 2200 بره مجمع 200 هم تقسیم کنه گفتم...;)

راستی یه چیزی،در مورد افزایش سرمایه به نظرم نباید فعلا منتظرش باشیم،حدس میزنم تو تابستون این اتفاق بیوفته...;)البته این فقط یه حدسه...
          ولی احتمال داره که مجمع افزایش سرمایه با مجمع عادی سالیانه همزمان باشد...
          آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2013/03/27, 13:18.
          مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
            من 30% سبدم این سهمه ولی امیدوارم زیر 1400 نیاد... راستی دوست عزیز مجمع افزایش سرمایه هنوز معلوم نیست؟؟
            بازار یهام ریسک های پیش بینی نشده زیاد داره وگرنه قسم میخوردم که غبشهر قبل از مجمع سالیانه زیر 1400 نمیاد!!!!

اخه قراره با پی بر ای چند بره مجمع؟!!!!سهم 3638 ریال سود ساخته امسال پی بر ای 4 اش میشه 1450 تومن حدودا!!!!!اونم شب مجمع تازه!اصلا با عقل جور در نمیاد...;)
            ضمن اینکه با توجه به افق سود سازی مثبت سهم باید پی بر ای بالا تری بگیره...;)

غبشهر حداقل حداقل باید با 1800 تومن بره مجمع که میشه پی بر ای 5 امسال...

در مورد افزایش سرمایه تنها خبر قطعی اینه که تو سال مالی 92 حتما اتفاق میوفته...;)
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

هرچند این خبر برای سال 89 هست و منظور از مجمع،مجمع سال گذشته بوده اما اگه این اتفاق بیوفته که خیلی عالی میشه،احتمالش هم کم نیست واقعا...تا خدا چه خواهد!!
              در هر صورت همچنان هستیم با غبشهر تا قیمتهای بالای 2000 و 3000 هزار شاید:D

بورس نیوز----3 ماه پیش....البته زیاد قابل اعتماد نیست ولی احتمال داده که مجمع افزایش سرمایه با مجمع عادی سالیانه همزمان باشد...
              http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=44693
              تمام سال من بی تو...

نظر

• وقت شناس
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 160

اگه این اتفاق بیوفته که خیلی عالی میشه،احتمالش هم کم نیست واقعا...تا خدا چه خواهد!!
                در هر صورت همچنان هستیم با غبشهر تا قیمتهای بالای 2000 و 3000 هزار شاید:D
                مثل اینکه برای مجمع قبلی افزایش سرمایش بوده:((
                الان داشتم افزایش سرمایه قبلیشو نگاه میکردم....دقیقا 75٪ از انباشته همزمان با تقسیم سود...از معاملات سهم هم میشه فهمید که حقوقی های بی بخاری داره;)

یه جورایی اگه همه زورشو الان نزنه شاید یه انگیزه ای برای مجمع رفتن و یه امیدی برای بعد از مجمع باقی بذاره/:)

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

یه خبر بد،اصلا حواسم به واگرایی منفی که سهم زده نبود...:(

واگرایی هم توی مکدی و هم توی ار اس ای با چارت سهم مشهوده...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• وقت شناس
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 160

تو تایم روزانه یا ماهانه؟میشه نمودارش رو لطف کنید؟

نظر

• alizare1982
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 590

مرادي جان يعني احتمال ريزش هست؟ تا چقدر مشهوده؟
                      پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

تو تایم روزانه یا ماهانه؟میشه نمودارش رو لطف کنید؟
                        در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                        مرادي جان يعني احتمال ريزش هست؟ تا چقدر مشهوده؟
                        تو تایم روزانه دیده میشه،هرچند شدید نیست اما ممکنه چند روزی سهم رو اذیت کنه...

البته تو تایم فریم هفتگی اصلا چنین چیزی دیده نمیشه و وضعیت سهم کاملا صعودیه...

من که اصلا تا حالا رو غبشهر نوسان نگرفتم،این مدت کوتاه تا مجمع رو هم ترجیح میدم نوسانی نگیرم و با خیال راحت سهامداری کنم...

همچنان معتقدم غبشهر نباید با قیمت کمتر از 1700-1800 بره مجمع...;)

این هم نمودار:
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• داود
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 378

سلام ...

ازدوستان کسی از تاریخ مجمع وگزارش سه ماهه اول 92خبر داره ؟
                          شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط داود پست شده است View Post
                            سلام ...

ازدوستان کسی از تاریخ مجمع وگزارش سه ماهه اول 92خبر داره ؟
                            هردو نهایتا تا اخر فروردین باید باشه چون سال مالی شرکت اذر ماه تموم شد و شرکت موظفه حداکثر 4 ماه بعد مجمع برگزار کنه و گزارش سه ماهه بده...;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• ahmad m
                              ستاره دار(2)
                              • Aug 2012
                              • 969

با توجه به اطلاعات به دست امده از منبعی که نخواسته نامش فاش شود سهم قبل 19 فروردین بسته خواهد شد.;)
                              بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• امیر303
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 279

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                                با توجه به اطلاعات به دست امده از منبعی که نخواسته نامش فاش شود سهم قبل 19 فروردین بسته خواهد شد.;)
                                برای مجمع بسته میشه یا برای تعدیل؟

نظر

در حال کار...
                                X