صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
    منم مطمئن بودم که علیرضا یا شوخی میکنه و یا اینکه خیلی ناراحته، این سهم سهامدار وفادار و با تحلیل زیاد داره علیرضا جان، به دلیل قیمت بالاش و ناشناخته بودنش نسبت به سهمای معروف بازار هر کسی واردش نمیشه، فکر میکنم اصلاح به حد نهایی خودش رسیده.
    امروز داشتم سقائن را نگاه می کردم و قیمتش و پوشش سه ماههش را و مقایسه کردم با غبشهر .خیلی جالب بود.
    eps سقاین 9650ریال پوشش سه ماه 5180ریال قیمت امروز 75912 ریال p/e=7.8
    eps غبشهر 7177 ریال پوشش 6 ماهه 5997 ریال قیمت امروز 41970 ریال p/e= 5.9 افزایش سرمایه 210درصدی از سود انباشته قریب الوقوع سود سازی تا پایان سال حداقل 15000 ریال .
    حال فروشنده ها بگویند با چه توجیهی سهم را در 41500 ریال فروختند؟

نظر

• motenaweb
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 226

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
      امروز داشتم سقائن را نگاه می کردم و قیمتش و پوشش سه ماههش را و مقایسه کردم با غبشهر .خیلی جالب بود.
      eps سقاین 9650ریال پوشش سه ماه 5180ریال قیمت امروز 75912 ریال p/e=7.8
      eps غبشهر 7177 ریال پوشش 6 ماهه 5997 ریال قیمت امروز 41970 ریال p/e= 5.9 افزایش سرمایه 210درصدی از سود انباشته قریب الوقوع سود سازی تا پایان سال حداقل 15000 ریال .
      حال فروشنده ها بگویند با چه توجیهی سهم را در 41500 ریال فروختند؟

بهاری جان
      بزار بفروشن ما بریم بخریم :) قدر زر زرگر شناسد ، قدر گوهر گوهری

نظر

• بنان
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 840

خدایا آدم به این فروشنده های غمارک و غبشهر به چه زبونی بگه سهمتونو مفت نفروشید اینا همش بازیه غگرجی با پی بر ای 28 صف خریده غپاک با پی بر ای 30 صف خریده غسالم با پی بر ای 19 صف خریده غشاذر با پی بر ای 57 متعادله اونوقت غبشهر با پی بر ای 5/8 تا مرز صف فروش یکعده فروشنده غمارک با پی بر ای 6 صف فروش یارالعجب.....

نظر

• Alidadash
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 959

به زودی همه چیز درست میشه، یادمون نره از صف های خرید برای روغنی ها، یادمون نره از صف های فروش خودرویی ها که به صف خرید سنگین تبدیل شده، یادمون نره از صعود مداوم واتی و صف های خرید هرروزه اون و صف فروش الانش و در نهایت یادمون نره از اینکه این روزا تحلیل اکثر سهامدارا ارتباط مستقیمی با صف های خرید و فروش داره.
          سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• یولداش
            عضو عادی
            • May 2013
            • 101

متاسفانه بورس ما مثل خود کشورمان هست یادتان هست صفهای مرغ سال گذشته و کشته شدن تعدادی از مردم در این صفها .
            شما بگویید طلا ولی اگر قرار باشد دو دستی تقدیم مردم ما کنند هیچ کس قبول نمی کند ولی اگر قرار باشد خاک را در صف به ما بدهند همه می دوند و در صف می ایستند که نکند از جماعت عقب بیفتند .دوستان عزیز تاموقعی که این افراد در بورس باشند ما با خیال راحت می توانیم سود ببریم
            فرض کنید همه کسانی که در بورس سرمایه گذاری می کنند مثل شما بزرگواران بودند می دانید آن موقع سود کردن چقدر سخت می شد به نظر من ضمن حفظ آرامش خود خدا را بارها و بارها به خاطر وجود چنین سرمایه گذاران دنبال صف رو شکر کنیم .
            من چهارشنبه که شپاس باز شد خرید کردم امروز هم از صف فروش برداشتم و بازهم اضافه خواهم کرد .
            در مورد غبشهر هم همینطور هر روز در منفی در حال خرید هستم اصلاً هم نگران منفی چند روزه نیستم وقتی خبر افزایش سرمایه آمد همین ملت در صف خرید حاضرند 20% بالاتر از قیمت امروز از شما بخرند . گزارش 9 ماهه و پیش بینی سال 93 همه را غافلگیر خواهد کرد.
            برای نمونه دقیقاً قیمت الان کنور با قیمت زمستان سال تقریباً برابر است امروز هم صف خرید بود ولی با این تفاوت که بیش از 300% افزایش سرمایه داده سود مجمع تقسیم کرده و از این نمونه ها در بورس ما زیاد است صبر کنید شب عید ببینید قیمت غبشهر اگه برابر با قیمت این روزها نبود هر چه خواستید بگویید البته با لحاظ نمودن افزایش سرمایه
            خدا نگهدار همگی

نظر

• motenaweb
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 226

در اصل توسط یولداش پست شده است View Post
              متاسفانه بورس ما مثل خود کشورمان هست یادتان هست صفهای مرغ سال گذشته و کشته شدن تعدادی از مردم در این صفها .
              شما بگویید طلا ولی اگر قرار باشد دو دستی تقدیم مردم ما کنند هیچ کس قبول نمی کند ولی اگر قرار باشد خاک را در صف به ما بدهند همه می دوند و در صف می ایستند که نکند از جماعت عقب بیفتند .دوستان عزیز تاموقعی که این افراد در بورس باشند ما با خیال راحت می توانیم سود ببریم
              فرض کنید همه کسانی که در بورس سرمایه گذاری می کنند مثل شما بزرگواران بودند می دانید آن موقع سود کردن چقدر سخت می شد به نظر من ضمن حفظ آرامش خود خدا را بارها و بارها به خاطر وجود چنین سرمایه گذاران دنبال صف رو شکر کنیم .
              من چهارشنبه که شپاس باز شد خرید کردم امروز هم از صف فروش برداشتم و بازهم اضافه خواهم کرد .
              در مورد غبشهر هم همینطور هر روز در منفی در حال خرید هستم اصلاً هم نگران منفی چند روزه نیستم وقتی خبر افزایش سرمایه آمد همین ملت در صف خرید حاضرند 20% بالاتر از قیمت امروز از شما بخرند . گزارش 9 ماهه و پیش بینی سال 93 همه را غافلگیر خواهد کرد.
              برای نمونه دقیقاً قیمت الان کنور با قیمت زمستان سال تقریباً برابر است امروز هم صف خرید بود ولی با این تفاوت که بیش از 300% افزایش سرمایه داده سود مجمع تقسیم کرده و از این نمونه ها در بورس ما زیاد است صبر کنید شب عید ببینید قیمت غبشهر اگه برابر با قیمت این روزها نبود هر چه خواستید بگویید البته با لحاظ نمودن افزایش سرمایه
              خدا نگهدار همگی
              همینطوره. شما قیمت شب عید غبشهر و غماگ را چقدر پیش بینی می کنید؟
              ممنون

نظر

• Arash007
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 541

ما ملت احساسی هستیم تو همه چی.28 مرداد 1332 مردم صبح می گفتن زنده باد مصدق همون مردم بعدازظهر شعار مرگ بر مصدق سر میدادن.

نظر

• omidvar777
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 68

کاش یکی میتونست خبر بیاره که مجمع افزایش سرمایه کی هست؟ آیا در بورسهای سایر کشورها هم همینطوره که همه باید منتظر بشن یهو یه سهمی ببنده؟

نظر

• mbh686
                    ستاره دار (1)
                    • Mar 2013
                    • 265

چرا فرض براین نمیذارین که دوستان فروشنده سهامو توی جوی خیابون پیدا کردنند، ها
                    سهام شانسی (لوپ لوپی) ندیده اید . ..... میگن بفروش ؟؟؟؟؟ :.thumbsdownsmileyan

نظر

• Alidadash
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 959

هفته دیگه همه باهم به این حرفامون میخندیم/:.rolleyessmileyani، البته اگه کسی از ما از سهم خارج نشه
                      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• immortal44
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 252

غبشهر فردا سبز خواهد بود و افزایش سرمایه هم نزدیکه . این رو از لحاظ تکنیکال عرض میکنم فردا 100 % غبشهر سبز خواهد بود ، خرید در این قیمت بهترین خرید بورسی میتونه باشه .
                        آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

با سلام

آفرین به سهامداران حقیقی غبشهر
                          خرید سنگین حقیقی در بالاترین قیمت و حضور در صفوف خرید
                          خرید درصف خرید 3 میلیون سهم در 31 / 4 به قیمت 4580 تومان
                          خرید 571.000 سهم در 92/5/1 به قیمت 4500 تومان
                          خرید 1.234.000سهم در 92/5/2 به قیمت 4550تومان
                          خرید 1.313.000سهم در 92/5/9به قیمت 4650 تومان
                          خرید 587,682 سهم در 92/5/12به قیمت 4799 تومان
                          حضور فعال حقیقی در صفوف خرید در بالاترین قیمت در این چند روز حقوقی هر روز بیش از 50000 سهم خرید نداشته و بیشتر فروشنده بوده

فروش سنگین حقیقی در پایین ترین قیمت ها و حضور در صفوف فروش:
                          امروز فروش حقیقی 420,368 سهم فروش حقوقی فقط 33,000 سهم در قیمت 4200 تومان
                          92/5/14 فروش حقیقی 380,486 سهم فروش حقوقی صفر سهم در قیمت 4300 تومان
                          92/5/13 فروش حقیقی 854,315 سهم فروش حقوقی 66,070 سهم در قیمت 4400 تومان
                          بازهم حضور فعال و پرنگ حقیقی اینبار در صفوف فروش و اونم درنازلترین قیمت

به تعداد فروش حقوقی نگاه کنید در این چند روز 100,000 سهم نفروخته اونم برای ترسوندن حقیقی ها

حقیقی های عزیز مجددا شما رو در صف خرید روز های اتی خواهیم دید به خاطر حضور و در صحنه بودن به شما تبریک می گویم
                          خاک بر سر حقوقی که همیشه دور از صحنه است این دو سه روز رو 100,000 بیشتر نفروخته

بابا سهم 1200 تومان سود داره افزایش تولید داره برای سال بعد افزایش سرمایه داره یه کمی صبر و حوصله هم خوب چیزیه
                          اینو در صف فروش می فروشی بازار رو نگاه می کنی هر سهمی صف خرید داشته باشه بدون تحلیل بدون بررسی می روی تو صف خرید فقط برای سفته بازی فقط سهام بازی نه سهامداری فقط پول بادآورده نه سرمایه گذاری
                          بعدا" می ایی می گی زیان کردم سهام با پی به ای زیر 4 می فروشی سهام با پی به ای 10 -20 می ری تو صف خرید

حداقل می فروشی در بالاترین قیمت بفروش
                          ما که حالا حالا با این سهم کار داریم همانگونه که از 950 با این سهم هستیم
                          به هر حال همه فوق موفق باشند

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 840

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                            با سلام

حضور فعال حقیقی در صفوف خرید در بالاترین قیمت در این چند روز حقوقی هر روز بیش از 50000 سهم خرید نداشته و بیشتر فروشنده بوده

به تعداد فروش حقوقی نگاه کنید در این چند روز 100,000 سهم نفروخته اونم برای ترسوندن حقیقی ها

حقیقی های عزیز مجددا شما رو در صف خرید روز های اتی خواهیم دید به خاطر حضور و در صحنه بودن به شما تبریک می گویم

بابا سهم 1200 تومان سود داره افزایش تولید داره برای سال بعد افزایش سرمایه داره یه کمی صبر و حوصله هم خوب چیزیه
                            اینو در صف فروش می فروشی بازار رو نگاه می کنی هر سهمی صف خرید داشته باشه بدون تحلیل بدون بررسی می روی تو صف خرید فقط برای سفته بازی فقط سهام بازی نه سهامداری فقط پول بادآورده نه سرمایه گذاری
                            بعدا" می ایی می گی زیان کردم سهام با پی به ای زیر 4 می فروشی سهام با پی به ای 10 -20 می ری تو صف خرید

جناب شفاف سازی من واقعا موندم چه کسانی دارن سهمشونو به این قیمت میفروشن اینا مطمئنم حنی یه نگاه به گزارش غبشهر مکردم یا حتی یه نگاه به پی بر ای گروه ننداختن غگرجی با پی بر ای 28 صف خریده غپاک با پی بر ای 30 صف خریده غسالم با پی بر ای 19 صف خریده غشاذر با پی بر ای 57 متعادله اونوقت غبشهر با پی بر ای 5/8 تا مرز صف فروش یکعده فروشنده میشن غمارک با پی بر ای 6 صف فروش یارالعجب.....

نظر

• jozi
                              عضو جدید
                              • Jul 2013
                              • 10

ما که امروز غبشهر رو توی منفی اضافه کردیم . اگه پی به ای این سهم بخاد مثل باقی گروه باشه (یعنی بدون تغییر eps پی به ای از 5.8 فعلی برسه به 8.16 ) قیمت سهم میشه بالای 5800 تومن .

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                                با سلام

جناب شفاف سازی متاسفانه این حرفها کوچکترین اثری در روند خرید و فروش این افراد نداره..........
                                واقعا بخواهیم از فاند این سهم حرف بزنیم .....نمیدونم از کجا باید بگیم.....پی بر ای پایین تحلیلی...پی بر ای پایین حتی غیر تحلیلی و اعلامی از طرف شرکت...سود حسابرسی شده 6 ماهه.....افزایش تولید...افزایش سرمایه....طرح توسعه.....افزایش نرخ فروش ......
                                بازار بسیار احساسی شده....و واقعا احساس جای درایت و فکر و تحلیل را گرفته.....اصلا از این سهم که نخوهیم حرف بزنیم .سهمهایی بودند که هفته قبل سه روز پشت سر هم صف فروش بودند .امروز صف خرید میلیونی.....من نمیدونم در عرض این دو روز چه اتفاق عجیبی مثلا برای این سهمها افتاده.نمیگم بورس نباید نوسان و افت و خیز داشته باشه.ولی میگم نه دیگه به اینصورت و به این شکل نامتعارف.....
                                بهر حال من خوندم فردا از سهمهای دیگه میفروشم و به غبشهر اضافه میکنم.قبلا حرف از میانمدت میزدم برای سود دهی رو این سهم.الان کوتاه مدت سهم را هم سودده میبینم با توجه به این افت قیمتی این چند روز اخیر....
                                اصلا کارخونه تعطیل ...تا برج 9 و تا اخر سال مالی....پی بر ای گروه را بدید به عملکرد شش ماهه حسابرسی شده ببنید قیمتش چند میشه؟؟؟/.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X