صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا1
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 853

شعرش برای غمارگ جور در نمیاد . اینجا بحث بهتر بودن غمارگ یا غبشهر نیست هر دوتاشون نگینهای درخشان بازار سرمایه هستن ولی غبشهر در سبد ماست..............البته تا خون در رگ ماست
    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• bashash
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 580

باسلام چرا ازاين تاپيك خبري نيست عبهشهر مرد ديگه تحليلي .....
      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• اسطوره
        کاربر فعال
        • Aug 2011
        • 277

فعلا نياز به اصلاح داره دوست عزيز واسه شب مجمع لقمه چرب و نرمي ميشه
        شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
        رابرت مپل براون

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

صرفا به خاطر خبر عرضه هلدینگ منفی شدن...

تحلیل ها قبلا گفته شده و اگه بخوایم هی بیایم اینجا و رو مطالب قبلی تاکید کنیم شاید جنبه تبلیغ سهم به خودش بگیره...

همچنان هستیم با غبشهر تا قیمتهای بالای 2000 انشالله به زودی...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

دوستان روی نمودار که بیشتر دقیق میشم حمایت 1400 اینبار باید محکم جلوی نزول سهم رو بگیره...

قاعدتا سهم فردا رو هم میتونه منفی باشه هرچند حمایت جزئی در محدوده 1430 دیده میشه...

اما در مورد روند میان مدتی سهم همچنان معتقدم سهم به زودی به 2000 میرسه ضمن اینکه شواهد جدی تری هم برای این صعود تو نمودار سهم بوجود اومده به نظر من که چون قطعی نیست ذکرشون نمیکنم...

از دوستان تکنیکالیست هم خواهش میکنم سهم رو با دقت بیشتری نگاه کنن تا من بفهمم به توهم خوشبینی دچار شدم یا واقعا سهم داره اماده یه رالی محکم تا 2018 تومن میشه؟!!!!!

اگه برداشت من از نمودار درست باشه،سهم باید دو شنبه مثبت باشه و از ابتدای سال بعد هم یه کله بره تا 2018 تومن...

تا خدا چه خواهد...

پ.ن:جالبه که نمودار وبشهر هم خیلی وضعیتش داره شبیه غبشهر میشه...
            شاخصشون که از این دوتا جالب تره!!!!;)

پ.ن2: این برداشت(شانس بالای صعود شارپ) صرفا برداشته یه اماتوره، به هیچ وجه توصیه به خرید یا نگهداری سهم نیست،پس خودتون حتما حتما بررسی کنید...:D

پ.ن3:دوستان در مورد شاخص غذایی ها یه نکته رو یادم رفته بود،بهترین حالت برای ادامه رشد شاخص غذایی اینه که فردا رو مثبت باشه اما در صورت منفی بودن فردا،پس فردا حتما باید مثبت باشه تا روند صعودی شاخص تو کوتاه مدت هم حفظ بشه...
            این تنها نکته ی منفی هست که بهش برخوردم...;)
            آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/03/17, 00:32.
            تمام سال من بی تو...

نظر

• bashash
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 580

آخيه خيالم راحت شد:D
              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

خب،خوشبختانه داره روی 1400 حمایت میشه از سهم،امیدوارم نشکنه...

فردا واقعا روز حساسی شده با این وضع:

امیدوارم غبشهر زیر 13875 ریال نره...(یه چیزی تو مایه های سقف دو قلو تشکیل داده...)

امیدوارم شاخص غذایی ها زیر 1100 واحد نره...

و در اخر هم لعنتی میفرستیم بر وفارس...
                وجدانا اگه بگن وفارس 1000 برابر هم میشه من یکی که نمیخرم!1 ریال هم عرضه کنن نمیخرم،بس که تو این چند ماهه ما رو دق داد این لعنتی...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• Brother
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 193

محمود احتیاج به پول داره به آمار داره ولی خدا را شکر حجم معاملات کم هست و نشان میده فروشنده ها کمند چون حاضر به قیمت پائین نیستند
                  طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• farhad_p
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 1006

بیشتر سهام بازار مسیر سبز شدن رو امروز خواهند رفت ، علی الخصوص دوقلوهای روغنی
                    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

معاملات امروز سهم نشون داد كه سهم فروشنده زيادي نداره ولي خريدار با استراتژي مناسبي مشغول خريده ،امروز هر كاري كردم نتونستم خودمو راضي كنم حتي يه دونه غبشهر بفروشم تا براي خريد شخليج اندوخته اي داشته باشم،روزهاي طلايي غبشهر در راهه،فعلاً صبر و تماشاي معاملات بهترين كاره

نظر

• farhad_p
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 1006

تا این لحظه 100000 سهم = 55 % از 180000 سهم معامله شده در غمارگ را حقوقی خریده ، همۀ فروشنده ها حقیقی می باشند .
                        گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

بدون شرح...;)

عاشقتم وفارسسسسسسسسسسسس:))

انشالله که رفتیم که بریم...:D:D:D:D:D
                          در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          خب،خوشبختانه داره روی 1400 حمایت میشه از سهم،امیدوارم نشکنه...

فردا واقعا روز حساسی شده با این وضع:

امیدوارم غبشهر زیر 13875 ریال نره...(یه چیزی تو مایه های سقف دو قلو تشکیل داده...)

امیدوارم شاخص غذایی ها زیر 1100 واحد نره...

و در اخر هم لعنتی میفرستیم بر وفارس...
                          وجدانا اگه بگن وفارس 1000 برابر هم میشه من یکی که نمیخرم!1 ریال هم عرضه کنن نمیخرم،بس که تو این چند ماهه ما رو دق داد این لعنتی...
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
                            آخرش که چی؟
                            یعنی غبشهر از شر واگراییش خلاص میشه یا دوباره میخواد ریپ بزنه؟:((
                            نمیدونید گزارش 12 ماهشو کی میده؟
                            بررسی دقیق غبشهر باشه برای اخر شب که برگشتم خونه،اما علی الحساب با معاملات امروز و بلوک 2.2میل که حقوقی زد به نظر میرسه باید کمربندا رو محکم کنیم برای حداقل 1700 و بعد از اون 2000...;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                              معاملات امروز سهم نشون داد كه سهم فروشنده زيادي نداره ولي خريدار با استراتژي مناسبي مشغول خريده ،امروز هر كاري كردم نتونستم خودمو راضي كنم حتي يه دونه غبشهر بفروشم تا براي خريد شخليج اندوخته اي داشته باشم،روزهاي طلايي غبشهر در راهه،فعلاً صبر و تماشاي معاملات بهترين كاره
                              خوشحالم كه براي خريد فارس نقد نشدم،خداييش ادم طلا رو با چي ميتونه عوض كنه؟غبشهر طلاي نابه!!!

نظر

• وقت شناس
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 160

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                بررسی دقیق غبشهر باشه برای اخر شب که برگشتم خونه،اما علی الحساب با معاملات امروز و بلوک 2.2میل که حقوقی زد به نظر میرسه باید کمربندا رو محکم کنیم برای حداقل 1700 و بعد از اون 2000...;)
                                به نظر میاد اگه دوشنبه هم مثبت باشه به جای سقف دوقلو یه پرچم رو تشکیل داده باشه که با شکست اون بتونه 2000 رو لمس کنه;)
                                من که میانگینم حدود 1000 تومنه...از همه چی بهتر اینه که با سهمی عوضش کردم که هنوز داره درجا میزنه!!@-)
                                مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

در حال کار...
                                X